en kısa zamanda yine göreceksin eminim ben :13:
canım yarışmayla ilgili hemen tüm topiklerde ve bizim kurallarımızda yazar aslında ama hepimizde oluyor bu yavaş öğrenme durumu hesaplamayı
şimdi ayrıntılı bir şekilde yazayım sana,haftaya listeye kendini eklersin ok
*geçen cuma bildirdiğin kilon diyelim ki 82 (geçen haftaki kilo)
*bugün bildirdiğin kilon diyelim ki 80 ( bu haftaki kilo)
*geçen haftaki kilodan,bu haftaki kiloyu çıkarıyoruz, 2 oluyor ya (fark)
*''fark*100/geçen haftaki kilo '' formulüne göre;
*2*100=200 => 200/82=2,439 olur
*çıkan 2,439 sonucu;virgülden sonraki 3. basamak 5 ve üzerinde bir sayı ise,o zaman yuvarlarız,yani 2,439 = 2,44 olur
*ve %2.44 olarak yüzdemizi ekleriz
umarım anlatabilmişimdir canım
paşacım bu formül sana da gelmiş olsun,burdan sen de artık öğrenirsin,kendin eklersin listeye bildirimini
valla ben de eminim,ha gayret gerbera
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8/72.8/%0)
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8/91,1/-1,2/%-1,33)
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8/80/-0,2/%-0,25)
7. Takım Ortalaması: %[/B]
aynı yontem bende sendenım bacımmakarnayı haşlarım sonra hiç yağ koymadan domates sosu hazırlarım yada normal salata yapar baharat vede yoğurtla yerim
benim yemegim var elhamdurillah evimde temiz birazdan namaza kalkıcem sonra oturup dantel yapıcem ah yakın degilsinizki yaw herbirinize bir adet versem yapsaydık
sen diyetisyenin listesini uygula paşam ama günde 500 gr coook fazla bi rakam belki bir hafta verirsin ki bu haftada 3.5 oluyo öteki haftaya 5 alırsın.. haftalık yarım kilo hedefle kendine en sağlıklısı o olur bide dukan bişey yapmıyo canım ya inanma oyle herkesin dediğine..canım bırakmaya bırakmıcemde bana zor geldi biliyosun ben meyveyi çok tüketiyorum helede sebzeyi onlar yok hem kanda pırtılaşam var diyorlar kalp krizi geçiriyomuş dukan yapanlar ondan korktum bıraktım yoksa allah var gzüel verdim kiloben öyle bir idyet yapmam lazımki hergün 500 gram vareem
mağnet nedirki canım ben babamlada konuştum gayet sıcak baktı bu fiyataaa:)canım ya ben hesaplamayı bilmiyordum. kusura bakmayın
bi ara öğretin bana
ananne ankaradaydın sanırım, mağnette bi diyetisyen varmış ben gidecektim sonra vazgeçtim
bi arkadaş gitti 17 kilo verdi
aylık sanırım 60 tl araştır derim
canım ben bayramdan önceleri günlük tutuyodum ne yediğimi yazıyodum aynı sorunu yaşadğmız için diyorumki adapte olmanı sağlıcaktır saatlerini ve ne yedğni yazmak ben yarın sabahtan tekrar baslıyorum gel beraber başlayalım cumalarımız güzel gecsinnn:)anane bizim bi salisimiz vardı ikimizde izmirdeyiz o yeşilyurt devlet hastanesinde bi doktor önerdi o vesileyle gittim ben diyetime adapte olabilsem çokta iyi vereceğime eminim
bak vıdıvıdı ne güzel yazmış korkmucaksın hastalıından savascaksın onunla..kızlar sizden sonra erkek kardeşim aradı dedi abla postaneye para attım evin faturalarını öde gittim postaneye dedi alınmıyo hatlarda sorun var neyse evin üstüne çıktım faturacıya ödedim eve geliyordum bir arkadaşım vardı 9 gün oldu dogum edeli ona ugrayayım dedim allahım oglu pek dadlu onu sevdim kokladımneyse arkadaş muftaga gitti ikramlık için yalvardı bebegimin ikramlarını yemiyormusun teyzesi dedi kırılmasın diye 1 dilim minnacık tavuk gögsü yedim 6 adet yaprak sarması yedim 2 adet kuru galete yedim un kurabiyesi vardı yemedim 3 bardak çay içtim neyse eve gelicen kalktım ayaga feracemi giyicem sen panik atagım az allahım nasıl çarpıntım var arkadaş dedi ne oldu hemen kalktın dedim gene benimkiler geldi canım dedi bebegemi üzüldüm allahım sanada veiri dedi dedim yok bebek aklımda bile yok vallahi bak abdesliyim dedim melet durup durukende geliyor dedim neyse çıktım dışarı allahın nasıl çarpıntım var yolda eşim aradı halam bize geliyor evdemisin diye dedim eve gidiyom dedi sesin neden öle geliyo aman dedim gene panik atak nöbeti geçiriyom eve çıktım elimi attım anahtara elim titriyor allahım kapıyı açamışyom sonra girdim içeri besmele çektim üstümü çıkardım allahım atıyor kalbim ne yapsdam oturdum 3 kişiyi aradım kimse dönmedi ablam döndü gülüm ne oldu dedi abla anlamadım böyle böyle çarpıntım çok var dedim konuştu sakin ol nöbet geçiriyosun gzüel şeyler düşün dedi epey konuştu teli kapadı allahım devam çarpıntıya ne yapsak sonar faceyi açtım allahtan benim gibi rahatsız biri var onunla konuştum az rahatladım derken dedim namazı kılıyım sen namazdada çarpıntı oldu sona dedim paşa kendine gel namazı kıldım kapı çaldı misafir geldi konuştuk gitti şimdide kına var hiç gidesim yok ya:18::18:strese girince çok kötü oluyorum ben ne olucek benim bu halim bilemiyorum şimdi sabah badem domates az peybnir bir dilim çavdar ekmegi ve 5 birarada ve yeşil çay 5 yeşil zeytin yedim adara cennet hurması yedim öylen yemedim 6 adet minik yaprak dolması 1 dilim az tavuk gögsü 3 bardak çay 2 galete yok onu yedim akşamada yemek yemedim açım ama canım istemiyor sodamı içtim birazdan cennet hurmasını yerim okadar benim bu halim ne olucek kafamı takmasamda hastalık geliyor allahım affetsin çok yoruldum bu panik ataktan birin,in iyi edicegini bilsem yeminle gidicem ama yok
:) sen iyimisin nasılsın bu arada gene takıma verdin kendini dinlenme iznin var seninnn.:)en kısa zamanda yine göreceksin eminim ben :13:
canım yarışmayla ilgili hemen tüm topiklerde ve bizim kurallarımızda yazar aslında ama hepimizde oluyor bu yavaş öğrenme durumu hesaplamayı
*çıkan 2,439 sonucu;virgülden sonraki 3. basamak 5 ve üzerinde bir sayı ise,o zaman yuvarlarız,yani 2,439 = 2,44 olur
paşacım bu formül sana da gelmiş olsun,burdan sen de artık öğrenirsin,kendin eklersin listeye bildirimini
ben hiç yagsız yemedim makarnayı merak ettim şimdii bende danteli sevmiyorum bi annemlerin yatak odasında kaldı bizim evde salonda boş gibi toz rahat alınsın diye saelik hep en iyisii:)almıyosun canım en azından buda bır teselli dediğin gibi...
aynı yontem bende sendenım bacım
en sevmediğim iştir yaa ben dantel sevmiyorum bi keree....bi tane de yoktur evde anacığımın ördükleri vardı geri verdim vaalla boşu boşuna göz yorgunluğu...canınıza yazık yahuu....
kaçamak tehlikesiz boyutlarda motıve tam kaçamaklara spor cezası ve düzenli spor canım..sonuç lıstesi açıklanmışş kızlar baktınız mı yedinci olmuşuzz...
4. takım birinci maşallaah acayıp azimlıler valla sürtünelım biraz 4. takıma bizde...
kolay gelsin canım ya hakkaten yetiştirmek zor seninde..herkese güzel bol dinlenmelı bir hafta sonu diliyorum yarın öğle işteyim pazar sabahtan gene gidicem kpds sınavında görevliyim...
sormak lazım benım evi kim temızlıycek camaşırı utuyu kım yapıcak ben bu düzenın taaa.....tövbe estağfurullah yanı hak mıdır allah aşkına bende ınsanım evım cocuğum bı düzenım var yaaa....ben gidiyim de camaşırları falan yıkayım sabah utu yaparım....kendinize ıyı bakın allaha emanet....
mağnet nedirki canım ben babamlada konuştum gayet sıcak baktı bu fiyataaa:)
Magnet tıp merkezi tandoğan da
internetten telefonuna bak canım
ne kadar olduğunu sor mutlaka
ben 2 ay önce sorduğumuzda aylık 60 tl ilk ay 12 tl kan tahlili ücreti vardı fiyata dahildi
Magnet tıp merkezi tandoğan da
internetten telefonuna bak canım
ne kadar olduğunu sor mutlaka
ben 2 ay önce sorduğumuzda aylık 60 tl ,ilk ay 12 tl kan tahlili ücreti vardı fiyata dahildi
:44::44::44:benim manyak kafam almıyo ama denicem gene sözen kısa zamanda yine göreceksin eminim ben :13:
canım herşeye girdim hiç birşey yok biliyourm kendim yapıyorum o kitabı tam bana yaz nerden bulabilirim inan hayatım zehir yapaşacığım ben de evde yalnız kaldığım da kalbim çarpıyordu ben yendim sen de onu dene
kalbinde bi sorun yok, bu tamamen panik ataktan oluşan bir durum panik aaka korkunun şaha kalkması, gereksiz endişe vss
bilinç altımıza sürekli olumsuz şeyler yüklediğimiz için bunlar oluyor. bi kere panik atak senden korkmuyorum diyeceksin hergün
yani bilinç altına olumlu telkinler göndereceksin panik geldiğin de senden korkmuyorum , sen içimde bişeyler olmaya çalışan bir hiç sin diyeceksin
Allahın benimle olduğunu inanıyorum. korkacak hiçbirşey yok .karşılaşacağım her durumun üstesinden gelebilecek güç içimde ,ihtiyacım olan herşey içim de
diyerek kendine telkin ver canım
birde ben panik ataklıyım deme kabullenme panik ataklıydım ama artık yeniyorum de bilinç altına bu iletiyi göndermelisin
kızlar bilinç altı 21 günde kabul eder yani 21 ne derseniz bilinç altı bunu kabul eder
sigarayı bırakacağım gibi telkin veririrseniz yada kilo için telkin veririseniz bunu kabul eder ve uygular
bbirde yüzde yüz düşünce gücü adlı kitap bana çok yardımcı oldu.
rabbim düşmanımın başına vermesin okadar zorkicanım yazor gerçekten Allah şifa versin bacım
almıyosun canım en azından buda bır teselli dediğin gibi...kızlar 2 haftadır tartılıyorum gram oynamıyorum nasıl oluyor anlamadım aslında sevinsemmi mağlum günler yaklaştı en azından artılarda değilim (buda züğürt tesellisi)
sen diyetisyenin listesini uygula paşam ama günde 500 gr coook fazla bi rakam belki bir hafta verirsin ki bu haftada 3.5 oluyo öteki haftaya 5 alırsın.. haftalık yarım kilo hedefle kendine en sağlıklısı o olur bide dukan bişey yapmıyo canım ya inanma oyle herkesin dediğine..
canım ben bayramdan önceleri günlük tutuyodum ne yediğimi yazıyodum aynı sorunu yaşadğmız için diyorumki adapte olmanı sağlıcaktır saatlerini ve ne yedğni yazmak ben yarın sabahtan tekrar baslıyorum gel beraber başlayalım cumalarımız güzel gecsinnn:)
bak vıdıvıdı ne güzel yazmış korkmucaksın hastalıından savascaksın onunla..
:) sen iyimisin nasılsın bu arada gene takıma verdin kendini dinlenme iznin var seninnn.:)
ben hiç yagsız yemedim makarnayı merak ettim şimdii bende danteli sevmiyorum bi annemlerin yatak odasında kaldı bizim evde salonda boş gibi toz rahat alınsın diye saelik hep en iyisii:)
kaçamak tehlikesiz boyutlarda motıve tam kaçamaklara spor cezası ve düzenli spor canım..
kolay gelsin canım ya hakkaten yetiştirmek zor seninde..
canım ben çok severim bol bol yapar parasını alırım:44::44::44:benim manyak kafam almıyo ama denicem gene söz
canım herşeye girdim hiç birşey yok biliyourm kendim yapıyorum o kitabı tam bana yaz nerden bulabilirim inan hayatım zehir ya
rabbim düşmanımın başına vermesin okadar zorki
almıyosun canım en azından buda bır teselli dediğin gibi...
aynı yontem bende sendenım bacım
en sevmediğim iştir yaa ben dantel sevmiyorum bi keree....bi tane de yoktur evde anacığımın ördükleri vardı geri verdim vaalla boşu boşuna göz yorgunluğu...canınıza yazık yahuu....
Vidividi bakicam canim:) sanada haber veririm istersen:)
Kizlar mesaj sayimlarini unutmayalim gerberacim sira sende
vee kizlar biz spor listesizi yapardik hatirlarmisiniz acaba:d spor yapin bildirin bana lutfen sporsuz olmuyo iiste istedgmiz randimani alamiyoruz pasam maviyesil ve ansa sizde bu konuda ozellikle bi katilim bekliyorum:) ben hergun yapiyorum tabi bugun yapmadim ama duzene oturttum artik sizdende bekliyorummm:)
:) sen iyimisin nasılsın bu arada gene takıma verdin kendini dinlenme iznin var seninnn.:)
:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücemkuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız
:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücemkuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?