Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım anladım gii biraz denemeler yapmalıyım sanırım yaparım çok saol canım

kızlar 2 haftadır tartılıyorum gram oynamıyorum nasıl oluyor anlamadım aslında sevinsemmi mağlum günler yaklaştı en azından artılarda değilim (buda züğürt tesellisi)[/QUOTE]
almıyosun canım en azından buda bır teselli dediğin gibi...
makarnayı haşlarım sonra hiç yağ koymadan domates sosu hazırlarım yada normal salata yapar baharat vede yoğurtla yerim
aynı yontem bende sendenım bacım
benim yemegim var elhamdurillah evimde temiz birazdan namaza kalkıcem sonra oturup dantel yapıcem ah yakın degilsinizki yaw herbirinize bir adet versem yapsaydık

en sevmediğim iştir yaa ben dantel sevmiyorum bi keree....bi tane de yoktur evde anacığımın ördükleri vardı geri verdim vaalla boşu boşuna göz yorgunluğu...canınıza yazık yahuu....

kızlar ıyı akşamlar yenı geldim eve saphira gelmen iyi oldu ne yalan söylıyım geçışı okumyı ozlemışım yahuu...
menumu arz edeyim canlar bugün kaçamağım var ne yazıkkıı
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1domates
öğle
kahve
4 kuru paşta:26:
aksam
fırında ıstavrit
salata
kola

sonuç lıstesi açıklanmışş kızlar baktınız mı yedinci olmuşuzz...
4. takım birinci maşallaah acayıp azimlıler valla sürtünelım biraz 4. takıma bizde...

herkese güzel bol dinlenmelı bir hafta sonu diliyorum yarın öğle işteyim pazar sabahtan gene gidicem kpds sınavında görevliyim...
sormak lazım benım evi kim temızlıycek camaşırı utuyu kım yapıcak ben bu düzenın taaa.....tövbe estağfurullah yanı hak mıdır allah aşkına bende ınsanım evım cocuğum bı düzenım var yaaa....ben gidiyim de camaşırları falan yıkayım sabah utu yaparım....kendinize ıyı bakın allaha emanet....

sen diyetisyenin listesini uygula paşam ama günde 500 gr coook fazla bi rakam belki bir hafta verirsin ki bu haftada 3.5 oluyo öteki haftaya 5 alırsın.. haftalık yarım kilo hedefle kendine en sağlıklısı o olur bide dukan bişey yapmıyo canım ya inanma oyle herkesin dediğine..
mağnet nedirki canım ben babamlada konuştum gayet sıcak baktı bu fiyataaa:)
anane bizim bi salisimiz vardı ikimizde izmirdeyiz o yeşilyurt devlet hastanesinde bi doktor önerdi o vesileyle gittim ben diyetime adapte olabilsem çokta iyi vereceğime eminim
canım ben bayramdan önceleri günlük tutuyodum ne yediğimi yazıyodum aynı sorunu yaşadğmız için diyorumki adapte olmanı sağlıcaktır saatlerini ve ne yedğni yazmak ben yarın sabahtan tekrar baslıyorum gel beraber başlayalım cumalarımız güzel gecsinnn:)
bak vıdıvıdı ne güzel yazmış korkmucaksın hastalıından savascaksın onunla..
:) sen iyimisin nasılsın bu arada gene takıma verdin kendini dinlenme iznin var seninnn.:)
ben hiç yagsız yemedim makarnayı merak ettim şimdii bende danteli sevmiyorum bi annemlerin yatak odasında kaldı bizim evde salonda boş gibi toz rahat alınsın diye saelik hep en iyisii:)
sonuç lıstesi açıklanmışş kızlar baktınız mı yedinci olmuşuzz...
4. takım birinci maşallaah acayıp azimlıler valla sürtünelım biraz 4. takıma bizde...
kaçamak tehlikesiz boyutlarda motıve tam kaçamaklara spor cezası ve düzenli spor canım..
kolay gelsin canım ya hakkaten yetiştirmek zor seninde..

Vidividi bakicam canim:) sanada haber veririm istersen:)

Kizlar mesaj sayimlarini unutmayalim gerberacim sira sende

vee kizlar biz spor listesizi yapardik hatirlarmisiniz acaba:d spor yapin bildirin bana lutfen sporsuz olmuyo iiste istedgmiz randimani alamiyoruz pasam maviyesil ve ansa sizde bu konuda ozellikle bi katilim bekliyorum:) ben hergun yapiyorum tabi bugun yapmadim ama duzene oturttum artik sizdende bekliyorummm:)

:44::44::44:benim manyak kafam almıyo ama denicem gene söz
canım herşeye girdim hiç birşey yok biliyourm kendim yapıyorum o kitabı tam bana yaz nerden bulabilirim inan hayatım zehir ya
canım ya zor gerçekten Allah şifa versin bacım
rabbim düşmanımın başına vermesin okadar zorki
kızlar 2 haftadır tartılıyorum gram oynamıyorum nasıl oluyor anlamadım aslında sevinsemmi mağlum günler yaklaştı en azından artılarda değilim (buda züğürt tesellisi)
almıyosun canım en azından buda bır teselli dediğin gibi...

aynı yontem bende sendenım bacım

en sevmediğim iştir yaa ben dantel sevmiyorum bi keree....bi tane de yoktur evde anacığımın ördükleri vardı geri verdim vaalla boşu boşuna göz yorgunluğu...canınıza yazık yahuu....[/QUOTE]
canım ben çok severim bol bol yapar parasını alırım çeyiz canım bizim oranın adetleri çok agır bacım ne yapalım

anane çok kötüyüm bir ara görüşelim seninle bebem şimdi işim var sonra görüşrüz kınayaada gittim duramadım eşim almaya geldi evdeyim şimdi iniyourm alt kata

canım ben çok severim bol bol yapar parasını alırım çeyiz canım bizim oranın adetleri çok agır bacım ne yapalım

anane çok kötüyüm bir ara görüşelim seninle bebem şimdi işim var sonra görüşrüz kınayaada gittim duramadım eşim almaya geldi evdeyim şimdi iniyourm alt kata[/QUOTE]
Tamam canim biliyosun ben buralardayim istedgn an konusalim ama kotu olma be:)

Magnet tip merkezinde nilay hanim varmis vidividi ben belki yarin bilen gidebilirim kizilaya incem zaten ugrarim sanirim tesekkur ederim tekrardan:)

aklımda

:) sen iyimisin nasılsın bu arada gene takıma verdin kendini dinlenme iznin var seninnn.:)

:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücem kuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız

geçmiş olsun paşacığım bir arkadaşımdada var çok zor ama tedavisiz değil en azından onunki psikolojik bir trnvadan sonra başgösterdi

kızlar benim için mesaj saymak sorun değil ama izin alanlar falan olunca durum karıştı bide benim internet çok sorunluydu nerdeyse 3,4 günde hiç yoktu sze zahmet listeyi yayınlarsanız bende mesaj günümü öğrenirim

sonuna kadar arkandayım kaptan benim gibi yerinde sayan biri için bu durum belki garip ama bende bu durumdan sıkıldım atak yapmam lazım motivasyon motivasyon

bide kaptanım şu karatay hakkında en sağlıklı bilgiyi nerden bulşabilirim kitabı elde etmem zor mağlum biri hacca yada umreye gelecekte getirecek
ama arkadaşın biri doğuma türkiyeye gitti belki 3 ay sonra dönecek getirebilir o zamana kadar beni idare edecek bir adres varmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…