Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide kızlar ben limon sarmısak kürü diye bir şey içiyorum sabahları aç karna
ender saraçın tavsiye ettiği şu zencefilli sarmısak çayınıda deneyeceğim
en güzelide arap kahvesi yapmayı öğrendim bayılıyorum tadına ilk içtiğimde ne zorları varda bu garip şeyi içip kendilerine eziyet ediyorler demişltim ama alıştım dahada güzeli çok sevdim
oldukça şifalı tam bir bitkilerin kahveyle karışımı
aslınsa araplar o kadar kötü besleniyorlarki sırf pilav brost(kızarmış tavuk patates) et
ama bu kadar fit olmalarını vede bu kadar kötü beslenmeye rağmen uzun yaşamalarını bence tükettikleri baharat vede arap kahvesine borçlular bide acayip zencefil tüketiyorlar

kızlar ben eşimi vede çecuklarımı okula gönderdim acayip sohbet modundayım ama kimse yok mağlum sizde haftasonu değilmi
memleketi annemleri kardeşlerimi özledim ama bazen uzaklaşmakta iyi karışanların az en azından eşiminkiler karışamıyor

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

sonuna kadar arkandayım kaptan benim gibi yerinde sayan biri için bu durum belki garip ama bende bu durumdan sıkıldım atak yapmam lazım motivasyon motivasyon
ben de bi ileri bi geri modundayım canım,inşallah hepimize güzel motivasyon olacak :13:
canım burdaki karatay diyeti topiğinde tüm bilgilere ulaşabilirsin.En başından oku topiği,kitabı okumuş gibi olursun
canım karataya dıyetı topıgı var orda aradıgın butun cevapları bulabılırsın

hoşgeldin canım

:) iyi olmak zorundayim demissin ya hani bu söz insani kotu yapmaz zaten boyle dusunmene cok sevindim:) ben bu %q kuralini bilmiyodum nasil bakicaz ona ben gecmemis bile olabilirim suanda oyle bi hisse kapildim:26:

ecemavi...19-20-21 Kasım
gerbera...22-23-26 Kasım
ananee... 27-28-29 Kasım
vıdıvıdı...30 Kasım-3-4 Aralık
anşaa...5-6-7 Aralık
paşam...10-11-12 Aralık
berenim...13-14-17 Aralık
maviyeşil...18-19-20 Aralık
Ganfed...21-24-25 Aralık

Mesaj sayımları yapılırken,menü paylaşımlarını da kontrol edelim,unutulmasın

hosbuldum canım

7.takımda oldugunu bıldıgım ıcın sana bakmak ıcın gelmıstım canım umarım ıyısındır

yavrim iyiişte bende sayımı yaparım

sabah kahvaltısında yedikelrimi yazayım
badem domates peynir yarım yumurta açık çay 2 dilim çavdar ekmegi
öylen yemedim cennet hurması yedim 1 adet akşamada balık salata çavdar ekmegi yiyecegim yatmadanda bir cennet hurması yerim sodamı içerim cumba yatak kızlar alıntıyı sonra yaparım eşimden fırsat bulursam sonra görüşelimmi muftfak beni bekliyor malesef pazar gittim kasaba gittim pazartesi misafirlerim var yemege alıcem haberiniz olsun be çıktım

pekııııı sporumu yaz bebeım o zaman 1 saat egzesiz 50mekık

ananeye katılıyorum %2 yapalım çok güzel bi fikir bencede...

kızlar akşam 6 da evdeydim ama mısafirim vardı eve girdim 5 dakka sonra telefon eşimın teyzesi ve ailesi geldi
yemeklı mısafir hemen mutfak şov yoğurtlu çorba yeşil fasulye pilav kurdan kebabı 19,30 da sofradaydık oldum sormayın ayakta durcak dermanım yok yenı gittilerr...
sabah 5 de kalkıcam gene sınav görevim var....yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk....

pekııııı sporumu yaz bebeım o zaman 1 saat egzesiz 50mekık

ananeye katılıyorum %2 yapalım çok güzel bi fikir bencede...

bence %1de bi kalsın o kuralı bi uygulayalım hatta ben listesini de tutarım 8 aralıkta ilk % hesaplamasını yaparım bakalım birincimiz ve sonuncumuz kim olacak %1 hedefini tutturamayan olacakmı

Sporunu yazdim canim supersin Allah enerjini daim etsin niye oyle habersiz geliyolar bide yemege yani.. Iyi halletmissin ama:)
bence %1de bi kalsın o kuralı bi uygulayalım hatta ben listesini de tutarım 8 aralıkta ilk % hesaplamasını yaparım bakalım birincimiz ve sonuncumuz kim olacak %1 hedefini tutturamayan olacakmı
:) valla cok guzel olur gerberacim ilk ay net rakamlar belirlenir zaten ona gore karar veririz o zaman ben simdi bilgisayara bi gecerim 4hafta oncekiyle bu haftanin sonuclarini bi karsilastiririm bakalim napmisiz:d

Kizlar ben bugun 12gibi kahvalti yapmistim yumurta ve beyaz peynir azcik domates salatayla amma velakin disarda yemek yedim yarim porsiyon pizza ve kestaneli waffle yedim toplasak 1700kalori olan oldu form cayimi yaptim bugun yine yuzmeye basladim 40dk yuzdum artik yarina bakicaz.. Bu arada diyetisyene gitmemem icin babam para verdi sacmalama dedi bende hayir diyemedim bu hafta alisveris yapcammm:d

hatta örnek olarak hesaplayım hemen
bundan önceki 1 aylık % hesaplamasında takımcak sınıfta kaldık kilo vereceğimize üzürine almışız bide:18:güleriz ağlanacak halimize
paşam .......79,5-80,7:%-1,5 kilo almış
maviyeşil....66,7-68,8:%-3,14 kilo almış
anşaa.........72,8-73,0:%-0,27 kilo almış
ecemavi......72,3-72,8:%-0,69 kilo almış

anane.........71,5-71,1:%0,55 kilo vermiş
gerbera.......88,5-91,1:%-2,93 kilo almış
beren..........85,5-85,5:%0 kilo verememiş izne ayrılmış:18:
vıdıvıdı........80,2-80,0:%0,24 kilo vermiş

hatta örnek olarak hesaplayım hemen
bundan önceki 1 aylık % hesaplamasında takımcak sınıfta kaldık kilo vereceğimize üzürine almışız bide:18:güleriz ağlanacak halimize
paşam .......79,5-80,7:%-1,5 kilo almış
maviyeşil....66,7-68,8:%-3,14 kilo almış
anşaa.........72,8-73,0:%-0,27 kilo almış
ecemavi......72,3-72,8:%-0,69 kilo almış

anane.........71,5-71,1:%0,55 kilo vermiş
gerbera.......88,5-91,1:%-2,93 kilo almış
beren..........85,5-85,5:%0 kilo verememiş izne ayrılmış:18:
vıdıvıdı........80,2-80,0:%0,24 kilo vermiş

saphıra........82,3-83,1:%-0,97 kilo almış

Son düzenleme:

cnm aynı şeyi düşünüşüz ben yaptım o dediğini sonuç berbat

Eline saglik canim:) evet %2olmasin %1i tutturuncada kurban keselim biz napiyoruz boyle iki geri bi ileri resmen yaa ben 8inde 70olcam tam en az

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…