canım karataya dıyetı topıgı var orda aradıgın butun cevapları bulabılırsın
ben de bi ileri bi geri modundayım canım,inşallah hepimize güzel motivasyon olacak :13:sonuna kadar arkandayım kaptan benim gibi yerinde sayan biri için bu durum belki garip ama bende bu durumdan sıkıldım atak yapmam lazım motivasyon motivasyon
canım burdaki karatay diyeti topiğinde tüm bilgilere ulaşabilirsin.En başından oku topiği,kitabı okumuş gibi olursunbide kaptanım şu karatay hakkında en sağlıklı bilgiyi nerden bulşabilirim kitabı elde etmem zor mağlum biri hacca yada umreye gelecekte getirecek
ama arkadaşın biri doğuma türkiyeye gitti belki 3 ay sonra dönecek getirebilir o zamana kadar beni idare edecek bir adres varmı sende
canım karataya dıyetı topıgı var orda aradıgın butun cevapları bulabılırsın
:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücemkuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız
:) iyi olmak zorundayim demissin ya hani bu söz insani kotu yapmaz zaten boyle dusunmene cok sevindim:) ben bu %q kuralini bilmiyodum nasil bakicaz ona ben gecmemis bile olabilirim suanda oyle bi hisse kapildim:26:
ben de bi ileri bi geri modundayım canım,inşallah hepimize güzel motivasyon olacak :13:
canım burdaki karatay diyeti topiğinde tüm bilgilere ulaşabilirsin.En başından oku topiği,kitabı okumuş gibi olursun
hoşgeldin canım
uygulayalım kaptanım hatta %2 olsun yani
zaten hiç uygulamadık o kuralı canım
ecemavi...19-20-21 Kasım
gerbera...22-23-26 Kasım
ananee... 27-28-29 Kasım
vıdıvıdı...30 Kasım-3-4 Aralık
anşaa...5-6-7 Aralık
paşam...10-11-12 Aralık
berenim...13-14-17 Aralık
maviyeşil...18-19-20 Aralık
Ganfed...21-24-25 Aralık
Mesaj sayımları yapılırken,menü paylaşımlarını da kontrol edelim,unutulmasın
pekııııı sporumu yaz bebeım o zaman 1 saat egzesiz 50mekıkVidividi bakicam canim:) sanada haber veririm istersen:)
Kizlar mesaj sayimlarini unutmayalim gerberacim sira sende
vee kizlar biz spor listesizi yapardik hatirlarmisiniz acaba:d spor yapin bildirin bana lutfen sporsuz olmuyo iiste istedgmiz randimani alamiyoruz pasam maviyesil ve ansa sizde bu konuda ozellikle bi katilim bekliyorum:) ben hergun yapiyorum tabi bugun yapmadim ama duzene oturttum artik sizdende bekliyorummm:)
:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücemkuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız
pekııııı sporumu yaz bebeım o zaman 1 saat egzesiz 50mekık
ananeye katılıyorum %2 yapalım çok güzel bi fikir bencede...
Sporunu yazdim canim supersinkızlar akşam 6 da evdeydim ama mısafirim vardı eve girdim 5 dakka sonra telefon eşimın teyzesi ve ailesi geldi
yemeklı mısafir hemen mutfak şov yoğurtlu çorba yeşil fasulye pilav kurdan kebabı 19,30 da sofradaydık oldum sormayın ayakta durcak dermanım yok yenı gittilerr...
sabah 5 de kalkıcam gene sınav görevim var....yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk....
:) valla cok guzel olur gerberacim ilk ay net rakamlar belirlenir zaten ona gore karar veririz o zaman ben simdi bilgisayara bi gecerim 4hafta oncekiyle bu haftanin sonuclarini bi karsilastiririm bakalim napmisiz:dbence %1de bi kalsın o kuralı bi uygulayalım hatta ben listesini de tutarım 8 aralıkta ilk % hesaplamasını yaparım bakalım birincimiz ve sonuncumuz kim olacak %1 hedefini tutturamayan olacakmı
Sporunu yazdim canim supersinAllah enerjini daim etsin niye oyle habersiz geliyolar bide yemege yani.. Iyi halletmissin ama:)
:) valla cok guzel olur gerberacim ilk ay net rakamlar belirlenir zaten ona gore karar veririz o zaman ben simdi bilgisayara bi gecerim 4hafta oncekiyle bu haftanin sonuclarini bi karsilastiririm bakalim napmisiz:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?