Eline saglik canim:) evet %2olmasin %1i tutturuncada kurban keselim biz napiyoruz boyle iki geri bi ileri resmen yaa ben 8inde 70olcam tam en az
canımsıınn papişimhosbuldum canım
7.takımda oldugunu bıldıgım ıcın sana bakmak ıcın gelmıstım canım umarım ıyısındır
canım çok olabilir o,çünkü reglsi var bunun,şişmesi var,onu da düşünelimuygulayalım kaptanım hatta %2 olsun yani
dediğim gibi tatlım bence çok olurpekııııı sporumu yaz bebeım o zaman 1 saat egzesiz 50mekık
ananeye katılıyorum %2 yapalım çok güzel bi fikir bencede...
eline sağlık canım,süper olmuş..ayda 1 bu listeyi yaparsın madem zahmet olmazsa..her ayın 1 inde,biten ayın dökümünü eklersin olar mıhatta örnek olarak hesaplayım hemen
bundan önceki 1 aylık % hesaplamasında takımcak sınıfta kaldık kilo vereceğimize üzürine almışız bide:18:güleriz ağlanacak halimize
paşam .......79,5-80,7:%-1,5 kilo almış
maviyeşil....66,7-68,8:%-3,14 kilo almış
anşaa.........72,8-73,0:%-0,27 kilo almış
ecemavi......72,3-72,8:%-0,69 kilo almış
anane.........71,5-71,1:%0,55 kilo vermiş
gerbera.......88,5-91,1:%-2,93 kilo almış
beren..........85,5-85,5:%0 kilo verememiş izne ayrılmış:18:
vıdıvıdı........80,2-80,0:%0,24 kilo vermiş
benide aranıza alırsanız sevinirim 76 kiloyum hedefim 65 kilo davet bekliyorum
ooooo yaşasın para harcamakkk....Kizlar ben bugun 12gibi kahvalti yapmistim yumurta ve beyaz peynir azcik domates salatayla amma velakin disarda yemek yedim yarim porsiyon pizza ve kestaneli waffle yedim toplasak 1700kaloriolan oldu form cayimi yaptim bugun yine yuzmeye basladim 40dk yuzdum artik yarina bakicaz.. Bu arada diyetisyene gitmemem icin babam para verdi sacmalama dedi bende hayir diyemedim bu hafta alisveris yapcammm:d
hatta örnek olarak hesaplayım hemen
bundan önceki 1 aylık % hesaplamasında takımcak sınıfta kaldık kilo vereceğimize üzürine almışız bide:18:güleriz ağlanacak halimize
saphıra........82,3-83,1:%-0,97 kilo almış
ooooo yaşasın para harcamakkk....
rezalet bildiğin....bayram mahvetti herkesi ama kullerimizden doğmamız lazım derhaaal....
Biktim bu kilolardan halada yiyorum haftayada dogum gunum kocaman kestaneli pasta istiyorum bide utanmadan . Dur noktam yok benim resmen bu hafta kalori hesabiyla dukan yapcam haftaya pazartesi huzurla pastami yicem en iyisi bu olcak sanirim
bende içli köfte ile mantı yapacam
misafirin ayak seslerini duymaya başladım
şaka bir yana yeni öğretmenler eşlerini oturma iznini çıkarıp getiriyor onları davet etmek lazım
bu arada çok kötüyüm eşimle kavga ettimbıktım artık pc oyun oyunlarından hayatımı zehir etti
nede seversin yüzüme vurmayı kilolarımı mannak seni seviorum kız seni ver bir nanak
kendini kandırma sen nefsine dur de kaç yaşına giricen merak ettim beni sorma ben yaşlandım daha bebegim olucek çok dertliyim çok rabbim yaşını şimdide ömürlü etsin gitsin kilolar gelsin hayaller
ben olsaydım yanında yardım ederdim canım çok güzel yaparımdaişşallah yemezsin
bu arada çok kötüyüm eşimle kavga ettimbıktım artık pc oyun oyunlarından hayatımı zehir etti
metabolizma çayı
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
kızlar bu çayı bir süre önce yapmıştım baya işe yarıyor bende yapacam inş
Anneninde baslamasi cok iyi olmus cidden:) benimde annem baslasa bi gunde o yapsa yemekleri super olurdu yani.. Ya canim benim kendimi durdurmam icin bi care lazim oda hedef olur sanirim bide imkansiz degilki bu koydugum hedefler aslinda ben haftada 500gr icin ugrasiyorum bakalim artik 6lari istyiyorum bennnn:dbence hedef koyma öyle olunca bi yere kadar istekli yapıyor sonra sıkılıyorsun koyver gitsin bak 70i bile geçersin o zaman akışına bırakmaya karar verdim 7 günüm var ne kadar verirsem o kadardır kapasitem napalım 1 hafta deyince çok uzun görünüyor gün deyince daha bi katlanılır oluyor diyet süreci bugün misafir vardı coştum yine ama artık annemde benim diyetin aynısını uygulayacakmış yoldaş olur banadaha kolay yapabilirim belki o zaman
Yasasin alisveris:d bu liste cok iyi oldu ya naptgmizi gorduk iste .. Ah bu bayramlar kacamaklar ve lezzetli hersey..ooooo yaşasın para harcamakkk....
rezalet bildiğin....bayram mahvetti herkesi ama kullerimizden doğmamız lazım derhaaal....
Yaa nasil yapabiliyosunuz cidden yetenek bide hani ikiside zor yemek ayni anda yapcaksin alkisliyorum seni:)bende içli köfte ile mantı yapacam
misafirin ayak seslerini duymaya başladım
şaka bir yana yeni öğretmenler eşlerini oturma iznini çıkarıp getiriyor onları davet etmek lazım
Tesekkur ederim:) 21olcam bende yaslandim artik:d kavga etme pasam ya oyalicak baska seyler bulun berabernede seversin yüzüme vurmayı kilolarımı mannak seni seviorum kız seni ver bir nanak
kendini kandırma sen nefsine dur de kaç yaşına giricen merak ettim beni sorma ben yaşlandım daha bebegim olucek çok dertliyim çok rabbim yaşını şimdide ömürlü etsin gitsin kilolar gelsin hayaller
ben olsaydım yanında yardım ederdim canım çok güzel yaparımdaişşallah yemezsin
Canim 5cok erken ya dayanabilirmisin acaba? 6veya 7iyi bence bende 7den sonra diyorum ama sozde kaliyo hepAkşam yeğenimin doğum günü vardı yedim biraz, hafta içi 5 ten
sonra ağzıma bişey sokmamam lazım , yaparsam kendimle guruur duyacağım
ama cumartesi 1 doğum günü var.. bbakcez artık bi çıkar yol
peki o zaman şimdiye kadar menü paylaşmıyorumdum yarından itibaren oda başlasın dün 93 çıktım ziyafet vardı çünkü bugünde elma tarçın karanfilden çay yaptımda onun gerçek tarifi neydi:26:şu metabolizma çayıydı sanırım tam mevsimi
Iyi aksamlar:)iyi akşamlar kızlar
4 takımdan tubişe falan baktım ya maşallah nasıl kilo veriyorlar.
yahu şu miletteki irade niye ben de yok , kendime sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?