Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam menü paylaşanların yanına artı

çok ne demek vücuduna eziyet
inş sıfıra indirirsin

kaç gundur kahvaltıyı gec yapıorummm

acıkmıorum da ama acıktıgımdsda dunyaları yemeye meyıllıgım

persembe gunu seker yuklemesı yaptırcam bakalım neler cıkacak

inş sonuçlar iyi çıkar şeker hastalığı zor

Son düzenleme:
ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
badem domates peynir çay az ıspanaklı patatesli grater
öylen yemedim bir idlim aglayan kek yedim cennet hurmaı yedim
akşam yarma çorbası barbunya yemegi tavuklu pilav yedim pirin yoplasan 20 adet yok tavugü bol bir bardakta çay içtim anlıcegin,z tatlı beni taciz etti dıt dedim ayıp oluyor dövmeye kalktım yemişim farketmeden vallahi nazar deydi bana çönceden yemiyodum ama yarın kaçamak yok kendime söz verdim sizler ne yaptınız bakalım

ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
badem domates peynir çay az ıspanaklı patatesli grater
öylen yemedim bir idlim aglayan kek yedim cennet hurmaı yedim
akşam yarma çorbası barbunya yemegi tavuklu pilav yedim pirin yoplasan 20 adet yok tavugü bol bir bardakta çay içtim anlıcegin,z tatlı beni taciz etti dıt dedim ayıp oluyor dövmeye kalktım yemişim farketmeden vallahi nazar deydi bana çönceden yemiyodum ama yarın kaçamak yok kendime söz verdim sizler ne yaptınız bakalım

geçmiş olsun canım kaptanım
sağol ecemavim

oh oh oh afiyet olsun paşoşşşş bayılırım tavuklu pilava var ya offf ağlayan kekte bol çuku soslu olceekkk

bende kaçırdım bugun yaaa çok pişmanım...
ne olmuş böyle amanın siz gelmedinizya ben sayfaları dolduruyum dedim

iyi etti bacım canın saolsun...

Ablana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:d
Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..
Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)
mate cayi ne canim ilk defa duydumkusura bakma ya almanciyim ben
Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hic shirtaki noodles diye bisey var kalorisiz noodle oluyo kendisi makarna gibi bak yurtdisinda bulabilirsen istedgn kadar yiyebilirsin kalorisi yok karbonhidrat yok ama makarna tadinda onu bi arastir istersen:)
tamam menü paylaşanların yanına artı

çok ne demek vücuduna eziyet
inş sıfıra indirirsin

inş sonuçlar iyi çıkar şeker hastalığı zor
Insallah ya biraksam super olcak
Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)
sağol ecemavim

oh oh oh afiyet olsun paşoşşşş bayılırım tavuklu pilava var ya offf ağlayan kekte bol çuku soslu olceekkk
Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:d

bugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
kızlar sabah asuremı yaptım mısler gibi oldu...gelın de yıyelım yaaaa...çok az esmer şeker attım gerisi meyve sekerlerii...

Selam kizlar bugunde sporumu yaptim normal seviyede yedim dersimi calistim tamamdirim:d sabah iki yumurta omlet yaptim oglen ve aksama dogru tavuk yemegi yedim simdide bi kase light dondurma goturdum kalori hesabiyla iyi gidiyorum bakalim bu hafta nasil bi sonuc alirim dipnot olarak bi saat araliksiz yuzebiliyorum artik:d ben mac izlicem kizlar bakarim yine :)

sağol ecemavim

:18::18::18:ne vuruyosun be minnacık çocuga canım acıdı ne şaplaktı öleaman bacım kırk yılın başı yedim ne olcek pilavada gelince pirinç hiç yemedim bol bol haşlanmış havuk
bende kaçırdım bugun yaaa çok pişmanım...

iyi etti bacım canın saolsun...
pişmanımki ne pişmanım bebem ne sen sor ne ben söylüyüm zati kimseyi almayı düşünmüyorum eve yemek vs ttalıda yapmıcem eşimede didim yarım benim için gzüel bir gün bilineyemin olsun nazara geldim nazara:18::18:
canım kaynanan olabilirim temem ama öteki kaynanan kızmasın

ay çok severim anacım çok gzüel yaparda olsada yesem ya neyse kızlar ben çıkıyım eşim pc istiyor sonra sevişirik

Eline saglik canim..:) keske mesai saatin olsa ne guzel olurdu
Ben sevmem asuree:d ne derki kaynanam acaba:d

ooooo kendini asmisisn canim ya ne oluyor tu pis onlar pis yeme bidaha
.hem bende varim nasil kimsecikler yok diyon sen bakim

bizde yarın burdaki gurbetçiler toplanacaz inş aşure yapacaz aşure bahane sohbet şahane

Eline saglik canim..:) keske mesai saatin olsa ne guzel olurdu

Ben sevmem asuree:d ne derki kaynanam acaba:d

ahhh bende byılırım çok yerim diye yapamıyom

tamam canim deneyecem hele belki isime yarar,zaten makarnayi cok severim:)))

bugun yediklerimi sayim ben
sabah iki incir iki bardak su
oglen bir kasar peynirli sandvic bir domatesle yapilmis
bir avuc aycekirdeyi aksam 5 tane balik kroket 1 bardak su he bide oglen bir fincan kahve ictim

helal kiz en saglam sen ciktin bugun aramizda ,devam devam cumaya bomba patlatacaksin

bende yarından itibaren menümü yazacam bu gün çok karışık oldu azıcık ondan azıcık bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…