Haklisin canim:)
Oo super yapmissin aksam yiyp ustune yatmadin ve sabaha kadar dayandin ben gece kac kez tirtiklardim onu sen biliyomusun:d
Pasta gitmistir:d yaziyorum canim :) iki kisi goturuyoruz lizteyi hayirlisi artik kizlaar:d
Eline saglik canim suanda Canan konusunu dusunmekteyim bende katilmak istemisti sanirim .Vidividi mesaj sayimiz 5in altinda kalmasin canim
:d yaa guldurdun sen beni hem biliyosun paylasilmasi gerektigini hemde ben dahil diyosun ilahi :) bi dahakine paylasirsin canim bide paylasim yapanlari yanina arti koyarak falan belli edersen kizlarin daha cok dikkayini cekecektr sanirim:)
Gunaydin kizlar:) simdi emin olmadan bisey diyemem ama kolayi birakma calismalarim basladi gunde 1ltye indi 1lt cok demeyin 3lt iciyodum onceden.. Bolca su tuketiyorum kahvede icmemeye calisiyorum bu selulitler gidicek..biraz uykuluyum ama gecer sanirim:) 2yumurtayla omlet yaptim beyaz peynirli onu yedim birazdan ev sporumu yapicam bugun dersime daha cok yukleniyim diyorum haftasonu calismamistim acisi cikar:)
kaç gundur kahvaltıyı gec yapıorummm
acıkmıorum da ama acıktıgımdsda dunyaları yemeye meyıllıgım
persembe gunu seker yuklemesı yaptırcam bakalım neler cıkacak
sağol ecemavimgeçmiş olsun canım kaptanım
ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
badem domates peynir çay az ıspanaklı patatesli grater
öylen yemedim bir idlim aglayan kek yedimcennet hurmaı yedim
akşam yarma çorbası barbunya yemegi tavuklu pilav yedim pirin yoplasan 20 adet yok tavugü bol bir bardakta çay içtimanlıcegin,z tatlı beni taciz etti dıt dedim ayıp oluyor dövmeye kalktım yemişim farketmeden vallahi nazar deydi bana çönceden yemiyodum ama yarın kaçamak yok kendime söz verdim sizler ne yaptınız bakalım
bende kaçırdım bugun yaaa çok pişmanım...ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
akşam yarma çorbası barbunya yemegi tavuklu pilav yedim pirin yoplasan 20 adet yok tavugü bol bir bardakta çay içtimanlıcegin,z tatlı beni taciz etti dıt dedim ayıp oluyor dövmeye kalktım yemişim farketmeden vallahi nazar deydi bana çönceden yemiyodum ama yarın kaçamak yok kendime söz verdim sizler ne yaptınız bakalım
ne olmuş böyle amanın siz gelmedinizya ben sayfaları dolduruyum dedim
Ablana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:dcanım inan anam agladı 2 girdim mutfaga 7 çıktım abartmıyorum ya benim elim uyuşuk yada ben çok özeniyorum sofrayı kurmam 1 saat bardakları tabakları kaşıkları koyama deydi herkez sevindi çok beyendiler allah hacı sofrası yapsın dediler birde hepsi alah ismail babanın canına gitsin dediya çok hoşuma gitti babacıma hayır olsun dedim içimden rabbim dualarımı kabul eder yattıgın yerler nur olsun babam çok çektim felcin yüzünden birkez isyan emmedim seni çok özledim be baba
canım şimdi şöyle oluyor söylüyüm çorbayı degiştirdim yogurtlu yarma çorbası yaptım bayıldılar çorbayaçorbayı önden verdim sonra zetin yaglı barbunyayı servis tabagınada 2 adet kürdan kebabı koydum kaseyle tavuklu pilav koydum yanınada bir dilim ıspanaklı patatesli grater koydum harika oldu su böreginide sofraya koydum herkez istedigi kadar yesin diye kırımızı biber salatasınıda 2 böldüm karşılıklı koydum allah var yemekler tam geldi az arttı bugün eşime yeter salata bitti tatlıyıda çayla verdim yanınada çerez verdim 4 çeşit sonrada meyva verdim sevine sevine gittiler helalı hoş olsun onlar butlu oldu ben daha mutlu oldum buruya girip yazıcektim dün 1 geçiyodu gitiler hemen yattım çok yorulmuştum çünkü anlıcagı sülale kalabalık olunca silinip süpürülüyor hepsi yenmese neyse ama hepsi bitti az börekle patates ıspanak grater kaldı
seni ben ogluma alıcem haberin olsun bu aralar pek hamaratsın
sana şu kadar söylüyüm biz 8 kişiydik 7 servis açtım yeminle oturup yemedim kahvaltıyla durdum anlıcagın hoş yemegi yaparken doydumbir dilim tatlı yedim çerez meyve o kadar allah için tatlıda güzel olmuş heeee
keşke hepiniz de gelsenizde sizlerede hazırlasamama biz anca salata haşlama yeriz bacım
kendine gel bakıyım insan kendini şartlarsa yapıcem derse yapıyor bunu unutma
canım rolleri paylaşalım sen gel ev kadını ol bende iş kadınıinan ev kadını olmaz çok zor 4 duvar arasında kimseyi görmüyosun
vallahi canım 1 geçiyolardı gittiler girdim ama dışardan baktım yazıcaktım eşim dedi yat yarın yazarsın kıamasınlar dedim yok canım neden kızsınlar keyfindenmi yazmadın dedi birde gece 1 geçiyodu evi süürdüm dip köşe yattım sen eşim ban ilaç içicem suyu getiriyom diye küllügü kır işin yok şimdi git gene süpür yemegim var bir çamaşır katlıcem ütü yapıcam namaz kılarım kadar ablam aradı demin gelmiyormusun paşa diye dedim enişten evde gelemem inanın okadar yoruldumki gidesim gelmedi nasip bakalım haftaya salı giderim
kız onu ne içiyon onda böcük var ıybende kahvaltıda rutin çeyler yedim badem domates çay peynir vs öylene ne yerim bilemedim şimdi eşim evde bugün giremezsem merak etmeyin
günaydın diyorum hepinize bu arada ablamın evine hırsız girmiş
Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..yazıomusun hala sporları yavrum
haklısın vallaa...ama bı duzene gırmeye basladı buralar
hayırdır nıye gec gıttın bugun
ellerıne saglık cnm
hhahaahahaa sana cok seyelr yazmak ısterdım ama annem bende mısafır arada gırıp bakınıorum
oyle tabı de ıste ınsan yınede uzuluyor
kız sen 3 lıtre snasıl ıcıorsun yaa(( ben ıcmedıtım halde selulıtlerım var nasıl yapsakta kurtarsak
tsk ederım pasacımm saolasın
Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)selam kızlar
herkes iyi mi?ben hala öksürüyorum,burnum tıkanıyor ve sesim travesti gibihalsiz değilim Allahtan,kursuma gidebiliyorum.Bahsetmiş miydim bilmiyorum sizlere,aşçılık kursuna başladım,kurs sonunda sertifikamı alıp,kendi yerimi açmak istiyorum Allah nasip ederse
ceza puanları:
Gerbera=7
maviyeşil=7
yeşilerik=9
ecemavi=9
berenim=8
vıdıvıdı=9
cananncım en önemli kuralımız günde 5 mesaj yazıyoruz,menülerimizi ve sporlarımızı paylaşıyoruz...
7. Takım Kuralları
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz)
cananncım başvuru formu kısmını kopyala yapıştır yaparak,doldurup yayınlarsın
Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hicmate cayi ne canim ilk defa duydumkusura bakma ya almanciyim ben
Insallah ya biraksam super olcaktamam menü paylaşanların yanına artı
çok ne demek vücuduna eziyet
inş sıfıra indirirsin
inş sonuçlar iyi çıkar şeker hastalığı zor
Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:dsağol ecemavim
oh oh oh afiyet olsun paşoşşşşbayılırım tavuklu pilava var ya offf ağlayan kekte bol çuku soslu olceekkk
:18::18::18:ne vuruyosun be minnacık çocuga canım acıdı ne şaplaktı ölesağol ecemavim
oh oh oh afiyet olsun paşoşşşşbayılırım tavuklu pilava var ya offf ağlayan kekte bol çuku soslu olceekkk
pişmanımki ne pişmanım bebem ne sen sor ne ben söylüyüm zati kimseyi almayı düşünmüyorum eve yemek vs ttalıda yapmıcem eşimede didim yarım benim için gzüel bir gün bilinebende kaçırdım bugun yaaa çok pişmanım...
iyi etti bacım canın saolsun...
canım kaynanan olabilirim temem ama öteki kaynanan kızmasınAblana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:d
Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..
Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)
Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hicshirtaki noodles diye bisey var kalorisiz noodle oluyo kendisi makarna gibi bak yurtdisinda bulabilirsen istedgn kadar yiyebilirsin kalorisi yok karbonhidrat yok ama makarna tadinda onu bi arastir istersen:)
Insallah ya biraksam super olcak
Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)
Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:d
bugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
kızlar sabah asuremı yaptım mısler gibi oldu...gelın de yıyelım yaaaa...çok az esmer şeker attım gerisi meyve sekerlerii...
Eline saglik canim..:) keske mesai saatin olsa ne guzel olurdubugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
kızlar sabah asuremı yaptım mısler gibi oldu...gelın de yıyelım yaaaa...çok az esmer şeker attım gerisi meyve sekerlerii...
Ben sevmem asuree:d ne derki kaynanam acaba:d:18::18::18:ne vuruyosun be minnacık çocuga canım acıdı ne şaplaktı öleaman bacım kırk yılın başı yedim ne olcek pilavada gelince pirinç hiç yemedim bol bol haşlanmış havuk
pişmanımki ne pişmanım bebem ne sen sor ne ben söylüyüm zati kimseyi almayı düşünmüyorum eve yemek vs ttalıda yapmıcem eşimede didim yarım benim için gzüel bir gün bilineyemin olsun nazara geldim nazara:18::18:
canım kaynanan olabilirim temem ama öteki kaynanan kızmasın
ay çok severim anacım çok gzüel yaparda olsada yesem yaneyse kızlar ben çıkıyım eşim pc istiyor sonra sevişirik
ana kimse gelmemiş yazmamış yaw benimi bekliyodunuz bakalım neyse mevzuyu dagıtmayalım
sabahleyin yediklerim
bugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
Eline saglik canim..:) keske mesai saatin olsa ne guzel olurdu
Ben sevmem asuree:d ne derki kaynanam acaba:d
Ablana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:d
Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..
Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)
Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hicshirtaki noodles diye bisey var kalorisiz noodle oluyo kendisi makarna gibi bak yurtdisinda bulabilirsen istedgn kadar yiyebilirsin kalorisi yok karbonhidrat yok ama makarna tadinda onu bi arastir istersen:)
Insallah ya biraksam super olcak
Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)
Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:d
Selam kizlar bugunde sporumu yaptim normal seviyede yedim dersimi calistim tamamdirim:d sabah iki yumurta omlet yaptim oglen ve aksama dogru tavuk yemegi yedim simdide bi kase light dondurma goturdum kalori hesabiyla iyi gidiyorum bakalim bu hafta nasil bi sonuc alirim dipnot olarak bi saat araliksiz yuzebiliyorum artik:d ben mac izlicem kizlar bakarim yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?