Ayir canim kesinlikle insan tutamiyo kendini ya varya hergun yarim saat yurusen tempolu bi ayda degisimi farkedersin elbise icin yap bunlariiii:)
Buda listemiz kizlar iyi aksamlar size:)
ne yediğimiz ile ilgili muhakkak her gün paylaşım yapılıyor mu acaba yoksa topluca yapsak olur mu[/QUOT
her öğünden sonra yazmayabilirsin ama akşam yemekten sonrada toplu bildirebilirsin canım...
Haklisin canim:)5-6-7 kasımdan beri mesajlar sayılmıyooooo...
aksamdan aksama bikaç saat nete girebiliyorum ama ben sayabılıyosam herkes de sayabilmeli diye düşünüyorum varsa hatam duzeltın
Oo super yapmissin aksam yiyp ustune yatmadin ve sabaha kadar dayandin ben gece kac kez tirtiklardim onu sen biliyomusun:dgünaydınnlar herkeslereeeee
bugun işe gec gitmenın haklı gururu içersindeyimmmm.....oleeeyyyy ne guzel sabahları evde olmak yahuu...ev hanımı olsım var yemın ederimm...
kızlar kahvaltım bıraz kalorılı oldu...eşim pasta almıştı dun akşam yemedim gec diye az önce yarım dilim yedim kahvaltı nıyetine....
Pasta gitmistir:d yaziyorum canim :) iki kisi goturuyoruz lizteyi hayirlisi artik kizlaar:dbiraz evı toparlıycam ondan sebep gidiyorum...kızımı okula bıraktım sabah 7 de arabayı okulun onune cektim yürüyüş parkuru var hemen okulun yanında 1 saat yürüdüm ananecimm yaz bebeimmm.....
Eline saglik canim suanda Canan konusunu dusunmekteyim bende katilmak istemisti sanirim .Vidividi mesaj sayimiz 5in altinda kalmasin canim19.11.2012 mesaj sayımı
ecemavi......7
maviyeşil.....7
gerbera.......11
paşam.........1 paşanın misafiri varmış
ganfed.........7
ananee........23 birincimiz
vıdıvıdı........4 mesaj sayın yeterli değil
anşaa.........9
canann.......1 arkadaş yeni üyemi?
:d yaa guldurdun sen beni hem biliyosun paylasilmasi gerektigini hemde ben dahil diyosun ilahi :) bi dahakine paylasirsin canim bide paylasim yapanlari yanina arti koyarak falan belli edersen kizlarin daha cok dikkayini cekecektr sanirim:)menü paylaşımı eskisine göre daha iyi ama bende dahil yinede eksik
canım erkek milleti iştebu gün pazar ya normal, adam evde ya didiklemek lazım
bana genelde öyle oluyo...
gerçekler acıdır bebem benim gerçekler biraz daha acı olmuş ama olsun iddaalıyım 1 ay sonra 1. olacağım aklıma fikrim geldi her ay ayın birincisine +1 ceza puanına ekleyelim 10sa 11 olsun puanı nasıl fikir
canım 11 senelik evliyim dedim benle oyalan yok kardeşim pc oyununa takılıyor adam ne yapsamda bıraktırsam acaba:44::44:diyor biraz yanlız bırak beni bununla stres atıyorum diyorAnneninde baslamasi cok iyi olmus cidden:) benimde annem baslasa bi gunde o yapsa yemekleri super olurdu yani.. Ya canim benim kendimi durdurmam icin bi care lazim oda hedef olur sanirim bide imkansiz degilki bu koydugum hedefler aslinda ben haftada 500gr icin ugrasiyorum bakalim artik 6lari istyiyorum bennnn:d
Yasasin alisveris:d bu liste cok iyi oldu ya naptgmizi gorduk iste .. Ah bu bayramlar kacamaklar ve lezzetli hersey..
Yaa nasil yapabiliyosunuz cidden yetenek bide hani ikiside zor yemek ayni anda yapcaksin alkisliyorum seni:)
Tesekkur ederim:) 21olcam bende yaslandim artik:d kavga etme pasam ya oyalicak baska seyler bulun beraber
Canim 5cok erken ya dayanabilirmisin acaba? 6veya 7iyi bence bende 7den sonra diyorum ama sozde kaliyo hep
Yaa ziyafet yaparsan olcagi bu.. Senin rakipte gitti napsakki
:18::18::18:ay çok severim anacımda çok güzel yapar ben annemi özledimaşure mevsimide geldi çattı:18:
rabbim acil şifalar versin canımGunaydin melelleerimm..sssabah sabah yogunluk basladi yine.kizimin endokrin kobtrolu var.su an kadikoydeyim. sevk alip marmaraya geccm.. sekeeimiolctururum die kahvaltida yapmadim
canım inan anam agladı 2 girdim mutfaga 7 çıktım abartmıyorum ya benim elim uyuşuk yada ben çok özeniyorum sofrayı kurmam 1 saat bardakları tabakları kaşıkları koyCanim karatay tamamen dogal beslenmeye dayaniyo nasil yapabilirsinki islenmis gidayla gervi sebze et protein ve kavrulmamis cerez yiceksin onlarda islenme durumu yoktur sanirsam
Diyetisyene gidiyo herseyden yiyebiliyorum demistide ben tam bilmiyorum
Bayram bitti asure geldi hayat iste kilo al diyo:d
Gecmis olsun ya neden sekerini olcturuyosun bi sorunmu var ?
Aboov:d mesgulsun pasamda yemekler cok guzel valla insallah yemezsin canim
Gunaydin:)
canım şimdi şöyle oluyor söylüyüm çorbayı degiştirdim yogurtlu yarma çorbası yaptım bayıldılar çorbayacnm ukala gibi görmessen bence menülerin çok abartılı oluyor bunları servis şeklini öyle merak ediyorum ki benim elim ayağıma dolaşır 2 çeşit yapsan yanına cacık salata falan 1 tatlı tamamdır
seni ben ogluma alıcem haberin olsun bu aralar pek hamaratsınKizlar bu arada evde sporumu yaptim simdi yemek yapiyorum evde yumurta yok bugun bende sabah kizilcik mersinli yogurt yedim arada sade yogurt yedim
sana şu kadar söylüyüm biz 8 kişiydik 7 servis açtım yeminle oturup yemedim kahvaltıyla durdum anlıcagın hoş yemegi yaparken doydumoooohhhhh yap ama yemeeeeeeeeeee
hadi hayırlısı
inanmak başarmanın yarısıdır...
keşke hepiniz de gelsenizde sizlerede hazırlasamcanım corbayı ocağa koyuyurum o arada köfteyi yoğuruyorum...pirinçi ıslıyorum tencerelerin hepsini indiriyorum ocağın ustune....çorbayı bitirip kürdan kebabına gecitim sonra....onu fırına attım yeşil fasulye buzluktan çıkarttım attım düdüklüye sofrayı hazırlarkende mısafirlere salata yaptırdım...tursu falan hazırdı zaten...toplam1,5 saatt bazen bende çok sasırıyorum kendime...mutfakta çooook hızlıyım gercekten ama canım benım ole olmak zorundayım yetişemıyorum hayata yoksa...
inşalllaaaaaaaaahhh....
evet bugun ıslıyorum yarın akşama da kaynatıyorum....
oyyyyy menuye bak parçalama bacım kendini bu kadar yaa....
inşallaaaaaaaaaaaaaahh....
hadiiii bakalımmmmm nefsine sağlıkk....
allaaah allaah bacım sen su falan mı topluyon acabaa:26:
uff gene sakin buraları ben zayıfmalayım ama ha bire homini gırtlakya çok güzel bir elbise gördüm acaba diyorum soframı ayırsam nasıl olur doktorun verdiği listeyi hazırlayıp annemlerden ayrı yemek yesem olurmu acaba sofraya oturunca kendimi tutamıyorum sonra kilo alıyorum ve üzülüyorum ve en önemlisi spor yapmıyorum hemen yürüyüşe başlamalıyım
canım rolleri paylaşalım sen gel ev kadını ol bende iş kadınıgünaydınnlar herkeslereeeee
bugun işe gec gitmenın haklı gururu içersindeyimmmm.....oleeeyyyy ne guzel sabahları evde olmak yahuu...ev hanımı olsım var yemın ederimm...
kızlar kahvaltım bıraz kalorılı oldu...eşim pasta almıştı dun akşam yemedim gec diye az önce yarım dilim yedim kahvaltı nıyetine....
19.11.2012 mesaj sayımı
ecemavi......7
maviyeşil.....7
gerbera.......11
ganfed.........7
anşaa.........9
kız onu ne içiyon onda böcük var ıyGunaydin kizlar:) simdi emin olmadan bisey diyemem ama kolayi birakma calismalarim basladi gunde 1ltye indi 1lt cok demeyin 3lt iciyodum onceden.. Bolca su tuketiyorum kahvede icmemeye calisiyorum bu selulitler gidicek..biraz uykuluyum ama gecer sanirim:) 2yumurtayla omlet yaptim beyaz peynirli onu yedim birazdan ev sporumu yapicam bugun dersime daha cok yukleniyim diyorum haftasonu calismamistim acisi cikar:)
yazıomusun hala sporları yavrumAfiyet olsun canim salata super gibime geldi ben cemen yemem ama pek :) ne okucaksiniz anlamadim
:) insallah
Bilmezmiyim o duyguyu ya ona bi cozum bulunsa keske .. Tartiya ciksak tutariz belki kendimizi suanda aklima gelen bi cozum bide mate cayini deneyebilirsin ise yaradgi soyleniyo..:)
kizlar bugun yarim saat evde sporumu yaptim 15dkeliptik 15dk fitnes olarak bi saatte yuzdum gelince brokoli salatasi ve tavuk yemegimden yedim bide dayanamadim elma isirdim nasil ozlemisimmmm:d simdi yatarim birazdan sanirsam bide sayim listesini atym bakin :)
haklısın vallaa...ama bı duzene gırmeye basladı buralar5-6-7 kasımdan beri mesajlar sayılmıyooooo...
aksamdan aksama bikaç saat nete girebiliyorum ama ben sayabılıyosam herkes de sayabilmeli diye düşünüyorum varsa hatam duzeltın
hayırdır nıye gec gıttın bugungünaydınnlar herkeslereeeee
ellerıne saglık cnm19.11.2012 mesaj sayımı
ecemavi......7
maviyeşil.....7
gerbera.......11
ganfed.........7
anşaa.........9
hhahaahahaa sana cok seyelr yazmak ısterdım ama annem bende mısafır arada gırıp bakınıorumgünaydın kızlar nerelerdesiniz
mesaj sayım sırası bende hadi çok çok paylaşım yapın işimi zorlaştırın
oyle tabı de ıste ınsan yınede uzuluyormaviyeşil bu tür rahatsızlıklara son zamanlarda sık raslanıyor çok geçmiş olsun
sıkıntılı bir durum ama en azınsan çaresiz değil
kız sen 3 lıtre snasıl ıcıorsun yaaGunaydin kizlar:) simdi emin olmadan bisey diyemem ama kolayi birakma calismalarim basladi gunde 1ltye indi 1lt cok demeyin 3lt iciyodum onceden.. Bolca su tuketiyorum kahvede icmemeye calisiyorum bu selulitler gidicek..biraz uykuluyum ama gecer sanirim:) 2yumurtayla omlet yaptim beyaz peynirli onu yedim birazdan ev sporumu yapicam bugun dersime daha cok yukleniyim diyorum haftasonu calismamistim acisi cikar:)
canım erkek milleti işteama gene ben kazandım anladın sen onu özür diledi birde ekledi sen benle kavga edemezsin sinirim oynadı nasıl gülüyourm ben güldükçe oda güldümü sana anlıcagın gene sinir oldugumla kaldı
evet gerçekler acıdır dogru süle ben gösteririrm sana o acı gerçekleri merak etme
canım 11 senelik evliyim dedim benle oyalan yok kardeşim pc oyununa takılıyor adam ne yapsamda bıraktırsam acaba:44::44:diyor biraz yanlız bırak beni bununla stres atıyorum diyor
:18::18::18:ay çok severim anacımda çok güzel yapar ben annemi özledim
rabbim acil şifalar versin canım
Afiyet olsun canim salata super gibime geldi ben cemen yemem ama pek :) ne okucaksiniz anlamadim
:) insallah
Bilmezmiyim o duyguyu ya ona bi cozum bulunsa keske .. Tartiya ciksak tutariz belki kendimizi suanda aklima gelen bi cozum bide mate cayini deneyebilirsin ise yaradgi soyleniyo..:)
kizlar bugun yarim saat evde sporumu yaptim 15dkeliptik 15dk fitnes olarak bi saatte yuzdum gelince brokoli salatasi ve tavuk yemegimden yedim bide dayanamadim elma isirdim nasil ozlemisimmmm:d simdi yatarim birazdan sanirsam bide sayim listesini atym bakin :)
ayni dertten muzdaribiz canim ya
yiyip yiyip pismanlik duyuyoruz ben pis bogazin biriyim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?