Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşacığımm seni çok iyi anlıyorum ben birine dayanamadım snin bir de üç tane allah yardımcın olsun allah bir daha hiçbiimize göstrmesin sende ümitsizliğe kapılma 5 kilo eksik 5 kilo fazla ne farkeder psikilojık olarak hazırsan basla calısmalara ama sureklı yat lutfen gerekmedıkc4e tuvalete bıle gıtme ben ınanıyorum rabbım emegınıkarsılıksız bırakmasın

bu arada arabayı acayip ilerlemiş durumdyım ınsallah kazasız belasız devam eder de cesaretıum kırılmaz en azından okula tek basıma gıdebılecek durumdayım annemle d cuma gunu otumaya gıttık bır arkadasıma ben goturdum ve getırdım ay annecıgım benım gurur duydu bır gormenız lazımdı ıcım cız ettı valla annelık n tuhaf sey bende ozendım dıyor zaten hep derdı zaten goruyorum bayanlar araba kullanıyor bense hep babanı beklıyom bı yere gıtmek ıcın dıye cok mutlu oldu ben kullanmayı ogrenınce sımdılık benden bu kadar canlar ve gıdınce goruuruz okul cok soguk donuyorum

ansaaa cim nasilsin sonunda birini gordum burda ya

offf ya ben yazana kadar sende gittin
neyse kahvaltida bir sandvic yedim
öglen bir kase yogurtla birlikte iki dilim tam bugday ekmeyi
görmedim ben canım senıı yaaa...
oooo rakıbelıkten istifa ediyorum arkadaş...bu kız benı peynır ekmek gibi yiyooo yaaa...tempoda yoğun tutabilene aşkolsun senı....maşallah...

hoşgeldin canım benım...bebişi naptın kayınvalıdenle durumları halletmışsınızdır umarım...

canlar bol hareketli az yemeklı bi hafta olur ınşaaalllaaaahhhhh......
ganfedim gördüm senı kuzum ama hemen çıkmam lazım akşama eve gider gitmez burdayımmm...
öpüyorum herkeşleriii

basarilar canim araba senden korksun sen niye korkacan rabbim kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin

ganfedim gördüm senı kuzum ama hemen çıkmam lazım akşama eve gider gitmez burdayımmm...
öpüyorum herkeşleriii

sobeee bende seni gordum sekerim tamam aksama isim olmazsa bende gelirim kolay gelsin sana

oh oh ne guzel mis gibi olmustur heryer.yogun bir tempo spora ihtiyacin kalmayacak

çavdara geçmiş olsun sanada kolay gelsin

inş sıkıntılarından kurtulursun bir an önce gel

kazasız belasız kullan canım bencede lazım ama burada bayanlara yasssak

selam kızlar bu gün biraz rahatsızım
hayırdır cnm

sabah köfte patates şekersiz çay accıkta nutella yedim tabi 2 dilim ekmekle beraber
kız bu nasıl kahvaltı:)

öpüyorum herkeşleriii
amın cnm ıns..nasılsın

Kizlar cavdarda parazit cikti veterinere goturduk 3gun uzak durmam gerekiyomus nasil olcaksa biz beraber uyuyoduk odamin kapisini ortcem gelip yatmasin diye icim cizliyo suanda
gecmıs olsun cocuuguna:)))allah sen nasıl uzak durcan ondan:)
gunaydin butun hanimlara gununuz aydin hayatiniz renkli olsun
gunaydın cnm

kızlar 14ünde dönmek üzere ayrılmak zorundayım arkadaşım geldi ve o varken diyet hak getire eğer kararım deeğişirse 1 hafta öncede dönebilirim ama minik bir ara(gerçi bunu hiç hak etmedim ama)

ay kıyamam ben ona bizim sıpalardan paşa bey kaçıyor sevemiyorumda köpük hanım ellerime geliyor seviyorum hepsinide birde devamlı öpüşüyolarda kardeşim icraat yok ne yapsamda karı koca olsalar bilemedim azdırıcı yemde aldım tık yok düşünmekteyim ama hayin planlar içindeyim geçmiş olsun bu arada sıpana
sana aferim diyorum kendimede tüh diyorum 2 gün kaçamak yaptım sonuç 83.300 gram2 günde rekor kırdım agladım durdum sabah eşimde kızdı nemi yaptım zeytinyaglı dlmalar kısır şöbiyet pogaça kek inan naara geldim ben amabugün hiç kaçamak yapmadım yeminle devam edicem bundan sonra kaçamak yapmıcem eşimede dedim bir daha hamur işi tatlı isteme benden diye reglim yakınya ondan galiba tatlı çekiyor canım yavrularıma yanlış yaptım ama azimliyim gene görücem 78 işşallah yürüyüşede gidicem yarın bugün gidemedim eşim evdeydi şimdi gittibende düdüklüye broki ve 3 tavuk köftesi attım bir kase yogur yicem 5 bir arada yeşil çay temem
canım ben kızımda rahimimi diktiler yatakla bütünleştim inan olmayınca olmuyo yavrum ya camdan bile bakmadımki yavruma birşey olur diyerabbim acısında bana işşallah yavrularımın acısını göstermesin bana bir daha çok zor kaybetmek sen bile düşünürsün acaba berenide erken den kaybetseydim ne olurdu diye aklından geçmiştir allahım ömür versin kızına ne diyeyim benim işimde rabbime kaldı
tüm arkadaslara gunaydin
günaydın:2:
öpüyorum herkeşleriii
kesin öle olucek bebem merak etme sen çok sinirim oynadı bugün bir daha kaçamak yok okadar emegim gitti ya

geçmiş olsun bebem hayırdır neyin var:44::44:
kızlar erken giricektimde eşim format attı pcye ondan gelemedim

rapor veriyorum
sabah yediklerim şunlar
1-adet badem
2-1 adet domates
3-1 çatal peyaz peynir
4-yumurta beyazı 1 ade
5-5 biryerde ve yeşil çay kupa bardagım 2 bardak geliyor
6-2 dilim tam bugday ekmegi
7-3 bardak su

öylen yediklerim yok

arada cennet hurması yedim 1 adet

akşam yemeginde yediklerim
1-1 kase yogurt küçük kase
2- 2 dilim tam bugday ekmegi
3-brokoli haşlama
4-3 tavuk köftesi
5-5 biryerde ve yeşil çayı kattım kupama oda 2 bardak geliyor

aradada yatmadan cennet hurması ve soda içerim temem bu iş

yarınada ablama gidicem işşallah ablamda bana mercşmek çorbası kuru fasülte yapıcek

akşamada evde degilim misafirlige davetliyim işşallah oraya gidicem ne yemegi yiyecegim belli degil bakıcezhaşlamamı götürsem ayıp olur bakıcez artık sabah erken evden çıkıcem akşam geç gelirim haberiniz olsun

kiz tarafi nazli olur kiz boyle yapma ayip birak pasa bey ugrassin.
ohh ohh piril piril olmustur pcin..kacamak yok bol hareket var bu hafta birinciyiz kesinhadi kizlar herkes nefsine hakim olsunhop hop hop bir iki bir iki haydi kizlar spora

Hosgeldin canim:) insallah en kisa surede biter skntlarin Allah yardimcin olsun..toplasmis durumdayiz aslinda ben iyi gidiyorum mesela ama hepimizde bi yogunluk var rakibinde insallah cabucak doncek:)
:) hic gec degil bence annende ogrensin insanin kendini gelistirme imka ni varsa hemen yapmali bence sanada cok sevindim bende ehliyet almak istiyorum en yakin tarihte ama once okul isim hallolmali
ya kendime inanamiyorum bu hareketlilikte iyi gelcek bana bu sabah 69.6ydim dogumgunum bugun ve 6larla giriyorum bugun biraktim kendimi yeme konusunda ama cok guzel spor yapiyorum yetis sende banaa:d
öpüyorum herkeşleriii
Insallah:) ben bugun kocaman pasta yicemm ama
oh oh ne guzel mis gibi olmustur heryer.yogun bir tempo spora ihtiyacin kalmayacak
Ev hijyen kokuyo bayadir boyle kokmuyodu valla:) canim ben zaten yuzmeye gidiyodum ama evdede eliptik yapiyodum onu askiya aldim yuzmeyi birakmicam bugunde iyi yurudum zaten kursa git gel iyi oldu:)
Gecmis olsun neyin var?
ganfed buralardaymışsın ama şimdi yoksun kızlar 35 oldum
Bende 21oldum ayni gun dogmusuz:)
çavdara geçmiş olsun sanada kolay gelsin

inş sıkıntılarından kurtulursun bir an önce gel

kazasız belasız kullan canım bencede lazım ama burada bayanlara yasssak
Tesekkur ederiz kizim bi iyilessin ekstra sizin icinde opcem:) cok kotu ya yasak olmasi..
hayırdır cnm

kız bu nasıl kahvaltı:)

amın cnm ıns..nasılsın

gecmıs olsun cocuuguna:)))allah sen nasıl uzak durcan ondan:)

gunaydın cnm
Tesekkurler:) uzak duramiyorum elimde corapla seviyorum gene zaten:)
Pasam hayirlisiyla seninde olcak bi bebisin insallah gonlunu ferah tut belki torunla ayni anda gelir:) yem nasil ise yaramiyoki anlayamadim ben onu. Bugun bende dukani bozdum oglen bide aksam bozcam ama hemen yarin telafisini yapcam 6lari bidaha kacirmam elimden:)
Bence yemegni goturebilirsin samimiyseniz ben bayramda ankarada olsaydim oyle yapcaktim kendimiz icin sonucta yada azcik yersin pasam

Iyi aksamlar kizlar sabah pek gircek vaktim yoktu 2de kursum basliyo bende sabahtan yuzmeye gittim kostur kostur geldim sacimi yaptim geri ciktim kursa gittim 5gibi evdeydim dukan pudingi yaptim ama cok acikmistim fazladan yulaf kepegi koydum simdi bi suslencem babam ben annem yemek yicez evde abim gelemedi malesef bide cavdar 1aralikta dogmus onunla beraber kutluyoruz oda bir yasina girdi :) ton baligi verdim onada yedi yatti simdi cok geldi demekki:) bu arada karar verdim haftada 3gun yuzmeden once spor salonunuda kullancam bisiklet kosu bandi falan kizlar 40beden pantolonum oluyo artik ben en gec 2aya bu tempoyla 38gorurum gibi ama 67de dukanin guclendirmesine gecicem sadece sporla devam edicem rejim yemegine hic firsatim olmuyo malesef oyle iste ben hazirlanmaya gidiyim kizlar:)

gecmiş olsun neyin var canımm...
ganfed buralardaymışsın ama şimdi yoksun kızlar 35 oldum
senınde mı doğum gunun yoksa...
sabah köfte patates şekersiz çay accıkta nutella yedim tabi 2 dilim ekmekle beraber
patates kızartma değildir umarım

paşam menu süper yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…