ansaaa cim nasilsin sonunda birini gordum burda ya
görmedim ben canım senıı yaaa...offf ya ben yazana kadar sende gittin
neyse kahvaltida bir sandvic yedim
öglen bir kase yogurtla birlikte iki dilim tam bugday ekmeyi
oooo rakıbelıkten istifa ediyorum arkadaş...bu kız benı peynır ekmek gibi yiyooo yaaa...tempoda yoğun tutabilene aşkolsun senı....maşallah...Iyi aksamlar kizlar:) bugun acayip yoruldum odami banyoyu antre ve depoyu temizledim cavdar girmiyo oralara simdi bizde hastalanmayalim diye basladi temizlik yarinda nolur nolmaz diye bizde ilaca baslicaz biz tasiyici olablirmisiz cavdara tekrar bulasabilirmis cunku insallah bisey olmaz ya corabi takiyorum elime sseviyorum burun burun yapmak istiyo icim gidiyo nasil alismisim sipaya.. Kizlar ben bu sabah 69.8dim bana alkis:d bugun yuzmeyede gittim bu arada ingilizce kursum basladi nihayet ben. Haftasonlari gitmek istiyodum ama olmadi haftada 5gun kursum var bide normal derslerime caliscam ev sporumu rafa kaldirdim malesef ama git gel hareket olur yine zaten ben yatym kizlar sizde Allah a emanet olun :)
ben geldimmmmm buradayımmm sanki çok uzun zaman oldu bu arada rakibem izne ayrılmış anammm bi toplaşamaık biri giiyor biri geliyor beni sorarsanız biraz sıkıntılarım var ama aşılır allahın izni ile diye sabrediyorum
bu arada arabayı acayip ilerlemiş durumdyım ınsallah kazasız belasız devam eder de cesaretıum kırılmaz en azından okula tek basıma gıdebılecek durumdayım annemle d cuma gunu otumaya gıttık bır arkadasıma ben goturdum ve getırdım ay annecıgım benım gurur duydu bır gormenız lazımdı ıcım cız ettı valla annelık n tuhaf sey bende ozendım dıyor zaten hep derdı zaten goruyorum bayanlar araba kullanıyor bense hep babanı beklıyom bı yere gıtmek ıcın dıye cok mutlu oldu ben kullanmayı ogrenınce sımdılık benden bu kadar canlar ve gıdınce goruuruz okul cok soguk donuyorum
canlar bol hareketli az yemeklı bi hafta olur ınşaaalllaaaahhhhh......
ganfedim gördüm senı kuzum ama hemen çıkmam lazım akşama eve gider gitmez burdayımmm...
öpüyorum herkeşleriii
ben geldimmmmm buradayımmm sanki çok uzun zaman oldu bu arada rakibem izne ayrılmış anammm bi toplaşamaık biri giiyor biri geliyor beni sorarsanız biraz sıkıntılarım var ama aşılır allahın izni ile diye sabrediyorum
Iyi aksamlar kizlar:) bugun acayip yoruldum odami banyoyu antre ve depoyu temizledim cavdar girmiyo oralara simdi bizde hastalanmayalim diye basladi temizlik yarinda nolur nolmaz diye bizde ilaca baslicaz biz tasiyici olablirmisiz cavdara tekrar bulasabilirmis cunku insallah bisey olmaz ya corabi takiyorum elime sseviyorum burun burun yapmak istiyo icim gidiyo nasil alismisim sipaya.. Kizlar ben bu sabah 69.8dim bana alkis:d bugun yuzmeyede gittim bu arada ingilizce kursum basladi nihayet ben. Haftasonlari gitmek istiyodum ama olmadi haftada 5gun kursum var bide normal derslerime caliscam ev sporumu rafa kaldirdim malesef ama git gel hareket olur yine zaten ben yatym kizlar sizde Allah a emanet olun :)
Iyi aksamlar kizlar:) bugun acayip yoruldum odami banyoyu antre ve depoyu temizledim cavdar girmiyo oralara simdi bizde hastalanmayalim diye basladi temizlik yarinda nolur nolmaz diye bizde ilaca baslicaz biz tasiyici olablirmisiz cavdara tekrar bulasabilirmis cunku insallah bisey olmaz ya corabi takiyorum elime sseviyorum burun burun yapmak istiyo icim gidiyo nasil alismisim sipaya.. Kizlar ben bu sabah 69.8dim bana alkis:d bugun yuzmeyede gittim bu arada ingilizce kursum basladi nihayet ben. Haftasonlari gitmek istiyodum ama olmadi haftada 5gun kursum var bide normal derslerime caliscam ev sporumu rafa kaldirdim malesef ama git gel hareket olur yine zaten ben yatym kizlar sizde Allah a emanet olun :)
bu arada arabayı acayip ilerlemiş durumdyım ınsallah kazasız belasız devam eder de cesaretıum kırılmaz en azından okula tek basıma gıdebılecek durumdayım annemle d cuma gunu otumaya gıttık bır arkadasıma ben goturdum ve getırdım ay annecıgım benım gurur duydu bır gormenız lazımdı ıcım cız ettı valla annelık n tuhaf sey bende ozendım dıyor zaten hep derdı zaten goruyorum bayanlar araba kullanıyor bense hep babanı beklıyom bı yere gıtmek ıcın dıye cok mutlu oldu ben kullanmayı ogrenınce sımdılık benden bu kadar canlar ve gıdınce goruuruz okul cok soguk donuyorum
hayırdır cnmselam kızlar bu gün biraz rahatsızım
kız bu nasıl kahvaltı:)sabah köfte patates şekersiz çay accıkta nutella yedim tabi 2 dilim ekmekle beraber
amın cnm ıns..nasılsıncanlar bol hareketli az yemeklı bi hafta olur ınşaaalllaaaahhhhh......
ganfedim gördüm senı kuzum ama hemen çıkmam lazım akşama eve gider gitmez burdayımmm...
öpüyorum herkeşleriii
gecmıs olsun cocuuguna:)))allah sen nasıl uzak durcan ondan:)Kizlar cavdarda parazit cikti veterinere goturduk 3gun uzak durmam gerekiyomus nasil olcaksa biz beraber uyuyoduk odamin kapisini ortcem gelip yatmasin diye icim cizliyo suanda
gunaydın cnmgunaydin butun hanimlara gununuz aydin hayatiniz renkli olsun
kızlar 14ünde dönmek üzere ayrılmak zorundayım arkadaşım geldi ve o varken diyet hak getire eğer kararım deeğişirse 1 hafta öncede dönebilirim ama minik bir ara(gerçi bunu hiç hak etmedim ama)
ay kıyamam ben ona bizim sıpalardan paşa bey kaçıyor sevemiyorumda köpük hanım ellerime geliyor seviyorum hepsinide birde devamlı öpüşüyolarda kardeşim icraat yok ne yapsamda karı koca olsalar bilemedimKus pisliginden bulasmis sanirim bizimkine oyle dedi veteriner ama yanima geliyo corapla seviyorum bi kucagma alip opemiyorum odama girmiyo ben ona bisey olsa mahvolurum insallah iyi olcak teyzesi pasada kopukte kizimda hep iyi olur insallah bitanelerimiz onlar sana bi torun gelir belki bak beraber geziyolarmista artik:)
Tesekkur ederiz :)
Peki canim gene dikkat et ama cok kacirma yemegini kendinede iyi bak:)
canım ben kızımda rahimimi diktiler yatakla bütünleştim inan olmayınca olmuyo yavrum ya camdan bile bakmadımki yavruma birşey olur diyepaşacığımm seni çok iyi anlıyorum ben birine dayanamadım snin bir de üç tane allah yardımcın olsun allah bir daha hiçbiimize göstrmesin sende ümitsizliğe kapılma 5 kilo eksik 5 kilo fazla ne farkeder psikilojık olarak hazırsan basla calısmalara ama sureklı yat lutfen gerekmedıkc4e tuvalete bıle gıtme ben ınanıyorum rabbım emegınıkarsılıksız bırakmasın
canlar bol hareketli az yemeklı bi hafta olur ınşaaalllaaaahhhhh......
öpüyorum herkeşleriii
selam kızlar bu gün biraz rahatsızım
ay kıyamam ben ona bizim sıpalardan paşa bey kaçıyor sevemiyorumda köpük hanım ellerime geliyor seviyorum hepsinide birde devamlı öpüşüyolarda kardeşim icraat yok ne yapsamda karı koca olsalar bilemedimazdırıcı yemde aldım tık yok düşünmekteyim ama hayin planlar içindeyim geçmiş olsun bu arada sıpana
sana aferim diyorum kendimede tüh diyorum 2 gün kaçamak yaptım sonuç 83.300 gram 2 günde rekor kırdım agladım durdum sabah eşimde kızdı nemi yaptım zeytinyaglı dlmalar kısır şöbiyet pogaça kek inan naara geldim ben amabugün hiç kaçamak yapmadım yeminle devam edicem bundan sonra kaçamak yapmıcem eşimede dedim bir daha hamur işi tatlı isteme benden diye reglim yakınya ondan galiba tatlı çekiyor canım yavrularıma yanlış yaptım ama azimliyim gene görücem 78 işşallah yürüyüşede gidicem yarın bugün gidemedim eşim evdeydi şimdi gitti bende düdüklüye broki ve 3 tavuk köftesi attım bir kase yogur yicem 5 bir arada yeşil çay temem
canım ben kızımda rahimimi diktiler yatakla bütünleştim inan olmayınca olmuyo yavrum ya camdan bile bakmadımki yavruma birşey olur diyerabbim acısında bana işşallah yavrularımın acısını göstermesin bana bir daha çok zor kaybetmek sen bile düşünürsün acaba berenide erken den kaybetseydim ne olurdu diye aklından geçmiştir allahım ömür versin kızına ne diyeyim benim işimde rabbime kaldı
günaydın:2:
kesin öle olucek bebem merak etme sen çok sinirim oynadı bugün bir daha kaçamak yok okadar emegim gitti ya
geçmiş olsun bebem hayırdır neyin var:44::44:
kızlar erken giricektimde eşim format attı pcye ondan gelemedim
Hosgeldin canim:) insallah en kisa surede biter skntlarin Allah yardimcin olsun..toplasmis durumdayiz aslinda ben iyi gidiyorum mesela ama hepimizde bi yogunluk var rakibinde insallah cabucak doncek:)ben geldimmmmm buradayımmm sanki çok uzun zaman oldu bu arada rakibem izne ayrılmış anammm bi toplaşamaık biri giiyor biri geliyor beni sorarsanız biraz sıkıntılarım var ama aşılır allahın izni ile diye sabrediyorum
:) hic gec degil bence annende ogrensin insanin kendini gelistirme imka ni varsa hemen yapmali bence sanada cok sevindim bende ehliyet almak istiyorum en yakin tarihte ama once okul isim hallolmalibu arada arabayı acayip ilerlemiş durumdyım ınsallah kazasız belasız devam eder de cesaretıum kırılmaz en azından okula tek basıma gıdebılecek durumdayım annemle d cuma gunu otumaya gıttık bır arkadasıma ben goturdum ve getırdım ay annecıgım benım gurur duydu bır gormenız lazımdı ıcım cız ettı valla annelık n tuhaf sey bende ozendım dıyor zaten hep derdı zaten goruyorum bayanlar araba kullanıyor bense hep babanı beklıyom bı yere gıtmek ıcın dıye cok mutlu oldu ben kullanmayı ogrenınce sımdılık benden bu kadar canlar ve gıdınce goruuruz okul cok soguk donuyorum
görmedim ben canım senıı yaaa...
oooo rakıbelıkten istifa ediyorum arkadaş...bu kız benı peynır ekmek gibi yiyooo yaaa...tempoda yoğun tutabilene aşkolsun senı....maşallah...
hoşgeldin canım benım...bebişi naptın kayınvalıdenle durumları halletmışsınızdır umarım...
Insallah:) ben bugun kocaman pasta yicemm amacanlar bol hareketli az yemeklı bi hafta olur ınşaaalllaaaahhhhh......
öpüyorum herkeşleriii
Ev hijyen kokuyo bayadir boyle kokmuyodu valla:) canim ben zaten yuzmeye gidiyodum ama evdede eliptik yapiyodum onu askiya aldim yuzmeyi birakmicam bugunde iyi yurudum zaten kursa git gel iyi oldu:)oh oh ne guzel mis gibi olmustur heryer.yogun bir tempo spora ihtiyacin kalmayacak
Gecmis olsun neyin var?selam kızlar bu gün biraz rahatsızım
Bende 21oldum ayni gun dogmusuz:)ganfed buralardaymışsın ama şimdi yoksun kızlar 35 oldum
Tesekkur ederiz kizim bi iyilessin ekstra sizin icinde opcem:) cok kotu ya yasak olmasi..çavdara geçmiş olsun sanada kolay gelsin
inş sıkıntılarından kurtulursun bir an önce gel
kazasız belasız kullan canım bencede lazım ama burada bayanlara yasssak
Tesekkurler:) uzak duramiyorum elimde corapla seviyorum gene zaten:)hayırdır cnm
kız bu nasıl kahvaltı:)
amın cnm ıns..nasılsın
gecmıs olsun cocuuguna:)))allah sen nasıl uzak durcan ondan:)
gunaydın cnm
Pasam hayirlisiyla seninde olcak bi bebisin insallah gonlunu ferah tut belki torunla ayni anda gelir:) yem nasil ise yaramiyoki anlayamadim ben onu. Bugun bende dukani bozdum oglen bide aksam bozcam ama hemen yarin telafisini yapcam 6lari bidaha kacirmam elimden:)ay kıyamam ben ona bizim sıpalardan paşa bey kaçıyor sevemiyorumda köpük hanım ellerime geliyor seviyorum hepsinide birde devamlı öpüşüyolarda kardeşim icraat yok ne yapsamda karı koca olsalar bilemedimazdırıcı yemde aldım tık yok düşünmekteyim ama hayin planlar içindeyim geçmiş olsun bu arada sıpana
sana aferim diyorum kendimede tüh diyorum 2 gün kaçamak yaptım sonuç 83.300 gram 2 günde rekor kırdım agladım durdum sabah eşimde kızdı nemi yaptım zeytinyaglı dlmalar kısır şöbiyet pogaça kek inan naara geldim ben amabugün hiç kaçamak yapmadım yeminle devam edicem bundan sonra kaçamak yapmıcem eşimede dedim bir daha hamur işi tatlı isteme benden diye reglim yakınya ondan galiba tatlı çekiyor canım yavrularıma yanlış yaptım ama azimliyim gene görücem 78 işşallah yürüyüşede gidicem yarın bugün gidemedim eşim evdeydi şimdi gitti bende düdüklüye broki ve 3 tavuk köftesi attım bir kase yogur yicem 5 bir arada yeşil çay temem
canım ben kızımda rahimimi diktiler yatakla bütünleştim inan olmayınca olmuyo yavrum ya camdan bile bakmadımki yavruma birşey olur diyerabbim acısında bana işşallah yavrularımın acısını göstermesin bana bir daha çok zor kaybetmek sen bile düşünürsün acaba berenide erken den kaybetseydim ne olurdu diye aklından geçmiştir allahım ömür versin kızına ne diyeyim benim işimde rabbime kaldı
günaydın:2:
kesin öle olucek bebem merak etme sen çok sinirim oynadı bugün bir daha kaçamak yok okadar emegim gitti ya
geçmiş olsun bebem hayırdır neyin var:44::44:
kızlar erken giricektimde eşim format attı pcye ondan gelemedim
Bence yemegni goturebilirsin samimiyseniz ben bayramda ankarada olsaydim oyle yapcaktim kendimiz icin sonucta yada azcik yersin pasamrapor veriyorum
sabah yediklerim şunlar
1-adet badem
2-1 adet domates
3-1 çatal peyaz peynir
4-yumurta beyazı 1 ade
5-5 biryerde ve yeşil çay kupa bardagım 2 bardak geliyor
6-2 dilim tam bugday ekmegi
7-3 bardak su
öylen yediklerim yok
arada cennet hurması yedim 1 adet
akşam yemeginde yediklerim
1-1 kase yogurt küçük kase
2- 2 dilim tam bugday ekmegi
3-brokoli haşlama
4-3 tavuk köftesi
5-5 biryerde ve yeşil çayı kattım kupama oda 2 bardak geliyor
aradada yatmadan cennet hurması ve soda içerim temem bu iş
yarınada ablama gidicem işşallah ablamda bana mercşmek çorbası kuru fasülte yapıcek
akşamada evde degilim misafirlige davetliyim işşallah oraya gidicem ne yemegi yiyecegim belli degil bakıcezhaşlamamı götürsem ayıp olur bakıcez artık sabah erken evden çıkıcem akşam geç gelirim haberiniz olsun
gecmiş olsun neyin var canımm...selam kızlar bu gün biraz rahatsızım
senınde mı doğum gunun yoksa...ganfed buralardaymışsın ama şimdi yoksun kızlar 35 oldum
patates kızartma değildir umarımsabah köfte patates şekersiz çay accıkta nutella yedim tabi 2 dilim ekmekle beraber
rapor veriyorum
sabah yediklerim şunlar
1-adet badem
2-1 adet domates
3-1 çatal peyaz peynir
4-yumurta beyazı 1 ade
5-5 biryerde ve yeşil çay kupa bardagım 2 bardak geliyor
6-2 dilim tam bugday ekmegi
7-3 bardak su
öylen yediklerim yok
arada cennet hurması yedim 1 adet
akşam yemeginde yediklerim
1-1 kase yogurt küçük kase
2- 2 dilim tam bugday ekmegi
3-brokoli haşlama
4-3 tavuk köftesi
5-5 biryerde ve yeşil çayı kattım kupama oda 2 bardak geliyor
aradada yatmadan cennet hurması ve soda içerim temem bu iş
yarınada ablama gidicem işşallah ablamda bana mercşmek çorbası kuru fasülte yapıcek
akşamada evde degilim misafirlige davetliyim işşallah oraya gidicem ne yemegi yiyecegim belli degil bakıcezhaşlamamı götürsem ayıp olur bakıcez artık sabah erken evden çıkıcem akşam geç gelirim haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?