tam turkcesini bilmiyorum ama fitnes ekmeyi diye geciyor kara kuru bisey iste.ayrica ben bugun bir saat daha oglumla spor yaptim itiraf etmeliyim aksam daha cok ter attim hinzir yoruyor beni orda:)))hıç sorma evet karsılaşılmıo bu aralar
fıtness ekmegı de neymış
ay bayılırım kara ya.inş istanbuldada yagar
masallah ben sporu ıyıce kestım
ah guzel gelınım oğluma solım de sana kürk fln alsın:))
bisey olmaz kis bir bardak cay al eline otur yaptigin temizligin karsisina keyifli keyifli icbugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım
yahu bu yemekleri kisirlari anip durmayin diyetimizi bozduruyorsunuz hasüpersin 70 dakıka yuruyu aşağı yıkarı 360 cl.buda -360 gr demek harikasın....
6 yaşında sıpaaa...yattımı kalkmıyo artık çok şükür...
bişiii olmaz yaaa...sabah içmişin zaten gün içinde yokolup gitmıştır harika gidiyosun ganfedimm....
yaw kışta kıyamette ne camı allah askınaaakısır mı bol salcalı isee offff offff.....kalkıyım bende bulgur pilavı yapım kendime canımı istettin yaaaa...bulgur aşeriyorum resmen....
eve erken gelmenın haklı gururunu yaşarkenden herkeşler iyi aksamlar diliyorum.....bu satte otobus durağına doğru yürüyo olucaktım ama saolsunlar torpil geçtiler bana bugun 4,5 da çıktım eşim aldı evdeyim....menumde kavurma ve bulgur pilavı var....
sabah menum:2 yumurta 1 havuç 1 kahve
öğle:3 adet kuru incir 1 kahve
oglen bir tabak pilav yedim iki domates
aksam yemedim daha galiba yemesemde iyi olacakbana sabir dileyin hanimlar sabaha kadar tutayim bogazimi
saat çok geç olmadan 1 kase yoğurt ye canım istersen....tabı dayanabiliyosan ne mutlu sana...
şöyle 1 kaşık kadar kavurma ve bir tabak sebzelı bulgur pilavı yedim....bu hafta güzel olsun yarabbim sen yardım et şu dombik kullarına...
önerine katiliyorum canim diskalifiye edilsin .aksi halde geliyorum kimsecikler yok bak dun ogleden beri kimsecikler ugramamis senin disinda boyle olacaksa birakalim takim isini.buranin amaci birbirimize destek olmak yalniz kalmak degil ki30/11/2012 paylaşım tablomuz
anşa:13
anane:12
paşam:1
ecemavi:5
berenım:5
maviyeşil:10
genfed:1
gerbera:2
03/12/2012 paylaşım tablomuz
anşa:1(çalıştığım gün dikkatinizi cekereim..)
paşam:izine ayrıldı
ecemaviAYLAŞIM YOK....
genfed:6
gerberaAYLAŞIM YOK....
04/12/2012 paylaşım tablomuz
anşa:14
anane:10
paşam:İZİNDE
ecemaviAYLAŞIM YOK...
berenım:7
maviyeşil:8
genfed:10
gerberaAYLAŞIM YOK.....
DURUM VAZİYET BU İKEN ÖNERİM ŞUDUR Kİ ÜST ÜSTE BEŞGÜN MAZERETSİZ PAYLAŞIM YAPMAYAN DİSKALİFİYE OLSUN....KUSURA BAKMAYIN AÇIK NET....KASIM AYININI 6-7-8 İDİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM PAYLAŞIM LİSTESİNİ BEN SAYDIM ONDAN SONRA BİR YADA İKİ KİŞİ PAYLAŞIM LISTESİ YAYINLADI....HAYIR YANI PAYLAŞIM YAPILMIYO BİDE YAPILAN PAYLAŞIMA DA SAYGI DUYULMUYO....BÖYLE OLMAZ KIZLAR...BURDA OLMAK ISTEYEN BURAYA VAKIT AYIRACAK DIYE DÜŞÜNÜYORUM OYLAYALIM KARAR VERELİM...
30/11/2012 paylaşım tablomuz
ecemaviAYLAŞIM YOK....
gerberaAYLAŞIM YOK....
ecemaviAYLAŞIM YOK...
gerberaAYLAŞIM YOK.....
DURUM VAZİYET BU İKEN ÖNERİM ŞUDUR Kİ ÜST ÜSTE BEŞGÜN MAZERETSİZ PAYLAŞIM YAPMAYAN DİSKALİFİYE OLSUN....KUSURA BAKMAYIN AÇIK NET....KASIM AYININI 6-7-8 İDİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM PAYLAŞIM LİSTESİNİ BEN SAYDIM ONDAN SONRA BİR YADA İKİ KİŞİ PAYLAŞIM LISTESİ YAYINLADI....HAYIR YANI PAYLAŞIM YAPILMIYO BİDE YAPILAN PAYLAŞIMA DA SAYGI DUYULMUYO....BÖYLE OLMAZ KIZLAR...BURDA OLMAK ISTEYEN BURAYA VAKIT AYIRACAK DIYE DÜŞÜNÜYORUM OYLAYALIM KARAR VERELİM...
yarım gunmu oluo bu oyun grubları?kizlar birazdan cikacam oglumu oyun gurubuna goturecem ordan gelincede leslie yapmayi dusunuyorum bakalim basarabilirsem tabi yazarim
cnm cok gecmısler olsunnnnn..cok s ukur..Kizlar selam ya abim trafik kazasi gecirmis babami devlet hastanesinden aramislar karabukten dun karabuge gittik simdi abim iyi cok sukur kirigi var kolunda bide curukleri yaralari var baska biseyi yok iyiki.. Biz simdi karabukteyiz ne zaman eve doneriz bilmiyorum abimle doncez sanirim ben yarin girmezsem kilom 69tam haberiniz olsun
ya les gıbı olduydular mecbur bı tozunu aldım.sorma kısırı cok kacırdım ben.ama napımm orucluyum ve ıftarda yedıgımle oruc tutuyorum sahur yok yanı..süpersin 70 dakıka yuruyu aşağı yıkarı 360 cl.buda -360 gr demek harikasın....
6 yaşında sıpaaa...yattımı kalkmıyo artık çok şükür...
bişiii olmaz yaaa...sabah içmişin zaten gün içinde yokolup gitmıştır harika gidiyosun ganfedimm....
yaw kışta kıyamette ne camı allah askınaaakısır mı bol salcalı isee offff offff.....kalkıyım bende bulgur pilavı yapım kendime canımı istettin yaaaa...bulgur aşeriyorum resmen....
oooooooooooo:)) kız cok kahve ıcıosun sen..selulıtın yokmueve erken gelmenın haklı gururunu yaşarkenden herkeşler iyi aksamlar diliyorum.....bu satte otobus durağına doğru yürüyo olucaktım ama saolsunlar torpil geçtiler bana bugun 4,5 da çıktım eşim aldı evdeyim....menumde kavurma ve bulgur pilavı var....
sabah menum:2 yumurta 1 havuç 1 kahve
öğle:3 adet kuru incir 1 kahve
oglen bir tabak pilav yedim iki domates
aksam yemedim daha galiba yemesemde iyi olacakbana sabir dileyin hanimlar sabaha kadar tutayim bogazimi
haklısın vallaaa30/11/2012 paylaşım tablomuz
ecemaviAYLAŞIM YOK....
gerberaAYLAŞIM YOK....
ecemaviAYLAŞIM YOK...
gerberaAYLAŞIM YOK.....
gunaydın dıcem de oglen oldu vall:)gunaydin guzel takimin tembel hanimlari uykucu hanimlari hadi uyanin bak sizi bekliyorum.yalniz birakmayin beni
Kizlar selam ya abim trafik kazasi gecirmis babami devlet hastanesinden aramislar karabukten dun karabuge gittik simdi abim iyi cok sukur kirigi var kolunda bide curukleri yaralari var baska biseyi yok iyiki.. Biz simdi karabukteyiz ne zaman eve doneriz bilmiyorum abimle doncez sanirim ben yarin girmezsem kilom 69tam haberiniz olsun
yarım gunmu oluo bu oyun grubları?
cnm cok gecmısler olsunnnnn..cok s ukur..
ya les gıbı olduydular mecbur bı tozunu aldım.sorma kısırı cok kacırdım ben.ama napımm orucluyum ve ıftarda yedıgımle oruc tutuyorum sahur yok yanı..
oooooooooooo:)) kız cok kahve ıcıosun sen..selulıtın yokmu
haklısın vallaaa
gunaydın dıcem de oglen oldu vall:)
sabahtan berı komsumdayım gıttım kızı aldım okuldan sımdı oglumu uyutuorum
oglu lcd televızyonuna bısı atmıs haberı bıle yok kadının sabah bı actıkı dıstan bısı yok ıcı paramparca gıbı .acınca ekran kırık kırık duruo..
benımde esımın laptopıu ole olduydu.bu lcd ler ole oluo.hıc bısı degememesı lazım
bısı deıl kadınınb ugun evlılık yıldonumu..aglayıp duruo daha yenı basladıydı taksıtlerı 2000tl vermıs
bı uzuldum kı sormayın yaa
helal dayandın geceden sabahaa hakkındır 2 mandalına...kahvaltimida yaziim bari sabah iki dilim fitnes ekmegi
1 haslanmis yumurta
2 domates
iki mandalina
budefa mandalinalar harikaydi ya dayanamadim
maşallah hatunda kı azme bak beyaww...kizlar birazdan cikacam oglumu oyun gurubuna goturecem ordan gelincede leslie yapmayi dusunuyorum bakalim basarabilirsem tabi yazarim
canım çok geçmiş olsun...Kizlar selam ya abim trafik kazasi gecirmis babami devlet hastanesinden aramislar karabukten dun karabuge gittik simdi abim iyi cok sukur kirigi var kolunda bide curukleri yaralari var baska biseyi yok iyiki.. Biz simdi karabukteyiz ne zaman eve doneriz bilmiyorum abimle doncez sanirim ben yarin girmezsem kilom 69tam haberiniz olsun
selulıtım yok diyemem ama fazla diil kahveyı çok tuketiyorum ama çok fazla yurumekten kaynaklı heralde selulıtım çok az...yarım gunmu oluo bu oyun grubları?
cnm cok gecmısler olsunnnnn..cok s ukur..
ya les gıbı olduydular mecbur bı tozunu aldım.sorma kısırı cok kacırdım ben.ama napımm orucluyum ve ıftarda yedıgımle oruc tutuyorum sahur yok yanı..
oooooooooooo:)) kız cok kahve ıcıosun sen..selulıtın yokmu
haklısın vallaaa
gunaydın dıcem de oglen oldu vall:)
gene kimsecikler ugramamis
neyse ben yediklerimi yazip cikayim bari
oglen 4 tane mandalina
aksam cubuk makarna ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?