Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tam turkcesini bilmiyorum ama fitnes ekmeyi diye geciyor kara kuru bisey iste.ayrica ben bugun bir saat daha oglumla spor yaptim itiraf etmeliyim aksam daha cok ter attim hinzir yoruyor beni orda:)))
bugun cok yorukldum sabAHTAn berı iş yapıom bugun yagur yok hemen camları sıldım
oruçluyum ama aserıorum delı gııbı.kısır yapcam odaa benı sısırcek ama az yemeye gayret ederım
bisey olmaz kis bir bardak cay al eline otur yaptigin temizligin karsisina keyifli keyifli ic
yahu bu yemekleri kisirlari anip durmayin diyetimizi bozduruyorsunuz ha

oh ne guzel guzelce bir dinlen kavurmayi fazla kacirma ucundan azcik ye gerci gorunce insanin gozu donuyor ama yinede fazla donmesinafiyet bal olsun

oglen bir tabak pilav yedim iki domates
aksam yemedim daha galiba yemesemde iyi olacakbana sabir dileyin hanimlar sabaha kadar tutayim bogazimi

aksam yemedim daha galiba yemesemde iyi olacakbana sabir dileyin hanimlar sabaha kadar tutayim bogazimi

saat çok geç olmadan 1 kase yoğurt ye canım istersen....tabı dayanabiliyosan ne mutlu sana...

şöyle 1 kaşık kadar kavurma ve bir tabak sebzelı bulgur pilavı yedim....bu hafta güzel olsun yarabbim sen yardım et şu dombik kullarına...

30/11/2012 paylaşım tablomuz
anşa:13
anane:12
paşam:1
ecemavi:5
berenım:5
maviyeşil:10
genfed:1
gerbera:2

03/12/2012 paylaşım tablomuz
anşa:1(çalıştığım gün dikkatinizi cekereim..)
anane:12
paşam:izine ayrıldı
ecemaviAYLAŞIM YOK....
berenım:5
maviyeşil:10
genfed:6
gerberaAYLAŞIM YOK....

04/12/2012 paylaşım tablomuz
anşa:14
anane:10
paşam:İZİNDE
ecemaviAYLAŞIM YOK...
berenım:7
maviyeşil:8
genfed:10
gerberaAYLAŞIM YOK.....

DURUM VAZİYET BU İKEN ÖNERİM ŞUDUR Kİ ÜST ÜSTE BEŞGÜN MAZERETSİZ PAYLAŞIM YAPMAYAN DİSKALİFİYE OLSUN....KUSURA BAKMAYIN AÇIK NET....KASIM AYININI 6-7-8 İDİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM PAYLAŞIM LİSTESİNİ BEN SAYDIM ONDAN SONRA BİR YADA İKİ KİŞİ PAYLAŞIM LISTESİ YAYINLADI....HAYIR YANI PAYLAŞIM YAPILMIYO BİDE YAPILAN PAYLAŞIMA DA SAYGI DUYULMUYO....BÖYLE OLMAZ KIZLAR...BURDA OLMAK ISTEYEN BURAYA VAKIT AYIRACAK DIYE DÜŞÜNÜYORUM OYLAYALIM KARAR VERELİM...

oh afiyet olsun canim kavurmayi cok yememissin.
bende aksam yemedim sabahi buldum yani biseyyemeden )bakalim iyi bir sonuc alacakmiyimbu arada benim dun 2 saat sporumu yazdiniz demi://

önerine katiliyorum canim diskalifiye edilsin .aksi halde geliyorum kimsecikler yok bak dun ogleden beri kimsecikler ugramamis senin disinda boyle olacaksa birakalim takim isini.buranin amaci birbirimize destek olmak yalniz kalmak degil ki

kahvaltimida yaziim bari sabah iki dilim fitnes ekmegi
1 haslanmis yumurta
2 domates
iki mandalina
budefa mandalinalar harikaydi ya dayanamadim

kizlar birazdan cikacam oglumu oyun gurubuna goturecem ordan gelincede leslie yapmayi dusunuyorum bakalim basarabilirsem tabi yazarim

Kizlar selam ya abim trafik kazasi gecirmis babami devlet hastanesinden aramislar karabukten dun karabuge gittik simdi abim iyi cok sukur kirigi var kolunda bide curukleri yaralari var baska biseyi yok iyiki.. Biz simdi karabukteyiz ne zaman eve doneriz bilmiyorum abimle doncez sanirim ben yarin girmezsem kilom 69tam haberiniz olsun

cnm ben izinliyim sadece sizlerden ayrı kalamıyorum ondan yani yazdığım mesajlarda sadece kilom bölünmesin diye kilo bildiriminde bulunuyorum onun dışında pek uğrayamıyorum ki günlerdir girmiyorum kkya haftaya cumaya kadar pek olamayabilirim yada hiç ama kilo bildiriminde bulunurum

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/kuru-murdum-erigi-ve-leblebi-ile-kilo-verme-34301.html

kizlar birazdan cikacam oglumu oyun gurubuna goturecem ordan gelincede leslie yapmayi dusunuyorum bakalim basarabilirsem tabi yazarim
yarım gunmu oluo bu oyun grubları?

cnm cok gecmısler olsunnnnn..cok s ukur..
ya les gıbı olduydular mecbur bı tozunu aldım.sorma kısırı cok kacırdım ben.ama napımm orucluyum ve ıftarda yedıgımle oruc tutuyorum sahur yok yanı..

oooooooooooo:)) kız cok kahve ıcıosun sen..selulıtın yokmu

haklısın vallaaa

gunaydin guzel takimin tembel hanimlari uykucu hanimlari hadi uyanin bak sizi bekliyorum.yalniz birakmayin beni
gunaydın dıcem de oglen oldu vall:)

sabahtan berı komsumdayım gıttım kızı aldım okuldan sımdı oglumu uyutuorum

oglu lcd televızyonuna bısı atmıs haberı bıle yok kadının sabah bı actıkı dıstan bısı yok ıcı paramparca gıbı .acınca ekran kırık kırık duruo..
benımde esımın laptopıu ole olduydu.bu lcd ler ole oluo.hıc bısı degememesı lazım
bısı deıl kadınınb ugun evlılık yıldonumu..aglayıp duruo daha yenı basladıydı taksıtlerı 2000tl vermıs
bı uzuldum kı sormayın yaa

gecmisolsun ananecim allah beterinden korusun sagsalim evinize donun

evet canim yarimgun oluyor.ise cok yariyor severek gidiyor oglum cokda egleniyor orda.
bende onu diyom oglen oldu hala kalkan yok takima gelen yok

gorunmez kaza buna derler canim ya tamda olacak gunu bulmusah bu cocuklar ah rahat durmuyorlar ki bayagida pahaliymis

gene kimsecikler ugramamis
neyse ben yediklerimi yazip cikayim bari
oglen 4 tane mandalina
aksam cubuk makarna ve yogurt

kahvaltimida yaziim bari sabah iki dilim fitnes ekmegi
1 haslanmis yumurta
2 domates
iki mandalina
budefa mandalinalar harikaydi ya dayanamadim
helal dayandın geceden sabahaa hakkındır 2 mandalına...
maşallah hatunda kı azme bak beyaww...
canım çok geçmiş olsun...
selulıtım yok diyemem ama fazla diil kahveyı çok tuketiyorum ama çok fazla yurumekten kaynaklı heralde selulıtım çok az...
gene kimsecikler ugramamis
neyse ben yediklerimi yazip cikayim bari
oglen 4 tane mandalina
aksam cubuk makarna ve yogurt

mandalınaya doymuşsundur ınşallah bugun....

*maviyesil1999 (70/
*anşaa (72,6/72.0/0,6/%0.59)
*ecemavi (72.8/
*ananee (69.3/
*gerbera1987 (90,9
*Berenim(85.5/
*7. Takım Ortalaması:

6 kişilik takım....vay anam vayy....

*maviyesil1999 (70/
*anşaa (72,6/72.0/0,6/%0,59)
*ecemavi (72.8
*ananee (69.3/69/
*gerbera1987 (90,9/
*Berenim(85.5
*7. Takım Ortalaması:
buyurun burdan yakın bayanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…