Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kontrol edin yanlışım olmasın listeyı yarın kım verecek şimdi gerbera da izinde ananenın hastası var mavi yeşil ve ganfed siz yapabilirmisiniz kızlar ben o saatte işte oluyorum...

kizlar umredeyim yarinda yolda olacaz aniden oldu sayilir haber veremedim bildlrlm yapamam

malesef ya nerde bende azim lesli yapamadimama mandalinaya doymadim ya cidden cok lezzetliydi ama bitti bugun yeniden alacaminsallah yine oyle lezzetli cikarinsani tokda tutuyor mandalina hic acikmadim oglen yemedigim halde
bu arada sorayim hanimlar selulite ne iyi gelir bilen varsa paylassin bizahmet.bende yeni yeni olusmaya basladi tedbir almak lazim

kontrol edin yanlışım olmasın listeyı yarın kım verecek şimdi gerbera da izinde ananenın hastası var mavi yeşil ve ganfed siz yapabilirmisiniz kızlar ben o saatte işte oluyorum...

ben birazdan kahvaltiya gidecem bu saatte girdim ki bildirim yapayim.yoksa koyardimcidden bide unutmusum hesaplamalari(((uzgunum ama yapamayacam

kizlar hesaplamayi yapmayi denedim olmusmu bir bakin.yanlis hatirlamiyorsam kilo farki baslangic kilosuna bolunup 100 ile carbiliyordu virgulden sonraki ilk iki rakam aliniyordu demi 3 rakam 5 ve 5ten buyukse arti bir ekliyordukdeneyelim bir
60-58=2
2/60=0.03
0.03x100=3.33
dogru yaptimmi acaba:26:

gorunmez kaza buna derler canim ya tamda olacak gunu bulmusah bu cocuklar ah rahat durmuyorlar ki bayagida pahaliymis
evet yaa ınan çk uzuldum

gene kimsecikler ugramamis
neyse ben yediklerimi yazip cikayim bari
oglen 4 tane mandalina
aksam cubuk makarna ve yogurt
makarna kaç tabak:))

benım çok selulıtım oldu ama gunde bı necafe bol sutlu ılee olurmu a

*maviyesil1999 (70/
*anşaa (72,6/72.0/0,6/%0.59)
*ecemavi (72.8/
*ananee (69.3/
*gerbera1987 (90,9
*Berenim(85.5/
*7. Takım Ortalaması:

6 kişilik takım....vay anam vayy....
he takıma bakkkkk:))

kizlar umredeyim yarinda yolda olacaz aniden oldu sayilir haber veremedim bildlrlm yapamam
allah kabul etsın cnm

gunaydin hanimlar:/!:
tunaydın

sl kızlar ugun çok yogundum..
okulda ısler vardı onları hallettım kızı aldım dondumm

sımdıı çocugu uytup ıslere koyulcam aksam mısafırım var..
nerden baslıcam bılemedım.))

*maviyesil1999 (70/70,5/0,5/-%0,71)
*anşaa (72,6/72.0/0,6/%0.59)
*ecemavi (72.8/ bıldırım yapamayacak..
*ananee (69.3/
*gerbera1987 (90,9
*Berenim(85.5/
*7. Takım Ortalaması:

Kızlar çok üzgünüm bugün sizin takımın listesini kontrol edemicem işlerim çok yoğun listeyi 3 defa kontrol ettim doğru ama bir de siz bakın hemen paylaşıp çıkmam lazımm

***4. TAKIM 286. ETAP**

tubis87: ( 70.7 / 70.8 / -0.1 / -%0.14)
tfneyll: ( 58.0 / 56.8 / 1.2 / %2.07)
pegasus07: (60.4 / 60.3 / 0.1 / % 0,17)
zeburus: ( 72.9 / 72.1 / 0.8 / %0.97)
topraks: ( 78.5 /78.3 /0.2 / %0.25)
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.0 / 0 / %0) KİLOSU AYNI KARDEŞİ TOPRAKS'A TELEFONLA BİLDİRİM YAPTI.
ozgekrd: (86.5 / 86.0 / 0.5 / %0.58)
yumukum: ( 87.2 / 85.3 / 1.9 / %2.18)

4. TAKIM ORTALAMASI: %0.76

Son düzenleme:
niye kimsecikler uğramıyor ya ben bile son azda koydum oda zar zor müsait değildim ama baktım saati geçmiş kimse koymamış kilolarda yazılmamış çok üzüldüm gerçekten

niye kimsecikler uğramıyor ya ben bile son azda koydum oda zar zor müsait değildim ama baktım saati geçmiş kimse koymamış kilolarda yazılmamış çok üzüldüm gerçekten

ben biliyodum böle olucağını zaten

işten yenı geldimşu saatte ama maşallah gene takımımıza....ne bildirim ne paylaşım helal olsun vallaa....herkesin bi iş var herkeskoşturmacada anlıyorum ama....genede noldu bıze demekten kendimi alamıyorum....

yaaa ben çok mu konuşuyorum siz mı çok tepkisizsiniz
şaphira izne ayrıldı yerine gerberayı ve ananeyi bıraktı
gerberacım canım kusura bakma bildirimde bulunuyosan bi şekılde foruma giriyosun demektir izindede olsan...ananenın durumu bellı madem izne ayrılıyosun yerine neden bir kaptan atamıyosun...tamam anane var diye düşünmüş olabilirsin ama çok ciddi bi sorunla ayrılmak zorunda olduğunu bildiğin halde neden birine liteyı hazırlaması için talımat vermıyosun...
iğneyi başkasına cuvaldızı kendine batıranlardanım kızlar ben....şu saatte eve geldim hemen neti açtım kı naptınız diye...dün akşamda lısteyı yayınlarken sölemıştım kızlar lısteyı halledebilirmisiniz diye ama kımse muhatap alıp cevap bile yazmamış....
bunca emek var bu takımda ayıptır yahu...bu takımda mıllet bildirimde bulunamayacağı zaman cepten birbirimize mesaj atar lısteye musait olan eklerdi noluyo allah aşkına...kılo vermeye niyeti olmayan hem takımda olayım ama kendi dünyamdan çıkmıyım diyenler var...faceye giren kk ya giremiyor mu söyletmeyin allah aşkına benı ayıptır yaaa...resmen birbirimizi kamdırıyoruz.....ayıptırr....

çarşamba perşembe cuma sayımları sıra kımdeyse yapsın lütfen.... ne moral kaldı ne motıvasyon sabahın 5 inde kalkıp gene göreve gitcem benım aklım burda...koca bi pastayı alıp yıyesim var vallahı şimdi...diyet forumu sözde destek motıvasyon için burdayız herkes kendi çalıo kendi oynuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…