Hoşgeldin bahar ben davet etmiştim seni
herkeze iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar,
grubunuza teklif aldım tşk ederim artık bende varım ismim bahar 28 yaşındayım. 14 aylık bi kızım var ve 3 yıllık evliyim.
pazartesi günü 1 haftada 4 kilo diyetine başladım ve bugün 6. günüm bakalım pazartesi kaç kilo olacağım.
Başlangıçta 55.7 kiloydum. boyumda 1.55cm
birde şunu sorayım boyuma göre kaç kilo olmam normal olur sizce. kalça ve basem problemim var çoğu gitti tabiki de hedefim 50 kilo olmak.
menümü yazayım
sabah 2 galeta 2 fincan şekersiz çay
arada az şekerli türk kahvesi
öğle
kase çorba 2dilim çok az yağda kızarmış tavuk eti.
2 litre suyumu bitireceğim akşam yemeği yemeden 1 elma ile geçiştireceğim çünkü eşime yemek hazırladım 1 saat önce 3-4 kaşık pilav yedim :))
böyle işte.
AKLINDA BULUNSUN 4 KAŞIK PİLAV MAKARNA 2 DİLİM EKMEK YERİNE GEÇİYOR BEN YEMEKTEN KORKMASAMDA YANINDA EKMEK YİYEMİYORUM MAALESEF
Merhaba bahar hosgeldin takimimiza:) takimimizin kurallarini atarim paylasimlarin guzel olursa kalmak istersen yarismaya baslayabilirsin hayirlisiyla:) kilonu vucut kitle indeksine gore ayarlaman gerekir ama 50olmak istiyorsan 48i hedef yap bence kendine :) alt bolgen icinde yuruyus lesli falan oneriyorum sana bende oralardan cok sikayetciiyim gitcekler ama:)
huhu ben geldim kimsecikle r yok:44:
inşallah bişey yoktur canım ne oldu merak ettim ben şimdi oruç tutmamişsin bide meyve var dukancı bi ben kalmışım:) canım inşallah herşeyin yolunda gider..selam kızlar ananecım bıraz zor gunler gecırıyorum yanı aslında benım pımpırıklı olmamın bu konuda buyuk etkısı var ama ınsallah sıkıntı cıkmaz pzt bı doktora gıdelım sıze bılgı verıcem söz
herkese merhabalar
menumu yazayım
sabah bır haslanmıs yumurta bır kıbrıt kutusu lıght peynır ve bır cay tabagı kadar domates sos
aksam ustu
bır tabak tavuk sote yagsız tabıkı
lıght yogurt ve 4-5 adet kornıson tursu
ara ogun olarak
1/4 portakal yarım elma ve bır armut
sımdılık bu kadar canlarım
teşekkür ederim:)ananecım bu arada ben gecmısı okuyamamıstım yenı gordum cok cok cok buyuk gecmısler olsun cnm allah sıfalar versın tez zamanda
:) bahar yolun buyuk kismini atlatmissin zaten ama ben bu zayiflama mamasi nedir merak ettim bilgi istiyorum hemen:)
Kizlar selamm:) bu sabah 68.8dim ya oluyo gercektenn ama fena bi tatli krizim var suandaa sutlu kakaolu kahve yapym kendime ben
Cok kotu olmus ya .. Katiliyorum sana az duzenli yeme bolca spor olcak yoksa saglik acisindanda etkisi oluyo ve geride alabilme durumun var. Ismim esra 21yasindayim ogrenciyim:) simdi haftasonlari mesaj kuralimiz yok yarin gorurler senide:):)) kilolarımın büyük kısmını 15 kiloyu 4 ayda pıt pıt verdim herbalife diye mama zayıflama çayı vitamin takviyesi alıyordum ama sonrasında saçlarımı kaybettim diye bilirim saçlarım çok ama çok döküldü zayıflamak için dünyanın parasını ödedim bir o kadarda saçlarım için. en güzeli boğazını tutup sporunu yapacaksın doğum sonrası kilolarımı bu şekilde hiç zarar görmeden verdim arkadaşım.
bu arada senin ismini öğrene bilir miyim ? hitap etme açısından
birde hemen hemen kimse beni görmedi herhalde selam veren yok. darıldım valla :)))
Susuz olmaz ama ya gunde en az 3litre gerekli menun gayet guzel o kurabiye ceviz kadarla kaldimi hic sorun olmaz bence nefsin iccin en onemlisi sonra cozutma ihtimali oluyo cunku:)bugünkü yedikerimi paylaşmak isterim sizinle
MUTLUYUM SABAH tartıldım ve54 kilo çıktım. 1.7 kilo gitmiş yani esas yarın tartılacağım haftasonu biraz düzensizoluyo benim diyet eşim evde olunca dışarı falan çıkıyoruz. düzen pek kalmıyo
sabah
2 galeta 2 fincan çay
ara 1tane kırmızı elma
öğle
3 yk. tavuk ve mantarlı sote
ara
2 tane galeta
akşam 1 kepçe sulu et sote
1 kepçede kuru fasülye
hiç su içemedim yeşilçayımıda artık yarın tekrar devam düzenli diyete.
akşam yemeğindede az kalan yemekleri yedik o yüzden alakasız şeyler yedim.
birde kurabiye yaptım eşime sanırım çayla beraber ceviz kadar bi kurabiye yiyeceğim dayanamam sanırım :))))
Ben dukan yapiyorum aslinda rahatca tatli yiyebilirim yulaf kepegimle hakkimi aşmadan tabiki.. Ama useniyorum kendime 3u bir arada tarzi biseyle tutuyorum bende yani meyve yiyemem:)az kaldı arkadaşım tebrik ederim.tatlı krizim gelince ben elmanın üzerine tarçın seperek yiyiyorum etkili oluyor tavsiye ederim. güzelde oluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?