Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

AKLINDA BULUNSUN 4 KAŞIK PİLAV MAKARNA 2 DİLİM EKMEK YERİNE GEÇİYOR BEN YEMEKTEN KORKMASAMDA YANINDA EKMEK YİYEMİYORUM MAALESEF

AKLINDA BULUNSUN 4 KAŞIK PİLAV MAKARNA 2 DİLİM EKMEK YERİNE GEÇİYOR BEN YEMEKTEN KORKMASAMDA YANINDA EKMEK YİYEMİYORUM MAALESEF

ekmek yok zaten hiç diyetim de yemiyorum yani ama pilavı yedikten sonra çok üzüldüm o yüzden akşam ymeği yok bana bu akşam ceza olarak birde günlük olarak dışarı çıkamıyorum kızım olduğu için evde spor yapıyom 100 cal yakacak şekilde kondisyon bisikleti ve kalça hareketeleri yapılarum 3 set 2 hareket 15 defa herbiri.pazartesi tartılacağım ve çok merak ediyorum inşallah hüsrana uğramam

Ansacim ben ganfed konusunda hatali kimseyi gormedim zaten emin ol:) o benim sorumlulugumdu..mesaj sayimlarini ozellikle birer gun yapalim dedim sonra biriktirip yazinca sonraki arkadas sirasini kaciriyor takipte zor oluyo tabi..takima yeni uyeler alalim ama once bu haftayi atlatalim diye dusunmustum ben ve duzene oturtmak lazim pasam haftaya burda olcak sanirim. Ecemavi umredeymis oda 20kusur gun civarinda bisey onu izne almamiz lazim sapira ve nev hakkinda insallah en kisa zamanda diyebiliyorum..

Gerberacim sonunda hosgeldin 21araligi es gec ama yilbasinda bende kacamak yaparim kesin dengelicez artik napalim biz mezun olmaya geldik:)

Ganfedcim canim ben carsamba aksamindan cikarcam listeyi sende orda olcaksin emin ol soz valla bak:d

kiLar abime gelince o zaten arabadan korkardi simdi daha binmem diyo ben eve geldim babamla annem ve abim karabukte uzun yol gitmesin dedik aslinda gelse guzel olurdu evi cok soguk onun ama kirigi disinda biseyi yok cok sukur bidaha araba surermi bilmiyorum yani

Merhaba bahar hosgeldin takimimiza:) takimimizin kurallarini atarim paylasimlarin guzel olursa kalmak istersen yarismaya baslayabilirsin hayirlisiyla:) kilonu vucut kitle indeksine gore ayarlaman gerekir ama 50olmak istiyorsan 48i hedef yap bence kendine :) alt bolgen icinde yuruyus lesli falan oneriyorum sana bende oralardan cok sikayetciiyim gitcekler ama:)

hoşbulduk arkadaşım tşk ederim inşallah tabiki gidecek. paylaşımlarım tabi olacak elimden geldiğince ama bizim evde pc yok eşimin iş pc si bu akşamları getiriyor. pc yi boş buldukça yazacağım :))) yürüyüşe gelince onu şimdilik yapamıyom 14 aylık bebeğim var onu bırakamıyom. hava da soğuk onunlada çıkamıyom evde kızımla bol bol dans ediyoz kalça hareketleri yapıyoz birde hergün 100 cal. yakacak kadar kondisyon bisikletine biniyom. tamam dediğin gibi 48 olmaya çalışacağım evlendiğim de 48-49 kiloydum ah ah ama 1 doğum yaptım ona göre yine iyiyim canımmm

7.Takım kuralları:

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

Kopyala yapıştır yaparak formu doldurabilirsin:) umarım hedeflerimize ulaşıcaz doğum yapmiş olmana rağmen kilon iyi bence hemen toplarsın inşallah:)

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): bahar

yaşınız :28

işiniz: (önlisans mezunuyum banka ve sigorta elemanı) Anne olduğum için evdeyim. sanırım ev hanımı oluyo

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: kendimi bildim bileli kilo vermek gibi bir sorunum var üni bittiğinde65 kiloyla eve döndüm sonra zayıflama mamaları ile 15 kilo verdim. sonra yine aldım 3 yıl ince evlendim ve düğün için8 kilo verdim ve 48-49 arası kilo ile evlendim. hamileliğimde 20 kilo aldım ve 74.5 kilo ile doğum yaptım. 5 ay sonra kendiliğinden 65 kiloya düştüm.bebeğim 5 aylıkken sıkı bir diyet ve sporla 55 kiloya düştüm şimdide işte bu kiloda sayılırım 5-6 kilo vermek çok çok istiyom.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): spor yap yürüyüşe çık ekmek yeme falan filan işte

boyunuz: 1.55

ilk başladığınız kilo:55.7

hedef kilonuz:49-50

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: yukarıda yazdıklarım

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: kalça problemim üst bedenime göre daha fazla bu yüzden hep örten kıyafetler giyiyorum. istediğim kilo ve basenlere sahip olduğumda biraz daha kısa giyinebilirim.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir. boyum daha uzun duracak görünüş olarak daha fit bir anne olacağım eşim de uzun boylu olduğundan daha da uyumlu olacağız.

diğer(eklemek istediğiniz) daha önceki yazılarımdada dediğim gibi evimde bilgisayarım yok eşimin iş bilgisayarını kullanıyorum. gündüzleri aktif olamam. ama akşamları elimden geldiğince destek olacağım. sanırım sorun olmaz.

:) bahar yolun buyuk kismini atlatmissin zaten ama ben bu zayiflama mamasi nedir merak ettim bilgi istiyorum hemen:)

Kizlar selamm:) bu sabah 68.8dim ya oluyo gercektenn ama fena bi tatli krizim var suandaa sutlu kakaolu kahve yapym kendime ben

selam kızlar ananecım bıraz zor gunler gecırıyorum yanı aslında benım pımpırıklı olmamın bu konuda buyuk etkısı var ama ınsallah sıkıntı cıkmaz pzt bı doktora gıdelım sıze bılgı verıcem söz
herkese merhabalar
menumu yazayım
sabah bır haslanmıs yumurta bır kıbrıt kutusu lıght peynır ve bır cay tabagı kadar domates sos
aksam ustu
bır tabak tavuk sote yagsız tabıkı
lıght yogurt ve 4-5 adet kornıson tursu
ara ogun olarak
1/4 portakal yarım elma ve bır armut
sımdılık bu kadar canlarım

ananecım bu arada ben gecmısı okuyamamıstım yenı gordum cok cok cok buyuk gecmısler olsun cnm allah sıfalar versın tez zamanda

inşallah bişey yoktur canım ne oldu merak ettim ben şimdi oruç tutmamişsin bide meyve var dukancı bi ben kalmışım:) canım inşallah herşeyin yolunda gider..
ananecım bu arada ben gecmısı okuyamamıstım yenı gordum cok cok cok buyuk gecmısler olsun cnm allah sıfalar versın tez zamanda
teşekkür ederim:)

:) bahar yolun buyuk kismini atlatmissin zaten ama ben bu zayiflama mamasi nedir merak ettim bilgi istiyorum hemen:)

:)) kilolarımın büyük kısmını 15 kiloyu 4 ayda pıt pıt verdim herbalife diye mama zayıflama çayı vitamin takviyesi alıyordum ama sonrasında saçlarımı kaybettim diye bilirim saçlarım çok ama çok döküldü zayıflamak için dünyanın parasını ödedim bir o kadarda saçlarım için. en güzeli boğazını tutup sporunu yapacaksın doğum sonrası kilolarımı bu şekilde hiç zarar görmeden verdim arkadaşım.

bu arada senin ismini öğrene bilir miyim ? hitap etme açısından

birde hemen hemen kimse beni görmedi herhalde selam veren yok. darıldım valla :)))

bugünkü yedikerimi paylaşmak isterim sizinle

MUTLUYUM SABAH tartıldım ve54 kilo çıktım. 1.7 kilo gitmiş yani esas yarın tartılacağım haftasonu biraz düzensizoluyo benim diyet eşim evde olunca dışarı falan çıkıyoruz. düzen pek kalmıyo

sabah

2 galeta 2 fincan çay

ara 1tane kırmızı elma

öğle

3 yk. tavuk ve mantarlı sote

ara

2 tane galeta

akşam 1 kepçe sulu et sote
1 kepçede kuru fasülye

hiç su içemedim yeşilçayımıda artık yarın tekrar devam düzenli diyete.
akşam yemeğindede az kalan yemekleri yedik o yüzden alakasız şeyler yedim.

birde kurabiye yaptım eşime sanırım çayla beraber ceviz kadar bi kurabiye yiyeceğim dayanamam sanırım :))))

Kizlar selamm:) bu sabah 68.8dim ya oluyo gercektenn ama fena bi tatli krizim var suandaa sutlu kakaolu kahve yapym kendime ben

az kaldı arkadaşım tebrik ederim.tatlı krizim gelince ben elmanın üzerine tarçın seperek yiyiyorum etkili oluyor tavsiye ederim. güzelde oluyo valla

Cok kotu olmus ya .. Katiliyorum sana az duzenli yeme bolca spor olcak yoksa saglik acisindanda etkisi oluyo ve geride alabilme durumun var. Ismim esra 21yasindayim ogrenciyim:) simdi haftasonlari mesaj kuralimiz yok yarin gorurler senide:)
Susuz olmaz ama ya gunde en az 3litre gerekli menun gayet guzel o kurabiye ceviz kadarla kaldimi hic sorun olmaz bence nefsin iccin en onemlisi sonra cozutma ihtimali oluyo cunku:)
az kaldı arkadaşım tebrik ederim.tatlı krizim gelince ben elmanın üzerine tarçın seperek yiyiyorum etkili oluyor tavsiye ederim. güzelde oluyo valla
Ben dukan yapiyorum aslinda rahatca tatli yiyebilirim yulaf kepegimle hakkimi aşmadan tabiki.. Ama useniyorum kendime 3u bir arada tarzi biseyle tutuyorum bende yani meyve yiyemem:)

iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
bahayk hg aramiza sende yarin bol bol yazisiriz insallah yarin sabahtan hastaneye gidecem gelince anlatirim neler oldugunu .yalniz hasta olan ben degilim eltim icin gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…