iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
bahayk hg aramiza sende yarin bol bol yazisiriz insallah yarin sabahtan hastaneye gidecem gelince anlatirim neler oldugunu .yalniz hasta olan ben degilim eltim icin gidecem
Gecmis olsun canim biseyi yoktur umarim..iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
bahayk hg aramiza sende yarin bol bol yazisiriz insallah yarin sabahtan hastaneye gidecem gelince anlatirim neler oldugunu .yalniz hasta olan ben degilim eltim icin gidecem
esracım evet haklısın su içme konusunda. dikkat etmedim daha doğrusu önemsemedim.diyetim bitti kendime yeni bi diyet bulmalıyım yada kendim uyarlamalıyım. son 5 kilom kaldı.
su kolayı abartma artık kıs geldı yaaGunaydin kizlar bayada erken uyandim bugun ne gerek varsa.. 9.30da spor programim var ben biraz uzaniyim bari sabahta domates ve beyaz peynir yedim bugun aradan sonra artik kursa tekrar gidicem insallah bön bön bakmam ya:d bu arada selulitlerde bi duzelme oldu beni cok mutlu ediyo bu durum insallah kolayi abartmam bidaha:) bu arada spor listemizi cikaramadim gecen hafta k.bakmayin ama ben yazdigim kagidida bulamadim yazmismiydim onuda hatirlamiyorum:26: siz gecen haftada dahil bu haftaki sporlarinizi bildirirseniz sevinirim :) hepinize guzel bir gun diliyorumm
bahayk hosgeldın cnmesracım evet haklısın su içme konusunda. dikkat etmedim daha doğrusu önemsemedim.diyetim bitti kendime yeni bi diyet bulmalıyım yada kendim uyarlamalıyım. son 5 kilom kaldı.
cnm calısıyormusuntşk ederim arkadaşım geçmiş olsun. ben haftaiçi gündüzleri internete giremiyom bilgisayar yok çünkü akşamları telafi edeceğim umarım sorun olmaz arkadaşlar söylemiştim daha önceden.
hayırdır cnm eltının nesı var:))iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
kahvede selulıt yapıo ıcme sunu artıkKizlar selamm:) bu sabah 68.8dim ya oluyo gercektenn ama fena bi tatli krizim var suandaa sutlu kakaolu kahve yapym kendime ben
ay cnm benımmm sacların nasıl oldu sımdı?:)) kilolarımın büyük kısmını 15 kiloyu 4 ayda pıt pıt verdim herbalife diye mama zayıflama çayı vitamin takviyesi alıyordum ama sonrasında saçlarımı kaybettim diye bilirim saçlarım çok ama çok döküldü zayıflamak için dünyanın parasını ödedim bir o kadarda saçlarım için. en güzeli boğazını tutup sporunu yapacaksın doğum sonrası kilolarımı bu şekilde hiç zarar görmeden verdim arkadaşım.
bu arada senin ismini öğrene bilir miyim ? hitap etme açısından
birde hemen hemen kimse beni görmedi herhalde selam veren yok. darıldım valla :)))
su tarcını ben agzıma kyamıom cok kokuo yaaaz kaldı arkadaşım tebrik ederim.tatlı krizim gelince ben elmanın üzerine tarçın seperek yiyiyorum etkili oluyor tavsiye ederim. güzelde oluyo valla
carsamba uyar bana vallaGERBERA___________pazartesi
ANANEE ____________sali
MAVİYEŞİL__________carsamba
BERENİM___________persembe
GANFED ___________cuma
ANŞA ___________cumartesi gibi olacak demi
buda benden olsun
tşk ederim arkadaşım geçmiş olsun. ben haftaiçi gündüzleri internete giremiyom bilgisayar yok çünkü akşamları telafi edeceğim umarım sorun olmaz arkadaşlar söylemiştim daha önceden.
esracım evet haklısın su içme konusunda. dikkat etmedim daha doğrusu önemsemedim.diyetim bitti kendime yeni bi diyet bulmalıyım yada kendim uyarlamalıyım. son 5 kilom kaldı.
Gunaydin kizlar bayada erken uyandim bugun ne gerek varsa.. 9.30da spor programim var ben biraz uzaniyim bari sabahta domates ve beyaz peynir yedim bugun aradan sonra artik kursa tekrar gidicem insallah bön bön bakmam ya:d bu arada selulitlerde bi duzelme oldu beni cok mutlu ediyo bu durum insallah kolayi abartmam bidaha:) bu arada spor listemizi cikaramadim gecen hafta k.bakmayin ama ben yazdigim kagidida bulamadim yazmismiydim onuda hatirlamiyorum:26: siz gecen haftada dahil bu haftaki sporlarinizi bildirirseniz sevinirim :) hepinize guzel bir gun diliyorumm
gunaydın meleklerım ıyı haftalar
aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr
45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın
canım hoşgeldin aramıza...accık kalan kilonu hep beraber vericez inşallah...maşallah çok azimlisin zaten...herkeze iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar,
grubunuza teklif aldım tşk ederim artık bende varım ismim bahar 28 yaşındayım. 14 aylık bi kızım var ve 3 yıllık evliyim.
pazartesi günü 1 haftada 4 kilo diyetine başladım ve bugün 6. günüm bakalım pazartesi kaç kilo olacağım.
Başlangıçta 55.7 kiloydum. boyumda 1.55cm
birde şunu sorayım boyuma göre kaç kilo olmam normal olur sizce. kalça ve basem problemim var çoğu gitti tabiki de hedefim 50 kilo olmak.
menümü yazayım
sabah 2 galeta 2 fincan şekersiz çay
arada az şekerli türk kahvesi
öğle
kase çorba 2dilim çok az yağda kızarmış tavuk eti.
2 litre suyumu bitireceğim akşam yemeği yemeden 1 elma ile geçiştireceğim çünkü eşime yemek hazırladım 1 saat önce 3-4 kaşık pilav yedim :))
böyle işte.
hamıleyım deme sakınn....aklıma direkt o geldi....selam kızlar ananecım bıraz zor gunler gecırıyorum yanı aslında benım pımpırıklı olmamın bu konuda buyuk etkısı var ama ınsallah sıkıntı cıkmaz pzt bı doktora gıdelım sıze bılgı verıcem söz
herkese merhabalar
menumu yazayım
sabah bır haslanmıs yumurta bır kıbrıt kutusu lıght peynır ve bır cay tabagı kadar domates sos
aksam ustu
bır tabak tavuk sote yagsız tabıkı
lıght yogurt ve 4-5 adet kornıson tursu
ara ogun olarak
1/4 portakal yarım elma ve bır armut
sımdılık bu kadar canlarım
hafta sonu bizim grup tatildi onda canımm...yoksa selamsız sabahsız olur mu hıççç:)) kilolarımın büyük kısmını 15 kiloyu 4 ayda pıt pıt verdim herbalife diye mama zayıflama çayı vitamin takviyesi alıyordum ama sonrasında saçlarımı kaybettim diye bilirim saçlarım çok ama çok döküldü zayıflamak için dünyanın parasını ödedim bir o kadarda saçlarım için. en güzeli boğazını tutup sporunu yapacaksın doğum sonrası kilolarımı bu şekilde hiç zarar görmeden verdim arkadaşım.
bu arada senin ismini öğrene bilir miyim ? hitap etme açısından
birde hemen hemen kimse beni görmedi herhalde selam veren yok. darıldım valla :)))
gecmiş olsunnnnnnnnnn...iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
hade bakalımmmmm....süpersin...gunaydın meleklerım ıyı haftalar
aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr
45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın
canim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur
inşallah bişey yoktur canım ne oldu merak ettim ben şimdi oruç tutmamişsin bide meyve var dukancı bi ben kalmışım:) canım inşallah herşeyin yolunda gider..
teşekkür ederim:)
iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
canım kızımın yanağında birşey çıktı sinek ışırgı gibi sonra büyüdü hafta sonu götürmek istemedim ama küçüldü şükürler olsun yapın yine de götüreceğim ama dukana gelince o kadar kasamıyorum ama iyi şimdilik
Ganfedcimmmm:) iyiyim ya eve geldim azcik uyudum yeni kalktim iste bende kahve ypiyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?