Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi aksamlar kizlar bugun pek giremedim
bahayk hg aramiza sende yarin bol bol yazisiriz insallah yarin sabahtan hastaneye gidecem gelince anlatirim neler oldugunu .yalniz hasta olan ben degilim eltim icin gidecem

tşk ederim arkadaşım geçmiş olsun. ben haftaiçi gündüzleri internete giremiyom bilgisayar yok çünkü akşamları telafi edeceğim umarım sorun olmaz arkadaşlar söylemiştim daha önceden.

esracım evet haklısın su içme konusunda. dikkat etmedim daha doğrusu önemsemedim.diyetim bitti kendime yeni bi diyet bulmalıyım yada kendim uyarlamalıyım. son 5 kilom kaldı.

bahayk hg aramiza sende yarin bol bol yazisiriz insallah yarin sabahtan hastaneye gidecem gelince anlatirim neler oldugunu .yalniz hasta olan ben degilim eltim icin gidecem
Gecmis olsun canim biseyi yoktur umarim..
esracım evet haklısın su içme konusunda. dikkat etmedim daha doğrusu önemsemedim.diyetim bitti kendime yeni bi diyet bulmalıyım yada kendim uyarlamalıyım. son 5 kilom kaldı.

Kendin uyarlarsan daha cok severek yaparsin diye dusunuyorum iki aylik bi program sana yetecektir tahminimce:)

Gunaydin kizlar bayada erken uyandim bugun ne gerek varsa.. 9.30da spor programim var ben biraz uzaniyim bari sabahta domates ve beyaz peynir yedim bugun aradan sonra artik kursa tekrar gidicem insallah bön bön bakmam ya:d bu arada selulitlerde bi duzelme oldu beni cok mutlu ediyo bu durum insallah kolayi abartmam bidaha:) bu arada spor listemizi cikaramadim gecen hafta k.bakmayin ama ben yazdigim kagidida bulamadim yazmismiydim onuda hatirlamiyorum:26: siz gecen haftada dahil bu haftaki sporlarinizi bildirirseniz sevinirim :) hepinize guzel bir gun diliyorumm

gunaydın meleklerım ıyı haftalar

aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr

45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın

su kolayı abartma artık kıs geldı yaa
bahayk hosgeldın cnm

tşk ederim arkadaşım geçmiş olsun. ben haftaiçi gündüzleri internete giremiyom bilgisayar yok çünkü akşamları telafi edeceğim umarım sorun olmaz arkadaşlar söylemiştim daha önceden.
cnm calısıyormusun

hayırdır cnm eltının nesı var:))

Kizlar selamm:) bu sabah 68.8dim ya oluyo gercektenn ama fena bi tatli krizim var suandaa sutlu kakaolu kahve yapym kendime ben
kahvede selulıt yapıo ıcme sunu artık

ay cnm benımmm sacların nasıl oldu sımdı?

az kaldı arkadaşım tebrik ederim.tatlı krizim gelince ben elmanın üzerine tarçın seperek yiyiyorum etkili oluyor tavsiye ederim. güzelde oluyo valla
su tarcını ben agzıma kyamıom cok kokuo yaa

GERBERA___________pazartesi

ANANEE ____________sali

MAVİYEŞİL__________carsamba

BERENİM___________persembe

GANFED ___________cuma

ANŞA ___________cumartesi gibi olacak demi
buda benden olsun
carsamba uyar bana valla

canim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur

malesef gecen hafta yaptigim sporlari unuttum:) ama bu haftakileri yazarim.sanada candan gunaydin canimne yaptin bu arada da selulitlerin azaldi bizede soyle

canım hoşgeldin aramıza...accık kalan kilonu hep beraber vericez inşallah...maşallah çok azimlisin zaten...
hamıleyım deme sakınn....aklıma direkt o geldi....
hafta sonu bizim grup tatildi onda canımm...yoksa selamsız sabahsız olur mu hıççç
gecmiş olsunnnnnnnnnn...
gunaydın meleklerım ıyı haftalar

aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr

45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın
hade bakalımmmmm....süpersin...
canim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur

evet ah o şok diyetler yokmu....çok mağdurum onlar yüzünden....

inşallah bişey yoktur canım ne oldu merak ettim ben şimdi oruç tutmamişsin bide meyve var dukancı bi ben kalmışım:) canım inşallah herşeyin yolunda gider..

teşekkür ederim:)

canım kızımın yanağında birşey çıktı sinek ışırgı gibi sonra büyüdü hafta sonu götürmek istemedim ama küçüldü şükürler olsun yapın yine de götüreceğim ama dukana gelince o kadar kasamıyorum ama iyi şimdilik

kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…