afiyet olsun canim bende iciyom kahve normalde kahve hic sevmem ama bugun canim istedi iste:))
Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)
Suoersinnn:)gunaydın meleklerım ıyı haftalar
aananecım yazarmısın eskı mavıyesıl gerı donuyor artık:))
guzel bı dıyet ve sporrrrrr
45dk pilates yaptım cnm yazabılırmısın
Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artiksu kolayı abartma artık kıs geldı yaa
bahayk hosgeldın cnm
cnm calısıyormusun
hayırdır cnm eltının nesı var:))
Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorumkahvede selulıt yapıo ıcme sunu artık
ay cnm benımmm sacların nasıl oldu sımdı?
su tarcını ben agzıma kyamıom cok kokuo yaa
carsamba uyar bana valla
Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirimha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))
sabah kahvaltım
yumurta ve peynır
oncesınde 5ı bı arada cay
Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyocanim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur
Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:dmalesef gecen hafta yaptigim sporlari unuttum:) ama bu haftakileri yazarim.sanada candan gunaydin canimne yaptin bu arada da selulitlerin azaldi bizede soyle
canım kızımın yanağında birşey çıktı sinek ışırgı gibi sonra büyüdü hafta sonu götürmek istemedim ama küçüldü şükürler olsun yapın yine de götüreceğim ama dukana gelince o kadar kasamıyorum ama iyi şimdilik
iyi o zaman sorun yok demektir cola hic sevmme kirkyilda bir anca kahvede oyle nadiren.encok papatya ile nane cayi karisimiicerim disardan icecek alacaksamda bu ya su olur yada ayran:)) kola yada fanta almam hele kahve hic almamD
Bende icimden nerde bu kiz diye geciriyodum:) ne yedin bakiyim tak kapsonunu cik yuruyuse mazeret yok:)bugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorumne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum
Canim yogurt ye bence aksamcanım kahve istedi bir türk kahvesi içeyim sade 7 gibi azcık makarna yicem 2-3 kaşık kadar yediklerime sayayım
kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
Bende icimden nerde bu kiz diye geciriyodum:) ne yedin bakiyim tak kapsonunu cik yuruyuse mazeret yok:)
Canim yogurt ye bence aksam
kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...bugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorumne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum
hımmm...brokolı bayılırım...Kizlar bugun grup dersinde tae bo diye bisey vardi cahil ben ne oldugunu bilmeden gitttim boyle tekvando hareketlerinin dansla yapilmasi gibi biseydi spastik gibi duruyodum resmen ben hic yapamiyorum oyle seyleri millette guldu bana gicik oldum dahada gitmem zaten.. Grup dersinden sonra normal sporumu yaptim bugun 150dk civarinda spor salonundaydim geldim yumurta yulaf ve lorla omletimi yedim sabah cikarkende domates beyaz oeynir yemistim eve geldim uyudum simdi ne yesem diye bakiniyorum brokoli haslicam sanirim en uygunu o
selülit umurumda değil canım sadece biraz zayıf biri olmak istiyorumbugün soba keyfi yaptık bebeğimi besledim oynadım neyse işte ekmek kızarttık sobanın üstünde kahvaltı ettik domat peynir yumurta falan ama ne kadar yediğimi anlamadım küçücüktü dilimler
ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))
canım tşk ederim. olsun unutulmadım yaaa o yeter bana :)))
kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
arkadaşım çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberini alırsın.bizede bildir merak ederim.
arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla
mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?