kizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)
iyi o zaman sorun yok demektir cola hic sevmme kirkyilda bir anca kahvede oyle nadiren.encok papatya ile nane cayi karisimiicerim disardan icecek alacaksamda bu ya su olur yada ayran:)) kola yada fanta almam hele kahve hic almamD
aramıza hoşgeldin
benimde saç sorunum var o sarımsaklı karışımı banada yazarmısın
cnm supersın dön tabı artık yaaaaaha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))
sabah kahvaltım
yumurta ve peynır
oncesınde 5ı bı arada cay
yok cnm degılım yazdım zaten kızımın yuzunde bırsey cıktı dedım yaa ama bugun baya kuculmus ama yınede yarın doktora goturucemcanım hoşgeldin aramıza...accık kalan kilonu hep beraber vericez inşallah...maşallah çok azimlisin zaten...
hamıleyım deme sakınn....aklıma direkt o geldi....
hafta sonu bizim grup tatildi onda canımm...yoksa selamsız sabahsız olur mu hıççç
gecmiş olsunnnnnnnnnn...
hade bakalımmmmm....süpersin...
evet ah o şok diyetler yokmu....çok mağdurum onlar yüzünden....
goturcem cnm merak etmegecmis olsun canim kizina genede ihmal etme gotur doktora
cok uzuldum yaaaa ınsallah ıkısıne de bırsey olmazkizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
evet aynen oyle oluyor ınsallah kacamak yapmıyorum ıkı gundur bakalım sonuc alacakmıyımSuoersinnn:)
Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artik
Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorum
Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirim
Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyo
Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:d
Gecmis olsun canim cildi hassastir onun daha biseyi yoktur insallah. Dukan yapmasan bile beslenmen sebze ve protein agirlikli olunca guzelce gidiyo kilolar:)
ay cnm yaaaa bı kasecık ye olmazsa ama sonra spor yap kı pısmanlık duymabugün kahvaltımı klasik kahvaltı etmiştim ama gezmeye gidince bozdum biraz yağmurdan da yürüyüşe çıkamıyorum bide aşure aşeriyorumne kadar kötü hergün önünden aşure dağıtan insanların geçmesi ama niyeti bozdum birini görürsem isticem bitane alayım diye bi yerlerim şişcek diye korkuyoum
kızlar sabah tartıldım 4kilo diyetim bitti bugün 1.9 kilo verdim sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee 53.8kilo çıktım harika bir haber bu benim için. diyetime dahada bi sarıldım sonuç alınca. inşallah 1 aya ben biterim.50 yi göreyim bi yaaa şu tartıda artık
Yaa porsiyon tabak olmayinca cok fenaa. Bebek faceteki kucukmu cok tatli o:)selülit umurumda değil canım sadece biraz zayıf biri olmak istiyorumbugün soba keyfi yaptık bebeğimi besledim oynadım neyse işte ekmek kızarttık sobanın üstünde kahvaltı ettik domat peynir yumurta falan ama ne kadar yediğimi anlamadım küçücüktü dilimler
Sen corbani ic iyiles ben sana besamel soslu tarifinide yazarim onu yaparsin cok guzel oluyo:)kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...
korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...
hımmm...brokolı bayılırım...
bilirsin bilirsin itiraf et kac dilim yedin sana ceza versek napsak kızlar....
:)ananecım yazarmısın
leslı 3 yaptım..herhalde 45 dk oluodu o.
arkasındanda 11 dk karın egzersızı slim in 6 yaptım
aksam yemegım
bı kase mercımek corbası
bı kase karnıbahar yemegı
az bı ekmek
yatarkende 5ı bı arada cay yapar ıcerım
Ben o sarimsak konusunda kazitinca direk koklere temas edince etkili oldugunu duymustum hatta kaşlarima yapmakta istiyorum ama kiyamiyorum. iyiki duzelmis canim ya :)arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla
mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi
Canim gecen hafta bildirim yapmadi diye yazildin sanirim hosgeldin:)selam kızlar umremizi yaptık eve döndük artık aranızdayım inş
acaba izinlimi sayıldım bu durumda izinler n az 2 haftaydı sanırım
Suyu ilik denesen bide belki oyle artirirsin. Sporunu listemize ekliyorum hemen de sayilarini degistirmek derken anlayamadim ben onu kalp ritmiylemi alakali acabamenümüde yazayım şimdi size
sabah
2 galeta peynir 2 siyah 3 yeşil zeytin,2 fincan çay
ara
türk kahvesi az şekerli ve 1 elma
öğle
1.5 küçük kepçe zeytinyağlı barbunya
ara
1 elma
akşam
2küçük kepçe sebze çorbası 2 kepçe(benim kepçem küçük boy) z.yağlı barbunya 1 kase karnıbahar ahlama yoğurtlu salata
eşim birde 1 lokma ekmeğe çikolata sürmüş getirdi yuttum hemen :)))
1 litre su içebildim soğukta içilmiyo yaaa ama yatana kadar 1 litre daha içeceğim
termos kupam var 1.5 su bardağı alıyo yeşil çay içtim.
SPORUMDA sayılarını değiştirdim. 150 cal yaktım bisiklette 3 set halince 2 hareketi 20 kez yaptım kalça hareketleri.
günüm böyle geçti işte
Evet ya su icmiyodum kola iciyodum.. Bende kahveyi krizlerim icin kullaniyorum ama seker degil tatlandiriciyla :)amniyosentezn tehlikeli bir operasyon ünş her ikiside iyi olur
3lt dehşet iyiki bırakmışsın
benim için kahve olmazsa olmaz az şekerli türk kahvesi misss gibi benim tatlı krizlerinide bastırır
Kesin vermissindir ananemler her sene giderler ve zayiflayip donerler dedemde odamekkede çok yürüdüm ama biraz kaçırdık yeme işini umre sezonu olmadığı için oteller kapalı dışardan yedik
:) cok sevindim inan bisey kalmamis verdiginin yaninda :)kızlar sabah tartıldım 4kilo diyetim bitti bugün 1.9 kilo verdim sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee 53.8kilo çıktım harika bir haber bu benim için. diyetime dahada bi sarıldım sonuç alınca. inşallah 1 aya ben biterim.50 yi göreyim bi yaaa şu tartıda artık
Kacamak yoksa sonuc iyidir ben inaniyorumm:)cnm supersın dön tabı artık yaaaaa
yok cnm degılım yazdım zaten kızımın yuzunde bırsey cıktı dedım yaa ama bugun baya kuculmus ama yınede yarın doktora goturucem
goturcem cnm merak etme
cok uzuldum yaaaa ınsallah ıkısıne de bırsey olmaz
evet aynen oyle oluyor ınsallah kacamak yapmıyorum ıkı gundur bakalım sonuc alacakmıyım
ay cnm yaaaa bı kasecık ye olmazsa ama sonra spor yap kı pısmanlık duyma
cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın
cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın
evet hemen gerı alıosuncanim fazla kalmamis kilon ama sok diyetler iyi degil hizla verip hizla geri aliyormussun o yuzden son kalan kilonuda duzenli sporla atmaya calis daha kalici olur
heyt beeeeeeeeeeeeee kım tutar benı:))supersi maviyesil ya hadi yapta bizde gaza gelip yapalim bari
abın nasıl oldu gelınımGanfedcimmmm:) iyiyim ya eve geldim azcik uyudum yeni kalktim iste bende kahve ypiyodum:)
ay vcok uzuldum yaaa allahım kurtarsın ıkısınıde ınskizlar size soylemistim bugun hastaneye gidecegimi.hastanede olan eltim 4 aylik hamile amniyosentez yaptirmis .ordan mikrop kapmis acilan delik kapanmamis bebekte bayagi bi su kaybi olmus annede kanama olmus o uyzden hastanede bugun belli olacakti iste bebegi alip almayacaklari .ama doktorda hastalanip rapor alinca aksama dogru baska doktor gelip ultrasiona alacakti tabiki ben kalamadim cocuklarim okuldan gelecekti bide kucuk oglum var biz geldik daha haber gelmedi nasil oldu bilmiyorum .insallah iyi olur ya
ende hıc sevmem nasıl ıcıolar yaafiyet olsun canim bende iciyom kahve normalde kahve hic sevmem ama bugun canim istedi iste:))
Bende kola yerine icmeye basladim ama gunde iki fincandan fazla icmiyorum bide selilut konusuna gelince bende bi ay kadar once asiri bi kola bagimliligi vardi gunde 3ltyi gectgi oluyodu artik gunde bir bardagi gecmiyo sporda yapiyorum selulitlerim azaldi sukur:)
valla yarıo tabı bende .ama bılmıom bende polıkıstık over hastalıgı oldugu ıcın hemen verdıgım kıloyuda alıorumSuoersinnn:)
Ya valla abartmiyorum gunde bi bardak artik
Kahve tatli krizlerimede iyi geliyo canim bide kupaya silme cay kasigi kadar koyuyorum zaten ben cayi sevmedigimden kolada yok su ve kahve iciyorum
Bu 5i bi aradanin bi etkisini goruyomusun ve diyet listene basladinmi doktorun vermisti sanirim
Katiliyorum sana bu sok diyetler mahvediyo vucudu sonrasinda kilo vermeyide zorlastiriyo
Nasil unutursun ya bana iskence gibi geliyo aklimdan cikaramiyorum:d
Gecmis olsun canim cildi hassastir onun daha biseyi yoktur insallah. Dukan yapmasan bile beslenmen sebze ve protein agirlikli olunca guzelce gidiyo kilolar:)
hım o vıdeoları ınterntten ızle bıraz calıs ole gıt en ıyısı:)Kizlar bugun grup dersinde tae bo diye bisey vardi cahil ben ne oldugunu bilmeden gitttim boyle tekvando hareketlerinin dansla yapilmasi gibi biseydi spastik gibi duruyodum resmen ben hic yapamiyorum oyle seyleri millette guldu bana gicik oldum dahada gitmem zaten.. Grup dersinden sonra normal sporumu yaptim bugun 150dk civarinda spor salonundaydim geldim yumurta yulaf ve lorla omletimi yedim sabah cikarkende domates beyaz oeynir yemistim eve geldim uyudum simdi ne yesem diye bakiniyorum brokoli haslicam sanirim en uygunu o
Ben yemek hazirliyim babamada brokoliyi besamel soslu firinda yaparim yaninada tavuk yaparim sonrada ders calismam lazim kizlar:) kendinize iyi bakin:) ganfed kilonu soylemeyi unutmada bu hafta listemizin en basina seni koyalim:)
allahım kabul ettsın ınssssselam kızlar umremizi yaptık eve döndük artık aranızdayım inş
acaba izinlimi sayıldım bu durumda izinler n az 2 haftaydı sanırım
oh ne guzel yaaa allah bızede yasatsın 50 lı kıloları:)kızlar sabah tartıldım 4kilo diyetim bitti bugün 1.9 kilo verdim sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee 53.8kilo çıktım harika bir haber bu benim için. diyetime dahada bi sarıldım sonuç alınca. inşallah 1 aya ben biterim.50 yi göreyim bi yaaa şu tartıda artık
Ne guzel ya bende oyle olabilsem keske ama kafein bagimlisiyim resmen.. canim simdi sen 227.ci etapta ayrildiginda kilon kacti 52miydi dogrumu hatirliyorum?
kızlar pazartesi giricektim topige ama 35 haftalık bir arkadaşımıızn bebegi öldü karnında dayanamadım onun için girdimduydun duyalı hep aklımda yerdemiyim gögtemiyim belli degil yeminle allahıms abır versin işşallah biraz daha zamanım var pazartesi yanınızdayım haberiniz olsun işşallah herkez burda olur pazartesi neyse benim çıkmam lazım işlerimi halledeyim inanın iyi geldi işlerimide az çok hallettim çok şükür beni iizne ayıranlardan allah razı olsun azda olsa insanın kendiyle kalması çok gzüel birşey sagolun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz öpüyorum hepinzi
sabah menum
yarım yumurta
6-7 zeytın
beyaz eynır bayaa
kıvırcık
oncesınde 5i bı arada cay
bu arada sabah ebru sallı ıle 45 dk pılatesımı de yaptımmm..ananecım not alırmısın
:)
kızlar pazartesi giricektim topige ama 35 haftalık bir arkadaşımıızn bebegi öldü karnında dayanamadım onun için girdimduydun duyalı hep aklımda yerdemiyim gögtemiyim belli degil yeminle allahıms abır versin işşallah biraz daha zamanım var pazartesi yanınızdayım haberiniz olsun işşallah herkez burda olur pazartesi neyse benim çıkmam lazım işlerimi halledeyim inanın iyi geldi işlerimide az çok hallettim çok şükür beni iizne ayıranlardan allah razı olsun azda olsa insanın kendiyle kalması çok gzüel birşey sagolun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz öpüyorum hepinzi
allahım kabul ettsın ınssss
oh ne guzel yaaa allah bızede yasatsın 50 lı kıloları:)
ananacım dondum tabıkı ayıp edıosunnn...kafamdakı sorunları halletttımmı tamamdır benım ıcın..cok sukur bıttı hepsı ve dondum ınsallah devamı gelır benı motııve edın kızlarD
anane bebğim nasıl çok şeker demielime doğdu sayılır doğduğundan beri yanındayım gittiğimde bırakmıyorum hiç elimden mamasını bile ben yediriyorum çok seviyorum ben onu ya bide uslu ağlamaz hiç yavrum beim inş. allah tüm isteyenlere nasip eder ve banada
ay vcok uzuldum yaaa allahım kurtarsın ıkısınıde ıns
ende hıc sevmem nasıl ıcıolar ya
sende nasıl bu kdr abartıodun bılmıommm..neyse bıttı o gunler
valla yarıo tabı bende .ama bılmıom bende polıkıstık over hastalıgı oldugu ıcın hemen verdıgım kıloyuda alıorum
hım o vıdeoları ınterntten ızle bıraz calıs ole gıt en ıyısı:)
brokolıyı hıc sevmezdım takı kremalı brokolı crbasını yapmaya baslayana kdr.herkese onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?