Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

47 dakıka leslieee vay anamm vayyy....tutmayın benı leslie yapmam lazım...naptın yaaa....helallll süpersin...
aşure fiyaskosu 93.3:2:
ne aşureymış arkadaş 1 aydır ye ye bitmedi....aşure diildir tek o benceyürüyüşede başladın yakıyo olman lazım yapma gerbera allah aşkına 87 lerden nereye geldin bayramdan sonra bi toparlanamadın....şu muharrem ayı bi çıksaydı .....aşure yasak sana şu an itibari ile....

menu iyide bacım 2-3 bardak su nedir yanıııııııya allahın suyu mıs gibi böbrelerını calıştırıyo kanını temızlıyo iç bacım neden içmezsin anlamam....8 bardağa tamamla bari yatmada...

ewet börek ve sarmada vardı bide uffama bide ben aşureyi bu sene ilk defa dün yedim

ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözüaffedildimmi

Son düzenleme:
sabah(10)
yumurta
2 dilim ekmek
birkaç zeytin(3-4 tane)

ara (1)
3te 2 portakal

ara(3)
1,5 mandalina

ara(4,5)
1 bardak yoğurt (sarımsaklı naneli ev yoğurdu)
incecik bir dilim ekmek
yarım bardak aşure

akşam(7,5)
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara(9)
1 meyve

ara(10)
1 bardak yoğurt

öğlen öğününü atlayarak 7 öğünü tamamlamış olcam

Son düzenleme:
canim müzigi koy,diledigince dans et.istedigin hareketleri yap.becermek önemli degilki.

evet canim,migren her ay yasiyorum ve tuttumu 3-4 gün birakmiyor.yarin 4. gün,yarinda cekerim sonra biter insallah.
Dogru diyosunda yapamayinca daha bi yorucu oluyo o yuzden 5dk dan sonra iptal oluyorum ben:) gectimi canim iyisindir simdi umarim
Canim abartmamissin ben menulerini begeniyorum senin gayet guzel aksama karbonhidrat ve nisasta almamissin daha nolsun:)
Canim sende cikarken musli veya meyve falan yesen biskuvi yerine? Alismaz sanirim annem banada kucukken icirirdi nefret ederek hatirliyorum ben gerci seninki daha kucuk tabi
Canim hemen doktora gorunmen lazim senin
menumu hıc veremem kusura bakmayın ustume cullanırsınız sadece su kadar solıyım aksama mısafır var kek borek ve kısır yapıcm karnım davul gıbı acayıp tatlı ıstıyorm delırcm
Insallah aksami iyi atlatirsin..
gunaydın bebeklerım

su anda 45dk platesımı yaptım
ananecım duyrulur:))

sımdı lahana crbamı yıcem
Afiyet olsun ya bende gaza geldim ayda bir yapcam bu corbadan tartildinmi hic canim:)
ya sahiden dokuluyoruz gene
kizlar acil toparlanalim hasta arkadaslar hepinize gecmis olsun malum kis ayindayiz ara ara hepimiz yakalanacagiz ama insallah cabuk atlatiriz .ben yakalandigimda cok agir geciriyom da
Canim ben bide kisin ne zaman hasta olsam o gribimsi hava gitmiyo bende kilomdan baska bi tesellim yok suan:)
Cok guzel olmuss:) ama suyu icmwn lazim ya hic icmiyosunuz kizllaaar..
bugun yediklerimide gun icinde yazacagim simdiye kadar bisey yemedim ama kalkiyorum iki dilim ekmekle sandvic yapacam onu yiyecem .ama sabah bir buyuk fincan bir kasik balli sicak süt ictim
Balli sut tatli krizinemi acaba:)
Telafi fikrine katiliyorum:) valla en iyi yeni yilima gircem ben bitane takimim sayesindee:)
Normal canim az hatta
:) cok sevindim ne mutlu oluyo insan oyle dimi beklesin valla az kaldi:)
ewet 2 saat daha yürüdüm bugünde spor tamam
Cok iyi yapmissin canim
Aksam nasi allahkerim:) su ic ama ya
diyetime tekrar başladım inş. böyle gider
Hayirli olsun canim insallah devam ettircen bu sefer ansa ne guzel kizdi bak sana artik diyetini birakma hic..
yarın sabah gözcüye gitcem ne dicek çok merak ediyorum dün çok ağrıdı yine:2:

insallah biseyin yoktur canim ya bende yarin son kez gitcem sanirim hic sevmiyorum hasta olmayi..

:):) ansammm:) iyi olmus cok sevindim ne isin vardi oralarda ya gel sen biz beraber mezun olcaz insallah:) valla ansa hic yiyesim yok nefes alamiyorum resmen uzun konusamiyorum bi ilacim var bu spreylerden onu icime cekemiyorum o derece oldum bi duzelseydim..
Bravooo:)
Bitki cayi sayilmiyo zaten canim ama artirman lazim insallah gunde 2lt olur
reset at kendine artik canim baska yapcak bisey yok
bir saat oglumun sporunda beraber kosturduk.cidden terletiyor orasi beni ya:=)canim hic spor yapmak istemiyor ne yapsam acaba
Oglunun sporu ne canim:)
Takim leslici oldu sende yap canim valla:)
ewet börek ve sarmada vardı bide uff

ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözüaffedildimmi
87ol bence o zamana kendini affetmeden sifir kacamakla devam et diyetine olurmuu:)

Iyi aksamlar kizlar benim uyku duzenim gitti kursum aksadi haftayada kur atlama sinavim var bakalim nolcak gecemezsem deliririm ben ama ders calismiyorum bu hastalik yuzunden sporda yok tabide ben artik iyilesseydim doktor yarin yine cagirdi annem eve geldi karabukten yarin beraber gidicez son olcak buyuk ihtimalle sonra iyilesmeyi bekliyorum annem tavuk suyu corbasi yapti onu iciyorum simdi oyle iste kizlar:)

esracın annen geldi ya o seni 2 güne kadar ayağa diker sende sınavında başarılı olursun diyetten mi direncin düştü acaba dikkat et kendine valla hasta olmak kolayda iyileşmek zor oluyo

selam kızlar

menümü yazayım
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir ve maydonoz
2 fincan çay

ara
türk kahvesi

öğle
1 kase tarhana çorbası az yağlısüt koydum içine

ara

1 elma

akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 dilim pizza
1 bardak ayran
2 çatal mor lahanalı yoğuttan aldım
2-3 çatalda şu közlenmiş kırmızı biberler varya kahvaltıda yenebiliyor sarımsaklı falan yapıyoz annem yaptı ondan yedim.(ÇOK MU OLDU AKŞAM YEMEĞİ KIZLAR YAAA)

10 dk. bisiklete bineceğim şimdi

Son düzenleme:
koca gün evde valla hiç oturmadan oyalanıyom iş yapıyom evi topluyom kızıma çorbaydı yoğurduydu mutfakla oturma odasında geziniyom birde sporumu yapıyom aktifim yani evde ama üzgünüm yine sanki akşam yemeğinde yediklerim biraz fazla oldu gibi.

10dk.kondisyon bisikletine bindim çok hızlı yaptım yani 103 kalori yaktım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

ben de menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen
kocaman bir tavuklu salata(yağsız) :)

Ara
1 avuç beyaz leblebi

Akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolması
1 kase yoğurt

Toplamda 1.5 lt su,

Birazdan da 1 fincan bitki çayı içip bitirrim

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Ne kursuna gidiyorsun yabancı dil mi? :)

Pizza olmasaymış harika olurmuş ama yine de kötü değil bence

valla çok güzel spor yapmışsın. çok kıskandım
ben de okuldan eve yürümek istiyorum ki bu da 1 saatlik yürüş demek, ama havalar buz gibi olduğu için yapamıyorum.
dün akşam leslie yaptım ama bu akşam kendimden çok ümitli değilim

ahaha aksam doymak bilmiosun benim gibi yaa bazen öle oluor insan ama diğerleri güzel..

tüm 7.takım aynı anda regl olcak herhalde

su da olsaymıs tam olcakmıs

sana bidaki aşure ayına kadar aşure yok :))))

güzel olmus cnm tebrikler,

hangi okuldasın?

kızlarr bugun ugrayamadım...
sabah 8.30-18.00 arası calısıorum ve 1 dk bile nefes alamadım aşırı yogundu..
cıkısıtada lazerim vardı eve gireli 1 saat oluor anca geldimm..

ben gelmedim ya sayfaarca yazmıssınız bugun herkesin formu yerinde:)
tüm mesajalrı okudum masallah azminize hayranım :)

ben bugunu yazıyorum
sabah
yok
ara
yok
öğle
yarım kase brokoli corbası
yarım tabak makarna
1 bardak cay 2 parmak kadar mozaik pasta ufacıktı
ara
yok
aksam
yarım tabak tavuklu pilav ( eve geç geldik mevlütten kalma o vardı onu yedim) hem ögle hem aksam olmadı malesef evet ama seçeneğim yoktuuu
yemesem de olurdu ama dayanamadım

smdi de 1 bardak cay içtim 1tane de kurabiye

su 1.5 lt içmişimdir daha fazla değil...

babam da bugun bana fitness kartları olmus birsürü hareket vr üsütnde
yarın baslıcam sporummaa ben planladığımm gibii
yapcam hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…