cumaya eksilerde ol nolur kendin için....ewet börek ve sarmada vardı bide uff ama bide ben aşureyi bu sene ilk defa dün yedim
ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözüaffedildimmi
anneciğine söle ayva yaprağı ıhlamur çörek otu zencefil bide top karabiber bunlar bes dakıka kısık ateşte kaynatsın sonra altını kapatıp 5 dakıka demlesin kocaman bi kupaya alın ılıyınca bir tatlı kaşığı çam yada kestane balı ekle iç bunu gün içinde de devamlı tuket...canım hafta sonu aynı senın gibiyidim saolsun bi arkadaş bunu kaynatmış getirdi turp gibi oldum ertesi güne burun akıntım devam ediyo ama o kırıklık halsizlık gitti....arkadaşım bu cayın adını da okuz dirilten koymuş nasıl amaDogru diyosunda yapamayinca daha bi yorucu oluyo o yuzden 5dk dan sonra iptal oluyorum ben:) gectimi canim iyisindir simdi umarim
Canim abartmamissin ben menulerini begeniyorum senin gayet guzel aksama karbonhidrat ve nisasta almamissin daha nolsun:)
Canim sende cikarken musli veya meyve falan yesen biskuvi yerine? Alismaz sanirim annem banada kucukken icirirdi nefret ederek hatirliyorum ben gerci seninki daha kucuk tabi
Canim hemen doktora gorunmen lazim senin
Insallah aksami iyi atlatirsin..
Afiyet olsun ya bende gaza geldim ayda bir yapcam bu corbadan tartildinmi hic canim:)
Canim ben bide kisin ne zaman hasta olsam o gribimsi hava gitmiyo bendekilomdan baska bi tesellim yok suan:)
Cok guzel olmuss:) ama suyu icmwn lazim ya hic icmiyosunuz kizllaaar..
Balli sut tatli krizinemi acaba:)
Telafi fikrine katiliyorum:) valla en iyi yeni yilima gircem ben bitane takimim sayesindee:)
Normal canim az hatta
:) cok sevindim ne mutlu oluyo insan oyle dimi beklesin valla az kaldi:)
Cok iyi yapmissin canim
Aksam nasi allahkerim:) su ic ama ya
Hayirli olsun canim insallah devam ettircen bu sefer ansa ne guzel kizdi bak sana artik diyetini birakma hic..
insallah biseyin yoktur canim ya bende yarin son kez gitcem sanirim hic sevmiyorum hasta olmayi..
:):) ansammm:) iyi olmus cok sevindim ne isin vardi oralarda ya gel sen biz beraber mezun olcaz insallah:) valla ansa hic yiyesim yok nefes alamiyorum resmen uzun konusamiyorum bi ilacim var bu spreylerden onu icime cekemiyorum o derece oldum bi duzelseydim..
Bravooo:)
Bitki cayi sayilmiyo zaten canim ama artirman lazim insallah gunde 2lt olur
reset at kendine artik canim baska yapcak bisey yok
Oglunun sporu ne canim:)
Takim leslici oldu sende yap canim valla:)
87ol bence o zamana kendini affetmeden sifir kacamakla devam et diyetine olurmuu:)
proteın ağırlıklı beslenmeye calış canım benım yaa...Iyi aksamlar kizlar benim uyku duzenim gitti kursum aksadi haftayada kur atlama sinavim var bakalim nolcak gecemezsem deliririm ben ama ders calismiyorum bu hastalik yuzunden sporda yok tabide ben artik iyilesseydim doktor yarin yine cagirdi annem eve geldi karabukten yarin beraber gidicez son olcak buyuk ihtimalle sonra iyilesmeyi bekliyorum annem tavuk suyu corbasi yapti onu iciyorum simdi oyle iste kizlar:)
aksam az biraz kaçmış ama sen sporla fazlasıyla telafi ettin merak etme bişiycik olmaz....selam kızlar
menümü yazayım
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir ve maydonoz
2 fincan çay
ara
türk kahvesi
öğle
1 kase tarhana çorbası az yağlısüt koydum içine
ara
1 elma
akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 dilim pizza
1 bardak ayran
2 çatal mor lahanalı yoğuttan aldım
2-3 çatalda şu közlenmiş kırmızı biberler varya kahvaltıda yenebiliyor sarımsaklı falan yapıyoz annem yaptı ondan yedim.(ÇOK MU OLDU AKŞAM YEMEĞİ KIZLAR YAAA)
10 dk. bisiklete bineceğim şimdi
maşallah yenı uyeler bomba bombaaaa....koca gün evde valla hiç oturmadan oyalanıyom iş yapıyom evi topluyom kızıma çorbaydı yoğurduydu mutfakla oturma odasında geziniyom birde sporumu yapıyom aktifim yani evde ama üzgünüm yine sanki akşam yemeğinde yediklerim biraz fazla oldu gibi.
10dk.kondisyon bisikletine bindim çok hızlı yaptım yani 103 kalori yaktım.
harikasın menuye diycek söz yok süper....iyi akşamlar kızlar
ben de menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
yarım dilim çavdar ekmeği
Öğlen
kocaman bir tavuklu salata(yağsız) :)
Ara
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolması
1 kase yoğurt
Toplamda 1.5 lt su,
Birazdan da 1 fincan bitki çayı içip bitirrim
umıt kesmek yok hadi cumaya az kaldı spora saldıralım kızlar....valla çok güzel spor yapmışsın. çok kıskandım
ben de okuldan eve yürümek istiyorum ki bu da 1 saatlik yürüş demek, ama havalar buz gibi olduğu için yapamıyorum.
dün akşam leslie yaptım ama bu akşam kendimden çok ümitli değilim
senın bu kahvaltı sorununu halletmemız lazım bak canım benım bede sabah 5 de kalkıyorum 05,50 de evden cıkıyorum kahvaltıya ayıracak vaktım olmadığı zaman cantamda elma yada mandalın oluyo mutlaka kahvaltı nıyetıne otobuste falan onları yıyorum sana da tavsiye edrim...kızlarr bugun ugrayamadım...
sabah 8.30-18.00 arası calısıorum ve 1 dk bile nefes alamadım aşırı yogundu..
cıkısıtada lazerim vardı eve gireli 1 saat oluor anca geldimm..
ben gelmedim ya sayfaarca yazmıssınız bugun herkesin formu yerinde:)
tüm mesajalrı okudum masallah azminize hayranım :)
ben bugunu yazıyorum
sabah
yok
ara
yok
öğle
yarım kase brokoli corbası
yarım tabak makarna
1 bardak cay 2 parmak kadar mozaik pasta ufacıktı
ara
yok
aksam
yarım tabak tavuklu pilav ( eve geç geldik mevlütten kalma o vardı onu yedim) hem ögle hem aksam olmadı malesef evet ama seçeneğim yoktuuu
yemesem de olurdu ama dayanamadım
smdi de 1 bardak cay içtim 1tane de kurabiye
su 1.5 lt içmişimdir daha fazla değil...
istanbula kar yağcak sanırım bu ne soğuk anlamadımm....
selam kızlar bu gün sabahtan beri üç posta misafir ağırladım
bide baktım saat 24 geçmiş eyvah dedim ama sonra türkiyede saat bir saat geri hemen bilgisayarın başına geçtim keyifler nasıl
Aynen bende zamaninda o kadar yaptimki bütün hareketleri biliyorum.bu yüzden ben Leslie yaptigim zaman kendi videosunu acmam.sevdigim bir dizi yada film yada program acarim.ona bakaraktan Leslie yaparim hep.Böyle daha evkli oluyor.öbür türlü bitmek bilmiyor spor.iskence gibi geliyor banaoh oh ne guzel lesliciler cogaliyor
arkadasimiz linki ile birlikte bildirmis .umarim memnun kalirsin sende yaparsin surekli.guzel ve zevkli geciyor
lesli zaten bildik basit hareketlerle yaptiriyor yuruyusu insan ezberliyor bi sure sonra internet olmasada olur
Iyi aksamlar kizlar benim uyku duzenim gitti kursum aksadi haftayada kur atlama sinavim var bakalim nolcak gecemezsem deliririm ben ama ders calismiyorum bu hastalik yuzunden sporda yok tabide ben artik iyilesseydim doktor yarin yine cagirdi annem eve geldi karabukten yarin beraber gidicez son olcak buyuk ihtimalle sonra iyilesmeyi bekliyorum annem tavuk suyu corbasi yapti onu iciyorum simdi oyle iste kizlar:)
gözcüye gittim enfeksiyon sonrası oluşmuş olabilir dedi onu hangisi için dedi bilmiyorum
astigmat varmış ağrı yaparmış göz ve baş ağrılarımın sebebi
bide gözlük verdi sürekli gözlüğü biri 0.50 diğeri numarasız
astigmat muraları var bide yarın akşam 6da al dedi c.tesi alırım atık
teşekkürlercanım çok geçmiş olsun
kızlar hepinize selam
bugün istanbul bembeyaz :) kar yağıyor.
kahvaltıdan 20 dk. önce elma sirkeli bal içtim
sabah kahvaltıda;
2galeta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk yağsızpeynir
bol maydonoz
2 fincan çay
ara
2 şekerli türk kahvesi
şimdilik bu kadar
mesaj sayımına başlayalım liste bitti herhalde
perşembe ecemavi
cuma gerbera
pazartesi anşaa
salı dsds
çarşamba pearljam
perşembe bahayk
cuma anane
pazartesi (yılbaşı izinlioluruz herhalde)
salıda maviyeşil
çarşamba ganfed
perşembe azerikizi
cuma berenim
menü güzel bana diyetisyenim akşam yemeğinde patates bezelye barbunya yer elması yeme bütün gün yediklerin yağa dönüşür demişti ben yememeye dikkat ediyorum ama bu herkkes için geçerlimidir yoksa kan tahlillerime göre insülin direnci ve gizli şekerim var o yüzden bana mı yasaktır sadece bilmiyorum
birde 1 öğünde 2 dilim ekmek vermişti bana ya makarn bulgur pirinç pilavıyla değiştir ekmek yeme demişti diyetisyenim yani ya pilav ya ekmeği tercih etsen daha iyi olur
47 dakıka leslieee vay anamm vayyy....tutmayın benı leslie yapmam lazım...naptın yaaa....helallll süpersin...
ne aşureymış arkadaş 1 aydır ye ye bitmedi....aşure diildir tek o benceyürüyüşede başladın yakıyo olman lazım yapma gerbera allah aşkına 87 lerden nereye geldin bayramdan sonra bi toparlanamadın....şu muharrem ayı bi çıksaydı .....aşure yasak sana şu an itibari ile....
menu iyide bacım 2-3 bardak su nedir yanıııııııya allahın suyu mıs gibi böbrelerını calıştırıyo kanını temızlıyo iç bacım neden içmezsin anlamam....8 bardağa tamamla bari yatmada...
ewet börek ve sarmada vardı bide uff ama bide ben aşureyi bu sene ilk defa dün yedim
ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözüaffedildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?