Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ewet börek ve sarmada vardı bide uffama bide ben aşureyi bu sene ilk defa dün yedim

ama söz hiç kaçamak yapmıcam bak söz kk sözüaffedildimmi
cumaya eksilerde ol nolur kendin için....
anneciğine söle ayva yaprağı ıhlamur çörek otu zencefil bide top karabiber bunlar bes dakıka kısık ateşte kaynatsın sonra altını kapatıp 5 dakıka demlesin kocaman bi kupaya alın ılıyınca bir tatlı kaşığı çam yada kestane balı ekle iç bunu gün içinde de devamlı tuket...canım hafta sonu aynı senın gibiyidim saolsun bi arkadaş bunu kaynatmış getirdi turp gibi oldum ertesi güne burun akıntım devam ediyo ama o kırıklık halsizlık gitti....arkadaşım bu cayın adını da okuz dirilten koymuş nasıl amavalla çok iyi geldi bana şiddetle tavsiye ediyorum...
proteın ağırlıklı beslenmeye calış canım benım yaa...
aksam az biraz kaçmış ama sen sporla fazlasıyla telafi ettin merak etme bişiycik olmaz....
maşallah yenı uyeler bomba bombaaaa....
harikasın menuye diycek söz yok süper....
umıt kesmek yok hadi cumaya az kaldı spora saldıralım kızlar....
senın bu kahvaltı sorununu halletmemız lazım bak canım benım bede sabah 5 de kalkıyorum 05,50 de evden cıkıyorum kahvaltıya ayıracak vaktım olmadığı zaman cantamda elma yada mandalın oluyo mutlaka kahvaltı nıyetıne otobuste falan onları yıyorum sana da tavsiye edrim...
istanbula kar yağcak sanırım bu ne soğuk anlamadımm....

ahhhhh istanbulll....ner halıyle çok guzeldirr....çok özledim...

selam kızlar bu gün sabahtan beri üç posta misafir ağırladım
bide baktım saat 24 geçmiş eyvah dedim ama sonra türkiyede saat bir saat geri hemen bilgisayarın başına geçtim keyifler nasıl

sabah çiğköfte yedik mağlum yerli malı vardı kızımın sınıfında tam bir curcuna olsun burada çiğköfte süper

akşamda nohut ve bulgur pilavı ama ölçülü
yarın haftasonu misafirlikteyim hemde çokkk kalabalık olacaz 50 den 1 eksik

selam kızlar bu gün sabahtan beri üç posta misafir ağırladım
bide baktım saat 24 geçmiş eyvah dedim ama sonra türkiyede saat bir saat geri hemen bilgisayarın başına geçtim keyifler nasıl

iyiyiz vallacanım şükürler olsun herkez tamgaz yeni yıla daha zayıf olmak için hazırlanıyoz.

KIZLAR DİKKAT :))

akşam yemeğini evet kaçırdığıma hep beraber karar verdik ama aşağıdaki spor listesine dikkat edelim acısını çıkararark yediklerimi hak ettiğimi düşündüm sizden de yorum bekliyom

leslie 1-2-1 61 dk.
240 kez kalça hareketleri
20dk. kondisyon bisikletine bindim.

2 litre suyumuda bitirdim saat 20:00 gibide 3 fincan çay içtim.

ecemavicim neden tüm mesajlarını 1 tanede ayrı paragraflarda toplamıyorsun?merak ettim sadece.

gözcüye gittim enfeksiyon sonrası oluşmuş olabilir dedi onu hangisi için dedi bilmiyorum
astigmat varmış ağrı yaparmış göz ve baş ağrılarımın sebebi
bide gözlük verdi sürekli gözlüğü biri 0.50 diğeri numarasız
astigmat muraları var bide yarın akşam 6da al dedi c.tesi alırım atık

Son düzenleme:
Aynen bende zamaninda o kadar yaptimki bütün hareketleri biliyorum.bu yüzden ben Leslie yaptigim zaman kendi videosunu acmam.sevdigim bir dizi yada film yada program acarim.ona bakaraktan Leslie yaparim hep.Böyle daha evkli oluyor.öbür türlü bitmek bilmiyor spor.iskence gibi geliyor bana

cook cok gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin

canım çok geçmiş olsun

kızlar hepinize selam
bugün istanbul bembeyaz :) kar yağıyor.

kahvaltıdan 20 dk. önce elma sirkeli bal içtim

sabah kahvaltıda;
2galeta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk yağsızpeynir
bol maydonoz
2 fincan çay

ara
2 şekerli türk kahvesi

şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
mesaj sayımına başlayalım liste bitti herhalde
perşembe ecemavi
cuma gerbera
pazartesi anşaa
salı dsds
çarşamba pearljam
perşembe bahayk
cuma anane
pazartesi (yılbaşı izinlioluruz herhalde)
salıda maviyeşil
çarşamba ganfed
perşembe azerikizi
cuma berenim

teşekkürler

canım bugün benim sıram yani dimi?
yaa aptalca bi soru demeyinde mesaj sayımlarını nasıl yapıyorsunuz tek tek kağıdamı yazıyorsunuz hiç bilmiyom yapmadım da yardımcı olur musun canım?

haklisin aslinda pilav yemege niyetim yoktu ama yaramaz ogluma yedirdim hepsini bitiremedi kalani ben yedim :tamam bundan sonra bende dikkat edeyim aksamlari patates yememege ekmek fala tuketmiyom zaten ama makarnayi ve pilavi cok severim.yorumun ve elestirin icinde ayrica ts ederim canim

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36

yok yanlış bakmışım haftaya benim sıram pardon ama sayımı nasıl yapıldığını yinede öğrenmek istiyom arkadaşlar?

malesef canimcim ya 8 bardak ne mumkun icmek bende ama bugun soz 8 bardagi gececem yalniz benim bardaklar cok buyuk be nefesim kesiliyor bitirene kadarD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…