Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz genemi asure yeme sunu yeme bak kilo yapiyor sende

balli sut tatli krizi icin degil di grip krizine karsi o hastalanmadan iciyom ki hastalanmayim diye iyi geliyor bana nederece dogru bilmiyom ama balli süt beni grip olmaktan koruyor sanirim.oglum daha iki yasinda ama cocuklar icin spor kursu var orya goturuyom haftada bir defa
kosuyoruz zipliyoruz parmaklarimizin ucunda yuruyoruz tirmanma direkleri var tirmaniyoruz basket atiyoruz
cesit cesit seyler iste
o yastaki cocuk ne anlar bunlardan demeyin cocuklarin hepsi cok guzel yapiyorlar valla saskinlikla izliyorum onlari benim yapamadiklarimi yapiyorlar valla
trampolinde zipliyorlar gorseniz o kadar tatli gorunuyorlar ki:)

gecmis olsun canim hastaliktan bugunden baslayarak kurtulman umidi ile gecmis olsun dileklerimi iletiyorum sana.ayricada sinavinda basarilar diliyorum insallah hayirlisi ile gecersin calismayi ihmal etme zorla kendini kaybetmek yok bu takimin hanimlarina

cok olmamista ama mumkunse aksamla oglenin yerini degis gece yatarken metabolizma yavasliyor .oyuzden yakamiyorve yag kaliyor ustumuzdemumkunse aksamlari sadece corba ic ekmeksiz

fazla olsa bile yakmissin o hareketlerle

masalah menun gayet guzel olmus canim basarialr
kalk kiz lesliyi yap hemen umitsizlik yok basari var

babam da bugun bana fitness kartları olmus birsürü hareket vr üsütnde
yarın baslıcam sporummaa ben planladığımm gibii
yapcam hepsini

ohh masalah bun en ya
pastalar kurabiyeler leblebile sen kilo alma diyetimi yapiyorsun bidaha duymayim pasta yedigini sporuda ihmal eme pasta yedigin icin sana ceza iki kati spor yapacan

bende oyle yapiyom
hem film hem spor gayet guzel gidiyor

ben yilbasindan sonraki carsambayim sayimda
takvime not duseyim

gelelim yediklerime efendime soyliim
sabah iki mandalina bir bardak su
oglen haslandiktan sonra dilimler halinde yagda azcik kavrulmus patates 3 tane yarim salatalik bir domates 4-5 marul yapragi uzerine azcik zeytinyagi gezdirilmis salata yedimaksama allah kerim belkide bisey yemem
ama simdiden bilemiyorum tabi

esracın annen geldi ya o seni 2 güne kadar ayağa diker sende sınavında başarılı olursun diyetten mi direncin düştü acaba dikkat et kendine valla hasta olmak kolayda iyileşmek zor oluyo
Yok canim diyetimden memnunum ben ama meyve suyu icmemem gerekirdi normalde onu es gectim iciyorum:)
Aksam azcik fazla olmus valla ama iyi yaktin yine tebrik ederim:)
Bende spora baslasam artik super olcakk
Çok geçmiş olsun. Ne kursuna gidiyorsun yabancı dil mi? :)
Evet yabanci dil ingilizce yani:) tesekkur ederim bu arada
Ben kendimi zorlayarakta olsa yapiyorum mesela bahaykta demisti bende oyle hissediyorum buraya yapmadan once yaz yapmayinca bi vicdan azabi hissedersin :)
babam da bugun bana fitness kartları olmus birsürü hareket vr üsütnde
yarın baslıcam sporummaa ben planladığımm gibii
yapcam hepsini
Aman babalar karismasin benim babam bide beden hocasi emekli bide aman yani:d
Ben kekik ve corekotunu kaynatiyodum ustune ihlamur iciyodum canim ama denerim bunuda adina cok guvendim:d zaten iyiyimde nefes sıkıntisi cekiyorum bu gece iyide bi ter attim ya su sabah olayni dsdsye bennimsetmek lazim meyve yaninda peynir falan yapilmicak bisey degil yani
kızlar yaaa resmen şiştim patlamak üzereyim
her türlü emare var ama misafir gelmiyor
Emare ne demekki
Supersinnnnn:) suyunda hep boyle olur umarim canim:)
ecemavicim neden tüm mesajlarını 1 tanede ayrı paragraflarda toplamıyorsun?merak ettim sadece.
:) 5mesaj kuralimiz varya canim ondan olabilir
Gecmis olsun canim hayirli olsun gozluklerin iyiki gitmissin ya gecmezmis demekki o agri:)
Tesekkur ederim canim:) bende tam tersini dusun uyorum beceremedigimden yoksa cok etkili ama yapamayinca olmuyo:)
Yarinda ankaraya gelcekmis kar pazartesi yagmisti azcik ben cok seviyorum karli havalari ya:)
Eline saglik canim
canım bugün benim sıram yani dimi?
yaa aptalca bi soru demeyinde mesaj sayımlarını nasıl yapıyorsunuz tek tek kağıdamı yazıyorsunuz hiç bilmiyom yapmadım da yardımcı olur musun canım?
Canim simdi ben bi mesajda 4alinti yaparsa sen onu 4mesaj yerine yazcaksin kalem kagitla:) alintisiz bir mesajida 1tane diye yazcaksin zor degil:)
Herkese iyi gelen sey farkli olabiliyo canim dogru yapiyosundur bence:) oglunda iyi hareket ediyodur evde rahatsindir bence:)
:) insallah canim ya artik universteli citir bi hatun olmak istiyorummmmm:)
Afiyet olsun canim patates nasil olurki oyle ben azcik yagla firina atardim kizarmis gbi citir olurdu canimda hic cekmiyo suanda:)

Kizlar gerbera listeyi cikarmis onu cuma sabahina kadar bitirme aliskanligimiz olsa super olur:) ben sinir oluyorum bu yanaklar gitmiyo benden bide sanki yuzum iyice sisti hasta oluncada cokmuyo yuzum nolcak benim bu halim ya bu sabah cok terlememe ragmen usenmedim cikardim kiyafetleri ciktim tartiya 67.7ydim ziplayabilirdim sevincten zaaten gobek falan kalmadi bende yilbasindan sonrada guclendirmeyemi gecsem bilemiyorum 65i beklemek en iyisi olur sanirim

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds() YENI ÜYE HEDEF KİLO

7. Takım Ortalaması:%

gecmis olsun canim insallah regl agrisidir .ama sen genede bi doktora gorun istersen ihmal etme
:26:
ınsallah cnm yaaa valla goguslerım acıyorrrr ve kasıklarımda fecı agrılar var ınsallah mısafırdır ama olmazsam da sasmam
aman deyim cok kacirma,bak verirken eziyetini gene sen cekiyorsun onu dusun
kacırmadım dıyemem yanı cok yemedım de dıyet yapan bır ınsan ıcın coktu
250 kalorı bence fazla degıl cnm 20 dk bısıklete bınersen yakarsın zaten
cok guel bır menu asure ve su dısında ama kendıne gelmeye basladın ama sana darılıyom rakıbem hıc benı gazlamıyon valla aldım basımı gıdıyom
canım bu polıkıstık over bende yıllardır var doktorun verecegıde adet sökturucu bu yuzden hıc gıdesım yok
aşure fiyaskosu 93.3:2:
beklıyordum zaten bole bırsey offfffffffffffffffffffffffffffffffff
3 patates abartılı olmus cnm yaaa ne dıyım
bende de var ınsulın dırencı bılıyormusun bu neden metabolızma da yavas
cıkarken zor yetıstıgım ıcın meyve almaya bıle halım olmuyor ne dıyeyım on dakıkada hazırlanıp cıkıyorum doktor ıcınde hıc gıdesım yok yaaaa daha uc gun oldu gecelı bakalım yakında gelır umarım
umarım canım ama benımkı gecıktı bayaaaa
akşamda nohut ve bulgur pilavı ama ölçülü
yarın haftasonu misafirlikteyim hemde çokkk kalabalık olacaz 50 den 1 eksik
offf baya cokmus kızzzzzzzzzzzzzzz
al benden de o kadar offffffffffffff patlıyazagmmmmmmm
coktan erıtmısındır tebrıkler
yılbasının haftası cuma oluyor sanırım
yaa aptalca bi soru demeyinde mesaj sayımlarını nasıl yapıyorsunuz tek tek kağıdamı yazıyorsunuz hiç bilmiyom yapmadım da yardımcı olur musun canım?
ben pcde world uzerınde yazıyorum her alıntının altına yazılanı bır mesaj kabul edıyorsun bu arada

ne guzel yaaaa yakında gıdıyon o zaman sen yaaaa buna uzuldum ıste

esracım kilona çok sevindim. benimde tartım yok yaaa çok merak ediyom kilomu.

mesaj sayısınıda anladım canım tşk ederim. benim yüzden popodan gitti valla. seninde gider canım herkezin kilo vermesi farklı istediğimiz kilalara gelelim bunu çok istiyom.

10dk. kondisyon bisikleti
30 dk leslie 2 yaptım. canım hiç spor yapmak istemedi ama zorladım kendimi. birde kalça hareketlerimi yaparım başkada yapamam herhalde.

tmm cnm

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36
ay yarın ne olcam allah bılır

sabah çiğköfte yedik mağlum yerli malı vardı kızımın sınıfında tam bir curcuna olsun burada çiğköfte süper
o cok kılo aldırıo benı hep cıg kofte sısırdı bılesın

akşamda nohut ve bulgur pilavı ama ölçülü
yarın haftasonu misafirlikteyim hemde çokkk kalabalık olacaz 50 den 1 eksik
ohhhhhh masallah:)

bendede ole olur.evımde bı suru sey olunca hkımse gelmez

ha bu arada annanecım not alırmısın

0dk bel
0 dk karın
0dk gbobek:)))))))))))))))))))))))))))))))

cnm cıktı hıc bısı yapmadım yapamıcam da:)))

ama bugun hızmette sınır tanımadım kadınlara:))

merhaba kızlar facede yazmıştım takımızda yer var mı bilmiyorum eski üyelerdenim istediğim kiloya ulaşıp diyet yaparken ikinci bebeğime hamile kaldım kızım 7 aylık olacak yakında ve ben artık kilo verme zamanının geldiğine karar verdim,tartım pazartesi 74.4 tü sabah ise 72.5 ti,kızımı emziriyorum takımda yer yoksa bile motive olmam açısından destek istiyorum sizden

bugün bi fite üyeliğimi yaptırdım yarın ordayım inşallah,kafaya koydum 60 a düşücem ilk hedefim o daha sonra 55 ve o kilomu koruycam ...

benim pazartesiden beri yaptığım diyet diyetisyene gittiğimde bana verdiği diyetti ve hemen hemen bu kilolardaydım ve ilk hafta 2,5 kilo vermiştim 1700 yağdan gerisi sudandı

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
mevsimine uygun salata[ben domates,salatalık yiyorum]

ara
1 yeşil ekşi elma

öğle
yağsız bol domatesten şehriye çorbası [doyana kadar ben 2 tabakla baya doydum]
bol yeşil salata

ara 1 yeşil elma

akşam
büyük bir kase kıvırcık salatası içine istenilen salata malzemesi konulan yağsız bol limonlu içine 1 bardak haşlanmış bakliyat

ara
1 yeşil elma

6 öğünde her öğün öncesi ve sonra 1 bardak su

kesinlıkle ozellıkle o pizzadan eser kalmadı emınımmm...
hadi gelmış gecmıs olur ınsallah...
haftaya pazartesi mi bu ben anlamadım...
tek tek sayıyoruz canım benım gün gün...
***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36
oooooo kara lıste cıkmış meydana
malesef canimcim ya 8 bardak ne mumkun icmek bende ama bugun soz 8 bardagi gececem yalniz benim bardaklar cok buyuk be nefesim kesiliyor bitirene kadarD
o 8 bardak su içilecek ganfed hanımmmmmm....
65 iyidir manken oldun sen yawrum be yaaa....

canını okumus kadınlar vallaa çok yorulmusun dinlen biraz yarın sporunu yaparsın...

amaaaaannn kımler gelmiş....canım benımmmm....hoşgeldin sefalar getirdin...kızlar roseberry çok çok eskı uyelerden ganfed burda azeri burda anşa burda nev le saphirada burda esracım eskılerden çoğu duruyor...inşallah yer vardır çok ısterim bızımle olmanı...azmını biliyorum kısa zamanda atacağına emınım kıloları...

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,74)
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds() YENI ÜYE HEDEF KİLO

7. Takım Ortalaması:%

haydeeee hatunlar dökulun bakemmm....

gel canim gel yer olmasa bile yandan takip edebilirsineskiler dokuluyoruz tek tek

guzelmis liste bunu bende uygulasam nasil olur acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…