- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Ganfed lesli 3
gerbera 2saat yuruyus
bahayk 85dk bisiklet 240 kalca hareketi 10dk kalca hareketi lesli 1*4 lesli 2 110dk lesli 28dk yag yakma leslisi
Maviyesil 140dk fitnes 45dk plates
azeri kizi 167dk lesli 100mekik
ecemavi 210dk yuruyus
esracım sencede doğrumu kot kazak ve konvers gibi ayakkabım vardı ve sabah ki yediklerimide yazdım 2 kilo oynarmı sence çünkü evde kıyafetle tatrılmıyom
cnm ya sen kaçırıyorsun ben ben yazmayı unutuyorum o 2 saatlik yürüyüş benim bir günlük yürüyüşüm
gecmıs olsun cnm benımkızlar günaydın kızımı doktora götürdük hasta soğuk algınlığı
eczanede tartıldım kahvaltı ettim ve kıyafetlerimle 54 çıktım 2 kilo oynar bence sanırım 52kiloyum. amahesaplama yapamıyom benim yerime bi yapıp banada anlatır mısınız ? yaptım ama doğru değil bence 52 kiloyum
hosgeldınmerhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?
ay cnm bende 8. takım unuttu ya o yüzden tedbir olsun diye 4. takıma da koymazsak listeyi bakın demiştimişler değişti bende evdeyim ama misafir geliyor erken gider herhalde ama ilgilenebilirim
esracım birşey sormuştum görmedin mi
gecmıs olsun cnm benım
sağol arkadaşım kızım öksürdükçe ciğerim yanıyo sanki.kalbime ağrılar saplanıyo gibi oluyom.
gecmıs olsun cnm benım
sağol arkadaşım kızım öksürdükçe ciğerim yanıyo sanki.kalbime ağrılar saplanıyo gibi oluyom.
ınsanın evladına bısı gelse canı acır ınsanın..sabah spor yapıodum kızımda yanımda altımda mınder ypktu yere yattık 5dk gobek calıscazz bı soguk vurdu sırtımaa
hemen gıttım mınder getırdım kızımın altına..kendıme aldımmı yokkk:)) yoksa ımkanı yok ıcım rahat etmezdı.
en kucuk seyde bıle ılk cocuklarını dusunuosun
slm kızlarr
nasılsınızzzzzzzzzzz
dahaden kahvaltı yapmadım 1 elma yedım..
Nasil yani ya ganfedda ankara havasi oynamisti mesela oda geldi aklima yazmamismiyim artik naptim bu hafta bende bilmiyorumkisen hergunmu 2saat yurudun
Ganfed lesli 3
gerbera 2saat yuruyus
bahayk 85dk bisiklet 240 kalca hareketi 10dk kalca hareketi lesli 1*4 lesli 2 110dk lesli 28dk yag yakma leslisi
Maviyesil 140dk fitnes 45dk plates
azeri kizi 167dk lesli 100mekik
ecemavi 210dk yuruyus
tam hatırlamıyorum ama haftada 1 gün yürümedim buna eminimsorun etme belki ben yazmayı unutmuşumdur
cnm ayaklarının altına viks sür 3 çorap giydir bu çoy iyi geliyor yanınada ayva çekirdeği kaynat kabuğundanda koy biraz elma koy kaynat ılık ılık içsin bu ikisi çok iyi geliyor kendimden biliyorum
Gordum canim benim cevap yazmayi unuttum ama :) kot ve conversle 2kilo bana mantikli geldi daha az olamaz sanirim
Iyiyim canim kahvalti yap daha iyi olcam:dslm kızlarr
nasılsınızzzzzzzzzzz
dahaden kahvaltı yapmadım 1 elma yedım..
Bilemedimki onemli olan yapmak zaten:) viks ne yaatam hatırlamıyorum ama haftada 1 gün yürümedim buna eminimsorun etme belki ben yazmayı unutmuşumdur
cnm ayaklarının altına viks sür 3 çorap giydir bu çoy iyi geliyor yanınada ayva çekirdeği kaynat kabuğundanda koy biraz elma koy kaynat ılık ılık içsin bu ikisi çok iyi geliyor kendimden biliyorum
:) supersin masallahaşkım benim yaaa yanacıklarından öpüyom eşimde öyle söyledi şimdi sende onaylayınca iyice keyiflendimmmm.
bu gazla ne spor yaparım şimdi heeee
lesli1 yaptım 15 dk. ama bitmedi dahası varrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar,
Eczacı olan annemden gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim. Orjinali aşağıda ama özetle şöyle diyor:
Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.
Denemesi bedava...
Bu hafta banada az yaptin gibi geldi bilemiyorummm:)o kdr yaptım bu kdrcıkmı yazılıo:)))))))))))))))))hahaha gozume az geldı
Yazdim canimanane bu hftanın acılısını yappppp..
sabah 45dk plates yaptım
o zaman ananecim yeni kural getirelim bu günden itibaren kilo bildirimlerimiz perşembe gününe çekilmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?