Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm ya sen kaçırıyorsun ben ben yazmayı unutuyorum o 2 saatlik yürüyüş benim bir günlük yürüyüşüm

esracım sencede doğrumu kot kazak ve konvers gibi ayakkabım vardı ve sabah ki yediklerimide yazdım 2 kilo oynarmı sence çünkü evde kıyafetle tatrılmıyom

esracım birşey sormuştum görmedin mi[/QUOTE]

Gordum canim benim cevap yazmayi unuttum ama :) kot ve conversle 2kilo bana mantikli geldi daha az olamaz sanirim

gecmıs olsun cnm benım

hosgeldın

ay cnm bende 8. takım unuttu ya o yüzden tedbir olsun diye 4. takıma da koymazsak listeyi bakın demiştim işler değişti bende evdeyim ama misafir geliyor erken gider herhalde ama ilgilenebilirim

Iste cuma sabahlari hazir olsa bu kadar stresimiz olmazki sen merak etme bu hafta ilgilenebiliyorum:)

esracım birşey sormuştum görmedin mi

Gordum canim benim cevap yazmayi unuttum ama :) kot ve conversle 2kilo bana mantikli geldi daha az olamaz sanirim[/QUOTE]

aşkım benim yaaa yanacıklarından öpüyom eşimde öyle söyledi şimdi sende onaylayınca iyice keyiflendimmmm.
bu gazla ne spor yaparım şimdi heeee

lesli1 yaptım 15 dk. ama bitmedi dahası varrrrrrrrrrrrr

slm kızlarr
nasılsınızzzzzzzzzzz

dahaden kahvaltı yapmadım 1 elma yedım..

iyiyiz valla canım yaaa. kilocuklar gidiyo keyifler yerinde maşallah sen nasılsın?
kahvaltısız olmazki kuzum metabolizma gitmiyooo hafiften atıştırsaydın

Son düzenleme:
Nasil yani ya ganfedda ankara havasi oynamisti mesela oda geldi aklima yazmamismiyim artik naptim bu hafta bende bilmiyorumki sen hergunmu 2saat yurudun

tam hatırlamıyorum ama haftada 1 gün yürümedim buna eminim sorun etme belki ben yazmayı unutmuşumdur
sağol arkadaşım kızım öksürdükçe ciğerim yanıyo sanki.kalbime ağrılar saplanıyo gibi oluyom.

cnm ayaklarının altına viks sür 3 çorap giydir bu çoy iyi geliyor yanınada ayva çekirdeği kaynat kabuğundanda koy biraz elma koy kaynat ılık ılık içsin bu ikisi çok iyi geliyor kendimden biliyorum

o kdr yaptım bu kdrcıkmı yazılıo:)))))))))))))))))hahaha gozume az geldı

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam (69) YENİ ÜYE HEDEF KİLO 58
dsds(83)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65

canlar burdasınız hepınız muhabbet sohbet guzel kalmayı cok ıstıyorum ama cıkmam gerek
hepınızı opuyorum baharcım gerıye donecek vaktım yok cnm yaaaa dıyetını bır kere daha yazarmısın zahmet olmıcaksa
gecmısı sonra okuyup herkese yazıcam tek tek

canım yaa sağol yapacağım valla

Gordum canim benim cevap yazmayi unuttum ama :) kot ve conversle 2kilo bana mantikli geldi daha az olamaz sanirim

aşkım benim yaaa yanacıklarından öpüyom eşimde öyle söyledi şimdi sende onaylayınca iyice keyiflendimmmm.
bu gazla ne spor yaparım şimdi heeee

lesli1 yaptım 15 dk. ama bitmedi dahası varrrrrrrrrrrrr [/QUOTE]
:) supersin masallah
slm kızlarr
nasılsınızzzzzzzzzzz

dahaden kahvaltı yapmadım 1 elma yedım..
Iyiyim canim kahvalti yap daha iyi olcam:d
Bilemedimki onemli olan yapmak zaten:) viks ne yaa

o zaman ananecim yeni kural getirelim bu günden itibaren kilo bildirimlerimiz perşembe gününe çekilmiştir

:) supersin masallah

Iyiyim canim kahvalti yap daha iyi olcam:d

Bilemedimki onemli olan yapmak zaten:) viks ne yaa[/QUOTE]

bak nette ne buldum benim dediğimi demişler

o kdr yaptım bu kdrcıkmı yazılıo:)))))))))))))))))hahaha gozume az geldı
Bu hafta banada az yaptin gibi geldi bilemiyorummm:)
anane bu hftanın acılısını yappppp..

sabah 45dk plates yaptım
Yazdim canim
o zaman ananecim yeni kural getirelim bu günden itibaren kilo bildirimlerimiz perşembe gününe çekilmiştir

Evet ben bunu bilgisayara gecip buyuk harfle yazym biraz dikkat ceksin baska turlu stresli oluyo bu vickside ben cumaretesi sorarim doktoruma o zaman canim tesekkur ederim bilgi icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…