Acicamda simdi email hesabi almam lazim uzun surcek musait olunca alirim canim:)cnm face açsana yeniden ya zor oluyor burdan ordan anında görüyoruz mesajları
şöyle oluyorki kişi ilk kilosunu yazar onu biliriz yada kendi bilir kilosunu bu haftaki kilosunuda yazar öyle girer listeye yani pearljam bugün kilo bildirmiş olsaydı listeye girebilirdi bizde öyle girdik ya listeye ilk hafta yazdık ikinci hafta farkıyla girdik listeyeanladın
Canim mesela bir gunde 1kilo yag alman cok zor bi ihtimal hani kisa surede aldigindada hepsi yag olmuyo ayni verdigindeki gibi ama acele etme sen yavas vermek en sagliklisiinsallah öyle olur canim.kilo veremedigimde cok üzülüyorum.birde bunlar cok kisa sürede hizla alinan kilolar,aslinda daha hizli gitmesi gerekmezmi?ama dur bakalim gerci.reglim bitsinde,bakalim degisma olacakmi
yandan ordan burdan ortadan nerden girersen gir başımla beraber canım...ananecim yer varmı takımda bu azımlı hatunu kaçırmayalım...
canım gecmış olsun dikkat et kendine
yaaa dikkat edin kendinize aman hasta olmayın hava çok soğuk geldimi hastalık gitmekde bilmiyo...
ananeeeeeeeeeeeeeee.....
bu hafta iyimiyiz ne....
çok mantıklı bencede...
bak nette ne buldum benim dediğimi demişler
kızlar çok şükür geri döndüm aranıza pc yapıldı gene kafayı yemesse burdayımbeni özledinizmi bakalım allah razı olsun hem sordunuz beni şimdi pc degişti degişmesinede çay kürü vardı sakladıgım oda gitti ya allah rızası için bile biri gene yazsın inanın herşeyi aldım tarif yok bu arada kilo aldım haberiniz olsun 84 geliyourm :18::18::18::18:işşallah cumaya kadar veirim bakalım kaç kilo vericem kilo almamıda hiç sormayım hem diyet yapmadım anca eydim canımın sıkıntısından ama yarın kesin diyetime geri dönücem haberinzi olsun sonra anlatırım belkim neden yedigimi
Kizlar iyi aksamlar ben yarin son kez doktora gidicem sanirim sorym ne zaman spora baslayabilirim diye artik pzartesi kursumada basliyorum haftaya cumada sinavim var insallah kuru atlarim ya kizlar bugun cidden nefes aldgimi falan hissettigimden kendime kiyma kavurma yaptim maydonozlu odami toplayabildim camasir yikadim cavdari taradim simdide uyku moduna girdim yaticam simdi bide yarin kolumdaki bi yara izi icin hastaneyle konuscam eger olursa ameliyat olcam insallah olur cok cirkin duruyo cunku
Listedesin canim ben 21yasindayim abla deme :)
işin arasında erkenden yaptım vallahi..kilo bildiriminizi en geç cuma sabah 11'e kadar yapmış olmazsanız kilosunu bildirmedi diye geçeceğim
Hosgeldin canim sana bisey diyim moralin bozulsun ben buraya geleli 6ay oluyo ben geldigimde 85tin bak dikkat etmen lazim artik.. Hemen basla diyetine kopmadan ara vermeden 70e gel hemen canimmm
iyi akşamlar hatunlar,çook yorgunum benim azman oğlum evdeydi kız cabası sabah bi fite gittim yusuf evde sıkılmasın diye bizim burda bir avm ye gittim mahvoldum çok hareketli oğlum allahım ömür versin ama çok yoruyor beni....
sabah
1 yumurta peynir ve ekmek yedim
ara
1 yeşil elma
öğle
dışardaydım
1 kase mercimek çorbası
mevsim salatası
ara
yok
akşam 1 kase çorba ve salata yedim
geçmişe bakmadım direk yazdım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler haftaya inşallah..
birtek mnati olmamis canim,yoksa gerisi cok az zaten.ben aksam 6 dan sonra yemem.6 sihirli bir saat sanki.o saaten sonra ayran bile icsem yariyor bana nedenseben bu yeme işini nasıl azaltıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzereyimmm...
umarım bu reglyi oldum ya artık vücudum bi kendne gelsin dengeye girsinn!!!
sabah
yarım simit
ara
yok
öğlen
yarım kase corba 2-3 catal salata 2 kasık pilav 2-3 kasık türlü
ara
yarım fincan cay
aksam
mantı((
HERKES DUYSUUNN BURDA KENDİME SÖZ VERİYORUM:)
YARIN SABAH İTİBARİ İLE HEM LESLİ YE BAŞLIYORUM HEM DE AKSAM 7 DEN SNRA HİÇBİŞEY YEMEMEYE!!
birtek mnati olmamis canim,yoksa gerisi cok az zaten.ben aksam 6 dan sonra yemem.6 sihirli bir saat sanki.o saaten sonra ayran bile icsem yariyor bana nedense
demi demi ama umarim yerimiz vardir eskisi gibi gene beraberce zayiflariz.az ter atmadik beraberce
merhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?
cok başarılı! bravoo
canım aşk olsun valla hergün yazıyom yaa neler yaptığımı hiç okumuyon mu ne yada beni umursamıyon :)) lesli muhakkak yapıyom bisiklete biniyom ve kalça hareketlerim var onları yapıyom cancazımmmMasallah ne kadar cok spor yapiyorsun.iste spor cok güzel destekliyor diyeti.sen kac kiloya düsmek istiyorsun.yani diyomkiiiiiii,52 yle napiyon burda baciiiiiii
kızlar bu gün sabah 2 dilim ekmek menemen peynir 2 adet zeytin şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba akşamsa salata yoğurtlu karnabahar 1 kasede çorba
kızlar çok şükür geri döndüm aranıza pc yapıldı gene kafayı yemesse burdayımbeni özledinizmi bakalım allah razı olsun hem sordunuz beni şimdi pc degişti degişmesinede çay kürü vardı sakladıgım oda gitti ya allah rızası için bile biri gene yazsın inanın herşeyi aldım tarif yok bu arada kilo aldım haberiniz olsun 84 geliyourm :18::18::18::18:işşallah cumaya kadar veirim bakalım kaç kilo vericem kilo almamıda hiç sormayım hem diyet yapmadım anca eydim canımın sıkıntısından ama yarın kesin diyetime geri dönücem haberinzi olsun sonra anlatırım belkim neden yedigimi
sınavın için başarılar diliyom canım inş. istediğin gibi olur. hastalığıda atlattın çok şükür.Kizlar iyi aksamlar ben yarin son kez doktora gidicem sanirim sorym ne zaman spora baslayabilirim diye artik pzartesi kursumada basliyorum haftaya cumada sinavim var insallah kuru atlarim ya kizlar bugun cidden nefes aldgimi falan hissettigimden kendime kiyma kavurma yaptim maydonozlu odami toplayabildim camasir yikadim cavdari taradim simdide uyku moduna girdim yaticam simdi bide yarin kolumdaki bi yara izi icin hastaneyle konuscam eger olursa ameliyat olcam insallah olur cok cirkin duruyo cunku
ben bu yeme işini nasıl azaltıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzereyimmm...
umarım bu reglyi oldum ya artık vücudum bi kendne gelsin dengeye girsinn!!!
sabah
yarım simit
ara
yok
öğlen
yarım kase corba 2-3 catal salata 2 kasık pilav 2-3 kasık türlü
ara
yarım fincan cay
aksam
mantı((
HERKES DUYSUUNN BURDA KENDİME SÖZ VERİYORUM:)
YARIN SABAH İTİBARİ İLE HEM LESLİ YE BAŞLIYORUM HEM DE AKSAM 7 DEN SNRA HİÇBİŞEY YEMEMEYE!!
menun guzel olmus .sen pc ye ne yaptin kizdin camdan asagimi attin
hala haber yokmu tatilmi oldu okulunuz olduysa ne guzel sinavdan yirttin
a
Gecmis olsun ya usuttunmu acaba mideni biseymi bozdu hicbisey yemek icin zorlama kendini canim hastaneye git istersen
canım geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmayaçalış birde benimde ağrıyınca bol şekerli su yani şerbet içiyom iyi geliyo karnınadasıcak su tulumu koyabilirsin
sağol canım ben süt veriyorum bebeğime biraz ondan tedirginim ama diyetisyenime sordum bir sorun yok dedi....
ananane,sanırım ismin esra, adaşız hangi etapta ayrıldım hatırlamıyorum ne yapsam acaba ?
dsds ve pearljam hedef kilolarınızıda bildirirmisiniz
ben işim var listeyi halledersiniz demi
kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım
sabah kahvaltı öncesi ılık suya elma sirkesi ve bal katıp içtim.
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
2 fincan çay
maydonoz
1kk daha az az yağlı peynir
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 galeta birazda maydonoz yedim çorba ısınırken
ara
1 elma
akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
turşu(çok özledim turşuyu biber dolması yemedim turşuyladeğiştirdim.)
1 kase yoğurt
2 fincan çay 1 dilim kalıpta kek dilimi kakaolu portakal ve tarçınlı kek yedim ödül olarak.
saat 18 gibi akşam yemeği yiyiyoruz biz 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyom sadece sıvı
20:30 gibide şu yağ yakıcı elmalı tarçınlı çay varya ondan içtim 3 fincan
sporumda
20dk. bisiklet
34 dk. leslie1 yaptım 2 defa yani
120 kez kalça hareketi
bugünüde böyle kapattım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?