Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ananecim viks vaporub yazarsan nete bildiğin bişeydir zaten hatta nefes açıcı şurubuda çıktı viks vapodry

Son düzenleme:
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam (69) YENİ ÜYE HEDEF KİLO 58
dsds(83)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65

7. TAKIM ORTALAMASI %0.75

cnm listede bir hata var kilo bildirdimi pearljam

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(83/82,6/0,4/%0,48)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65

7. TAKIM ORTALAMASI %0,72

cnm dsds kilo bildiriminde bulundu pearljam kilo bildiriminde bulunmadı ilk üyeyse paylşım yapmalıki listeye geçsin yoksa kilo bildirmedi olarak geçer ilk haftadan

canım belirli bir diyetim yok kendim yapıyom işte. ama çok spor yapıyom özellikle leslie yapıyom kondisyon bisikletivar evde onahergün biniyom

bildirimde bulunulmuyoki canım ilk hafta onları alıpmı bölcez onu bilemedim

cnm face açsana yeniden ya zor oluyor burdan ordan anında görüyoruz mesajları

şöyle oluyorki kişi ilk kilosunu yazar onu biliriz yada kendi bilir kilosunu bu haftaki kilosunuda yazar öyle girer listeye yani pearljam bugün kilo bildirmiş olsaydı listeye girebilirdi bizde öyle girdik ya listeye ilk hafta yazdık ikinci hafta farkıyla girdik listeyeanladın

kızlar bu gün sabah 2 dilim ekmek menemen peynir 2 adet zeytin şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba akşamsa salata yoğurtlu karnabahar 1 kasede çorba

selam kızlar haftasonu geldi yaaa artık sizi bulmak zor valla

sporumu yazayım

2 defa leslie 1 33dk.
20dk. bisiklete bindim.
120 kez kalça hareketleri

insallah öyle olur canim.kilo veremedigimde cok üzülüyorum.birde bunlar cok kisa sürede hizla alinan kilolar,aslinda daha hizli gitmesi gerekmezmi?ama dur bakalim gerci.reglim bitsinde,bakalim degisma olacakmi

canım belirli bir diyetim yok kendim yapıyom işte. ama çok spor yapıyom özellikle leslie yapıyom kondisyon bisikletivar evde onahergün biniyom

Masallah ne kadar cok spor yapiyorsun.iste spor cok güzel destekliyor diyeti.sen kac kiloya düsmek istiyorsun.yani diyomkiiiiiii,52 yle napiyon burda baciiiiiii

12 dk bel
11 dk karın
11 dk sırt
35 dk lesli 2 yaptımmmm

yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))

aksam yemegımde yarım tabak kısır ıdı.daha da yemem bısı herhalde

mrb 7. takım
çok teşekkürler yardımınız için
bende yeni sayılırım o yüzden kontrol betmenizi istemiştim sizde liste sorununuzu çözmüşünüz sanırım bi,ze verilen haliyle doğruydu bildiğim kadarıyla ii akşamlar

yandan ordan burdan ortadan nerden girersen gir başımla beraber canım...ananecim yer varmı takımda bu azımlı hatunu kaçırmayalım...
canım gecmış olsun dikkat et kendine
daha kahvalti etmedim canimda istemiyorama iki mandalina yedim vucut direncim artsin diye malum kis ayi tedbir alayim demi.ben hasta olsam kim bakacak oglum var kucuk esim calisiyor kizlar desen odalarindan cikmaz
yaaa dikkat edin kendinize aman hasta olmayın hava çok soğuk geldimi hastalık gitmekde bilmiyo...
haftanın birincisi belli oldu
ananeeeeeeeeeeeeeee.....
bu hafta iyimiyiz ne....
o zaman ananecim yeni kural getirelim bu günden itibaren kilo bildirimlerimiz perşembe gününe çekilmiştir
çok mantıklı bencede...
:) supersin masallah

Iyiyim canim kahvalti yap daha iyi olcam:d

Bilemedimki onemli olan yapmak zaten:) viks ne yaa

bak nette ne buldum benim dediğimi demişler[/QUOTE]

çok faydalı bi bilgi teşekkürler paylaşım için....

canlar ıyı akşamlar kılo verenleri tebrik ediyorum alanları da ŞİDDDDEEEEEETTTT ile kınıyorum
misafirim var akşama eve yenı geldim pastanaden hazır bişiiler aldım napıyım vakıt yok valla...
herkese keyiflı harıka hafta sonları diliyorumm

kızlar çok şükür geri döndüm aranıza pc yapıldı gene kafayı yemesse burdayım beni özledinizmi bakalım allah razı olsun hem sordunuz beni şimdi pc degişti degişmesinede çay kürü vardı sakladıgım oda gitti yaallah rızası için bile biri gene yazsın inanın herşeyi aldım tarif yok bu arada kilo aldım haberiniz olsun 84 geliyourm :18::18::18::18:işşallah cumaya kadar veirim bakalım kaç kilo vericem kilo almamıda hiç sormayım hem diyet yapmadım anca eydim canımın sıkıntısından ama yarın kesin diyetime geri dönücem haberinzi olsun sonra anlatırım belkim neden yedigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…