Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıyamam ben sana cok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine cok fazla yorma :)

idolumsün. saygıyla selamlıyorum

cuma günü 2mizden de cok iyi haberler bekliyorum!
senin azmini menünü gördükce kendime cok kızıyorum
ben de dün aksam regl oldm bugun sabah davul gibi karnımla uyandım ne giysem göbek fıskırıyo
neyse 1-2 güne hafifler ins.. haftasonlarını seviyorum istediğim gibi dikkat edebilcem yediklerime..:)

Simdi canim gecen haftaki kilon 54.4 bu hafta 52 fark 2.4u yuzle carpiyosun onceki haftaki kilona boluyosun 240bölü 54.4 bolunce %4.411 cikti sen 4.41 yazcaksin listeye simdi dene bi:)

pearljam canım esrabugün bana anlattı bende bunu örnek alabilirsin. kilo bildirimi için

tatlım iyi olmuş ama öğün atlama bence metabolizmayı yanlız bırakma :))) devamlı çalışsın

canım tşk ederim. güldürdün beni tatlım yaaa

elma sirkeli ballı ılık su sabah akşam çok işe yarıyo tavsiye ederim kızlarrrrrrrr

günaydın kızlar

yine gelengiden olmamış

menüm

sabah kahvaltı öncesi ılık ballı sirkeli suyumu içtim 20dk. sonra kahvaltı yaptım

1 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 kk biraz fazla sanırım az yağlı peynir
2 fincan çay

günaydın tatlım bu haftanın birincisi olmuşsun paylaşım alanına nasıl kilo verdiğini anlatman gerekiyor

Dün gece seni rüyamda gördüm sen ve ben vardik .ölmüsüz.sirat köprüsündn geciyoduk .Ben geçtim sen dûstün.Ben aglamaya basladim .acaba ne günahi vardi diye, sonra bir ses yükseldi Dediki günahi yoktu ama Kilosu çoktu :)))

benimi gördün canım? Hayır olsun inş. güldüm valla Allah hayırlara çıkarsın

birinci oldum demek sağolun arkadaşlar.

tabiki nasıl yaptığımı anlatayım hergün paylaşıyorum zaten.

pilav makarna beyaz ekmek hattaekmek hayatımda KESİNLİKLE yok. sizden öğrendiğim leslieyi çok sıkı yapıyorum kondisyon bisikletine biniyom ve kalça hareketlerim var onları hergün muhakkak yapıyorum. aksatmadan.

2 litre suyumu kesin içiyorum. yatana kadar bitirmeden yatmıyom ve dediğim gibi elma sirkeli ballı ılık su içiyorum her sabah ve gece yatmadan hemen önce onun etkisi çok var diye düşünüyorum.

böyle işte akşam yemeklerinde bazen kaçıyo bence onuda sporla kapatıyom yersem cezası 2 katı spor oluyo kendimce. bu kadar işte arkadaşlar.

ne guzel ya bende 2 sene once bi trafik kazasında burnumu yamulttum azcık ama bişey yaparsamda inşallah kendi maaşımla yapcam cok sevindim sana canım bu mesajı okuyunca sormayı unuttugumuda hatırladım ama yine gdicem zaten :)
tmm canım:) 24üm ben de.

işin arasında erkenden yaptım vallahi..

walla beniimde her kilo vreme kararısımndan 1 sonraki ay 2 kilo fazla oluyorum!!!!
canım bak ben bi yontem biliyorum işe yarayablir şimdi sen yediklerini saatli olarak not alsan bi hafta sonunda bakarsın kilo degişimini ne etkiler diye 2ayda vucudunu tanırsın hemde:) kilo almak yok ama kahvaltı lazım sana..
süper kararlar tam destegim sana yarın bende spora başlıyorummm:)
canlarım facebook grubumuz nedirr?
7.takım üyelerimizn oldugu bi kapalı grup canım fotolarımızı paylasıyoruz siteye giremeyince haber falan veriyoruz gerbera ekler seni:)
birtek mnati olmamis canim,yoksa gerisi cok az zaten.ben aksam 6 dan sonra yemem.6 sihirli bir saat sanki.o saaten sonra ayran bile icsem yariyor bana nedense
7den sonra bile süper oluyo bu hastalık sayesinde basardım ben bunuda akşam ve gece yemeden yatamazdım onceden
canım o zaman ilk hedef 81 yavas yavas gitcek kiloların bak spor nasıl yardımcı olcak sana
ankaradaysan bizim spor salonunu tavsiye ederim bayan agırlıklı hiç rahatsızlık hissetmiyorum şükür:)
sağol canım ben süt veriyorum bebeğime biraz ondan tedirginim ama diyetisyenime sordum bir sorun yok dedi....

ananane,sanırım ismin esra, adaşız hangi etapta ayrıldım hatırlamıyorum ne yapsam acaba ?
canım ay yıl olarak hatırlarsan bi o etaplara bakmamız lazım bu hafta ekleyelim kesin
tesekkurler canım hastalğı ben atlattım diyorum doktor diyo iyi degilsin hergun iğne yiyorum hiç güzel degil ama deger inşallah
:) sevindim valla hastalık cekilmiyo hele o boş midenin bulantısı cıkarmak falan amannn...
canım bnede bebeğimi emziriyorken diyete başlamıştım 4 ayda 10 kilo verdim çok etkili emzirmek yardımcı oluyo valla.
bilmiyodum ben bunuuu
bidahaki mesajımda anlatcam canım:)
inşallah süper haberlerle gel listemizee:)
canım tşk ederim. güldürdün beni tatlım yaaa

elma sirkeli ballı ılık su sabah akşam çok işe yarıyo tavsiye ederim kızlarrrrrrrr
evet ben balsız yapıyodum işe yarayabilir anlayamadan noldugunu hasta oldum bidaha baslıcam bende
kahkaha attım buna bennn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html bu mesajını o linkte paylascaksın canımm

Pearljam ve kizlar simdi benim gecen haftaki kilom 66ydi bi hafta 1kilo verdim 65oldum diyelim verdigim kilonun 100katini eski kiloma boluyorum yani 1*100/66 sonuc %1.515 oldu bu virgulden sonraki ucuncu rakam 5ve uzeriyse yuvarlama yapiyorum listeye koyme sirasida 66/65/1/%1.52 olur:)

Kizlar ben pazartesi yine hastaneye gidicekmisim doktoruma sordum yuzebilirim ama kosu bandinda falan nefesimi zorlamam gerekiyomus yarin baslicam pazartesi kursumada basliyorum isleri yoluna koydum biraz amaa bu aksam sucuk partisi varmis oraya gidicem ne yerim bilmiyorum sucuguda sevmem cunku insallah kacamakta yapmam ya:) unutuyodummm ben bugun 38beden skiny aldim kendime valla azcik dar oldu ama cok guzel oldu baya mutlu oldum ya:)

iyi akşamlar hatunlar,bu sabah oğlanın kulağı ağrıyordu hastaneye gittik ordan bi fite gittik kendimi bugün yorgun hissediyorum...

bugün ki menüm

sabah
1 yumurta 30 gr peynirle yumurta pişirdim 4 tane altınbaşak bisküvi

ara 1 yeşil elma

öğlen spordan sonra 1 kase çabuk çorba
bol salata

ara yeşil elma

birazdan
1 bardak haşlanmış yeşil mercimekli salata

heeem bugün birde diyetisyenime gittim pazartesi başlayacağım diyeti hazırladı beynimi o kadar alıştırmaya çalıştırıyorum ki 2 ay herşeye kapalıyım allahın izniyle beni hiçbirşey caydıramıyacak 2013 benim yılım olacakiki çocuktan sonra bakım zamanı geldi 2 çocuklu çıtır olucam hep beraber inşallah....

diyetimi birazdan yazarım

1.122 kg garanti +su inşallah

sevgili kaptancıımmm ben hamile kalmadan önceydi dermişim 2011 ağustos eylül ayıydı nerden bulabilirim acaba beni ekleyin ne olur ve hemen mezun edin

geçmiş olsun ne ameliyatı oldun? güle güle giy aldıklarını....

slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz

cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz

sevgili kaptancıımmm ben hamile kalmadan önceydi dermişim 2011 ağustos eylül ayıydı nerden bulabilirim acaba beni ekleyin ne olur ve hemen mezun edin
Ben yarin hallederim canim:)
geçmiş olsun ne ameliyatı oldun? güle güle giy aldıklarını....
Yok ameliyat olmadim astim bronsit oldum nefes sorunum var
Napmis benim askim kendine ya cok gecmis olsun oyle yaramaz olunca biraz yara bere icinde gecer cocuklugu demekki canim vakti gelince krese gonderceksin enerjisini biyere yogunlastirmasi icin ama o zamana kadar Allah yardimcin olsun sen bana gonder benim yanimda daha simaran cocuk olmadi hic:d

olmassa sen adam edersın yahu...dersın kı kaynanam adam edemedı:)))
sımdı bır de kıs yaa cıkamıyrda parka fln evde delırıyoruzz

ama mumkun oldugunca kapalı parklarada goturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…