çok değişik bir listeymiş:44:
ama herkeşler burda benım çıkmam lazım gidip kalorifer peteğine yapışıcam kemıklerim donduuuuuu....hepicağzınızı öpüyorum ıyı geceler.....
ama herkeşler burda benım çıkmam lazım gidip kalorifer peteğine yapışıcam kemıklerim donduuuuuu....hepicağzınızı öpüyorum ıyı geceler.....
ayşecim ve paşam ben kaçarkız mırıl mırıl oğlan uyudu şükür hepinize iyi geceler sabah görüşürüz öptüm sizi
gerberacığım diyatisyen olarak emine hanımcığımı tek geçerim her hafta diyeti değiştiriyır tarttıktan sonra bir a4 kağıda resmen matematik işlemi gibi bölü çarpıyor çıkarıyor çıkan rakamlarla haftalık ne yi ne kadar ve hangi saatlerde yiyeceğimi hazırlıyor
dur bakıyım kaçamak yapmişmisinacabamı heçmi yapmadın bakalım ben 3 gündür kaçamak yapmıyorum
kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son
canım bende 8 kalktım yataktan çıkmadım eşim kahvaltı stedi deidm bugün beni mazur gör yatakta oyalınacam temem canem sen yat dedi bir haftadır geç geliyor eve ne yapıcan bacım ekmek parasıgünaydın herkese kalkalı bir saat oldu benim sıpalar uyutmadı eşime kahvaltı hazırladım birazdan oğlanı yolluycam sonra ben kahvaltımı yapıcam....
hehe yapip yapmadigim cumaya belli olar demi.sende yapma bag fena bozusuruz .zaten benim rakip kactikendime yeni rakip ariyom.ah bahayk ah nerdesin gel bana destek ver.bu pasam beni gecmesin
yarın tartı günü merak ediyoru sonucu 2 haftadır birinci oluyoruz ay pardon dördüncü oluyoruz hadi gari ilk 3ün içinde olalım hakediyouz biz
bende okucam 63 gün 21 fatiha dilek için aksatmadan okuyabilirim inş.sonrada yatayım yarın uzun bir gün olacak kahvaltı günümüz var hem yasin okuncak hem kuran bilmeyenlere kuran öğretcez sonrada kahvaltı etcez..
iyi geceler
Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa...
Neler olup bittiğine anlam verme !
Mutlaka yanlış bir şey oldu..
Düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi,
Ve varlığın ile buluşamadı...
Sorun yok, sadece bekle..
Güneş doğacaktır.
Rüzgar esecek ve yağmur yağacaktır.
Zorlamaya gerek yoktur,
İzlemeye devam et..
Şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde. Zorlamaya gerek yoktur, olması gereken her şey Varoluşun uygunluğunda kendiliğinden olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?