Ohh ne güzel gezmisiniz.ben tüm gün evdeydim.basimi camdan bile disari uzatmadim.dur bakalim gelebilecekmiyiz.gelirsekte yilbasindan sonra ok mi bebeeemiste geldim burdayim ben bu iste ustayimcanim sen nasilsin demek cok uyudun he .ama biliyormusun uyuyunca kilolar daha bir kalici oluyor sen en iyisi erkenden kalk saga sola git yor kendini gitsin o kilolar bak ben taaaduisburga kadar gidip geldim bu tatilde :)).bize nezaman gelecen sen tatil bitmeden
offf bendeeeee.ya o kadar diyorum kalkip spor yapayim yada oryantal falan yapayim ama olmuyor,canim istemiyor bir türlü.ya$landimmi ne!canlarim bugun gene spor yapamadim .of ya bu hafta guya hergun yapacaktim .cok tembelim coooook
Yusuf Güney ~ Kader Rüzgarı (2012 Yeni Albümü) - YouTube
benden siz hanimlara gelsin
Pasam kizarim amaasen bana kızdınmı dogru süle bak merak ettimgerberada benim yzüümdenmi çıktı yoksa o geri gelsin canım ya salak gibi neden geri döndümki benim yüzümden çıktı züldüm geri gelsin söyle o hatuna yoksa vicdan azabından ölürüm ben
Canim yogyrt cok yararli aslinda ya yemeden olmazdedm ya gulum herkes varsa bende varim
oyle de ıcm almy6 be gulum corba yogurtlu yanında yogurt ıyy
çnim hamile olşam da nıye oldu dmem benim korkum kistti 0 4haklısn zten belli sıtelerm var bı de bellı markalar alınca sıkıntı olmuxor
Sen spora bala yine acaba dukani biraktin oda etken olabilirmikihoooooop toparlan bakemmm....noluyo sanaa....gelmıyım oraya....
o iştahına benden selam söleee....ya az önce tartıldım o kadar dikkat ediyorum hep aynı haep aynı...sporumu aksattım ondan sanırsammm...hadi bacım silkenelım kendimıze gelelım...
çok gecmış olsun canım benım dört gözle ıyıleşıp gelmenı beklıyoruz...
emır anlaşıldı kaptancımmmm....
ya ne alakası var senlık bı durum yok ortada nıye kendini parcalıyosun paşacım...
Canim bu fit nedir ben seni spor listesine nasil eklicemmmm:)selam hanımlar,nasılsınız yemin ederim hayatım o kadar yoğun ki beni mazur görün bu saat oldu hala koşturuyorum şu çocuklar biraz büyüseler uslansalar allahım akıl fikir versin cemi cümlemizin çocuklarına,bugün uzun zamandır giremediğim pantolonlarıma girdim çok sevindim uğraşınca oluyor ....
sabahtan beri yediklerim
sabah 5 tane altınbaşak(kepek ekmeğim yoktu)
1 yumurta domates
ara 200 gram meyve
öğle
salata ve 60 gram tavuk
ara
3 tane diyet bisküvi
birazdan yağsız kıymalı patlıcan yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ve boooool su yaklaşık 3 litre olmuştur
ve spor bi fitte
Dmi hemen gelse keske mezun olcam ben mezuniyetimi gorsun ya cok ozledimmanam ben geliyom herkes gitmiş oluyor nevcim ne zaman gelecek acaba?
Perdembe sabahi tartilmaniz bana cok yardimci olcakyani persembe sabahı tartılıp persembe günü mü bildirim yapalım? saat kaca kadar?
Bende hastaliktan beri isathsizim ama bugun dukkani actim donme normale iyi bence istahsizlik:)
valla tebrikler, diyecek bir şey bulamıyorum.
bide benim menümü duysanız :)) iştahszlıktan yiyemiyorum bugun 1 öğün yedim sadece.. menümü yazamıycam bugun çünkü korkuyorum :18:
inşallah yarın iştahım biraz yerine gelir de normale dönerim.
Mesaj sayimini buraya atcan canim alintilarida 1er mesajmis gibi saycaksin:)kızlar hani mesaj sayımı yapıyoruz ya, çarşamba benim günümdü yani yarın.
ben onu nasıl yapıcam. tüm 1 gün boyunca üyelerin mesajlarını sayıcam sonra sonucu buraya mı yazıcam yoksa birine mesaj mı göndericem?
bir de, mesela alıntılı mesajlar oluyor onu sadece 1 mesaj olarak mı sayacağım yoksa kaçtane alıntıya mesaj yazmışsa ayrı ayrı mı?
Persembe sabah:)aaaa canim noldu sana yaaa.sen cok enerjik $en$akrak bir kadinsin.niye böyle söylüyorsun.olmaz,ben seni böyle görmek istemiyorum.yarin güzel seyler yaz bakayim!
off onu hic sorma.benimde moralim bozuk olunca yerimde yerim hic durmadan
yani persembe sabahi mi tartilicaz bundan sonra?
Glzün aydin canim.Allah tamamina erdirsin
Canim haftada 2kez tartilsan olmazmi ben. Cuma gunu evden erken cikiyorum listeyi yetistiremiyorum cunkuzannedersem tartı perşembe günü olacak fakat ben cuma bu saatlerde tartılıcam çünkü diyetisyene pazartesiden pazartesiye gidiyorum olar mı acaba?
Persembeee:)gunaydın cnmmm
bende cumaları tartılıorum cnm
Supersin:)ananecım not alırmıısın
plates 40dk
Oohh biraz tatil olur canim ama uykun 8saati gecmesin metabolizman yavaslarherkese günaydin.burada okullar noel tatiline girdi,bu yüzden saat 11 e ceyrek vardi uyandim.ohhhh uzun uzun uyumayi seviyorum ben yaa.3 hafta uyuycam böyle.11 -12 lere kadar.
Masallah iste ne guzel veriyosun kacamak yapmayinca:79::79::79:vallahi yeni geldim bebm misafirlikteydim anca geldim:82::82:
bende bugün gezdim hava güzelken kaçamak hiç yapmadım bilem bu arda 82.500 gram geliyorum
sagol bebem benim
Hahaha:)yapma tabi ne kacamagi kim yapmis kacamagi yapani dovecem bakin ben yapiyormuyum benden ornek alin az
:) insallah hep yaparsin pasam 45dkmi yaptin platesisabah yedklerimi yazıyım
1- 1 rafadan yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-5 bir arada yeşil çay 2 bardak
4-2 minnacım kepek ekmegi
5-dereotu bir tutam
6-1 çatal peynir
öylen yediklerim şunlar
1-1 kepçe mercimek çorbası
2-2 minnacım kepek ekmegi
3-bol yeşil salata kıvırcık brokoli turp havuç bol limonlu
4-2 bardak su
5-4 kaşık yogurt
arada bir adet elma
1 adet zeytin bir bardak çay açık 4 çatal çökelek 1 lomma beyaz ekmek kahvaltı sosuyla yedim
sabahta elmalı ballı ılık suyumu içtim o küre başladım başlayalı 2 kere wc çıktım
sonuç 82.500 gram haberiniz olsun kızlar ianmadım eşimi çıkardımeşim dedi kafayı yedin galiba dedi boynuna bir atlayım öpmem varmış sormayın
şimdi gelelim asıl mevzuya dün eşim almış gelmiş elinde patates cipsi onu yedimi gözümün önündepeşine aşure yedimi sana çayıda götürdümü sana allahım dedim seni bana paraylamı verdiler delü koçiş dedim tepki aynen bu benim nefsimi ölçüyormuş şu suyuda bol içsem ne ka gzüel olucek plates yapmaktan yeminle karnımı içi acıdı he zor kalktım yataktan eşime diyorum ay karnım adam katıla katıla gülüyor hamlamışın hatun ha gayret alışınca acımaz diyor tam sopalık bu adam he kızlar nerdesiniz kimseler yok
akşam yediklerim brokoli haşlaması havuk haşlaması bir kase yogurt
Rica ediyorum simdi gormezse diye su mesaji bide facesine atarmisin su hatunun gelsin diyetini yapsin burda guzelce istegelelim asıl mevzuya gerberacıö arkidiş hamile oldugundan ne sen ne ben çıkmıyourz sen çıkarsan ben kesin çıkarım kendimi suçlu hissettim haberin olsun ne gzüel paylaşımlar yapıyoruz 7 takımı boşmu bırakıcaksın sen bakıyım ya sen arsan bende varım yoksan bende yokum haberin olsun gruptan ayrılırım biter ne senin canın acısın ne benim ben kimseyi ne kırmak ne üzmek istiyorum hayatım kaç gündür zehir zati hiç birşeyden zevk almıyorum bu böyle biline siz olmasaydınız ben bu kiloları veriirmiydim bilmiyourm daha ne çabuk unuttun atlı krizim tutnca benim yeme paşa dedi sen oglun motive etmeseydim hop ben yerdim ondan sonar çok asıldım diyetime haberin varmı yapma böle ben kötü birşey demedim olurda kırdıysam kusura bakma içimden gfeldigi gibi yazdım gerberacım haberin olsun ne diyorsun şimdi kalıcemmi gidicenmi ona göre valizimi hazırlıyım hem daha nere gidiyon sen daha motive edicem seni delücevap bekliyorum
Pastaaa bende kestaneli diye olcem artik ya yilbasinda yerim vallaMenüm
sabah:4 kuru kayisi
öglen:2 dilim kepekli ekmekten tost kasarli
ara:1 dilim pasta
aksam :bir kase müsli
pearljam sen listeye gecen haftaki kilonu bu haftaki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekiyo bilgine:)
Pasam kizarim amaa
Canim yogyrt cok yararli aslinda ya yemeden olmaz
Sen spora bala yine acaba dukani biraktin oda etken olabilirmiki
Canim bu fit nedir ben seni spor listesine nasil eklicemmmm:)
Dmi hemen gelse keske mezun olcam ben mezuniyetimi gorsun ya cok ozledimm
Perdembe sabahi tartilmaniz bana cok yardimci olcak
Bende hastaliktan beri isathsizim ama bugun dukkani actim donme normale iyi bence istahsizlik:)
Mesaj sayimini buraya atcan canim alintilarida 1er mesajmis gibi saycaksin:)
Persembe sabah:)
Canim haftada 2kez tartilsan olmazmi ben. Cuma gunu evden erken cikiyorum listeyi yetistiremiyorum cunku
Persembeee:)
Supersin:)
Oohh biraz tatil olur canim ama uykun 8saati gecmesin metabolizman yavaslar
Masallah iste ne guzel veriyosun kacamak yapmayinca:)
Hahaha:)
:) insallah hep yaparsin pasam 45dkmi yaptin platesi
Rica ediyorum simdi gormezse diye su mesaji bide facesine atarmisin su hatunun gelsin diyetini yapsin burda guzelce iste
Pastaaa bende kestaneli diye olcem artik ya yilbasinda yerim valla
iyi akşamlar hanımlar,çok klasik olacak ama çok yorgunum,sabah saat 7:30 da bir kalkıyorum gece en erken 23 te yatabiliyorum ...
menümü yazayım hemen
sabah
1 d.ekmek
30 gram dil peyniri
domates biber
ara 1 yeşil elma
öğle ton balıklı salata
ara
3 ad.diyet bisküvi
akşam 30 gram kıymalı kabak yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
birazdan 188 gram meyve
tartcam bakalım elmamı olur mandalina mı?
ananecim inan kaçamak yapmayınca veriliyor hoş aç kalıyorum kalmasına ama olsun dün elma mandelina kepekli grisini yedim soda içmiyorum 3 gündür niye içiyim zate acım işşallah bebem böyle gdier platese gelince ögrenci edasıyla geçiyorum başına yapıyourm okadar karnım bacaklarım agrıyorki sorma eşim diyor amma mizmizlandın diyor nene olmuşum ben bu ebru beni çıtır çıtır yicek anacım nede zor hareketleri yaw plates topuylada oynaşıyom arada uvarlanıp gidiyorum yürüyüşede gidicemde eşim yollamıyor soguk hasta olursun diyor canım kilo bildirimini işşallah cuma sabahı yapsam olurmu ne olur benim için çok önemli bu hafta şu hesaplamayıda yapayım dedim kafam almadı
tartını yisinler kız senin banane bende istiyom rakibecim sen bana listeni vericektin ne oldu
ayıp oluyor ama he
iyi akşamlar kızlar bugun yogurt yumurta salatalık dışında bişey yedim sonunda anneme dedim bana krep yap diye geldim kendime dukan lahmacunu yaptım bide light cikolata goturdum ama sporumu cok guzel yapıyorum yani daha tartılmadım bu hafta bakalım nolcam şimdi bide gerbera gittiği için aranızdan bi kaptan yardımcısı lazım takımımza varmı bi gönüllünüz acaba:) ?
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/)
gerbera1987 (92,3)
Berenim(85)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(83/82,6/0,4/%0,48)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO
ananecim inan kaçamak yapmayınca veriliyor hoş aç kalıyorum kalmasına ama olsun dün elma mandelina kepekli grisini yedim soda içmiyorum 3 gündür niye içiyim zate acım işşallah bebem böyle gdier platese gelince ögrenci edasıyla geçiyorum başına yapıyourm okadar karnım bacaklarım agrıyorki sorma eşim diyor amma mizmizlandın diyor nene olmuşum ben bu ebru beni çıtır çıtır yicek anacım nede zor hareketleri yaw plates topuylada oynaşıyom arada uvarlanıp gidiyorum yürüyüşede gidicemde eşim yollamıyor soguk hasta olursun diyor canım kilo bildirimini işşallah cuma sabahı yapsam olurmu ne olur benim için çok önemli bu hafta şu hesaplamayıda yapayım dedim kafam almadı
tartını yisinler kız senin banane bende istiyom rakibecim sen bana listeni vericektin ne oldu
ayıp oluyor ama he
paşamcım
diyetisyenimin bana ilk verdiği diyetti ve ben ilk yaptığımda 2,5 kilo vermiştim bu yaptığımda 3 kilo verdim
sabah
1 yumurta ve 30 gram peynir
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 yeşil elma
şu ekşi olnlardan
öğle
yağsız domatesli şehriye çorbası
doyana kadar(ben 1,5 tabakta şişiyordum)
ara
1 yeşil elma
akşam 2 gün 90 gram tavuklu salat
5 gün 1 su bardağı haşlanmış bakliyatlı salata
ara 1 yeşil elma
her öğün öncesi ve sonra 1 bardak su canımcım
canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözdecanım ismin neydi benim,esra ilk hafta yaptığım diyeti mi soruyon acaba ? kızım daha bebek ve pc ninbaşında fazla duramıyorum şu anda eli klavyede inşallah en kısa zamanda yazıcam sizin şu grisinili diyete çok benziyoor
paşamcım
diyetisyenimin bana ilk verdiği diyetti ve ben ilk yaptığımda 2,5 kilo vermiştim bu yaptığımda 3 kilo verdim
sabah
1 yumurta ve 30 gram peynir
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 yeşil elma
şu ekşi olnlardan
öğle
yağsız domatesli şehriye çorbası
doyana kadar(ben 1,5 tabakta şişiyordum)
ara
1 yeşil elma
akşam 2 gün 90 gram tavuklu salat
5 gün 1 su bardağı haşlanmış bakliyatlı salata
ara 1 yeşil elma
her öğün öncesi ve sonra 1 bardak su canımcım
***7. TAKIM 289. ETAP***
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/)
gerbera1987 (92,3)
Berenim(85)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(83/82,6/0,4/%0,48)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO
eşin haklı sağlıklı olki diyetine konsantr olasın
aaayyy kuzum bılmıyorum gecen facede konuştuk gelıcem az kaldı dedi ama yok gelmedi hala gözlerim yollarda beklıyorum vallaa...anam ben geliyom herkes gitmiş oluyor nevcim ne zaman gelecek acaba?
tek tek alıntılarla beraber sayıyosun canım her alıntı bir mesaj sayılıo unutma tek mesaj olarak sayma dikkat et bende aynı yanlışı yaptım sende yapma...kızlar hani mesaj sayımı yapıyoruz ya, çarşamba benim günümdü yani yarın.
ben onu nasıl yapıcam. tüm 1 gün boyunca üyelerin mesajlarını sayıcam sonra sonucu buraya mı yazıcam yoksa birine mesaj mı göndericem?
bir de, mesela alıntılı mesajlar oluyor onu sadece 1 mesaj olarak mı sayacağım yoksa kaçtane alıntıya mesaj yazmışsa ayrı ayrı mı?
rabbım sağlıkla kucağına almak nasip etsin...güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı
aayyy balım sorma su saat yenı geldiim eve geberiyorum yorgumluktan soğukta cabası.....ay cnm cok sevındım ınan
oylemı cnm bunu bılmıodum...
kız nerdesın yau sen gorusemıoz karsılasamıoz):):)
işteydim bennnn....gene akşamdan aksama ne yazıkkı....özledim yahu sizi....bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz
mandalına ağacı çıkıcak karnında eskıden triptofan diye bi arkadaş vardı oda kış boyu mandalına yerdi...bugun yediklerimi yazimehm kem kum .bu adam bana dusman arkadaslar bugun kesin ve son kararimi verdim sabah dedigim gibi fuara gitti oraya giremeyince adam bizi kahvaltiya goturdu hemde self servis yeye bi hal oldum .ama ondan sonra bu saate kadar bisey yemedim dahada yemem .belkimandalina yerim canim cekiyor cunku:18:
oooooov ayşemde gelmiş hoşgelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?