Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu yazıyorumm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirle yağsız tost
1 fincan yeşil çay

Ara
Yarım yağlı sütle nescafe

Öğlen
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 dilim küçük; petibör ve pudingle yapılmış tatlı ama yarım yağlı sütle yaptım, hafif bi şey bilirsiniz :)
kendi ellerimle hazırladım küçük bi şey yemesem aklım kalırdı :)

Akşam
2 yk kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 mandalina
1 fincan form çayı

birazdan da leslie bir bölüm yapıcam, o tatlıdan yediğim için :))

umarım beğenirsiniz bebeklerr

Ohh ne güzel gezmisiniz.ben tüm gün evdeydim.basimi camdan bile disari uzatmadim.dur bakalim gelebilecekmiyiz.gelirsekte yilbasindan sonra ok mi bebeeem
canlarim bugun gene spor yapamadim .of ya bu hafta guya hergun yapacaktim .cok tembelim coooook
offf bendeeeee.ya o kadar diyorum kalkip spor yapayim yada oryantal falan yapayim ama olmuyor,canim istemiyor bir türlü.ya$landimmi ne!

ooo tesküüüüür dinledim simdi tiklayip.Yusuf Güney e bayiliyoruuum.canlida gördüm.cooook yakisikli

Menüm

sabah:4 kuru kayisi
öglen:2 dilim kepekli ekmekten tost kasarli
ara:1 dilim pasta
aksam :bir kase müsli

Son düzenleme:
Pasam kizarim amaa
Canim yogyrt cok yararli aslinda ya yemeden olmaz
Sen spora bala yine acaba dukani biraktin oda etken olabilirmiki
Canim bu fit nedir ben seni spor listesine nasil eklicemmmm:)
anam ben geliyom herkes gitmiş oluyor nevcim ne zaman gelecek acaba?
Dmi hemen gelse keske mezun olcam ben mezuniyetimi gorsun ya cok ozledimm
yani persembe sabahı tartılıp persembe günü mü bildirim yapalım? saat kaca kadar?
Perdembe sabahi tartilmaniz bana cok yardimci olcak
Bende hastaliktan beri isathsizim ama bugun dukkani actim donme normale iyi bence istahsizlik:)
Mesaj sayimini buraya atcan canim alintilarida 1er mesajmis gibi saycaksin:)
Persembe sabah:)
zannedersem tartı perşembe günü olacak fakat ben cuma bu saatlerde tartılıcam çünkü diyetisyene pazartesiden pazartesiye gidiyorum olar mı acaba?
Canim haftada 2kez tartilsan olmazmi ben. Cuma gunu evden erken cikiyorum listeyi yetistiremiyorum cunku
gunaydın cnmmm

bende cumaları tartılıorum cnm
Persembeee:)
ananecım not alırmıısın

plates 40dk
Supersin:)
herkese günaydin.burada okullar noel tatiline girdi,bu yüzden saat 11 e ceyrek vardi uyandim.ohhhh uzun uzun uyumayi seviyorum ben yaa.3 hafta uyuycam böyle.11 -12 lere kadar.
Oohh biraz tatil olur canim ama uykun 8saati gecmesin metabolizman yavaslar
:79::79::79:vallahi yeni geldim bebm misafirlikteydim anca geldim:82::82:

bende bugün gezdim hava güzelken kaçamak hiç yapmadım bilembu arda 82.500 gram geliyorum

sagol bebem benim
Masallah iste ne guzel veriyosun kacamak yapmayinca :)
yapma tabi ne kacamagi kim yapmis kacamagi yapani dovecem bakin ben yapiyormuyum benden ornek alin az
Hahaha:)
:) insallah hep yaparsin pasam 45dkmi yaptin platesi
Rica ediyorum simdi gormezse diye su mesaji bide facesine atarmisin su hatunun gelsin diyetini yapsin burda guzelce iste
Menüm

sabah:4 kuru kayisi
öglen:2 dilim kepekli ekmekten tost kasarli
ara:1 dilim pasta
aksam :bir kase müsli
Pastaaa bende kestaneli diye olcem artik ya yilbasinda yerim valla

iyi akşamlar kızlar bugun yogurt yumurta salatalık dışında bişey yedim sonunda anneme dedim bana krep yap diye geldim kendime dukan lahmacunu yaptım bide light cikolata goturdum ama sporumu cok guzel yapıyorum yani daha tartılmadım bu hafta bakalım nolcam şimdi bide gerbera gittiği için aranızdan bi kaptan yardımcısı lazım takımımza varmı bi gönüllünüz acaba:) ?

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/)
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(83/82,6/0,4/%0,48)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO

iyi akşamlar hanımlar,çok klasik olacak ama çok yorgunum,sabah saat 7:30 da bir kalkıyorum gece en erken 23 te yatabiliyorum ...

menümü yazayım hemen

sabah
1 d.ekmek
30 gram dil peyniri
domates biber

ara 1 yeşil elma

öğle ton balıklı salata

ara
3 ad.diyet bisküvi

akşam 30 gram kıymalı kabak yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

birazdan 188 gram meyve
tartcam bakalım elmamı olur mandalina mı?

ananecim inan kaçamak yapmayınca veriliyor hoş aç kalıyorum kalmasına ama olsun dün elma mandelina kepekli grisini yedim soda içmiyorum 3 gündür niye içiyim zate acım işşallah bebem böyle gdier platese gelince ögrenci edasıyla geçiyorum başına yapıyourm okadar karnım bacaklarım agrıyorki sorma eşim diyor amma mizmizlandın diyor nene olmuşum ben bu ebru beni çıtır çıtır yicek anacım nede zor hareketleri yaw plates topuylada oynaşıyom arada uvarlanıp gidiyorum yürüyüşede gidicemde eşim yollamıyor soguk hasta olursun diyor canım kilo bildirimini işşallah cuma sabahı yapsam olurmu ne olur benim için çok önemli bu hafta şu hesaplamayıda yapayım dedim kafam almadı
tartını yisinler kız senin banane bende istiyom rakibecim sen bana listeni vericektin ne oldu
ayıp oluyor ama he

canım ismin neydi benim,esra ilk hafta yaptığım diyeti mi soruyon acaba ? kızım daha bebek ve pc ninbaşında fazla duramıyorum şu anda eli klavyede inşallah en kısa zamanda yazıcam sizin şu grisinili diyete çok benziyoor

paşamcım

diyetisyenimin bana ilk verdiği diyetti ve ben ilk yaptığımda 2,5 kilo vermiştim bu yaptığımda 3 kilo verdim

sabah
1 yumurta ve 30 gram peynir
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 yeşil elma
şu ekşi olnlardan

öğle
yağsız domatesli şehriye çorbası
doyana kadar(ben 1,5 tabakta şişiyordum)

ara
1 yeşil elma

akşam 2 gün 90 gram tavuklu salat
5 gün 1 su bardağı haşlanmış bakliyatlı salata

ara 1 yeşil elma

her öğün öncesi ve sonra 1 bardak su canımcım

***7. TAKIM 289. ETAP***
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/)
ananee (67.7/)
gerbera1987 (92,3)
Berenim(85)
Bahayk(52
Azerikizi(61,5
dsds(82,6
roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ

eşin haklı sağlıklı olki diyetine konsantr olasın

Son düzenleme:

çok değişik bir listeymiş:44:

canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözdeyerim ben onu rabbim banada nasip etsin işşallah beberabbim uuzn ömürler versin işşallah sıpama annesi
kız yapsammı zati acım tel olsa yerim arpayı sevmiyim admmı sevgi canım bu hafta diyorum 1 kilo ıspanak 1 kilo pırası bol kıvırcık broki alıyımd eyom ne dersin yeşil elmada alıyım deyom ama elmam var o bitsinde bakayızsebzeli takılıyoruz bebem işte cüsse agır allah korusun düşüveirirm hem şu ılık ballı sirkeli su ne işime yaradı maşşallah 2 kere wc çıkıyourm
şu diyet çayı vardı karanfilli karabiberli elmalı biri biliyorsa versin heop aldım malzemeleri bebeler pc yeni oldugundan hepsi silindi

sagol bebem çok sevindim seni burda gördügüme gelde öpem

anam ben geliyom herkes gitmiş oluyor nevcim ne zaman gelecek acaba?
aaayyy kuzum bılmıyorum gecen facede konuştuk gelıcem az kaldı dedi ama yok gelmedi hala gözlerim yollarda beklıyorum vallaa...
tek tek alıntılarla beraber sayıyosun canım her alıntı bir mesaj sayılıo unutma tek mesaj olarak sayma dikkat et bende aynı yanlışı yaptım sende yapma...
güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı
rabbım sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
ay cnm cok sevındım ınan

oylemı cnm bunu bılmıodum...

kız nerdesın yau sen gorusemıoz karsılasamıoz):):)
aayyy balım sorma su saat yenı geldiim eve geberiyorum yorgumluktan soğukta cabası.....
bugün kimsecikler yok,ilginc.huuuuuu nerdesinizzzz
işteydim bennnn....gene akşamdan aksama ne yazıkkı....özledim yahu sizi....
mandalına ağacı çıkıcak karnında eskıden triptofan diye bi arkadaş vardı oda kış boyu mandalına yerdi...
oooooov ayşemde gelmiş hoşgelmişşşş

hoşbulduum canımmm....hanı derler ya köpek gibi çalışıyorum diye bahsi gecen köpek benım galıba....ve ankara çooookkkk soğuk donuyorum vallahı ayağımda 2 kalın çorap koca koca kalın tabanlı botlar ama ne caree....ayaklarımı hissetmıyorummm....sen napıyosun nasılsın...

***7. TAKIM 288. ETAP***[/COLOR]
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/000000000000000)vay anasını satuyım o kadar dikkat ettim soğuklarla birlıkte benım yağlarda dondu galiba
ananee (67.7/)
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(83/82,6/0,4/%0,48)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ

ama herkeşler burda benım çıkmam lazım gidip kalorifer peteğine yapışıcam kemıklerim donduuuuuu....hepicağzınızı öpüyorum ıyı geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…