Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

halamda şaşırttı beni dün akşam bayağı iyiydi şimdi gidiyo sanki iyice azaldı ama dedinizya olabilir diye içim rahatladı valla sağolun kızlar yaaaa

..♥ TEMİZLİK yaptım bugün..
YENİ YIL temizliği..!

Hem de tüm BENLİĞİMDE..
Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
kemiklerimi hatta KANIMI bile temizledim..!

KIRGINLIKLARIMI dışarı çıkardım ilk önce..
Görmenizi isterdim.
Nasıl da çok yer KAPLIYORMUŞ, inanmazsınız.
BAĞIŞLAMAYI yerleştirdim yerine özenle.
Titizlikle her birinin üstüne EKTİM tohumlarını.
Her yere; görebildiğim, göremediğim her yere serptim.
ATARKEN kırgınlıklarımı, bakmadım neydi onlar diye.
Gelecek, GEÇMİŞTEN çok daha fazla yaşanası.
Bakmadım, merakta etmedim.
BAĞIŞLAMAYI ekerken tekrar kırılmaktan KORKUYORDUM belki.
KISKANÇLIĞIMI çıkardım.
Meğer ben ne az kıskançmışım.
Çok kolay oldu.
Sevindim.
Sanki KAYBETMİŞ bir eşyamı bulmuş gibi oldum.
Çok şükür ki KİN ve NEFRET yoktu yüreğimde.
Nasıl temizlerdim hiç bilmiyorum.
Sıra KORKULARIMA gelmişti.
Çıkarmaya bile korktum önce.
Ne de çok alışmışım onlarla yaşamaya.
Bunca ACI ve ENDİŞEYE nasıl alışılır,
İçten içe bir sevgi nasıl duyulur anlayamadım.
Yerini,toprağını sevmiş mor bir menekşeydiler.
E... ne de olsa iyi bakmıştım onlara.
Her gün yeni yeni korkular ekleyip, endişelerimle sulamıştım.
Mutluluklarımı, ümitlerimi ne de çok İHMAL ETTİĞİMİ anladım o an.
Bu ilgiyi onlara verseydim, her gün onları düşünüp birer UMUT daha ekseydim; almadan verip, beklemeden sevseydim.
Her şeyden önce içimdeki GÜCÜN ve sevginin daha fazla farkında olsaydım, böyle YENİ YIL TEMİZLİKLERİNE ihtiyacım kalmazdı.
Çok zorlandım korkularımla.
Birbirlerinin içine HALKALAR misali girmişlerdi.
KENETLENMİŞLERDİ adeta.
Ama onları da sevgiyle çıkardım ve onları yaşamaktan, hem de bir zamanlar bir kabus gibi yaşamaktan, pişmanlık duymadan çıkardım.
Kızsaydım onlara, bağırıp çağırsaydım, yine dönüp dolaşıp GELECEKLERİNİ biliyordum..!

Temizlik yaptım bugün.
YENİ YIL temizliği.
Neşe ektim, hoşgörü, güven, sevgi ektim.
Almadan vermeyi, sevilmeden de sevmeyi, paylaşmayı ektim.
KORKUSUZLUKLARI ektim alabildiğine.
Saatlerce ektim korkusuzluğu.
MUTLULUK ektim, doğallık.
Sonsuzluk...
BAĞIŞLAMA ektim.
Sevgi ektim her hücreme.
Coşku, heyecan, sessizlik ektim.
Tüm güzel fikirler SESSİZKEN geliyor bana.
Kabullenme ektim.
Baş eğme değil.
Olduğu gibi KABULLENME..! ♥..

Tüm PİSLİKLER,
YOK olup gitti HAYATIMDAN..!

harika bir siir canim emegine yuregine saglik .bu degisiklikleri senden baska yapan yok .edebiyati sevdigin belli ince ruhlusun .gercekten paylasimin icin tskcok begendim .

kizlar dun okudum ama cevap vermege firsatim olmamisti anane gerbaranin kaptan olmasini onermisti benden ondan yana kullaniyom oyumu gerbara kaptan olsun onaylayanlar cevaplasin lutfen he bide sporlar hala not aliniyormu aliniyorsa benide yazin cuma gunu 20 dkjimnastik.cumartesi 30 dakika jimnastik,pazar gunu 1 saat jimnastik bu arada butun kaslarim isyanda ozelliklede sirt kaslarim .ne yapsam acaba sicak dusta kurtarmadi ne olacak benim bu halim oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyypist pasama demeyin spor yaptigimi o yesin icsin kilocuklari alsin da gelsinhehe cumaya onu yenecem

su anda topikte bi ben bide ziyaretcim var kim ola acep merak ettim cosgun olmaz demi pasam .:18::18::18:ya oysa kacam iyisimi kacam ben pasa kurtar beniiii bahayk oklavayi getir azeri yardim et gerbara polisi ara .tek tek sayarsam yakalanacam hepiniz kosun yardima imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

insallah o yaglar pat pat gider cünkü cok hizla gelen,pat pat gelen yaglar onlar cünküüüüüü

gerbera nin kaptan olmasi bence de güzel fikir.benden yanada ona oy var

bencede olabilir bende oyumu gerbera için kullanıyom.

ama onu kilo listesinde izine ayrıldı diye gördüm sordum ama cevap vermedi.hamlıktan ağrıyor canım kasların geçecek bir kaç güne kadar.

bende mekik çekmeye başladım akşamdan beri ve kalça hareketlerimi 1 tur aarttırdım. inşallah işe yarar ÇOK KİLO VERMEK İSTİYOM YAAA GİTSİN ŞU APTAL KİLOLAR

spor yapayım bari görüşürüz.

menüm

sabah

aç karnına ılık ballı sirkeli su

2 küçük dilim ekmeğin en baş kısmı
2yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir
domates ve salatalık bolcana
2 veya 3 fincan çay

ara

tabiki 2 şekerli türk kahvesi

öğle

2 küçük küpçe taze bezelye dondurucudan çıkardım patateste vardı birkaç küp şeklinde
1kase yoğurt

ara
1 havuç 1 mandalina

akşamı bilmiyom valla bezelye olabilir. şimdilik bilmiyom yani

Son düzenleme:

yardım edeyimde cano kimden bahsettiğini anlamadım ben

önümüzdeki hafta çok yoğunum cnm gerçi izinli olduğum iyi olmuş birde hasta oldum üstüne haftaya değil sonraki hafta gircem cnm listeye zaten yasal sürede o kadarkaptanlık için düşüncelerinizede ayrı ayrı teşekkür ederim

kardeşim ev yapımı mayonez yaptı amanın ne ka yağ var onun içinde şok oldum ama lazımsada doğalını tercih iyidir

kızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum

kızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum

cnm hayırdır ne oldu şimdi birdenbire ;

ne olarak ayrılacağına kendin karar vermelisin bu kadar yeterli diyorsan mezunluk isteyelim yok dönmem 6 ayı geçer dersen kendi isteğiyle ayrıldı deriz:44:

iyi akşamlar kızlar evime geldim perşembeden beri annemdeydim orda net yok teldende girilmiyor ama yarından itibaren fulll burdayım yarın sabah diyetisyenime gidicem

çok ayıp benim sıram alta kamış ben hep üstlerdeydim ben siizn paşanızım beni en başa koy bakemanladın sen on saygılı ol paşana bakem yoksa gene yirsin şaplagı
kitabını yolladım bugün stop:2:kilo verdiysen sakın bizi bırakıp gitme üzülürüm çünkü kiloy verenler gidiyor gelmiyor bir daha ben hamilede kalsam ayrılsamda sizleri bırakmam
kızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldi bu ay 2 defa oldu neden acaba. aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa
strese girdiysen bebem ondandır
canım dikkat et bir ttlursn benim gibi mazallah görürsün :18::18:
bugünkü menümü yazmamisim

sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,sucuk,domates,4 zeytin
ögle:1 portakal
aksam:izgarada tavuk gögsü sis,2 bardak yagsiz ayran

spor yok bugün.zaten ayaga bile kalkamiyorum ne sporu:))
canım sen bunlara doyuyormsun resmen yemiyorsn bedenine yazık böle gdiersen istedigin kiloya varırsın sonra dersin iyi hop yemeye başlayınca hayde geri alırsınben diyeyimde
aman heçte dymadım inan ilk okynca ş tepki oldu bendegörürüz bakalım ki m kimi yixcez
allah seni ne yapmasın çok matrak hatnsn he benim gibi bana biri arkadaşlık yollaış o senmisin merak ettim kız o degildir belkim benimdir dicem ama gelince çok yorgndm şöyle baktım topige seni okyuncada gülmekten kendimi alamadım
yardım edeyimde cano kimden bahsettiğini anlamadım ben
canım hani eskiden türk filimlrinde tecavüzçü coşkun varya ıondan bahsediyoruz
kardeşim ev yapımı mayonez yaptı amanın ne ka yağ var onun içinde şok oldum ama lazımsada doğalını tercih iyidir
canım nasıl yaptı anlat bakalım, dinliyombu arada takım kaptanı olabilirsin benim için bir mahsuru yokama beni
en üste koyarsan altalarda kötü görünüyorm adıma yanaşır olam barı
şimdi hamilemisin
stresemi girdin
diyetimi bıraktın
işlerinmi var
aileevi meselelerinmi var
vs
dinliyorm sende gidersen hayde byur burdan yak derim
iyi akşamlar kızlar evime geldim perşembeden beri annemdeydim orda net yok teldende girilmiyor ama yarından itibaren fulll burdayım yarın sabah diyetisyenime gidicem
hoş geldin kuzumne var ne yok görüşmeyeli beni soracak olrsan iç güveyden halleceyim

günaydin kizlar.simdiden söyleyeyim,bugün evde olmiycam.dayimlara gidicez,baska sehirde.yazamiycam bu yüzden.menümü de hic ne siz sorun ne ben söylüyüm.oraya götürmek icin sadrazam lokumu yaptim,bademli revani yaptim,birazdanda waffel yapicm.kardesimde biseyler yapacak.e bakalim yengem neler yapacak.yani menü felaket.bu hafta kilo veremiycem galiba

sen harikasın bende üzülüp duruyom karıran benmiyim tek diye akşam bizde eşimle yeni yılı 1 gece önceden kutlamaya başladık D biralar kuruyemiş tatlı götürdüm valla :))) eeee artık bu hafta şişkocuklar olarak gezeriz hep birlikte telafi edeceğiz ama haftaya tamam mı ? sadece bugüne özel bence bi kaçamak daha yapalım kızlar olmaz mı izin verir misin PAŞAM :))))

SİZ NE DİYONUZ KIZLAR KAÇAMAK VAR MI ???

paşam valla sen çok tatlısın yaaa cevaplarına bayılıyom senin tatlı arkadaşşşşş

SEVGİLİ 7. TAKIM CAN ARKADAŞLARIM

yeni yıl hepimize en önce sağlık evlerimize bereket ağız tatlılığı bütün içinizden geçen dileklerinizin olması temennisinde YENİ YILINIZI kutluyorummmmm

NİCE NİCE MUTLU SENELERE SEVDİKLERİMİZLE EŞİMİZLE AİLEMİZLE ÇOLUĞUMUZLA ÇOCUĞUMUZLA İNŞALLAHHHHH

HEPİNİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMM

şimdi gelelim bana dün sabah erkenden kalktım eşimle düştük yollaraindik otbüsten yürümeye başladım bu arada halamın kızına kahvaltıya gidicez akşamada mangal var tabeneyse eşime dedim bir fırın blalımda canım çavdar ekmegimi alalım dedim eşimle yürüyorz birden açık bir kadın arkadan çarptı tuaf tuaf bakıyor bana eşimde bizededim pardon kusura bakmayım dedim buyrn dedim yoks iz byrun dedi sitem eder gibi biz buranın yapancısıyız dedim frını arıyodum dedim gel ben seni götürüyüm canımd edi nasıl elini sırtıma koyd allahım sürüklüyor kadın eşimde arkamızda şaşrırmış dedi birşey yapsaydı vay haline dedi kadındanda ayrılamıyormki kaçıyım allahtan köşedeymiş fırın kadına dedim sagol allah razı olsn dedim hakkını helal et dedim bana aynen bnu dedi giderken bagırarark benden sana helalde senden bana helalmı bilemedim dedim helal deyince allah bilir dedi kafama takıldı :44::44::44:bazı geri kagalılar var türbanlıları sevmesz günahı boynna obndanmıydı bilemedim açık sosyetik birşeydi şimdi diceksiniz açıklarmı yapar hareketleri görseydiniz kadın öldürücek gibi bakltı banaay çork korktum ya:18::18:eşime kızıyourm ne almadın kadının yanından dedim dedi aramızda 1 adım vardı öle sana baktım birşey yapsaydı vay haline dedielimi bırakmasaydın o kadna çarpmıcaktım dedim sinirimden az kalsın aglıcektim he halamın kızına gittik 12.30 kahvaltıyı hazırlamışlar ben diyetteyim diye neler hazırlamışsayıyımda dinleyin bol maydonoz kıvırcık ymrta haşlamış kepek ekmegi almış yagsız peynir almış anlıcagınız bana özel badem domates biber dogramış ben onları yerken onlarda mantar kavurması daha sayamadıgım reçel çeşitleri yediler çekirdeginden tutunda meyvesine kadar halamın kızı diyor çekirdektemi yemicek kız şaştı dedi allahım nasıl iiş bu seni takdir ettim dedi biliyor neden kilo verdigimi bebek için akşama mangal yapıldı sevgili rakibem çok sevinme derim ben hep aklımdaydın yimedim

sabah kahvaltısında yediklerim
1-açık bir bardak çay
2-kibrit kts büyüklügünde afyon peyniri yagsız tuzsz
3-badem domates biber
4-2 adet çavdar eklmegi yarım kepek ekmegi
5-yumrtanın beyaz
6-kıvırcık maydonoz
7-koy mantarı az yedim

öylen yediklrim yok

arada bol bol ben sakız çignedim bir bardak çay içtim onlar çekirdek yediler
akşamada yediklerim şunlar
1-bir kepçe tarhana çorbası
2-6 adet yaprak sarması çok pişmişti lokm gibi ondan yedim
3-bol kıvırcık salata
4-2 dilim çavdar ekmegi
5-tavuk ızagara
6-2 bardak ayran köy ayranı boş köpüklü

arada elma portakal yedim okadar yürüyüşte yaptım dün tememrakibem lisetmi beyendinmi bakalım

çok ayıp çok iizin yok bebem ne oldu kuruyemişlere bıralara yapma hem kilo alıyorsn hemde günaha giriyorsun şimdi kızıcaksın bana ama dinimizda içki günah heleki yılbası kutlamak bir şey okdum geçen diyorki eger yılbasını bir mümin kutlarlsa diyor dinden çıkmış demektir diyor ben herkezin düşüncesine saygı duyuyorum kardeşim böle dedim diyede sakın bana kırılma kızma olurmu senin yane kimsenin üzülmesini kırılmasını istemem kızmadın işşallah sen şimdi diceksin hoca gibi vaaaz veriyor ben hiç kimsenin günaha girmesini istemem samimiyetimizden yazıyorm sana canım kızma olrm benim seni yarmam şarty öteki tarafta rabbim bana derseki paşa biliyordn kulumu nedeen yramadın derse ben yaradanıma ne derim allahım hepimize yardım etsin sana birşey söylüyümmü en güzel ibadet namaz 18 yaşında kılmaya başladım 32 yaşındayım şimdi kara kara düşünüyorm daha önce neden kılmadım diye 204 senesinde panik atak oldm ben allahım ne çektigimi rabbim bilir ölüm korks yokm o ölüm korks maffoldm ben sonra namaza dahada sarıldım tespihlere eger ayaktaysan ibadetler sayesinde rabbim dedim affet seni nttm bende bira rakı votka içtim ama bıraktım ara ara bende eşimle takılırdım sonra olan old hastalandım herşeyden elimi ayagımı çektim namazı kılıyordm bıraktım o ara sonrası malm şimdi paşa 5 vvakit olmasada 4 vakit namazında birdaha bırakırmıyım töbeler olsn bnu neden yazdıgımıda bilmiyorm ama içimden geldi canım içki kötülüklerin anasınıdr hleki birşeyi kutlarken ne olr kırılma üzülme böle diyorm diyede küsme seni yarmak görevim özel gün bile olsa bgünü ertele ah bende birşey vardı on blşamadım brda yayınlardım ozaman anlardın ne kadar önemli oldgun ama genede saygı dyarım özel günlerde heleki yılbasında onn yerine süt içebilirsin çay demle iç heleki tavuk pişiriyolar hindi yapıyolar yılbasıymış deliye hergün bayram sana samimiyetimden yazdım sakın kılırma olrb seviyorm seni hepinizi
hep cma günü bildirim var anacım hazfla çakırmayım bak şimdiden söylüyorum hepinizi sollucem görüceksiniz beni bgün piirnç lapasına başladım adetim yakın vcdm şiş beni gakibe beni geçerse b hafta heç şaşmam:18::18::18:aman dymasın
ahanda biri daha yeyin durun siz sadrazam lokmnuda çoks everim amanın tarifini versene bebem ya ben beceremiyorm hiç yapmasını kız yeme onlar on yesin sen salata çorba ye bir kereden birşey olmaz deme nbir kereden çocuk bile oluyor diyeyim
paşam valla sen çok tatlısın yaaa cevaplarına bayılıyom senin tatlı arkadaşşşşş
işşallah üsteki yazdıgımada kızmassın yazayım didimde

cümlemizile beraber bebm seneye görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…