..♥ TEMİZLİK yaptım bugün..
YENİ YIL temizliği..!
Hem de tüm BENLİĞİMDE..
Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
kemiklerimi hatta KANIMI bile temizledim..!
KIRGINLIKLARIMI dışarı çıkardım ilk önce..
Görmenizi isterdim.
Nasıl da çok yer KAPLIYORMUŞ, inanmazsınız.
BAĞIŞLAMAYI yerleştirdim yerine özenle.
Titizlikle her birinin üstüne EKTİM tohumlarını.
Her yere; görebildiğim, göremediğim her yere serptim.
ATARKEN kırgınlıklarımı, bakmadım neydi onlar diye.
Gelecek, GEÇMİŞTEN çok daha fazla yaşanası.
Bakmadım, merakta etmedim.
BAĞIŞLAMAYI ekerken tekrar kırılmaktan KORKUYORDUM belki.
KISKANÇLIĞIMI çıkardım.
Meğer ben ne az kıskançmışım.
Çok kolay oldu.
Sevindim.
Sanki KAYBETMİŞ bir eşyamı bulmuş gibi oldum.
Çok şükür ki KİN ve NEFRET yoktu yüreğimde.
Nasıl temizlerdim hiç bilmiyorum.
Sıra KORKULARIMA gelmişti.
Çıkarmaya bile korktum önce.
Ne de çok alışmışım onlarla yaşamaya.
Bunca ACI ve ENDİŞEYE nasıl alışılır,
İçten içe bir sevgi nasıl duyulur anlayamadım.
Yerini,toprağını sevmiş mor bir menekşeydiler.
E... ne de olsa iyi bakmıştım onlara.
Her gün yeni yeni korkular ekleyip, endişelerimle sulamıştım.
Mutluluklarımı, ümitlerimi ne de çok İHMAL ETTİĞİMİ anladım o an.
Bu ilgiyi onlara verseydim, her gün onları düşünüp birer UMUT daha ekseydim; almadan verip, beklemeden sevseydim.
Her şeyden önce içimdeki GÜCÜN ve sevginin daha fazla farkında olsaydım, böyle YENİ YIL TEMİZLİKLERİNE ihtiyacım kalmazdı.
Çok zorlandım korkularımla.
Birbirlerinin içine HALKALAR misali girmişlerdi.
KENETLENMİŞLERDİ adeta.
Ama onları da sevgiyle çıkardım ve onları yaşamaktan, hem de bir zamanlar bir kabus gibi yaşamaktan, pişmanlık duymadan çıkardım.
Kızsaydım onlara, bağırıp çağırsaydım, yine dönüp dolaşıp GELECEKLERİNİ biliyordum..!
Temizlik yaptım bugün.
YENİ YIL temizliği.
Neşe ektim, hoşgörü, güven, sevgi ektim.
Almadan vermeyi, sevilmeden de sevmeyi, paylaşmayı ektim.
KORKUSUZLUKLARI ektim alabildiğine.
Saatlerce ektim korkusuzluğu.
MUTLULUK ektim, doğallık.
Sonsuzluk...
BAĞIŞLAMA ektim.
Sevgi ektim her hücreme.
Coşku, heyecan, sessizlik ektim.
Tüm güzel fikirler SESSİZKEN geliyor bana.
Kabullenme ektim.
Baş eğme değil.
Olduğu gibi KABULLENME..! ♥..
Tüm PİSLİKLER,
YOK olup gitti HAYATIMDAN..!
insallah o yaglar pat pat gider cünkü cok hizla gelen,pat pat gelen yaglar onlar cünküüüüüühmmm evet canım olabilir spor aklıma gelmemişti
canım vücud bazen direniyo ama bir zaman sonra pat pat düşecek o kilolar bak gör yağlar gidiyo gidiyo ben biliyom
iyiyymiş canım menün öptümmm seni zaten haftada 3 gün yapın diyor diyetisyenlerde sporu ama biz acil kilocukları vermek için hergün yapıyoz kendini dinlendir. birşey olmaz birgünle ama yarın devam tamam mı leslie yapıcazzzDD
gerbera nin kaptan olmasi bence de güzel fikir.benden yanada ona oy varkizlar dun okudum ama cevap vermege firsatim olmamisti anane gerbaranin kaptan olmasini onermisti benden ondan yana kullaniyom oyumu gerbara kaptan olsun onaylayanlar cevaplasin lutfen he bide sporlar hala not aliniyormu aliniyorsa benide yazin cuma gunu 20 dkjimnastik.cumartesi 30 dakika jimnastik,pazar gunu 1 saat jimnastik bu arada butun kaslarim isyanda ozelliklede sirt kaslarim .ne yapsam acaba sicak dusta kurtarmadi ne olacak benim bu halim oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyypist pasama demeyin spor yaptigimi o yesin icsin kilocuklari alsin da gelsinhehe cumaya onu yenecem
kizlar dun okudum ama cevap vermege firsatim olmamisti anane gerbaranin kaptan olmasini onermisti benden ondan yana kullaniyom oyumu gerbara kaptan olsun onaylayanlar cevaplasin lutfen he bide sporlar hala not aliniyormu aliniyorsa benide yazin cuma gunu 20 dkjimnastik.cumartesi 30 dakika jimnastik,pazar gunu 1 saat jimnastik bu arada butun kaslarim isyanda ozelliklede sirt kaslarim .ne yapsam acaba sicak dusta kurtarmadi ne olacak benim bu halim oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyypist pasama demeyin spor yaptigimi o yesin icsin kilocuklari alsin da gelsinhehe cumaya onu yenecem
su anda topikte bi ben bide ziyaretcim var kim ola acep merak ettim cosgun olmaz demi pasam .:18::18::18:ya oysa kacam iyisimi kacam ben pasa kurtar beniiii bahayk oklavayi getir azeri yardim et gerbara polisi ara .tek tek sayarsam yakalanacam hepiniz kosun yardima imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bencede olabilir bende oyumu gerbera için kullanıyom.
ama onu kilo listesinde izine ayrıldı diye gördüm sordum ama cevap vermedi.hamlıktan ağrıyor canım kasların geçecek bir kaç güne kadar.
bende mekik çekmeye başladım akşamdan beri ve kalça hareketlerimi 1 tur aarttırdım. inşallah işe yarar ÇOK KİLO VERMEK İSTİYOM YAAA GİTSİN ŞU APTAL KİLOLAR
spor yapayım bari görüşürüz.
menüm
sabah
aç karnına ılık ballı sirkeli su
2 küçük dilim ekmeğin en baş kısmı
2yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir
domates ve salatalık bolcana
2 veya 3 fincan çay
ara
tabiki 2 şekerli türk kahvesi
öğle
2 küçük küpçe taze bezelye dondurucudan çıkardım patateste vardı birkaç küp şeklinde
1kase yoğurt
ara
1 havuç 1 mandalina
akşamı bilmiyom valla bezelye olabilir. şimdilik bilmiyom yani
kızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum
haftaya listemiz budur kızlar karışıklık olmaz umarım:44:dsds den haberi olan varmı bayadır uğramıyor takıma:44:
***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
Kizlar selam ben mezun oldum darisi hepinizin basina insallah:) simdi kaptan bendim yerime gerberanin gelmesi gerektigini dusunuyorum tabi bu fikir size kalmis .. Ben sporuma devam edicem seyirede kitabim gelene kadar devam ederim pasaaam:) amacim 58mis hic hatirlamiyodum ben 65saniyodum ama 65i gormek istiyorum faceten gene devam ederim ben sizlerlede orda gorusmek dilegiyle kendinize iyi bakin:)
strese girdiysen bebem ondandırkızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldibu ay 2 defa oldu neden acaba. aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa
canım dikkat et bir ttlursn benim gibi mazallah görürsün :18::18:valla yaglari yaktimmi yakmadimmi anlamadim canim,cünkü tartida 1 gram bile eksilmemisti bugün.
heeee bir oynayayim dedim,abarttim biraz.bu yüzdende bugün yerimden kalkamadim.sürekli uyumak istiyorum.ayneeeen en cok ta sirtim tutulmus yaw
oluyor bazen canim.ben normalde cok düzenli regl olurum ama ilk defa gecen ay 20 gün oldum.hayret ettim
bugünkü menümü yazmamisim
sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,sucuk,domates,4 zeytin
ögle:1 portakal
aksam:izgarada tavuk gögsü sis,2 bardak yagsiz ayran
spor yok bugün.zaten ayaga bile kalkamiyorum ne sporu:))
kizlar dun okudum ama cevap vermege firsatim olmamisti anane gerbaranin kaptan olmasini onermisti benden ondan yana kullaniyom oyumu gerbara kaptan olsun onaylayanlar cevaplasin lutfen he bide sporlar hala not aliniyormu aliniyorsa benide yazin cuma gunu 20 dkjimnastik.cumartesi 30 dakika jimnastik,pazar gunu 1 saat jimnastik bu arada butun kaslarim isyanda ozelliklede sirt kaslarim .ne yapsam acaba sicak dusta kurtarmadi ne olacak benim bu halim oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyypist pasama demeyin spor yaptigimi o yesin icsin kilocuklari alsin da gelsinhehe cumaya onu yenecem
su anda topikte bi ben bide ziyaretcim var kim ola acep merak ettim cosgun olmaz demi pasam .:18::18::18:ya oysa kacam iyisimi kacam ben pasa kurtar beniiii bahayk oklavayi getir azeri yardim et gerbara polisi ara .tek tek sayarsam yakalanacam hepiniz kosun yardima imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
canım hani eskiden türk filimlrinde tecavüzçü coşkun varya ıondan bahsediyoruzyardım edeyimde cano kimden bahsettiğini anlamadım ben
kardeşim ev yapımı mayonez yaptı amanın ne ka yağ var onun içinde şok oldum ama lazımsada doğalını tercih iyidir
şimdi hamilemisinkızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum
iyi akşamlar kızlar evime geldim perşembeden beri annemdeydim orda net yok teldende girilmiyor ama yarından itibaren fulll burdayım yarın sabah diyetisyenime gidicem
günaydin kizlar.simdiden söyleyeyim,bugün evde olmiycam.dayimlara gidicez,baska sehirde.yazamiycam bu yüzden.menümü de hic ne siz sorun ne ben söylüyüm.oraya götürmek icin sadrazam lokumu yaptim,bademli revani yaptim,birazdanda waffel yapicm.kardesimde biseyler yapacak.e bakalim yengem neler yapacak.yani menü felaket.bu hafta kilo veremiycem galiba
çok ayıp çoksen harikasınbende üzülüp duruyom karıran benmiyim tek diye akşam bizde eşimle yeni yılı 1 gece önceden kutlamaya başladık D biralar kuruyemiş tatlı götürdüm valla :))) eeee artık bu hafta şişkocuklar olarak gezeriz hep birlikte telafi edeceğiz ama haftaya tamam mı ? sadece bugüne özel bence bi kaçamak daha yapalım kızlar olmaz mı izin verir misin PAŞAM :))))
SİZ NE DİYONUZ KIZLAR KAÇAMAK VAR MI ???
günaydin kizlar.simdiden söyleyeyim,bugün evde olmiycam.dayimlara gidicez,baska sehirde.yazamiycam bu yüzden.menümü de hic ne siz sorun ne ben söylüyüm.oraya götürmek icin sadrazam lokumu yaptim,bademli revani yaptim,birazdanda waffel yapicm.kardesimde biseyler yapacak.e bakalim yengem neler yapacak.yani menü felaket.bu hafta kilo veremiycem galiba
işşallah üsteki yazdıgımada kızmassın yazayım didimdepaşam valla sen çok tatlısın yaaa cevaplarına bayılıyom senin tatlı arkadaşşşşş
SEVGİLİ 7. TAKIM CAN ARKADAŞLARIM
yeni yıl hepimize en önce sağlık evlerimize bereket ağız tatlılığı bütün içinizden geçen dileklerinizin olması temennisinde YENİ YILINIZI kutluyorummmmm
NİCE NİCE MUTLU SENELERE SEVDİKLERİMİZLE EŞİMİZLE AİLEMİZLE ÇOLUĞUMUZLA ÇOCUĞUMUZLA İNŞALLAHHHHH
HEPİNİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?