Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar yanlış görmediysem hala listeniz paylaşım alanında paylaşılmamış, bir sorun mu var? Yardım gerekiyorsa yardımcı olabilirim.

tesekkür ederim canım ama vaktim olsa ben 55e kadar gitmek istiyodum biliyosun ama bu dönemde diyet olmasada olur okulum daha önemli..
kizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?
ay becerebilsemde bende yapsam keskeee:)
canım dukan protein agırlıklı ama oyle liste olayı yok menu cesidin cok fazla dilediğn gibi yiyosun ben gecen şeker bayramından bi hfta önce baslamıstım şimdiye kaçamaklarla 11 kilo verdim arastır ve yap derim sanada:)
canım o fazlalıkların sana cok geliyodur senin bişeyin yok yaa:)
ANANE

gitme yaaa 65 ol. bizi bırakma
canım zaman içinde 65te görülebiliir ama suanda yoğunluğun içinde bunlada uğrasmak istemiyorum acıkcası..
anane mezun olsanda takımla ilgilenmeye devam edebilirsin sende öyle düşünüyordun değilmi
:) böyle bi ihtimalim olsa öezum olmamki adriana lima gibi olurdum
canım eger gerek görürsem zaten sınavlarımdan sonra dönerim hemen ama izne ayrılmak zorunda kalıcam mezun olamazsamda zaten dukanın face sayfalarından birinde okumuştum ideal kilonun altına düsmek istiyorsanız önce ideal kiloya gelip güçlendirme yapın sonra tekrar seyir diyodu belki bende öyle yaparım ama o kadar yoğunumki ders calısırken bişeyler atıstırmak istiyorum ne biliyim kurstan cıkısta bişeyler yemek falan diyetimi bozmıcam elbette ama kilo vermesemde olur su dönem:)
Dün 60,2 düm bugün 60,4 ciktim.anlamadim,o kadar da spor yapmistim dün
spor kaslarını şişirmiş olablir canım
kızlar ananem vefat etti bildirimde bulunmamın bi anlamı yok sanırım beni bu hafta dahil olmak üzere bes haftalık izne ayırırmısınız
basınız sagolsun canım
hehe oluur bana uyar :) her akşam menüleri yazıyoruz tamam mı?
kilo vermede bilemem ama sporda sen beni geçersin çünkü ben tüm gün masa başında ders çalışam 2 ocak'a kadar :)
ama sporu gunde en azından 20dk yuruyus yada lesli olarak yapmalısın bence gerçi 2 ocakta geldi cattı

ama sporu gunde en azından 20dk yuruyus yada lesli olarak yapmalısın bence gerçi 2 ocakta geldi cattı

evet haklısın ama hiç keyfim yok bu sıralar. ders çalışırken habire bir şeyler atıştırasım geliyor. mutfakta kek var yiyemiyorum kaç gündür gidiyorum mandalina yiyorum onun yerine. şu diyet yüzünden sigarayı artırdım:/ final stresi geçsin sporumu yapıcam söz ama şu 4 5 gün spor zor gibi görünüyor

kızlar menümü tamam lıyım saat 18:00 şimdi akşam yemeğimi yiyiyom.

sabah

ılık ballı sirkeli su
1fincan çay
2 galeta tam buğday
5 zeytin
dereotu
1 kk az yağlı peynir

ara
tek şekerli türk kahvesi

öğle

1 kase yoğurt
1ince dilim tam buğday ekmeği

ara
yeşilçay küçük 1 kırmızı elma

akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
kocaman bir salata tabağı kıvırcık havuç kabaklı salata yaptım 1yk sıvıyağ azbi tuz birde yarım limon sıktım yiyiyom şimdi. akşamada sadece çay içerim yada bitki çayı

bugünümde böylece bitti sayılır

olmadı kuzum sigarayı arttırma bol bol sıvı al ben finaller zamanı hep nescafe içerdim ayyy şimdide canım çekti içsemmi

Ben de menumu yazaym:)

Sabah
kahvatı yapamadım çok acele çıkmam gerekti

Öğlen
1 dilim kep.ekm
1 kase domates çorbası
2 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt

Ara
1 orta türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
3 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt - 1 dilim ekmek

menüm

sabah:3 kuru kayisi,1 waffel
öglen:1 tabak etli nohut,1 salatalik tursusu,1 parca cikolata
ara:sekersiz bol sütlü nescafe
aksam:yok,midem cok bulaniyor,canim hic bisey istemiyor.

eger bir ara cok acikirsam dereotu yiycem ve süt icicem

Son düzenleme:
cnm menün çok güzel olmuş bence tebrikler

abartmadın sanırım waffeli canım dimi ayyyy bende yemek istiyom yaaaa

iç gitsin ya 70 kalori bir şey :) çok sık içmedikçe sorun olmaz diye düşünüyorum::)

çay içtik eşimle biraz önce hadi içmiyim bugün türk kahveside içtim gece dolanırım evin içinde yarın içeyim bari bol sütlü bi nescafeee

yaaa canım acayip tatlı istiyo ama kaçamak yapmıycam bugün bismillah yeni başladım diyete baştan kopacak valla

kimse gelmiyor kimse yazmıyo bende gelmiycem valla bak aaaaaaaaaaaaaa bekle bekle nereye kadar ayolll:26::26:

menümü yazıyom sporumu yazıyom bir Allahın kuluda bi yorum yapmıyo valla kızlar motivasyonum düşüyo çıkıcam valla takımdan (((

Son düzenleme:

canım menün güzel olmuş aferim bende karşı dairede yemek yedim eşimle eşinin amcasının hanımı menüde tarhana çorbası vardı çinekop yedim miniklerinden 2 adet brokoli yedim bol yeşil salata bir lokma yok köy ekmegi yedim bulaşıkları yıkadım çayı demledim soda içmeye geldim eve bir bakayım yavrular ne ediyor diyeneyse eşim çakmadan ben gidiyim geri karşı daireye anacım yarın pirinç lapasına başlıyım diyourm ama halasının kızı mangal yapıcekmiş pazar günü orayada gidicez pirinç lapasını yapsam yarın yiyemem ne yapsam :44::44::44:neyse sabah olsun bakarız kızlar görüşrüz hoş
BAHAYK HEM YAZMIŞ HEMDE HATUN ORTALIKTA YOK

Gerberacım benim kilom 81 kilo 500 bebem dün bugün tartıldım 82 geliyorum
82 500 gelmiyormki yapma etme 500 gram beneyse haftaya acısını nasıl olsa çıkarırım ben

şu mangal işini bitirde pazartesi evdeyken başla bence canım pirinç lapasına. vallaakşam bayağı takıldım gelen giden olmadı hoş sende gelip bana yazmışsın sağol kimseler yok baksana.

cnm menün çok güzel olmuş bence tebrikler

abartmadın sanırım waffeli canım dimi ayyyy bende yemek istiyom yaaaa
yok abartmadim valla.1 tane doyurdu beni.üstüne falanda bisey sürmedim.hem sabah,pek bisey olmaz.
şu mangal işini bitirde pazartesi evdeyken başla bence canım pirinç lapasına. vallaakşam bayağı takıldım gelen giden olmadı hoş sende gelip bana yazmışsın sağol kimseler yok baksana.

dün cok sessizdi buralar,aynen.bende bir kac kere baktim,kimse yoktu

gunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim

naber kızlar.

akşam akşam yemeğini çok hafif yedim ve saat 10 gibi öldüm açtıktan eşim dediki yüzün bembeyaz oldu birşeyler yiyelim ha yiyelim ha yemiyelim kandırdı beni tavuk kızarttım çok az yağda ekmekte yedim sonra üzerinede profiterol ohhhh gitti kocagün yaptıklarım üzülüyom ama yaptım bir kere içim biraz rahat dün çok ter attım sporda sauna şortumu giydim

bana kızacaksınız ama size ne olursaolsun söylemem lazım her haftasonu bi kaçamağım oluyo zaten kendime gelmem lazım söz veriyom artık yemiycem ama neden oluyo biliyonuzmu akşam yemeğini 6 da yiyiyoz sonra çok acıkıyom dayanamıyom akşam yemeğinden sonra 2 tane meyve yemeğe karar verdim diyetlerede baktım forumdan yazıyo bazılarında.

moralman çöktüm ama atlatırım herhalde spor yapayım belki düzelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…