tesekkür ederim canım ama vaktim olsa ben 55e kadar gitmek istiyodum biliyosun ama bu dönemde diyet olmasada olur okulum daha önemli..cnm bencede ayrılmasan iyi olurdu ama tebrikler ne güzel mezun oldun harikasıntakımın gururu
ewet cnm ya listenin bugün hazır olması lazımdı haftaya böyle olursa eğer bugün listede olmayanları bildirim yapmadı olarak yazarım
ay becerebilsemde bende yapsam keskeee:)kizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?
canım dukan protein agırlıklı ama oyle liste olayı yok menu cesidin cok fazla dilediğn gibi yiyosun ben gecen şeker bayramından bi hfta önce baslamıstım şimdiye kaçamaklarla 11 kilo verdim arastır ve yap derim sanada:)Ama mezuniyet vereceklermi sana.onu diyorum ,insallah mezuniyet alirsin püsküüt ten.
ya gruba bende katilmak istiyorum canim.linkini atabilirmisiniz banaaa.fotolarinizi bende görmek istiyorum.bende eklerim hatta.
Dukan diyeti hangisiydi,hani sirf protein yediginmiydi?iyi güzel de ben öyle listeli seylere gelemiyorum.biraz SIKINTILIyimdir da.sen ne kadar yaptin ve kac kilo verdin?
canım o fazlalıkların sana cok geliyodur senin bişeyin yok yaa:)SELAM KIZLARRRR
Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.
pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff
canım zaman içinde 65te görülebiliir ama suanda yoğunluğun içinde bunlada uğrasmak istemiyorum acıkcası..ANANE
gitme yaaa 65 ol. bizi bırakma
:) böyle bi ihtimalim olsa öezum olmamki adriana lima gibi olurdumanane mezun olsanda takımla ilgilenmeye devam edebilirsin sende öyle düşünüyordun değilmi
canım eger gerek görürsem zaten sınavlarımdan sonra dönerim hemen ama izne ayrılmak zorunda kalıcam mezun olamazsamda zaten dukanın face sayfalarından birinde okumuştum ideal kilonun altına düsmek istiyorsanız önce ideal kiloya gelip güçlendirme yapın sonra tekrar seyir diyodu belki bende öyle yaparım ama o kadar yoğunumki ders calısırken bişeyler atıstırmak istiyorum ne biliyim kurstan cıkısta bişeyler yemek falan diyetimi bozmıcam elbette ama kilo vermesemde olur su dönem:)ay o zumbayi yaptiysan helal sana ben bi kere denedimde iki dk dayanamadim o ne oyle saga sola ziplamaktan insanin dengesi sasiyorbaktim beceremiyecem biraktim bende hadi sana kolay gelsin
ya gercekten bende listeli seylere gelemem helede yasaklara hic uyamamm o yuzden ben az ye herseyden ye taraftariyim.ilk yaptigimda 5 gun 5 kilo diyeti yaptim hem igrencti hemde hic veremedimsadece eziyeti kar kaldi.
helal sana anane .eger gercekten yorulduysan aravermende fayda var .bazen insan gercekten bikiyor sen mezuniyet degilde izinli ayril istedigin zaman donersin aramiza o zaman.bu arada ayrilsanda firsat buldukca ziyaretimize gel ozletme kendini.hem bu koruma doneminde sana destekde veririz .sende bize mezuniyet icin azimlendirirsin.anlayacagin karsilikli yardimlasiriz
spor kaslarını şişirmiş olablir canımDün 60,2 düm bugün 60,4 ciktim.anlamadim,o kadar da spor yapmistim dün
basınız sagolsun canımkızlar ananem vefat etti bildirimde bulunmamın bi anlamı yok sanırım beni bu hafta dahil olmak üzere bes haftalık izne ayırırmısınız
ama sporu gunde en azından 20dk yuruyus yada lesli olarak yapmalısın bence gerçi 2 ocakta geldi cattıhehe oluur bana uyar :) her akşam menüleri yazıyoruz tamam mı?
kilo vermede bilemem ama sporda sen beni geçersin çünkü ben tüm gün masa başında ders çalışam 2 ocak'a kadar :)
ama sporu gunde en azından 20dk yuruyus yada lesli olarak yapmalısın bence gerçi 2 ocakta geldi cattı
evet haklısın ama hiç keyfim yok bu sıralar. ders çalışırken habire bir şeyler atıştırasım geliyor. mutfakta kek var yiyemiyorum kaç gündür gidiyorum mandalina yiyorum onun yerine. şu diyet yüzünden sigarayı artırdım:/ final stresi geçsin sporumu yapıcam söz ama şu 4 5 gün spor zor gibi görünüyor
olmadı kuzum sigarayı arttırma bol bol sıvı al ben finaller zamanı hep nescafe içerdim ayyy şimdide canım çekti içsemmi
menüm
sabah:3 kuru kayisi,1 waffel
öglen:1 tabak etli nohut,1 salatalik tursusu,1 parca cikolata
ara:sekersiz bol sütlü nescafe
aksam:yok,midem cok bulaniyor,canim hic bisey istemiyor.
eger bir ara cok acikirsam dereotu yiycem ve süt icicem
waffle mi goruyorum ordaaaa?
cnm menün çok güzel olmuş bence tebriklerBen de menumu yazaym:)
Sabah
kahvatı yapamadım çok acele çıkmam gerekti
Öğlen
1 dilim kep.ekm
1 kase domates çorbası
2 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
3 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt - 1 dilim ekmek
menüm
sabah:3 kuru kayisi,1 waffel
öglen:1 tabak etli nohut,1 salatalik tursusu,1 parca cikolata
ara:sekersiz bol sütlü nescafe
aksam:yok,midem cok bulaniyor,canim hic bisey istemiyor.
eger bir ara cok acikirsam dereotu yiycem ve süt icicem
iç gitsin ya 70 kalori bir şey :) çok sık içmedikçe sorun olmaz diye düşünüyorum::)
kimse gelmiyor kimse yazmıyo bende gelmiycem valla bak aaaaaaaaaaaaaa bekle bekle nereye kadar ayolll:26::26:
menümü yazıyom sporumu yazıyom bir Allahın kuluda bi yorum yapmıyo valla kızlar motivasyonum düşüyo çıkıcam valla takımdan(((
canım menün güzel olmuş aferimbende karşı dairede yemek yedim eşimle eşinin amcasının hanımı menüde tarhana çorbası vardı çinekop yedim miniklerinden 2 adet brokoli yedim bol yeşil salata bir lokma yok köy ekmegi yedim bulaşıkları yıkadım çayı demledim soda içmeye geldim eve bir bakayım yavrular ne ediyor diye neyse eşim çakmadan ben gidiyim geri karşı daireye anacım yarın pirinç lapasına başlıyım diyourm ama halasının kızı mangal yapıcekmiş pazar günü orayada gidicez pirinç lapasını yapsam yarın yiyemem ne yapsam :44::44::44:neyse sabah olsun bakarız kızlar görüşrüz hoş
BAHAYK HEM YAZMIŞ HEMDE HATUN ORTALIKTA YOK
yok abartmadim valla.1 tane doyurdu beni.üstüne falanda bisey sürmedim.hem sabah,pek bisey olmaz.cnm menün çok güzel olmuş bence tebrikler
abartmadın sanırım waffeli canım dimi ayyyy bende yemek istiyom yaaaa
şu mangal işini bitirde pazartesi evdeyken başla bence canım pirinç lapasına. vallaakşam bayağı takıldım gelen giden olmadı hoş sende gelip bana yazmışsın sağol kimseler yok baksana.
Gerberacım benim kilom 81 kilo 500 bebem dün bugün tartıldım 82 geliyorum
82 500 gelmiyormkiyapma etme 500 gram be neyse haftaya acısını nasıl olsa çıkarırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?