Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim

benim tartı işine benzedi bakalım bu hafta içinde yenisini gönderekmiş fabrika. tamam canım zaten gelen giden pek olmuyo buralara nasıl takımsak artık.

menümü yazayım

sabah 11de
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvatlık zahter
zeytinyağı

yürüyüş yaptım 2 saat o sırada azcık çekirdek çitledim 1 avuç kadar 1 tane de lokma yedim

4te
1 dilim ekmek
5 zeytin
yarım bardak aşure

7de
1 porsiyon makarna
peynir

akşamada elma var

bende menümü yazayım

sabah ılık ballı sirkeli su

kahvaltı

2 yeşil 3 siyah zeytin
2 tam buğday galeta
1kk az yağlı peynir
2 fincan çay

ara
1 havuç
2 şekerli türk kahvesi

sonra 1 koca kupa limonli yeşil çay

saat 15 de öğle yemeği niyetine
2 kepçe yoğurt çorbası
1 biber dolması
1kase yoğurt

sonrada kış çayı vardı bitki çayı 2 fincan ondan içtin 2 ince dilim kek yedim

akşam yemeği yemiycem sonra 1 portakal yarımda elma yerim

KAÇAMAĞA SONNNN VERDİMMMMM BİTTİ KAÇAMAKLAR ELVEDA SİZE...

ŞİMDİ GELSİN 50 KİLO

SPORUMUDA yazayım

10 dak. bisikletebindim
16 dk. leslie1,

kalça hareketlerimide yaparım tamammmmmm

Son düzenleme:
boğazım ağrımaya başladı grip gibide sanki heryerim ağrıyor bir antibiyotik içtim bide grip hapı içerim ama aksatmamam lazım

gunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim
yaaa öyle demeee.sizin yukarda pc varya ordan gir,yada cepten gir.yeterki geeeelll beeeee
aslinda senin aksam yemeklerin güzel oluyor,niye acikiyorsunki.ama cok acikirsan da yogurt ye,bak o tikiyor.hemde yaglari eritiyor.
boğazım ağrımaya başladı grip gibide sanki heryerim ağrıyor bir antibiyotik içtim bide grip hapı içerim ama aksatmamam lazım
owww gecmis olsun.grip haplarini ic bari aksatma.hic sevmiyorum grip olmayi.sanki ölü gibi oluyorum ben o zaman

su an kendimi bitmis tükenmis,üzerimden tir gecmis,ruhum cikmis gibi hissediyorum yaa.her yerimde agriyor.
Dün benim cocuklarla 2 saat video konsol oyunlari oynadik.Hani ayakta hareketli oynanan.Tennis,boks,bowling gibi sporlar.sonra baska oyunlar ve 1 saatde konsolda zumba oynadim.bugün yataktan kalkamiyordum.cocuklar zor kaldirdi.demekki neymis,bana bu kadar hareket iyi gelmiyormus

şu mangal işini bitirde pazartesi evdeyken başla bence canım pirinç lapasına. vallaakşam bayağı takıldım gelen giden olmadı hoş sende gelip bana yazmışsın sağol kimseler yok baksana.
işallah canım ya bakıcez eşim yarın yagmurlu hava istersen gitmeyelim dedi ama dedim degişiklik olurbakıcez artık
vallahi biliyordmda nttm iyimiaman kaçıncı oldysak oldk bebem 1 olamadıktan sonra
hehe sen boyle devam et pasacim ben seni ezip gececem cumaya sen ye ic keyfini cikar cancagazim
cani ne olcek ben sana tattırımıyım kız o zevki sen benim gözüme bir aksasanagörüceksiz sen cuma günüyemek yemek istesem bile sen geliceksin aklıma bnu böle bil
bak sen kaçamakta yaparmış oldumu şimdiaferim bebem sana kaçamak yapsan bile demen hoş ben mesela pazartesinden beri kaçamak yapmadım
ah canım gel tavk etli syna tel şehriye çorbası var bebem gelde yediiriyim sana ellerimle kız :2::2:geçmiş olsun bu arada bebem

canım maşşallah sende hiç asılmamışın sporabir seferinde kaynanam gittim orda devletin yaptıgı spor salon vardı anacım kaynanamla yürüdük aletlere bindik anacım heryerim agrıdı nama zbile kılamamıştım okadar yaneallah yardımcın olsn kas agrısı çok zor oluyor

şimdi gelelim neler yaptıgıma
sabah kahvaltısında yediklerim
1-3 siyah 3 yeşil zeytin
2-bir kupa ıhlamur
3-kibrit kutusu büyüklügünde peynir

arada bir bardak açık çay bir çatal domates

öylen yemedim

akşam yediklerimde şunlar
1- bol göbek salata içinde peynir trp havuk mısır kırmızı lahana yeşil sogan
2-sogan salatası sumaklı maydonozlu
3-4 yemek kaşıgı tel şehriye tavuk etli
4-arnavut cigeri yedim

kasabımdan tavuk gögsünü aldım fileto yaptırdım 6 adet çıktı haftaya taze alırım pazartesi pirinç lapasına başlıcemde nasıl yapıyorduk biri el atsın bana
birazdan çaya misafirlerim gelicek eşim halen yemek yiyor yesin çayı demlicem bulaşıkları makinaya koycem temem
rakibem öle çok sevinme canem az öz yedin beni geçersen nasıl geçersin biliyinmi diyim sana regli olcem geçsen geçsen ozaman geçersin sonrası yok b hafta geç.ersen beni bende haftaya seni geçerim

aman cnm dikkat et benim sesim hala düzelmedi. antibiyotik soğuk algınlığında iyi değil teyzem dedi bende içiyordum bıraktım. geçmesini zorlaştırıyormuş bronşit gibi olunca içilirmiş. canım istersen grip ilacı al. sağlık ocağına bi git bence

süpersin yaktın valla yağları canım. dikkat et yoksa grip kapını çalar

kızlar gün içinde yediklerimi yazdım akşam yemeği yemedim 8 gibi 1 elma 1 portakal ve 1 tane nar yedim. bol bol çay içtim

haftaya listemiz budur kızlar karışıklık olmaz umarım:44:dsds den haberi olan varmı bayadır uğramıyor takıma:44:

***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI

Kizlar selam ben mezun oldum darisi hepinizin basina insallah:) simdi kaptan bendim yerime gerberanin gelmesi gerektigini dusunuyorum tabi bu fikir size kalmis .. Ben sporuma devam edicem seyirede kitabim gelene kadar devam ederim pasaaam:) amacim 58mis hic hatirlamiyodum ben 65saniyodum ama 65i gormek istiyorum faceten gene devam ederim ben sizlerlede orda gorusmek dilegiyle kendinize iyi bakin:)

dsds bayağıdır yok evet haberim de yok. canım listede sen neden yoksun????

kızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldi bu ay 2 defa oldu neden acaba. aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa

valla yaglari yaktimmi yakmadimmi anlamadim canim,cünkü tartida 1 gram bile eksilmemisti bugün.
heeee bir oynayayim dedim,abarttim biraz.bu yüzdende bugün yerimden kalkamadim.sürekli uyumak istiyorum.ayneeeen en cok ta sirtim tutulmus yaw
kızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldi bu ay 2 defa oldu neden acaba. aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa
oluyor bazen canim.ben normalde cok düzenli regl olurum ama ilk defa gecen ay 20 gün oldum.hayret ettim

kızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldi Bu ay 2 defa oldu neden acaba. Aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa

olabilir tatlım spor yaptıkça hormonların değişir bu sebeptendir yani kafana takma sıkıntı yapma kendine

bugünkü menümü yazmamisim

sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,sucuk,domates,4 zeytin
ögle:1 portakal
aksam:izgarada tavuk gögsü sis,2 bardak yagsiz ayran

spor yok bugün.zaten ayaga bile kalkamiyorum ne sporu:))

olabilir tatlım spor yaptıkça hormonların değişir bu sebeptendir yani kafana takma sıkıntı yapma kendine

hmmm evet canım olabilir spor aklıma gelmemişti

canım vücud bazen direniyo ama bir zaman sonra pat pat düşecek o kilolar bak gör yağlar gidiyo gidiyo ben biliyom

bugünkü menümü yazmamisim

sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,sucuk,domates,4 zeytin
ögle:1 portakal
aksam:izgarada tavuk gögsü sis,2 bardak yagsiz ayran

spor yok bugün.zaten ayaga bile kalkamiyorum ne sporu:))

iyiyymiş canım menün öptümmm seni zaten haftada 3 gün yapın diyor diyetisyenlerde sporu ama biz acil kilocukları vermek için hergün yapıyoz kendini dinlendir. birşey olmaz birgünle ama yarın devam tamam mı leslie yapıcazzz DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…