gunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim
benim tartı işine benzedi bakalım bu hafta içinde yenisini gönderekmiş fabrika. tamam canım zaten gelen giden pek olmuyo buralara nasıl takımsak artık.
acı biber neredeydi ben bulamadım
yaaa öyle demeee.sizin yukarda pc varya ordan gir,yada cepten gir.yeterki geeeelll beeeeegunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim
aslinda senin aksam yemeklerin güzel oluyor,niye acikiyorsunki.ama cok acikirsan da yogurt ye,bak o tikiyor.hemde yaglari eritiyor.naber kızlar.
akşam akşam yemeğini çok hafif yedim ve saat 10 gibi öldüm açtıktan eşim dediki yüzün bembeyaz oldu birşeyler yiyelim ha yiyelim ha yemiyelim kandırdı beni tavuk kızarttım çok az yağda ekmekte yedim sonra üzerinede profiterol ohhhh gitti kocagün yaptıklarım üzülüyom ama yaptım bir kere içim biraz rahat dün çok ter attım sporda sauna şortumu giydim
bana kızacaksınız ama size ne olursaolsun söylemem lazım her haftasonu bi kaçamağım oluyo zaten kendime gelmem lazım söz veriyom artık yemiycem ama neden oluyo biliyonuzmu akşam yemeğini 6 da yiyiyoz sonra çok acıkıyom dayanamıyom akşam yemeğinden sonra 2 tane meyve yemeğe karar verdim diyetlerede baktım forumdan yazıyo bazılarında.
moralman çöktüm ama atlatırım herhalde spor yapayım belki düzelirim
owww gecmis olsun.grip haplarini ic bari aksatma.hic sevmiyorum grip olmayi.sanki ölü gibi oluyorum ben o zamanboğazım ağrımaya başladıgrip gibide sanki heryerim ağrıyor bir antibiyotik içtim bide grip hapı içerim ama aksatmamam lazım
işallah canım ya bakıcez eşim yarın yagmurlu hava istersen gitmeyelim dedi ama dedim degişiklik olurşu mangal işini bitirde pazartesi evdeyken başla bence canım pirinç lapasına. vallaakşam bayağı takıldım gelen giden olmadı hoş sende gelip bana yazmışsın sağol kimseler yok baksana.
vallahi biliyordmda nttm iyimigunaydin kizlar bu hafta kacinci olduk yadun gelemedim.gene pc hackerler tarafindan heckerlendi.laptopum gittigitii.bir haftaya anca gelecekmis.o yuzden cok fazla gelemeyebilirim
hehe sen boyle devam et pasacim ben seni ezip gececem cumaya sen ye ic keyfini cikar cancagazim
naber kızlar.
akşam akşam yemeğini çok hafif yedim ve saat 10 gibi öldüm açtıktan eşim dediki yüzün bembeyaz oldu birşeyler yiyelim ha yiyelim ha yemiyelim kandırdı beni tavuk kızarttım çok az yağda ekmekte yedim sonra üzerinede profiterol ohhhh gitti kocagün yaptıklarım üzülüyom ama yaptım bir kere içim biraz rahat dün çok ter attım sporda sauna şortumu giydim
bana kızacaksınız ama size ne olursaolsun söylemem lazım her haftasonu bi kaçamağım oluyo zaten kendime gelmem lazım söz veriyom artık yemiycem ama neden oluyo biliyonuzmu akşam yemeğini 6 da yiyiyoz sonra çok acıkıyom dayanamıyom akşam yemeğinden sonra 2 tane meyve yemeğe karar verdim diyetlerede baktım forumdan yazıyo bazılarında.
moralman çöktüm ama atlatırım herhalde spor yapayım belki düzelirim
ah canım gel tavk etli syna tel şehriye çorbası var bebem gelde yediiriyim sana ellerimle kız :2::2:geçmiş olsun bu arada bebemboğazım ağrımaya başladıgrip gibide sanki heryerim ağrıyor bir antibiyotik içtim bide grip hapı içerim ama aksatmamam lazım
su an kendimi bitmis tükenmis,üzerimden tir gecmis,ruhum cikmis gibi hissediyorum yaa.her yerimde agriyor.
Dün benim cocuklarla 2 saat video konsol oyunlari oynadik.Hani ayakta hareketli oynanan.Tennis,boks,bowling gibi sporlar.sonra baska oyunlar ve 1 saatde konsolda zumba oynadim.bugün yataktan kalkamiyordum.cocuklar zor kaldirdi.demekki neymis,bana bu kadar hareket iyi gelmiyormus
boğazım ağrımaya başladıgrip gibide sanki heryerim ağrıyor bir antibiyotik içtim bide grip hapı içerim ama aksatmamam lazım
su an kendimi bitmis tükenmis,üzerimden tir gecmis,ruhum cikmis gibi hissediyorum yaa.her yerimde agriyor.
Dün benim cocuklarla 2 saat video konsol oyunlari oynadik.Hani ayakta hareketli oynanan.Tennis,boks,bowling gibi sporlar.sonra baska oyunlar ve 1 saatde konsolda zumba oynadim.bugün yataktan kalkamiyordum.cocuklar zor kaldirdi.demekki neymis,bana bu kadar hareket iyi gelmiyormus
haftaya listemiz budur kızlar karışıklık olmaz umarım:44:dsds den haberi olan varmı bayadır uğramıyor takıma:44:
***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
valla yaglari yaktimmi yakmadimmi anlamadim canim,cünkü tartida 1 gram bile eksilmemisti bugün.aman cnm dikkat et benim sesim hala düzelmedi. antibiyotik soğuk algınlığında iyi değil teyzem dedi bende içiyordum bıraktım. geçmesini zorlaştırıyormuş bronşit gibi olunca içilirmiş. canım istersen grip ilacı al. sağlık ocağına bi git bence
süpersin yaktın valla yağları canım. dikkat et yoksa grip kapını çalar
heeee bir oynayayim dedim,abarttim biraz.bu yüzdende bugün yerimden kalkamadim.sürekli uyumak istiyorum.ayneeeen en cok ta sirtim tutulmus yawişallah canım ya bakıcez eşim yarın yagmurlu hava istersen gitmeyelim dedi ama dedim degişiklik olurbakıcez artık
vallahi biliyordmda nttm iyimiaman kaçıncı oldysak oldk bebem 1 olamadıktan sonra
cani ne olcek ben sana tattırımıyım kız o zevki sen benim gözüme bir aksasana görüceksiz sen cuma günü yemek yemek istesem bile sen geliceksin aklıma bnu böle bil
bak sen kaçamakta yaparmış oldumu şimdi aferim bebem sana kaçamak yapsan bile demen hoş ben mesela pazartesinden beri kaçamak yapmadım
ah canım gel tavk etli syna tel şehriye çorbası var bebem gelde yediiriyim sana ellerimle kız :2::2:geçmiş olsun bu arada bebem
canım maşşallah sende hiç asılmamışın sporabir seferinde kaynanam gittim orda devletin yaptıgı spor salon vardı anacım kaynanamla yürüdük aletlere bindik anacım heryerim agrıdı nama zbile kılamamıştım okadar yane allah yardımcın olsn kas agrısı çok zor oluyor
oluyor bazen canim.ben normalde cok düzenli regl olurum ama ilk defa gecen ay 20 gün oldum.hayret ettimkızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldibu ay 2 defa oldu neden acaba. aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa
kızlar benim neden kaçamak yaptığım ve tatlı krizine girdiğim ortaya çıktı halam geldiBu ay 2 defa oldu neden acaba. Aybaşında olmuştu şimdi bi daha kafama takıldı yaaaa
olabilir tatlım spor yaptıkça hormonların değişir bu sebeptendir yani kafana takma sıkıntı yapma kendine
canım vücud bazen direniyo ama bir zaman sonra pat pat düşecek o kilolar bak gör yağlar gidiyo gidiyo ben biliyomvalla yaglari yaktimmi yakmadimmi anlamadim canim,cünkü tartida 1 gram bile eksilmemisti bugün.
heeee bir oynayayim dedim,abarttim biraz.bu yüzdende bugün yerimden kalkamadim.sürekli uyumak istiyorum.ayneeeen en cok ta sirtim tutulmus yaw
oluyor bazen canim.ben normalde cok düzenli regl olurum ama ilk defa gecen ay 20 gün oldum.hayret ettim
bugünkü menümü yazmamisim
sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,sucuk,domates,4 zeytin
ögle:1 portakal
aksam:izgarada tavuk gögsü sis,2 bardak yagsiz ayran
spor yok bugün.zaten ayaga bile kalkamiyorum ne sporu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?