pasam napiyim,e burasi hristiyan ülke oldugu icin adamlar evde.bizde ne zamandir dayima gitmiyorduk,dedik onu ziyaret edelim bari.e gitmiskende eli bos gitmeyelim bizde biseyler yapalim dedik.ve insanin gözü gördümü yemeden olmyor yaa.
sadrazam lokumu tarifini ben vermistim KK ya.bak linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/200841-sadrazam-lokumu-resimli.html
ne oldu canim insallah kotu bisey yok .:26:kızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum
kiz sende mi yilbasi kutlamaya gittin cabuk geri don dusun bakalim hiristiyanlar bizim kurban bayramimizi kutluyormugünaydin kizlar.simdiden söyleyeyim,bugün evde olmiycam.dayimlara gidicez,baska sehirde.yazamiycam bu yüzden.menümü de hic ne siz sorun ne ben söylüyüm.oraya götürmek icin sadrazam lokumu yaptim,bademli revani yaptim,birazdanda waffel yapicm.kardesimde biseyler yapacak.e bakalim yengem neler yapacak.yani menü felaket.bu hafta kilo veremiycem galiba
sen harikasınbende üzülüp duruyom karıran benmiyim tek diye akşam bizde eşimle yeni yılı 1 gece önceden kutlamaya başladık D biralar kuruyemiş tatlı götürdüm valla :))) eeee artık bu hafta şişkocuklar olarak gezeriz hep birlikte telafi edeceğiz ama haftaya tamam mı ? sadece bugüne özel bence bi kaçamak daha yapalım kızlar olmaz mı izin verir misin PAŞAM :))))
SİZ NE DİYONUZ KIZLAR KAÇAMAK VAR MI ???
canim icki iciyorsun ama bende pasama katilacam yilbasi kutluyorsun sonrada allahtan yardim istiyorsun ,bu hic olmadi bencedeSEVGİLİ 7. TAKIM CAN ARKADAŞLARIM
yeni yıl hepimize en önce sağlık evlerimize bereket ağız tatlılığı bütün içinizden geçen dileklerinizin olması temennisinde YENİ YILINIZI kutluyorummmmm
NİCE NİCE MUTLU SENELERE SEVDİKLERİMİZLE EŞİMİZLE AİLEMİZLE ÇOLUĞUMUZLA ÇOCUĞUMUZLA İNŞALLAHHHHH
HEPİNİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMM
şimdi gelelim bana dün sabah erkenden kalktım eşimle düştük yollaraindik otbüsten yürümeye başladım bu arada halamın kızına kahvaltıya gidicez akşamada mangal var tabe neyse eşime dedim bir fırın blalımda canım çavdar ekmegimi alalım dedim eşimle yürüyorz birden açık bir kadın arkadan çarptı tuaf tuaf bakıyor bana eşimde bize dedim pardon kusura bakmayım dedim buyrn dedim yoks iz byrun dedi sitem eder gibi biz buranın yapancısıyız dedim frını arıyodum dedim gel ben seni götürüyüm canımd edi nasıl elini sırtıma koyd allahım sürüklüyor kadın eşimde arkamızda şaşrırmış dedi birşey yapsaydı vay haline dedi kadındanda ayrılamıyormki kaçıyım allahtan köşedeymiş fırın kadına dedim sagol allah razı olsn dedim hakkını helal et dedim bana aynen bnu dedi giderken bagırarark benden sana helalde senden bana helalmı bilemedim dedim helal deyince allah bilir dedi kafama takıldı :44::44::44:bazı geri kagalılar var türbanlıları sevmesz günahı boynna obndanmıydı bilemedim açık sosyetik birşeydi şimdi diceksiniz açıklarmı yapar hareketleri görseydiniz kadın öldürücek gibi bakltı bana ay çork korktum ya:18::18:eşime kızıyourm ne almadın kadının yanından dedim dedi aramızda 1 adım vardı öle sana baktım birşey yapsaydı vay haline dedi elimi bırakmasaydın o kadna çarpmıcaktım dedim sinirimden az kalsın aglıcektim he halamın kızına gittik 12.30 kahvaltıyı hazırlamışlar ben diyetteyim diye neler hazırlamış sayıyımda dinleyin bol maydonoz kıvırcık ymrta haşlamış kepek ekmegi almış yagsız peynir almış anlıcagınız bana özel badem domates biber dogramış ben onları yerken onlarda mantar kavurması daha sayamadıgım reçel çeşitleri yediler çekirdeginden tutunda meyvesine kadar halamın kızı diyor çekirdektemi yemicek kız şaştı dedi allahım nasıl iiş bu seni takdir ettim dedi biliyor neden kilo verdigimi bebek için akşama mangal yapıldı sevgili rakibem çok sevinme derim ben hep aklımdaydın yimedim
sabah kahvaltısında yediklerim
1-açık bir bardak çay
2-kibrit kts büyüklügünde afyon peyniri yagsız tuzsz
3-badem domates biber
4-2 adet çavdar eklmegi yarım kepek ekmegi
5-yumrtanın beyaz
6-kıvırcık maydonoz
7-koy mantarı az yedim
öylen yediklrim yok
arada bol bol ben sakız çignedim bir bardak çay içtim onlar çekirdek yediler
akşamada yediklerim şunlar
1-bir kepçe tarhana çorbası
2-6 adet yaprak sarması çok pişmişti lokm gibi ondan yedim
3-bol kıvırcık salata
4-2 dilim çavdar ekmegi
5-tavuk ızagara
6-2 bardak ayran köy ayranı boş köpüklü
arada elma portakal yedim okadar yürüyüşte yaptım dün tememrakibem lisetmi beyendinmi bakalım
pasam napiyim,e burasi hristiyan ülke oldugu icin adamlar evde.bizde ne zamandir dayima gitmiyorduk,dedik onu ziyaret edelim bari.e gitmiskende eli bos gitmeyelim bizde biseyler yapalim dedik.ve insanin gözü gördümü yemeden olmyor yaa.
sadrazam lokumu tarifini ben vermistim KK ya.bak linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/200841-sadrazam-lokumu-resimli.html
canım bu tarifi deniyim ebn en iyisi bebem sagol ben keksiz biliyordum bunu sagol sende haklısın ne yapayım nasıl istiyorsan öle yap benim yerimede ye bari ben bir kere ipin ucnu kaçırdım pişman oldm birdaha düşünmüyorm yemeyi bebem ısırırkende benim yerimede ısır ben hissederim burda hım derimsen nerdesinki bebem:44::44:
şimdi gelelim bugün neler yaptıgıma sabah eerkenden telefonun sesine kalktımhayde eşime kahvaltı hazırladım ıhlamrnu koydm ocaga yumurta kırdım 2adet kahvaltılıklarıda dizdin sininin içine otrma odasına getirdim ben sizleri okrken o kahvaltısını yaptı sonra pc kapadım yatayımd edim anacım adan yanıma girdi dedim noliyi biraz yatalım gel sen le deid gidicem birazdan dedi yattık sarıldık 2 kere telefon geldi hade dedim tamam dedi gene yya kalmışız saate bakarımki ebr bitmiş len kociş dedim getti ebr bugün ebrucumla görüşemedim anlıcagınız onn yerine işlerim çoık
evi süpürücem
silicem
toz alıcem
duşa kabını temizlicem
ütü yapıcem
çamaşırları atıcem beyazlıları yıkıcem
daha yataıgımı toplamadım onu toplcem
allahtan akşama yemegim var
wc yıkıcem
evi tavalandırıcem paşa beyin kafesini temizlicem işlrim çok nevresimleirmi degiştiircem
bugün kahvaltıda pirinç lapası yaptım onu yedim dereotl maydonozlu yeşil soganlı karabiber ve diger baharaktalradn attım yedim 1 bardakta s şimdilik allahım affetsin bu kadarmı olr tadı ya midem kalktı:120::120:reglim yakın ne yapam s ttt vcd rakibem beni geçer neme lazımah ah çok hırsılandım bilesin rakibem :78::78::78:haberin olsnm bu arada tartılmadım kaç kilo geliyormd iye işşallah perşembe tartıya çıkıcem ozaman dicem sizlere kaç kilo geliyorm :18::18:eşime söz verdim paşa perşembe ben tartıcem seni dedide aman deminden beri ben yazıyıom ben okyom nerde bu devlet nerde bu millet huuuuuuuuuuuuuuuu öylen akşama pirinç lapası bol su 3 gün perşeembe günüde dkana başlıcmde ne yiyordk dkanda:44::44::44:
ben kizimi artik bagliyacam yada sutune uyku ilaci katacam .kac gundur mahvetti beni bide benimle siskosun diye dalga geciyor celimsiz .ama kiz hakli ben debeleniyom o fistik gibi yapiyor sporunu benim ona yetismem ne mumkun ama iyide oluyor beni acayip azimlendiriyor .resmen surukluyor beni spora oy anam oy her yerim sizliyor
yap tabi canim hatta yaptiginin hepsinide ye ne olacak canim bikereden bisey olmaz desemde bana innama sakin yeme cancagazim bak yarisiyoruzguzel guzel verelim atalim kilocuklari sonra sen bebisini kucagina al azeri ile ben senin yanina geliriz o zamanda azeri yapip getiri sana sende afiyetle yersin .oturur bide guzelce dedikodu yapariz takimin diger uyelerini cekistiririz demi ama
kiz cantani kontrol et cuzdanin yada bilezigin falan vardiysa cantanda yankesici olabilir .aman ha vakit kaybetmeden polise bildirirsin eger oyleyse
selam kızlar,sabah diyetisyenime gittim kilomu söylemiycem çoook ama çok mutluyum şükür emeğimin karşılığını alıyorum yeni diyet listem hazırlandı çok kötü değil inşallah bu haftada iyi sonuç alırım,çok yorgunum aşırı bir baş ağrısı var üzerinize afiyet,paşacım arkadaşlık isteği yollayan bendimBirazdan bugün yediklerimi yazıcam
elimde bir kupa kuşburnu 3 tane diyet bisküvi ara öğünümü yapıyorum,paşacım maalesef açık kapalı kimsede hoşgörü kalmamış sıkma canını bazen öyle orjinaller çıkar
koskocaman 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti inşalah önümüzdeki yıl herkes için hayırlı geçer herkesin istedikleri olur ...........
Paşacım geçmişte okudum sana çok dua ettim allahım ömürlü hayırlı evlatlar versin sana çok içten ettim dua mı en kısa zamanda bir bebeişin olacak buna inan....
günaydın en son ben yazmışım kimse yazmamış herkese günaydınlar olsun biz erkenden kalktık yine dün 10 da bi yattım ece nöbetlerim derken erkenden kaldırdı bebelerim,ortalık ne kadar sakin bizim buralarda ölü şehir gibi,dün gökyüzü delinecekti uykudayken ödüm koptu havai fişekmiş ....
birazdan kahvaltı hazırlıycam bakalım sonra ne yaparız eşim evde ev kalabalık oğlan evde allah yardımcım olsun....
ben ganfed gibi Almanya'dayim.canım bu tarifi deniyim ebn en iyisi bebem sagol ben keksiz biliyordum bunu sagol sende haklısın ne yapayım nasıl istiyorsan öle yap benim yerimede ye bari ben bir kere ipin ucnu kaçırdım pişman oldm birdaha düşünmüyorm yemeyi bebem ısırırkende benim yerimede ısır ben hissederim burda hım derimsen nerdesinki bebem:44::44:
afiyet olsunmarifetli hatun herseyi biliyor .bende ondan kopya cekiyom hehee sen yap yap ben zahmete girmeden denenmis tariflerden yapayim bari:))hangisini yaptiysam cok guzel oldu canim eline saglik
ya isin ilginci,ben pirinc lapasi yapmayi seviyorum yaaaaSevgili rakibem benim sana sevinidirici bir haber veriyim pirinç lapasını bıraktımsabah pirinç lapasını yedim 4 kaşık tavkl tel şehriye yedim 1 elma yarım arttla sezon kapadım anacım bu aralar ısınamıyorm ben ya haberin olsn işim komigi midem kalktı birdahada yemem:2::2:sen neler yedin anlat bakem
o hafiza kaybi bende siddetli derecede var.hatta bazen düsünüyorum,acaba alzheimer falanmi olucam ne.benim unutkanligim had safhadaben geldim hanıııımmmm....
ohhh çok şükür akşam yemeği telaşesi bitt hiper oğlum babasının ömrünü törpüloyor içerde bende kızla ilgileniyorum,acaip unutkan oldum kızlar neden acaba 1 yıldan fazladır böyle yaşlı bilge bir teyze narkozdan olur demişti doğumlardan sonra hafızam kayboluyor resmen....
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
çay
ara
1 yeşil elma
öğle
ton balıklı salata
ara
3 adet diyet bisküvi
şekersiz kuşburnu çayı
akşam dün pişirdiğim 60 gr.kıymalı ıspanak yemeğin geri kalanı
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
birazdan
200 gr. meyveyle günü kapatıcam
günaydın bebem bebeleri bana yolla ben onlarla oynarımbenimkide evde birazdan kahvaltı yapıcem gece panik atak çarpıntısıyla uyandım eşime bagırdım oda hemen geldi kese kagıdını aldım agzıma nefes aldım nefes verdim elhamdrillah geçti aklım çıktı birşey olcek diye anlıcagınız yeni yıla panik atak nöbetiyle girdim bgün babamın dogm günü drsaydı 60 yaşına giricekti aıcaktım nice senelere diye rahmeytliyi çok özledim kokusu burnumda tütüyor
ben ganfed gibi Almanya'dayim.
afiyet olsun
ya isin ilginci,ben pirinc lapasi yapmayi seviyorum yaaaa
o hafiza kaybi bende siddetli derecede var.hatta bazen düsünüyorum,acaba alzheimer falanmi olucam ne.benim unutkanligim had safhada
Allah rahmet etsin canim
şakası bile kötü döverim seni kızında ölemi diyor ay ne ka güzel kızın benden yana adresi ver hemen hediye yollyum o sıpaya
tlmba tatalısına hayır demişim ben onamı evet dicem:18::18:hoş reglimde yakın canım çok fena tatlı çekiyor elma yedim demin aslında yemem lazımdı emme pirinç lapasını zorla yeidm midem kalktı şaka bir yana ya yapmasammı eski diyetinme dönüyüm ben en iyisi
canım eşim arkamdaydı o haltı yapamazda hoş baktım çantaya birşey olmamış çok şükürşimdi frambazlı pasta olsaydı ne ka gzüel olurdu facede biri arkadaşlık yollamış o senmisin bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?