Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim bugün neler yaptıgıma sabah eerkenden telefonun sesine kalktım hayde eşime kahvaltı hazırladım ıhlamrnu koydm ocaga yumurta kırdım 2adet kahvaltılıklarıda dizdin sininin içine otrma odasına getirdim ben sizleri okrken o kahvaltısını yaptı sonra pc kapadım yatayımd edim anacım adan yanıma girdi dedim noliyi biraz yatalım gel sen le deid gidicem birazdan dedi yattık sarıldık 2 kere telefon geldi hade dedim tamam dedi gene yya kalmışız saate bakarımki ebr bitmiş len kociş dedim getti ebrbugün ebrucumla görüşemedim anlıcagınız onn yerine işlerim çoık
evi süpürücem
silicem
toz alıcem
duşa kabını temizlicem
ütü yapıcem
çamaşırları atıcem beyazlıları yıkıcem
daha yataıgımı toplamadım onu toplcem
allahtan akşama yemegim var
wc yıkıcem
evi tavalandırıcem paşa beyin kafesini temizlicem işlrim çok nevresimleirmi degiştiircem
bugün kahvaltıda pirinç lapası yaptım onu yedim dereotl maydonozlu yeşil soganlı karabiber ve diger baharaktalradn attım yedim 1 bardakta s şimdilik allahım affetsin bu kadarmı olr tadı ya midem kalktı:120::120:reglim yakın ne yapam s ttt vcd rakibem beni geçer neme lazım ah ah çok hırsılandım bilesin rakibem :78::78::78:haberin olsnm bu arada tartılmadım kaç kilo geliyormd iye işşallah perşembe tartıya çıkıcem ozaman dicem sizlere kaç kilo geliyorm :18::18:eşime söz verdim paşa perşembe ben tartıcem seni dedideaman deminden beri ben yazıyıom ben okyom nerde bu devlet nerde bu millet huuuuuuuuuuuuuuuuöylen akşama pirinç lapası bol su 3 gün perşeembe günüde dkana başlıcmde ne yiyordk dkanda:44::44::44:

canım bu tarifi deniyim ebn en iyisi bebem sagol ben keksiz biliyordum bunu sagol sende haklısın ne yapayım nasıl istiyorsan öle yap benim yerimede ye bari ben bir kere ipin ucnu kaçırdım pişman oldm birdaha düşünmüyorm yemeyi bebem ısırırkende benim yerimede ısır ben hissederim burda hım derim sen nerdesinki bebem:44::44:

kızlar ben ayrılmak ıstıyorummm..suresız ızınmı dersınız mezunmu dersınız bılemem....bılmıyorum da ne zaman donecegımı...herkesı opuyorum arada ugrarımm opuyorum
ne oldu canim insallah kotu bisey yok .:26:
kiz sende mi yilbasi kutlamaya gittin cabuk geri don dusun bakalim hiristiyanlar bizim kurban bayramimizi kutluyormu
ramazani kutluyormu o uyuzlar hayvan severlerden bahsediyom kurbanda kurban kesmemizi hayvanlara zulum sayan o utanmaz mahluklar gercekte islam dusmani reziller.yilbasinda kesilen hindilere neden ses cikarmiyorlar bombalari patlatim havayi kirletenlere neden bisey demiyorlar
neden gece vakti bebelerin uykudan sicrayarak uyanmasina kuslarin hayvanlarin kiyamet kopmuscasina sagasola dagilmasina kacismasina yada olmesine bisey demiyorlar .kurbana vahset diyen yaratiklar neden bu vahseti gormuyorlar acaba hicmi dusunmeyiz bizben yillardir kutlamadim kutlamamda abi

canim icki iciyorsun ama bende pasama katilacam yilbasi kutluyorsun sonrada allahtan yardim istiyorsun ,bu hic olmadi bencede
kirilma ama ickinin bir damlasi bile haramdir.ve eger bir damla bile icsen 40 gun o senin vucudunu terk etmez hemde 40 dun hic br ibadetin kabul olmazmis bunu ben demiyom yanlis anlama bunu hocalarimiz alimlerimiz soyluyor bak ne guzel dua etmissin bunu bunu icki ile heba etme ne olur .ben mehmeh akifin bir sozu ile baglayim bari insallah kirilmazsiniz banada .''bir elimde kadeh,bir elimde kuran,ne kafir oldum,nede musluman''bu kadar.surci lisan ettiysem affola

vay be hatundaki azme bakin.gittigi yerleride yoldan cikariyor .azimli rakibem ama sen dur sen dur ben gene guzelce 1 saat sporumu yptim. sabah zaten bisey yemedim oglen bir kase musli yedimaksama bulgur pilavi yerim sadece onuda bilmiyom ya belkide yogurt yerim simdiden karar vermeyim demi

ben kizimi artik bagliyacam yada sutune uyku ilaci katacam .kac gundur mahvetti beni bide benimle siskosun diye dalga geciyor celimsiz.ama kiz hakli ben debeleniyom o fistik gibi yapiyor sporunu benim ona yetismem ne mumkunama iyide oluyor beni acayip azimlendiriyor .resmen surukluyor beni spora oy anam oy her yerim sizliyor

marifetli hatun herseyi biliyor .bende ondan kopya cekiyom hehee sen yap yap ben zahmete girmeden denenmis tariflerden yapayim bari:))hangisini yaptiysam cok guzel oldu canim eline saglik

yap tabi canim hatta yaptiginin hepsinide ye ne olacak canim bikereden bisey olmaz desemde bana innama sakin yeme cancagazim bak yarisiyoruzguzel guzel verelim atalim kilocuklari sonra sen bebisini kucagina al azeri ile ben senin yanina geliriz o zamanda azeri yapip getiri sana sende afiyetle yersin .oturur bide guzelce dedikodu yapariz takimin diger uyelerini cekistiririz demi ama

kiz cantani kontrol et cuzdanin yada bilezigin falan vardiysa cantanda yankesici olabilir .aman ha vakit kaybetmeden polise bildirirsin eger oyleyse

şakası bile kötü döverim seni kızında ölemi diyor ay ne ka güzel kızın benden yana adresi ver hemen hediye yollyum o sıpaya

tlmba tatalısına hayır demişim ben onamı evet dicem:18::18:hoş reglimde yakın canım çok fena tatlı çekiyor elma yedim demin aslında yemem lazımdı emme pirinç lapasını zorla yeidm midem kalktı şaka bir yana ya yapmasammı eski diyetinme dönüyüm ben en iyisi
kiz cantani kontrol et cuzdanin yada bilezigin falan vardiysa cantanda yankesici olabilir .aman ha vakit kaybetmeden polise bildirirsin eger oyleyse

canım eşim arkamdaydı o haltı yapamazda hoş baktım çantaya birşey olmamış çok şükür şimdi frambazlı pasta olsaydı ne ka gzüel olurdu facede biri arkadaşlık yollamış o senmisin bebem

selam kızlar,sabah diyetisyenime gittim kilomu söylemiycem çoook ama çok mutluyum şükür emeğimin karşılığını alıyorum yeni diyet listem hazırlandı çok kötü değil inşallah bu haftada iyi sonuç alırım,çok yorgunum aşırı bir baş ağrısı var üzerinize afiyet,paşacım arkadaşlık isteği yollayan bendim birazdan bugün yediklerimi yazıcam

elimde bir kupa kuşburnu 3 tane diyet bisküvi ara öğünümü yapıyorum,paşacım maalesef açık kapalı kimsede hoşgörü kalmamış sıkma canını bazen öyle orjinaller çıkar

koskocaman 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti inşalah önümüzdeki yıl herkes için hayırlı geçer herkesin istedikleri olur ...........

paşacım geçmişte okudum sana çok dua ettim allahım ömürlü hayırlı evlatlar versin sana çok içten ettim dua mı en kısa zamanda bir bebeişin olacak buna inan....

ay o bayan senmiydin bende beeni rakibem dididydim rakibem var ama sureti yok hoş benimde vardıda yok bir ara koycem işşallah görürüsünüz benim çirkinligimi

diyet listen nasıl bbem merak ettim b arada söylesene yavr ya bilirdik kilonubak dersen vallahi sana şnu vericem:131::131::131:bana eger dimezsem virmemcanım dogr açık kapalı ölede çok denk geldim öcü gibi bakıyolar bizim gibilere
Allah razı olsn bebem inan bir hamile kalsam dogrsam tüm türkiye sevinicek

Sevgili rakibem benim sana sevinidirici bir haber veriyim pirinç lapasını bıraktım sabah pirinç lapasını yedim 4 kaşık tavkl tel şehriye yedim 1 elma yarım arttla sezon kapadım anacım bu aralar ısınamıyorm ben yahaberin olsn işim komigi midem kalktı birdahada yemem:2::2:sen neler yedin anlat bakem

ben geldim hanıııımmmm....

ohhh çok şükür akşam yemeği telaşesi bitt hiper oğlum babasının ömrünü törpüloyor içerde bende kızla ilgileniyorum,acaip unutkan oldum kızlar neden acaba 1 yıldan fazladır böyle yaşlı bilge bir teyze narkozdan olur demişti doğumlardan sonra hafızam kayboluyor resmen....

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
çay

ara
1 yeşil elma

öğle
ton balıklı salata

ara
3 adet diyet bisküvi
şekersiz kuşburnu çayı

akşam dün pişirdiğim 60 gr.kıymalı ıspanak yemeğin geri kalanı
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

birazdan
200 gr. meyveyle günü kapatıcam

günaydın en son ben yazmışım kimse yazmamış herkese günaydınlar olsun biz erkenden kalktık yine dün 10 da bi yattım ece nöbetlerim derken erkenden kaldırdı bebelerim,ortalık ne kadar sakin bizim buralarda ölü şehir gibi,dün gökyüzü delinecekti uykudayken ödüm koptu havai fişekmiş ....

birazdan kahvaltı hazırlıycam bakalım sonra ne yaparız eşim evde ev kalabalık oğlan evde allah yardımcım olsun....

günaydın bebem bebeleri bana yolla ben onlarla oynarım benimkide evde birazdan kahvaltı yapıcem gece panik atak çarpıntısıyla uyandım eşime bagırdım oda hemen geldi kese kagıdını aldım agzıma nefes aldım nefes verdim elhamdrillah geçti aklım çıktı birşey olcek diye anlıcagınız yeni yıla panik atak nöbetiyle girdim bgün babamın dogm günü drsaydı 60 yaşına giricekti aıcaktım nice senelere diye rahmeytliyi çok özledim kokusu burnumda tütüyor

ben ganfed gibi Almanya'dayim.
marifetli hatun herseyi biliyor .bende ondan kopya cekiyom hehee sen yap yap ben zahmete girmeden denenmis tariflerden yapayim bari:))hangisini yaptiysam cok guzel oldu canim eline saglik
afiyet olsun
ya isin ilginci,ben pirinc lapasi yapmayi seviyorum yaaaa
o hafiza kaybi bende siddetli derecede var.hatta bazen düsünüyorum,acaba alzheimer falanmi olucam ne.benim unutkanligim had safhada

Allah rahmet etsin canim

pirinç lapasımı:120::120:zate sevmiyordm dedim bir zorlym sabah yaptım güzel birşey olarak hayal ettim dedim yi paşaanacım yiyemeidm öylene normal yemegime döndüm reglide olmadım ben ya:44::44:wc hiç görüşmüyorm bu ara
vay sizi gidi alamancılar sizikız oralar nasıl güzelmi merak ettim

sabah ballı ılık suym içmeyi unututumkahvaltıda yedikelrim badem domates çarliston biber 2 adet kepek ekmeginden biber salçalı kaşarlı tost yagsız 5 biradave yeşil çay içtim 3 siyah 3 yeşil zeytin bir bardakta suyumu içtim

öylene birşey yemeyi düşünmüyorm meyveyle geçiştiricem akşamada taze fasülye 4 kaşık 2 kaşık blgr pilavı bol salata ve cacık yapmayı düşünüyorum bebeler eşim evde kızlar vakit blpta giremem haberiniz olsn az romantik takılalım didim
hoş 2 gündür ben söylüyom ben çalıyom bu topikteeeeeeee
rakibem nerdesim huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yok cancagazim ben yollamadim senin adresini bilmiyomki yollayimarkadaslik .sakin yeme pasta falan hebide don eskisine ya
lapa igrenc ben yapamadim eminim sende yapamazdin biz az ve oz yiyerek diyet yapalim daha iyi kendini sok diyetlere alistirma hizli giden hizli geri gelir balim.kizim az once gene dedi anne gel spor ypalim emme ben basariyla savusturdum oglani bahane ettim o uyusun sonra yapalim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…