nasıl yanı bunlar gecerlımı degıl mı sımdışimdi rakipler şunlar
1-viyonaposeberry
2-ohcanıma deysinnuhan
3-bahaykberenim
4-dudujangandet
5-paşamgerbera
kızlar kuralar bu kişileri çektim kazamız mubarek olsun
gerberacım her hafta b arakadaşlar çekilicefi için yenden kapatıcam kuraları haftaya işşallah çekicem yeniden anlaşıldımı bebem
ayy ben de yediklerimi yazayım valla ben bgn bi yedim ki...1 hafta yemesem olur yani ama annem gelmişti memeleketten o güzelim yemeklerine karşı koyamadım(
08:30 sabah 1 adet biber dolması 1 dilim kek yedim (ne alakaysa)
10:00 ara da 1 adet simit yedim:26::26:
14:30 öğlen 1 tapak etli nohut 4 dilim ekmek yedim
yarım saat sonra filan da yarım kase sütlaç yedim
akşam da 2 dilim kek yedim
aboooooo
ayy yarından itibaren bu liste tamamiyle değişecek arkadaşlar...
bgn spora vereyim bari kendimi
gecmis olsun :2:
ben bgün yediklerimi yazıyımda kurayı çekiyim kim kime çıkmış:131::131:
sabah ballı sirkeli suyumu içtim ılık
sahab yediklerim şunlar
1-kibrit kts büyüklügünde peynir
2- 5 bir arada ve yeşil çay
3-2 adet etimek
4-5 adet yeşil zeytin
5-2 çatal ymrta sahanda
öylen yediklerim alt kata indim
1 - 2 kupa bardagı açık çay
2-4 adet elmalı kurabiyereglim yakınya allah var çok gzüel yapmış benim kanki
akşamada yediklerim şunlar
1- bir kase yogurt
2-tavuk gögsünü jülyen dogradım baharatlı soya soslu pişirdim
3-1 büyük kereviz
4-yarım demet dereotu
5-soda
hepsini karıştırdım yedim dok tttu allah var
sodayıda birazdan içicem ben ş çekiliişleri yapıyım geliyorm bekleyin beni anacım
canım valla ben de aynen senin gibi şundan da ye bişey olmaz bundan da ye ne olacak yakarsın söylene söylene bi bakmışım 61 olmuşum hani herkese az geliyor ama benim kemik yapım inan ki 55 den yukarısını kilolu gösteriyor...istersen ayrintili anlatayim ozelden
benim problemim o zaten canim..o kadar dengesiz bir beslenmem varki suan.agustosta tr gittim 61 kiloyla..o kiloyada yeni dusmustum zorla dusmustum.
ama 2 ayda 4 kilo almis gelmisim hatta 5 desen yeri.hergun biri davet etmisti.annemde surekli uyariyordu' bak insanlar senin icin cagiriyor sakin kilo alacagim diye yememzlik etme"
bende bi kahvalti yapiyordum birde gittigim yerde tum tabagimi bitirmiyordum ama neticede hamur isi yagli seyler ve ust uste hergun olunca direk oturmus vucuduma..neyse buraya geri dondum (ABD) 1.5 ay kadar yine dikkat edemedim kendimi toparlayamadim.
simdi 2 aydir kalorsi hesabi yapmaya calisyorum dikkat ediyorum falan ama tik yok.diyet listeleri bana cok fazla geliyor.o kadar yesem kesin alirim diyorum.bir arkadasimin dedigine gore metabolizmamai mahvetmisim.diyetisyene ihtiyacin var dedi.burda gidemem sigortamiz yok.hersey pahali zaten.yazin tr donecegim anca eylul gibi baslayabilirim diyetisyene..65 in altini goremiyorum.66-65 rasinda dolanip duruyorum biktim valla.
canım geçerli kagıtları her hafta taze yazıyormya ben kurayı çektim sonrada geri kayladım fincanımın içine koydm haftaya kolay olsun diyenasıl yanı bunlar gecerlımı degıl mı sımdı
canım saglık olsn inan benim yanımda olsaydı ben ona seve seve bakardım dadılık yaptım 6 sene hem parada almazdım rabbim hayırlı kapılar açsın ne diyeyim sende çalışmak zorndasın ne yapıcaksın ekmek parasıbabam yarın geliyor kızlar ve amelıyata karar vermiş durumda annem nisana kadar bizimle kalacaktı ama artık babamın yanında olması gerekecek minik kuzuma da bakıcıya gitmek kalıyor resmen içim yanıyor yaaa gerçi hemşerim bir teyze var burada o bakarım kendi torunum gibi dedi ama yinede alışması falan zaman alabilir bi de kadın mayısta memleketine gidecek seneye gelecek ama olsun mayıs ve haziran aylarında ne yaparım bilmiyorum kafam bi milyon dünden beri
canımcım bu biraz kilo alma diyeti gibi olmuş yinede afiyat olsun anne yemeklerinin tadı bambaşka olur
çok sağol canım....
afiyet olsun canım...
baktım canım anladım
kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminle
canım yanımda götürüyümolarmı ama benimki cam ya ya kırılırsa :18::18:
yogurt çok tüket
vallahi hiç yememişin he kız bu ney birde diyet yapıcek hatm bende anneme gidicem memlekete şimdiden sayıyor kadın sen gel şunu bunu yaıcem diye ben ne yapsam kuru biber dolmasına ölürüm ben:18::18:
canım eşim geldi yazsında çekelim krayı bakalım kim kime çıkıcek
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin
hehehehee annemi bgn sabah gönderdim:))şimdiden sonra dikkat edecem inşallah...sen bi gitte annenin yanına senin de yediklerini görürüzhehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa
bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi
sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada
mezuniyetin hayirli olsun canim insallah basiri ile koruyabilirsintebrikler birdaha
canım kimi istersen tabagına onu sunuyum benbekle birazdan çekiyim yazıcam kim kime çıkmış
saymaya başla birazdan rakibin belli olcek
canım bende neler yedim bir bilsenanne yemeklerine dayanılmıyor:))
baktım canım anladım
kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminle
yogurt çok tüket
vallahi hiç yememişin he kız bu ney birde diyet yapıcek hatm bende anneme gidicem memlekete şimdiden sayıyor kadın sen gel şunu bunu yaıcem diye ben ne yapsam kuru biber dolmasına ölürüm ben:18::18:
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin
hehehehee annemi bgn sabah gönderdim:))şimdiden sonra dikkat edecem inşallah...sen bi gitte annenin yanına senin de yediklerini görürüzanne yemeklerine dayanılmıyor:))
kadın sayıor bak neler yapıcekmiş
sütlaç
aşre
krbiber dolması
kelem yani lahana dolması
keşkek
haşhaşlı çörek sıcacık çayla ne gider be şimdi
kız ben verdikelrim kiloy alıyormşm birde allah korosn benim annemden uzak durmam lazım kanımca
yaa benim annem 3 gün kaldı valla iki kilo almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum..ayyy keşkekide bi severim ki sorma olsada yesek şöle tereyağlı tereyağlıbaktım canım anladım
yogurt çok tüket
kadın sayıor bak neler yapıcekmiş
sütlaç
aşre
krbiber dolması
kelem yani lahana dolması
keşkek
haşhaşlı çörek sıcacık çayla ne gider be şimdi
kız ben verdikelrim kiloy alıyormşm birde allah korosn benim annemden uzak durmam lazım kanımca
şimdi rakipler şunlar
1-viyonaposeberry
2-ohcanıma deysinnuhan
3-bahaykberenim
4-dudujangandet
5-paşamgerbera
gerberacım her hafta b arakadaşlar çekilicefi için yenden kapatıcam kuraları haftaya işşallah çekicem yeniden anlaşıldımı bebem
kız gel ben sana yapıyım çok güzel yaparımyaa benim annem 3 gün kaldı valla iki kilo almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum..ayyy keşkekide bi severim ki sorma olsada yesek şöle tereyağlı tereyağlı
Canim simdi yarismayi kazanana odul var mine olacak:)
yarışmayı kazanana öpücük veriyoruz bebem tabi kabul edersentakımda hırs oluyor motive yükseliyor bebem ama karar verdim kazanan ben kendi ellrimle önce çiçek sonrada kupa vericem
kız gel ben sana yapıyım çok güzel yaparım
yarışmayı kazanana öpücük veriyoruz bebem tabi kabul edersentakımda hırs oluyor motive yükseliyor bebem ama karar verdim kazanan ben kendi ellrimle önce çiçek sonrada kupa vericem
Once opucuk sonra kupa cicek oooo daha br olsun hirslanmak icin
şimdi rakipler şunlar
1-viyonaposeberry
2-ohcanıma deysinnuhan
3-bahaykberenim
4-dudujangandet
5-paşamgerbera
nuhan cım son olarak gonderdıgın fotonun ustunde modelı tam olarak yazmıyor bıde rıca etsem fıyet aralıgını yazabılırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?