Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi rakipler şunlar
1-viyonaposeberry
2-ohcanıma deysin nuhan
3-bahaykberenim
4-dudujangandet
5-paşam gerbera
kızlar kuralar bu kişileri çektim kazamız mubarek olsun
gerberacım her hafta b arakadaşlar çekilicefi için yenden kapatıcam kuraları haftaya işşallah çekicem yeniden anlaşıldımı bebem

selam kızlar nasılsınız keyifler yiyidir umarım bugün karneler dağıtıldı ve sonunda tatile girdik gerçi seminerim var ama olsun sonuçta ders anlatmayacağım oturcam dinleyeceğim geleceğim

nasıl yanı bunlar gecerlımı degıl mı sımdı

babam yarın geliyor kızlar ve amelıyata karar vermiş durumda annem nisana kadar bizimle kalacaktı ama artık babamın yanında olması gerekecek minik kuzuma da bakıcıya gitmek kalıyor resmen içim yanıyor yaaa gerçi hemşerim bir teyze var burada o bakarım kendi torunum gibi dedi ama yinede alışması falan zaman alabilir bi de kadın mayısta memleketine gidecek seneye gelecek ama olsun mayıs ve haziran aylarında ne yaparım bilmiyorum kafam bi milyon dünden beri

canımcım bu biraz kilo alma diyeti gibi olmuş yinede afiyat olsun anne yemeklerinin tadı bambaşka olur

gecmis olsun :2:

çok sağol canım....

afiyet olsun canım...

buda menüm....

sabah
yarımdan az simit
dil peyniri
domates

ara
yok

öğle
1 kase çorba
salata

ara
yok

akşam
yarım tabak haşlanmış karnabahar
1 çay bardağı yoğurt

ara
az önce 150 gramlık taze hurma

ve bolll su bi fitte spor....

nuhan cım son olarak gonderdıgın fotonun ustunde modelı tam olarak yazmıyor bıde rıca etsem fıyet aralıgını yazabılırmısın

canım valla ben de aynen senin gibi şundan da ye bişey olmaz bundan da ye ne olacak yakarsın söylene söylene bi bakmışım 61 olmuşum hani herkese az geliyor ama benim kemik yapım inan ki 55 den yukarısını kilolu gösteriyor...
şimdi şöyle birşey var vücut bi yerden sonra kiloyu tutuyor yani direnç evresine geçiyor senin bu evreyi kırman lazım...bi ara bende de oldu bi türlü 64 ün altına inemiyordum sonra dedim ki kendi kendime şu yeme düzenimi bi değiştiriyim her seferinde farklı kahvaltı yaptım bi gün haşlanmış yumurta yiyorsam ikinci gün 2 dilim ekmeğe sandiviç yapıp yiyordum aralarda sadece sıvı yada yoğurt tüketiyordum öğlen haşlanmış sebzelerden ya da haşlanmış tavuk tan salatalar yapıyordum ya da diyet çorbalardan pişirip yiyordum..akşamlarıda saat altıdan sonra kesinlikle birşey yemiyordum yemek olarak da ya çorba içiyordum ya da ızgara türü yapıyordum kendime ama bir hafta boyunca sürekli değiştirdim aralara farklı şeyler koydum bazen canım çok istediğin erken saatlerde bir porsiyon tatlı bile yedim ama düzenli sporumuda yaptım tabi sonuç olarak 1 hafta da 2 kilo verdim...
belki senin vücudunda sürekli aynı rutine alıştığı için kilo vermeyi reddediyor olabilir farklı şeyler dene bence

nasıl yanı bunlar gecerlımı degıl mı sımdı
canım geçerli kagıtları her hafta taze yazıyormya ben kurayı çektim sonrada geri kayladım fincanımın içine koydm haftaya kolay olsun diye
canım saglık olsn inan benim yanımda olsaydı ben ona seve seve bakardım dadılık yaptım 6 sene hem parada almazdım rabbim hayırlı kapılar açsın ne diyeyim sende çalışmak zorndasın ne yapıcaksın ekmek parası
canımcım bu biraz kilo alma diyeti gibi olmuş yinede afiyat olsun anne yemeklerinin tadı bambaşka olur

çok sağol canım....

afiyet olsun canım...

tenkyu bebem diyormki yatarken sütmü ısıtıp içsem 3 erik kursuyla ne dersiniz bu arada ballı syu içtim tık yok pazardan beri wc görüşemedim yane yiyeyim

bgn ki sporum kızlar
35 dk tempolu yürüyüş
kızımla 15 dakika deli gibi dans :))
şimdide eliptik bisiklete binecem 30 dk
bu kadar üstelemezdim de çok yedim bugün yaa karnım da vicdanımda rahatsız....

Canim simdi yarismayi kazanana odul var mi ne olacak:)

2-ohcanıma deysin nuhan rakip olmusuz....süper...

Son düzenleme:
Bireysel Dereceler
1)Azerikizi (%3.51) 7. Takım
2)Ayşecig (%2.63) 1. Takım
3)berenvildan(%2.34)6. Takım

Azeri kızı tebrikler... birinci olmuşssun. Sanırım bugunde mezun oldun. Ömrün sağlıklı uzun ve zapzayif geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…