Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabahtan yazayım menümü bugün yarım gün çalışıyorum işleri hal edip eve geçeyim akşama girerim tekrartan :)
Sabah
1 tabak müsli
ara öğün (10:30)
1 adet elma
Öğlen
1 simit+1 dilim peynir+1 domates
ara öğün
2 adet mandalina
akşam
misafirliğe gidecem artık ne varsa bahtıma
ara öğün
1 bardak süt

Kızlar birşey danışacam size normalde en geç 1 de uyurum ancak cumartesi proje yazacağım için yatmam 3-4 ü bulur ben acıkmış olurum meyve-yoğurt dışında ne yesem olur ki

eşimi işe yolladım didim kızlar ne yapıyorlarbu arada sırtımda bir düzelme yok aynı tas aynı hamam ya bugün hafta sonu kimse glemz gene ben çalar ben oynarım sırtımın agrısına bile aylayıp oylayıp yazıyorm takimimi bırakmak istemiyorm herkez gelsin buraıya yataklardan kalkın tek kaldım vallahi terkediledim diye şarkı yazdırıceksiniz bana he yedikelrimi topl yazayım bebeler ugraşmayın şimdi paş ne yedi ne yemedi diye

Çok geçmiş olsun canım sırtında fıtık falan mı var neden geçmiyor

ah paşam ahhh yeminle arkadaşlar bazen akrabalardan daha üstün olabiliyor zaten sen burada olsan gözüm kapalı teslim ederdim o cadı babanne müsvettesi huzursuzluk çıkarmayaydı bakaydı ölürdü sanki gerçi o da parayla bakıyordu değişen birşey yok yani ha bakıcı ha o en azından bakıcıdan öğlen alırım evimde de dırdır çekmem

gözlerime inanamadım eşime de gösterdim fotolarını o da beğendi baya güzel çekiyor makina fiyatı da çok ama çok uygun ben ucuz etin yahnisi yavan olur sözüne çok itimat ederdim ama çok şaşırdım çünkü canon 1000d bakmıştık 2000 tl idi ben de alabilirim kullanmak kolay değilmi çünkü bazılarında objektifi her seferinde ayarlamak sorun oluyor ya

Paşam unuttum yazmayı 200mg 20 tablet
canım benim kremi yokmu bebem benim ilaçlara karşı tepkim çok korkyorm içince panik atagım azıyordabu arada rakibem sensin kork benden seni kamyon gibi ezip geçicem ay pardon az vurup kaçıcem kız sen diyetisyene gidiyordn lisetyi yayınlamadın ama olmyor böl ediyeyim sanapakibemin ne yediklerini topl yaz ayrı yazma

babanne para alırmıki kız tüh onun sıfatınaevladının bebesine para alıcek peh benim kaynanam allah gönlüne göre versin canım ne diyeyim üst komşm burdayken bırakırdı ban kızıyla oynaşırdım ytrdm beni allah var kızı çok severdi oda gitti taşındı çok özleidm sıpamı ya gidicem görmeye
kızlar merak ettigim birşey var siz düdüklüyü klipsi kllan varmı aranızda 1 sorm bu birde içi boşken kapatıyorsnuzya agzını sabit kapanıyorm yoksa az oynyorm bimden aldım düüdklü tencere klipsi dönüyor memeisni indiirince pişriyoya kendini kitliyor sizindemi öle yoksa ben kazıkmı yedim eşim bunu modeli böle galiba dedide

selam kızlar herkese iyi hafta sonları,anam hemen öğle olmuş allahtan bide erken kalkıyorum günler kısacık öğle yemeği saati gelmiş daha spora gitmedim bir tost yapıyim sporuma gideyim yemek yok akşama onlalrı ayarlayim sonra yine gelirim...

Güzel çok sevindim....
buda yeni fotograf
Kahvaltım..
sevgiler

Güzel çok sevindim....
buda yeni fotograf
Kahvaltım..Eki Görüntüle 616860
sevgiler

koyma kız ş resimeleri yiyen var yiyemeyen var o ney dukan krebimibende dkan yaptımda heç hoşlaşamadım yaw aklıma krep geldikçe midem bulanıyorsana afiyet bal olsun şekerim şaka yaptım alınmayasın heaz öz ye rakiben seni geçmesin

Oh sonunda eve geldim çayımı kitabımı bilgisayarımı aldım camın önünde keyfime bakayım Bu hafta sonu gelmeyecek sandım yorgunluktan

bende dukan keribini sevmedim... o fotograftakini fırında yapiyorum.
kuru mayayi kabartiyorum. içine, 3 ad.yumurta akı, 8 kaşık yulaf kepeği, 2 kaşık bugday kepeği, 3 kaşık yoğurt koyup, son olarakta bir yumurta sarısını üzerine sürüyorum ve çörek otu serpiyorum. evde çörek otu yoktu bugun çörekotsuz oldu. dehset güzel değil ama kötüde değil... ama dünkü dukan tiremusum harikaydı... Bak onun fotografini çekmeyi unuttummmhaftaya yenisini yaparım belki bu sefer fotografı unutmuyum.

Ben çokmu yiyorum acaba? rakibim neredesin sen neler yedin? bi bakayım?

ayıp olmuş bak resmi çekip koyaydın keşke bende düşündümde o diyeti bende kanda pırtılaşma varya yasak
Oh sonunda eve geldim çayımı kitabımı bilgisayarımı aldım camın önünde keyfime bakayım Bu hafta sonu gelmeyecek sandım yorgunluktan

benide al yanına birlikte takılalım

ayıp olmuş bak resmi çekip koyaydın keşke bende düşündümde o diyeti bende kanda pırtılaşma varya yasak

Paşam sağlık herseyden önemli... dukan hem zor hem kolay bir diyet... ben listeli bird iyet yapsaydım kaçamak yaptigimda birakıyordum diyeti... fakat bu diyette kaldığım yerden devam edebildim. en çok bunu sevdim.

Paşam sağlık herseyden önemli... dukan hem zor hem kolay bir diyet... ben listeli bird iyet yapsaydım kaçamak yaptigimda birakıyordum diyeti... fakat bu diyette kaldığım yerden devam edebildim. en çok bunu sevdim.

kiloyu ne kadarda verdin merak ettim bende dkan yaptım 5 gün 3 kilo verdim hoş gene yapıcektimde eşim kızdı yapamadım artık

Gel canım walla alalım çayımızı çok iyi olur.atla sıhhıyeden etlik dolmuşuna 20 dk burdasın özlemişim ne zamandır böyle takılmayı hafta sonları hep arazide yada denetim de oluyordum bu hafta sonunu kendime ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…