Bireysel Dereceler
1)Azerikizi (%3.51) 7. Takım
2)Ayşecig (%2.63) 1. Takım
3)berenvildan(%2.34)6. Takım
Tebrik azeri kızı inş sağlıklı ve hep zayıf kalırsın darısı bizim başımıza :)
sen birinci ol ben sana öçpücügün alasını vericemOnce opucuk sonra kupa cicek oooo daha br olsun hirslanmak icin
2-ohcanıma deysin nuhan rakip olmusuz....süper...
her hafta birinciydi maşşallah bu hafta kim olr acabaBireysel Dereceler
1)Azerikizi (%3.51) 7. Takım
2)Ayşecig (%2.63) 1. Takım
3)berenvildan(%2.34)6. Takım
Azeri kızı tebrikler...birinci olmuşssun. Sanırım bugunde mezun oldun. Ömrün sağlıklı uzun ve zapzayif geçsin. 7 takım dereceye girsinde varsın kilo verme sırasına girmiyelim b arada 2 olmşz ben aynı kilodayım ama
Sabahtan yazayım menümü bugün yarım gün çalışıyorum işleri hal edip eve geçeyim akşama girerim tekrartan :)
Sabah
1 tabak müsli
ara öğün (10:30)
1 adet elma
Öğlen
1 simit+1 dilim peynir+1 domates
ara öğün
2 adet mandalina
akşam
misafirliğe gidecem artık ne varsa bahtıma
ara öğün
1 bardak süt
Kızlar birşey danışacam size normalde en geç 1 de uyurum ancak cumartesi proje yazacağım için yatmam 3-4 ü bulur ben acıkmış olurum meyve-yoğurt dışında ne yesem olur ki
simidi çıkar bakıyım listeden ben çok istemem ragmen kaç aydır yemiyorm kilo yapar diye ama merzifon simidi yicem gidince 1 tane misafirliktede çorba salata başka şey yeme bak öpücügü kpayı kaybedersin vallahi geçen günümüz vardı brokolimi taşladım tavugumla gittigim yerde onu yedim süt içebilirsin bak sana kaıl vvermek gibi olmasında ben dt krusu aldım erik kurusu aldım çok dok ttyor şeker tatlı krizinede iyi geliyor
günaydım tombul tavuklarım ekmek kadayıflarım benim olsada yesem be
sen birinci ol ben sana öçpücügün alasını vericem
her hafta birinciydi maşşallah bu hafta kim olr acaba7 takım dereceye girsinde varsın kilo verme sırasına girmiyelim b arada 2 olmşz ben aynı kilodayım ama
simidi çıkar bakıyım listeden ben çok istemem ragmen kaç aydır yemiyorm kilo yapar diye ama merzifon simidi yicem gidince 1 tane misafirliktede çorba salata başka şey yeme bak öpücügü kpayı kaybedersin vallahi geçen günümüz vardı brokolimi taşladım tavugumla gittigim yerde onu yedim süt içebilirsin bak sana kaıl vvermek gibi olmasında ben dt krusu aldım erik kurusu aldım çok dok ttyor şeker tatlı krizinede iyi geliyor
günaydım tombul tavuklarım ekmek kadayıflarım benim olsada yesem be
Simidi hiç sevmem ben zaten ama doktor verdi canımçünkü bende bağırsak kısalması olduğu için çok az ekmek yiyebiliyorum doktorda en az bilgisayar başında olduğum güne simit yazdı ki dengeleyecek mi keşke sen yiyebilseydin benim yerime ben hiç sevmiyorum o susamları falan . Süt fena fikir değil canım
eşimi işe yolladım didim kızlar ne yapıyorlarbu arada sırtımda bir düzelme yok aynı tas aynı hamam ya bugün hafta sonu kimse glemz gene ben çalar ben oynarım sırtımın agrısına bile aylayıp oylayıp yazıyorm takimimi bırakmak istemiyorm herkez gelsin buraıya yataklardan kalkın tek kaldım vallahi terkediledim diye şarkı yazdırıceksiniz bana he yedikelrimi topl yazayım bebeler ugraşmayın şimdi paş ne yedi ne yemedi diye
benim yerimede bir ısırık al bebemSimidi hiç sevmem ben zaten ama doktor verdi canımçünkü bende bağırsak kısalması olduğu için çok az ekmek yiyebiliyorum doktorda en az bilgisayar başında olduğum güne simit yazdı ki dengeleyecek mi keşke sen yiyebilseydin benim yerime ben hiç sevmiyorum o susamları falan . Süt fena fikir değil canım
Çok geçmiş olsun canım sırtında fıtık falan mı var neden geçmiyor
belim degil canım sırtım yele gelmiş ondan hareket edemiyorm wc gitmek işkence :18::18:
ah paşam ahhh yeminle arkadaşlar bazen akrabalardan daha üstün olabiliyor zaten sen burada olsan gözüm kapalı teslim ederdim o cadı babanne müsvettesi huzursuzluk çıkarmayaydı bakaydı ölürdü sanki gerçi o da parayla bakıyordu değişen birşey yok yani ha bakıcı ha o en azından bakıcıdan öğlen alırım evimde de dırdır çekmemcanım geçerli kagıtları her hafta taze yazıyormya ben kurayı çektim sonrada geri kayladım fincanımın içine koydm haftaya kolay olsun diye
canım saglık olsn inan benim yanımda olsaydı ben ona seve seve bakardım dadılık yaptım 6 sene hem parada almazdım rabbim hayırlı kapılar açsın ne diyeyim sende çalışmak zorndasın ne yapıcaksın ekmek parası
tenkyu bebemdiyormki yatarken sütmü ısıtıp içsem 3 erik kursuyla ne dersiniz bu arada ballı syu içtim tık yok pazardan beri wc görüşemedim ya ne yiyeyim
nikon coolpix L25
en ucuz Nikon CoolPix L25 Dijital Fotoraf Makinas fiyat akakce.com'da Burada hakkinda baya bir fiyat var.
canım benim kremi yokmu bebem benim ilaçlara karşı tepkim çok korkyorm içince panik atagım azıyordaPaşam unuttum yazmayı 200mg 20 tablet
ah paşam ahhh yeminle arkadaşlar bazen akrabalardan daha üstün olabiliyor zaten sen burada olsan gözüm kapalı teslim ederdim o cadı babanne müsvettesi huzursuzluk çıkarmayaydı bakaydı ölürdü sanki gerçi o da parayla bakıyordu değişen birşey yok yani ha bakıcı ha o en azından bakıcıdan öğlen alırım evimde de dırdır çekmem
gözlerime inanamadım eşime de gösterdimfotolarını o da beğendi baya güzel çekiyor makina fiyatı da çok ama çok uygun ben ucuz etin yahnisi yavan olur sözüne çok itimat ederdim ama çok şaşırdım çünkü canon 1000d bakmıştık 2000 tl idi ben de alabilirim kullanmak kolay değilmi çünkü bazılarında objektifi her seferinde ayarlamak sorun oluyor ya
ah paşam ahhh yeminle arkadaşlar bazen akrabalardan daha üstün olabiliyor zaten sen burada olsan gözüm kapalı teslim ederdim o cadı babanne müsvettesi huzursuzluk çıkarmayaydı bakaydı ölürdü sanki gerçi o da parayla bakıyordu değişen birşey yok yani ha bakıcı ha o en azından bakıcıdan öğlen alırım evimde de dırdır çekmem
gözlerime inanamadım eşime de gösterdimfotolarını o da beğendi baya güzel çekiyor makina fiyatı da çok ama çok uygun ben ucuz etin yahnisi yavan olur sözüne çok itimat ederdim ama çok şaşırdım çünkü canon 1000d bakmıştık 2000 tl idi ben de alabilirim kullanmak kolay değilmi çünkü bazılarında objektifi her seferinde ayarlamak sorun oluyor ya
koyma kız ş resimeleri yiyen var yiyemeyen var o ney dukan krebimi bende dkan yaptımda heç hoşlaşamadım yaw aklıma krep geldikçe midem bulanıyor sana afiyet bal olsun şekerim şaka yaptım alınmayasın he az öz ye rakiben seni geçmesin
ayıp olmuş bak resmi çekip koyaydın keşkebende dukan keribini sevmedim... o fotograftakini fırında yapiyorum.
kuru mayayi kabartiyorum. içine, 3 ad.yumurta akı, 8 kaşık yulaf kepeği, 2 kaşık bugday kepeği, 3 kaşık yoğurt koyup, son olarakta bir yumurta sarısını üzerine sürüyorum ve çörek otu serpiyorum. evde çörek otu yoktu bugun çörekotsuz oldu. dehset güzel değil ama kötüde değil... ama dünkü dukan tiremusum harikaydı... Bak onun fotografini çekmeyi unuttummmhaftaya yenisini yaparım belki bu sefer fotografı unutmuyum.
Ben çokmu yiyorum acaba? rakibim neredesin sen neler yedin? bi bakayım?
Oh sonunda eve geldim çayımı kitabımı bilgisayarımı aldım camın önünde keyfime bakayımBu hafta sonu gelmeyecek sandım yorgunluktan
ayıp olmuş bak resmi çekip koyaydın keşkebende düşündümde o diyeti bende kanda pırtılaşma varya yasak
benide al yanına birlikte takılalım
Paşam sağlık herseyden önemli... dukan hem zor hem kolay bir diyet... ben listeli bird iyet yapsaydım kaçamak yaptigimda birakıyordum diyeti... fakat bu diyette kaldığım yerden devam edebildim. en çok bunu sevdim.
ayıp olmuş bak resmi çekip koyaydın keşkebende düşündümde o diyeti bende kanda pırtılaşma varya yasak
benide al yanına birlikte takılalım
Gel canım walla alalım çayımızı çok iyi olur.atla sıhhıyeden etlik dolmuşuna 20 dk burdasınözlemişim ne zamandır böyle takılmayı hafta sonları hep arazide yada denetim de oluyordum bu hafta sonunu kendime ayırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?