Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

paşam haftanın rakip isimlerini kurada çekermisin

canım sayım derken hangi üye kaç tane yorum yapmış onu diyorsun dimi...nasıl yapıyorsunuz sayımı her hafta bir kişimi seçiliyor beni bilgilendirirmisin...valla benim annem burdaydı 3 gündür 3 gün de bozdum iyice yeme düzenimi şimdi kızımı uyutayım hemen spora başlıycam..salata filan ye ya da meyveyle geçiştir istersen ben artık hiç bişey yemiycem artık yemiyiyim yani:)

tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin

hayir,li aksamlar kizlar ben girdigimde kalabalikti masallah ama ben gecmisi okuyup gelene kadar dagildi herkes bende yazam bari gelince okursunuz nasilsa

ayy nedir ki bu anlamadım ben ya:44::44::44:

canim buda kendi aramizda yarisma cekilisi takimca degil burdada kisisel olarak yani motivasyon yukselsin diye kucuk capli bi yaris gibi dusun her hafta pasacim cekilisi yapiyor eslesmis oluyoruz herkes biriyle rast gele yani oylede rakiple cekismeli bi yaris oluyor

gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

evet evet cek bakalim bu hafta rakibim kim olacak gerci bu haftanin moral bozuklugu ile bugun dozu kacirdim yediklerimi saymayim iyisimi ama su andan itibaren cok dikatli olacam yine

aaa güzelmiş valla...çok hoşuma gitti

canım ne diyorsun yaa hiçbirşey anlamadım neyse ben bildiğimi yapayım leslie
istersen ayrintili anlatayim ozelden
nerdeyse hiç bişey yememişsin yaa ben bgn yazmıyım en iyisi neler yediğimi:26::26::26:

benim problemim o zaten canim..o kadar dengesiz bir beslenmem varki suan.agustosta tr gittim 61 kiloyla..o kiloyada yeni dusmustum zorla dusmustum.
ama 2 ayda 4 kilo almis gelmisim hatta 5 desen yeri.hergun biri davet etmisti.annemde surekli uyariyordu' bak insanlar senin icin cagiriyor sakin kilo alacagim diye yememzlik etme"
bende bi kahvalti yapiyordum birde gittigim yerde tum tabagimi bitirmiyordum ama neticede hamur isi yagli seyler ve ust uste hergun olunca direk oturmus vucuduma..neyse buraya geri dondum (ABD) 1.5 ay kadar yine dikkat edemedim kendimi toparlayamadim.
simdi 2 aydir kalorsi hesabi yapmaya calisyorum dikkat ediyorum falan ama tik yok.diyet listeleri bana cok fazla geliyor.o kadar yesem kesin alirim diyorum.bir arkadasimin dedigine gore metabolizmamai mahvetmisim.diyetisyene ihtiyacin var dedi.burda gidemem sigortamiz yok.hersey pahali zaten.yazin tr donecegim anca eylul gibi baslayabilirim diyetisyene..65 in altini goremiyorum.66-65 rasinda dolanip duruyorum biktim valla.

esim yeni gitti kursa..gelsin leslie yi yapmam lazim hemen.ogleden sonra arkadasa gidecegiz bide uzakta evi.aksamada misafrm var hayatta yapamam bir daha.

iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamamama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum...Mezun olanlari kucaklayarak kutluyorum.
fiyona_07 hoşgeldin.

Rakibimi merakla bekliyorum..

Bende toplantıdan geldim. Yemeklerimi yaptım. Misafirlerim geç kaldı bekliyorum... 8,30 diye sözlesmistik ama bakalım neredeyse gelirler..

Neler yaptım;
Somon ızgara
Fırında kalamar
Buharda haslanmış burokoli karnıbahar
Satala
Peynir tabağı
ve misafirlerime Pilav....

ve finalde dukan usulu tiremusu...

Cok gecmis olsun canim kativasyonu nerde yaptiriyorsun

gecmis olsun :2:

baktım canım anladım
gelen giden yok takımın yine suyu çıktı arkadaşlar toparlanın yaaaa
kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminle
olur tabiki cnm da tartı işini ne yapacaksın ??

listemizi paylaşıma koyuyorum
canım yanımda götürüyüm olarmı ama benimki cam ya ya kırılırsa :18::18:
Diyete yeni başladığım için galiba ben acıkıyorum ne yapsam acaba :26:
yogurt çok tüket
vallahi hiç yememişin he kız bu ney birde diyet yapıcek hatm bende anneme gidicem memlekete şimdiden sayıyor kadın sen gel şunu bunu yaıcem diyeben ne yapsam kuru biber dolmasına ölürüm ben:18::18:
gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

canım eşim geldi yazsında çekelim krayı bakalım kim kime çıkıcek

ben bgün yediklerimi yazıyımda kurayı çekiyim kim kime çıkmış:131::131:
sabah ballı sirkeli suyumu içtim ılık
sahab yediklerim şunlar
1-kibrit kts büyüklügünde peynir
2- 5 bir arada ve yeşil çay
3-2 adet etimek
4-5 adet yeşil zeytin
5-2 çatal ymrta sahanda

öylen yediklerim alt kata indim
1 - 2 kupa bardagı açık çay
2-4 adet elmalı kurabiyereglim yakınya allah var çok gzüel yapmış benim kanki

akşamada yediklerim şunlar
1- bir kase yogurt
2-tavuk gögsünü jülyen dogradım baharatlı soya soslu pişirdim
3-1 büyük kereviz
4-yarım demet dereotu
5-soda
hepsini karıştırdım yedim dok tttu allah var
sodayıda birazdan içicem ben ş çekiliişleri yapıyım geliyorm bekleyin beni anacım

ewet cnm kim kaç tane mesaj yazmış tek tek sayılıyor sadece dün yazan yerler sayılıyor yani 24 saatlik
her alıntının cevabıda 1 mesaj sayılıyor

tesekkur ederım cnm gercekten cok guzel cekıyor bı bakıcam bende ozellıklerıne kızımın fotolarını cekmek ıcın gercı telımın 8 mgpiksel ama senın fotolar gıbı profesyonel cekmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…