Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nöbetten cıkıp evime gideyim güzellce bir karatay kahvaltısı hazırlıycam....sonrada pazara gidicem....pırasa..ıspanak..karnıbahar ...kurutulmuş taze fasulye alıcamkendime..beyaz lahana alıcam...salatasını yapıcam her akşam inş..

Canım bende yeni kaptan sanmıştım seni ama yeni başladığım için okudukça çözdüm
mesaj sayımında ben çalıştığım için bana verilen günü ancak ertesi akşam sayıp yazabilirim sorun olur mu yada bana rica etsem bana cumartesi günleri sayımı verseniz ben pazar sabah sayıp yazsam olur mu?
spora gelince ben bir trafik kazası geçirdiğim için nisan ayına kadar yavaş yavaş yürüyüş yada mekik gibi şeyler yapabiliyorum canım ama diyetisyenim sporda yakamadığım enerjiyi diyetle atmamı sağlayacak şekilde yazdı diyetimi.

bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....

Hoşbulduk canım

Herkese günaydın,sabah sabah ankara trafğinde zar zor ulaştım ofise sinir küpü oldum ya
hemencik kahvaltımı yazayım
1 dilim peynir
1 adet domates
2yeşil ve 1siyah zeytin
1 bardak süt
2 dilim çavdar ekmeği

HANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...

Canım benim diyetisyenim dedi ki diyette ideal su miktarı 3-4 lt arasıdır.Bu suya çaylar dahil ama dedi.Şimdi diyetin ilk başlarında iç 4 lt sonra vucut dirence geçince napacaz 5 lt su ile mi kandırıp hareket geçirecez.5 lt içemezsin miden bulanır ayrıca su zehirlenmesi deden aşırı bulantı var dedi.ben o yüzden şimdi 2,5 3 litre arası içmeye çalışıyorum.ama 3 ü geçmeyeye çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar...inşallah bir an önce iğleşir...

• Mesaj sayimi için;
örneğin, ben cumayi yapiyorum. Sayimi cuma gecesi saat 12 ila cumartesi sabahı saat 10,00 a kadar yabiliyormuyum? Birde cumartesi pazar sayim yok sanirim...

sanrimi bu hafta kilo verirsin stres yapmamya çalış.
Benim hedefim 73 fakat hedefime ulasinca kendime söyle bir aynada bakacagim . eger devam edebiilyorsam hedefimi 68e indirmeyi düsünüyorum.

Besi bir yerde : mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı
Dokuzlu çay:
İçindekiler ; 1 Paket Barut ağacı Kabuğu 50gr, 1 Paket Gymnema Sylvestre Yaprağı 30 gr, 1 Paket Mate 80gr, 1 paket Bilya Kekik 70 gr, 1 paket Çoban Çökerten 60gr, 1 Paket yeşilçay 100gr, 1 Paket Funda Yaprağı 100gr, 1 Paket Biberiye, 1 paket sinirli Ot

selam, hem dokuzlu çay hem 5'i biryerde aynı gün içinde kullanmak biraz fazla olmaz mi?
Ben dokuzlu çay almiştim 4 gün içtim fakat faydasini hiç algilamadim. Bu baharat işide dönemsel pazarlama tekniği bence. Aslinda ilaçtan farklari yok bazen bilmeden kendmize zarar verebiliyoruz.
Örneğin dukan topiğinde, kayisili form çayi çok moda... herkes birbirine tavsiye edip duruyor. İçreğinde sinemaki var. Bunu içince, kabizlarina çözüm üretikleri kesin fakat sinemakeyi düzenil kullanarak bağırsak tembeliğinin oluşmasini sağliyorlar. Yani eczaneden alinan müsiden farkil iedğil. Sinemeki 2,3 ayda, 5 günden fazla kullanılmamadir. Müsil persepektüsleride böyle yazar düzenli kulanmayın der.

ben günde 3 litde içiyorum.. 3-4 fincan yesil çay içiyorum. sabahlari kahvaltida 2 fincan siyah çay içiyorum. geçenlerde birgün hirs yaptim 4 litre bittirdim ama sürekli wcdeydim..

Son düzenleme:
meyvelerimi evde unutmuşum bugün ya yakınlardada market yok nasıl bir ara öğün yapabilirim kızlar ofisde sadece her türlü bitki çayı ve çorba var

çokuzun süredir menemen yemiyordum...
çeyrek soğann 2ad domates yarim köy biberi 2 ad. yumurtadan menemen ve dukan ekmeğimi bandira bandira yiyorum..
2 fincan sekersiz çay.

Son düzenleme:

nuhancım..sallama olarak içiyorum bu cayları..ve 1 er kupa..suda da 3 litre yi geçmek tehlikeli olur aslında..

selamlar herkese,diyetisyenime gittim sabah ordan arkadaşa geldim çok mutluyum perşembe söylüycem kilomu ama hedefime az kaldı hedefim 59 du ama 55 diyorum artık ondan sonra korumak istiyorum,bir bardak çay içiyorum diyetimi yazarım birazdan....

hadi hayırlısı canım galiba baya kilo vermişsin
bende bugün meyVelerimi evde unutmuşum aşağıda sıkma portakal suyu yapan yerden 2 tane portakal istedim

canım bence senin diyete değil düzenli spora ihtiyacın var

hoşgeldin bebeemm
canım ben acayip spor yapan bi kişiyim hergün23 dk. leslie yaparım15dk. kondisyon bisikletine binerimve kalça ve göbiş hareketlerimvar 3-4 set halinde onları yapıyorum sporsuz asla olmaz hergün 3 saat tuz ile birlikte sauna şortum var onu giyiyorum ve öyle sporumuyapıyom
bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....
sende h.g.

HANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...
canım yaaabiraz fazla gibime geldi tuvaletten çıkamazinsan

seni çok kararlı gördümcanım tebrikler hadi bakalımhayırlı olsun yeni diyetin

Eki Görüntüle 624788
çokuzun süredir menemen yemiyordum...
çeyrek soğann 2ad domates yarim köy biberi 2 ad. yumurtadan menemen ve dukan ekmeğimi bandira bandira yiyorum..
2 fincan sekersiz çay.
ohhhhhhhhhhhh nükhet yaptın gene yapacağını vallaafiyet olsun

tebrik ederim hayatım sana yazdım ama görmedin sanırımşu 735 kalori olan diyetini banaanlatır mısın bende ondan yapayım çünkü benimkilo vermek için 926 kalıri almama gerekli

Son düzenleme:
şu 3 kiloyu vermeden gitmiycem kızlar buradan kararım kesin ve sıkı birşekilde yapacağım sporumu

yediklerimi yazayım

sabah ballı sirkeli su

kahvaltı

2 dilimtam buğdayekmeği kızarmış
4 siyah 1 yeşil zeytin
1kk peynir
maydonoz çeri domates
2 fincan çay

arada türk kahvesi tek şekerli

şimdilik bu kadar

Kislar benim toplantim var... taa karsiya gidecegim. aksama 19,30da stepim insallah yetisirim. gece yorgun olmazsam görüsürüz... uyursam yarin sabaha...
sevgiler...

tamam canım o zaman spor listesi sen de
nivea body de tüm vücudu çalıştıran hareketler var,ben onunla başlıcam sanırım..ölçülerimi de pazartesi sabahı kilomla beraber ölçer yazarım.Daha önce de yapmaya çalışmıştık çok istikrarlı olmamıştı bu kez düzgünce yapalım
günaydın arkadaşlar...güzel bir gün olsun hepimize....benim kvalidem ve annem umreden dönüyorlar bugün..yogun bir gün olucak...
hayırlı olsun canım gözün aydın
hepsini 1 günde içiyorsan fazla olur canım.bitki çaylarını 3 fincandan fazla tüketmemek gerekiyor diye biliyorum.suyun güzel
herkesin kilosuna göre bir su içme oranı varmış aslında.Mesela ben 104 kilo ile başladığımda,kilomun oranına göre günde 4 lt su içmem gerekiyordu.oran nasıl hesaplanıyordu tam hatırlamıyorum ama 100 kg için 4 lt şeklinde baz alırsak bulabiliriz
oohh afiyet olsun canımmm..beyaz lahanayı marul gibi ince ince doğrayıp salata yapardım ben,sen de öyle mi yapıyorsun canım?
canım cumartesi pazar herkes izinli oluyor,dolayısıyla sayım yapmıyoruz.ertesi gün yaparsın sayımı sorun olmaz sporuna gelince seni spordan muaf tutalım canım,sen sağlık durumuna göre kendini ayarlarsın.Allah tekrar yaşatmasın geçmiş olsun
cumartesi-pazar sayım yok canım.mesela cuma gününün sayımı yapacaksın,perşembe gecesi 23.59 dan sonra,00.00 dan itibaren yazılmış mesajları sayıyorsun,cuma gecesi 00.00 a kadar yazılmış mesajlar olacak.dolayısıyla cuma gecesi 00.00 dan sonra sayımı yapacaksın ama o saatte uyuyorsundur veya müsait değilsindir,cumartesi-pazar yapabilirsin cuma günkü mesajları veya en kötü pazartesi yapabilirsin
evet canım katılıyorum
hadi bakalım maşallah
canım o zaman belki de sen ideal kilondasındır.bu kadar spor yapmaya nasıl kilo gitmez hayret boyun kaç bilmiyorum ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…