Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???
*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın
Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum
bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....
HANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...
Mesaj sayım tarihleri:
1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) gerbera...5.2.13 salı
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba
4) roseberry...7.2.13 perşembe
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)berenim...20.2.13 çarşamba
*1 günlük (24 saatlik) sayımlar halinde hazırladım.
*alıntılar da tek tek sayılarak,1 mesaj sayılıyor.
*arka arkaya 5 mesaj yazıp,mesaj sayımı doldurayım tarzı sözde paylaşımlar,çok belli oluyor arkadaşlar,lütfen yapmayın,eğer paylaşım yapmak istemiyorsanız veya yapamıyorsanız dürüstçe söyleyin
*yanlışlıkla veya sistemden kaynaklı 1 den fazla yayınlanmış mesajları saymayın
izinli olanları listeden çıkardım... yarın sayım yapmak istiyorum sonra üstümde yük oluyor haftaya salı kardeşim ameliyat olcak haftaya pek giremem zaten riskli diyo doktor burun kıkırdağı ve burun etinden olcak ama kalpte problem varmış 1 saat önceden iğne yapcaklarmış aman korkmaya başladım yagerçi diyorum ne kadar hasta olanlar var ameliyat oluyor nolcakki diyorum ama canım sıkkın iyileşincede bademcikleri alıncak ikisi ağır olur dedi doktor ...
insallah veririz bu sefer..metabolizmam bozuldu.ruyama bile girdi.doktora gidiyorum metabolizma yasimi ogrenmye..28 yasindasiniz ama metabolizma yasiniz 62 cok cok kotu bunu duzeltemeyiz ne yapsak diyordu..cok uzuluyordum..nerdeyse 2 aydir ayni kiloda kalinca kafayi yedim artik bilincaltimdada
o duyguyu cok iyi biliyorum..diyorum ya onceden kacamak hic yapmazdim yapsamda mutlaka kalorisi kadar spor yaparak harcardim.simdi toparlayamiyorum kendimiuzuluyorum halime valla..gitmemene cok sevindim
gecmiste bende bir takimda baska bir nickle katilmistim..takimin motivasyon cok dusuktu..kimse dogru duzgun spor yapmiyordu..kilo verseeler bile bir dahaki haftaya aliyor veya hic veremiyorlardi..ayda 1 kilo kurali koymustuk artik.bide spor kurali..yoksa takimlarda olmanin bir manasi olmuyor..kendi kilo veremedigi gibi gevseklikle digerlerininde motivasyonunu bozuyor..ama malesef suan ben kendi icimde o durumdayimartik biktim vermem lazim ya alti ustu 5 kiloooooo..nerde eski hilal
canim senin hedefin kacti..mutlaka soylemissindir de ben kacirdim..benimde boy 174..hedefim once 60..sonra 58 olup 60 olmamak oldummu hemen kontrol altina almak..
HER gün mutlaka 3 litre su içeceğim kızlar....bunun yanında 3 büyük kupa yeşil çay,1 kupa 5 i bir yerde,1 kupa 9 lu çay,1 kupa elma sirkeli ılık su,ve ıhlamur adacayı içicem..siyah cayı minimuma indiricem..siyah cay içersem diğer caylarımı içemiyorum...
Eki Görüntüle 624788
çokuzun süredir menemen yemiyordum...
çeyrek soğann 2ad domates yarim köy biberi 2 ad. yumurtadan menemen ve dukan ekmeğimi bandira bandira yiyorum..
2 fincan sekersiz çay.
Besi bir yerde : mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı
Dokuzlu çay:
İçindekiler ; 1 Paket Barut ağacı Kabuğu 50gr, 1 Paket Gymnema Sylvestre Yaprağı 30 gr, 1 Paket Mate 80gr, 1 paket Bilya Kekik 70 gr, 1 paket Çoban Çökerten 60gr, 1 Paket yeşilçay 100gr, 1 Paket Funda Yaprağı 100gr, 1 Paket Biberiye, 1 paket sinirli Ot
selam, hem dokuzlu çay hem 5'i biryerde aynı gün içinde kullanmak biraz fazla olmaz mi?
Ben dokuzlu çay almiştim 4 gün içtim fakat faydasini hiç algilamadim. Bu baharat işide dönemsel pazarlama tekniği bence. Aslinda ilaçtan farklari yok bazen bilmeden kendmize zarar verebiliyoruz.
Örneğin dukan topiğinde, kayisili form çayi çok moda... herkes birbirine tavsiye edip duruyor. İçreğinde sinemaki var. Bunu içince, kabizlarina çözüm üretikleri kesin fakat sinemakeyi düzenil kullanarak bağırsak tembeliğinin oluşmasini sağliyorlar. Yani eczaneden alinan müsiden farkil iedğil. Sinemeki 2,3 ayda, 5 günden fazla kullanılmamadir. Müsil persepektüsleride böyle yazar düzenli kulanmayın der.
ben günde 3 litde içiyorum.. 3-4 fincan yesil çay içiyorum. sabahlari kahvaltida 2 fincan siyah çay içiyorum. geçenlerde birgün hirs yaptim 4 litre bittirdim ama sürekli wcdeydim..
selamlar herkese,diyetisyenime gittim sabah ordan arkadaşa geldim çok mutluyum perşembe söylüycem kilomu ama hedefime az kaldı hedefim 59 du ama 55 diyorum artık ondan sonra korumak istiyorum,bir bardak çay içiyorum diyetimi yazarım birazdan....
canım ben acayip spor yapan bi kişiyim hergün23 dk. leslie yaparım15dk. kondisyon bisikletine binerimve kalça ve göbiş hareketlerimvar 3-4 set halinde onları yapıyorum sporsuz asla olmaz hergün 3 saat tuz ile birlikte sauna şortum var onu giyiyorum ve öyle sporumuyapıyomcanım bence senin diyete değil düzenli spora ihtiyacın var
hoşgeldin bebeemm
sende h.g.bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....
HER gün mutlaka 3 litre su içeceğim kızlar....bunun yanında 3 büyük kupa yeşil çay,1 kupa 5 i bir yerde,1 kupa 9 lu çay,1 kupa elma sirkeli ılık su,ve ıhlamur adacayı içicem..siyah cayı minimuma indiricem..siyah cay içersem diğer caylarımı içemiyorum...
canım yaaabiraz fazla gibime geldi tuvaletten çıkamazinsanHANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...
seni çok kararlı gördümcanım tebrikler hadi bakalımhayırlı olsun yeni diyetinnöbetten cıkıp evime gideyim güzellce bir karatay kahvaltısı hazırlıycam....sonrada pazara gidicem....pırasa..ıspanak..karnıbahar ...kurutulmuş taze fasulye alıcamkendime..beyaz lahana alıcam...salatasını yapıcam her akşam inş..
ohhhhhhhhhhhh nükhet yaptın gene yapacağını vallaafiyet olsunEki Görüntüle 624788
çokuzun süredir menemen yemiyordum...
çeyrek soğann 2ad domates yarim köy biberi 2 ad. yumurtadan menemen ve dukan ekmeğimi bandira bandira yiyorum..
2 fincan sekersiz çay.
tebrik ederim hayatım sana yazdım ama görmedin sanırımşu 735 kalori olan diyetini banaanlatır mısın bende ondan yapayım çünkü benimkilo vermek için 926 kalıri almama gerekliselamlar herkese,diyetisyenime gittim sabah ordan arkadaşa geldim çok mutluyum perşembe söylüycem kilomu ama hedefime az kaldı hedefim 59 du ama 55 diyorum artık ondan sonra korumak istiyorum,bir bardak çay içiyorum diyetimi yazarım birazdan....
selamlar herkese,diyetisyenime gittim sabah ordan arkadaşa geldim çok mutluyum perşembe söylüycem kilomu ama hedefime az kaldı hedefim 59 du ama 55 diyorum artık ondan sonra korumak istiyorum,bir bardak çay içiyorum diyetimi yazarım birazdan....
tamam canım o zaman spor listesi sen dekaptanim spor listesi ben olusturabilirim.onceden cok disiplindiydim simdi saldim biraz.bide vakit bulamiyorum ama sorumluluk bende olursa utanir yaparim
herkes istedigini yapsin..yurumek yada leslie gibi.ama bence bazi hareketlerimiz olsun hepsinden karma bicimde..
bel-bacak-basen-kalca-gobek...
hepsini iceren bi egzersiz listesi yapalim belirli sayilariyla beraber.
olculerimizi verelim
1 ay sonunda olcu bildirimi yapalim
gunluk egzersiz listesi tutalim vs..
nasil olur sizce kizlar.
hayırlı olsun canım gözün aydıngünaydın arkadaşlar...güzel bir gün olsun hepimize....benim kvalidem ve annem umreden dönüyorlar bugün..yogun bir gün olucak...
hepsini 1 günde içiyorsan fazla olur canım.bitki çaylarını 3 fincandan fazla tüketmemek gerekiyor diye biliyorum.suyun güzelHER gün mutlaka 3 litre su içeceğim kızlar....bunun yanında 3 büyük kupa yeşil çay,1 kupa 5 i bir yerde,1 kupa 9 lu çay,1 kupa elma sirkeli ılık su,ve ıhlamur adacayı içicem..siyah cayı minimuma indiricem..siyah cay içersem diğer caylarımı içemiyorum...
herkesin kilosuna göre bir su içme oranı varmış aslında.Mesela ben 104 kilo ile başladığımda,kilomun oranına göre günde 4 lt su içmem gerekiyordu.oran nasıl hesaplanıyordu tam hatırlamıyorum ama 100 kg için 4 lt şeklinde baz alırsak bulabilirizHANİ gül kaynak die bir dr vardı..o deişti ki günde 4 litre su için bakın görün nasılda zayıflıyorsunuz die....ama 4 litre zararlıdır sanki yaa...
oohh afiyet olsun canımmm..beyaz lahanayı marul gibi ince ince doğrayıp salata yapardım ben,sen de öyle mi yapıyorsun canım?nöbetten cıkıp evime gideyim güzellce bir karatay kahvaltısı hazırlıycam....sonrada pazara gidicem....pırasa..ıspanak..karnıbahar ...kurutulmuş taze fasulye alıcamkendime..beyaz lahana alıcam...salatasını yapıcam her akşam inş..
canım cumartesi pazar herkes izinli oluyor,dolayısıyla sayım yapmıyoruz.ertesi gün yaparsın sayımı sorun olmazCanım bende yeni kaptan sanmıştım seni ama yeni başladığım için okudukça çözdüm
mesaj sayımında ben çalıştığım için bana verilen günü ancak ertesi akşam sayıp yazabilirim sorun olur mu yada bana rica etsem bana cumartesi günleri sayımı verseniz ben pazar sabah sayıp yazsam olur mu?
spora gelince ben bir trafik kazası geçirdiğim için nisan ayına kadar yavaş yavaş yürüyüş yada mekik gibi şeyler yapabiliyorum canım ama diyetisyenim sporda yakamadığım enerjiyi diyetle atmamı sağlayacak şekilde yazdı diyetimi.
Hoşbulduk canım
cumartesi-pazar sayım yok canım.mesela cuma gününün sayımı yapacaksın,perşembe gecesi 23.59 dan sonra,00.00 dan itibaren yazılmış mesajları sayıyorsun,cuma gecesi 00.00 a kadar yazılmış mesajlar olacak.dolayısıyla cuma gecesi 00.00 dan sonra sayımı yapacaksın ama o saatte uyuyorsundur veya müsait değilsindir,cumartesi-pazar yapabilirsin cuma günkü mesajları veya en kötü pazartesi yapabilirsinÇok geçmiş olsun. Acil şifalar...inşallah bir an önce iğleşir...
• Mesaj sayimi için;
örneğin, ben cumayi yapiyorum. Sayimi cuma gecesi saat 12 ila cumartesi sabahı saat 10,00 a kadar yabiliyormuyum? Birde cumartesi pazar sayim yok sanirim...
evet canım katılıyorumBesi bir yerde : mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı
Dokuzlu çay:
İçindekiler ; 1 Paket Barut ağacı Kabuğu 50gr, 1 Paket Gymnema Sylvestre Yaprağı 30 gr, 1 Paket Mate 80gr, 1 paket Bilya Kekik 70 gr, 1 paket Çoban Çökerten 60gr, 1 Paket yeşilçay 100gr, 1 Paket Funda Yaprağı 100gr, 1 Paket Biberiye, 1 paket sinirli Ot
selam, hem dokuzlu çay hem 5'i biryerde aynı gün içinde kullanmak biraz fazla olmaz mi?
Ben dokuzlu çay almiştim 4 gün içtim fakat faydasini hiç algilamadim. Bu baharat işide dönemsel pazarlama tekniği bence. Aslinda ilaçtan farklari yok bazen bilmeden kendmize zarar verebiliyoruz.
Örneğin dukan topiğinde, kayisili form çayi çok moda... herkes birbirine tavsiye edip duruyor. İçreğinde sinemaki var. Bunu içince, kabizlarina çözüm üretikleri kesin fakat sinemakeyi düzenil kullanarak bağırsak tembeliğinin oluşmasini sağliyorlar. Yani eczaneden alinan müsiden farkil iedğil. Sinemeki 2,3 ayda, 5 günden fazla kullanılmamadir. Müsil persepektüsleride böyle yazar düzenli kulanmayın der.
ben günde 3 litde içiyorum.. 3-4 fincan yesil çay içiyorum. sabahlari kahvaltida 2 fincan siyah çay içiyorum. geçenlerde birgün hirs yaptim 4 litre bittirdim ama sürekli wcdeydim..
canım o zaman belki de sen ideal kilondasındır.bu kadar spor yapmaya nasıl kilo gitmez hayretcanım ben acayip spor yapan bi kişiyim hergün23 dk. leslie yaparım15dk. kondisyon bisikletine binerimve kalça ve göbiş hareketlerimvar 3-4 set halinde onları yapıyorum sporsuz asla olmaz hergün 3 saat tuz ile birlikte sauna şortum var onu giyiyorum ve öyle sporumuyapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?