Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sonuç listelerinden kopyaladım bu kadarını

Ganfed...57...0.6 kg
Paşam3405...80...0.8 kg
roseberry...65,5...0.7 kg
bahayk...52,8...0.5 kg
berenim2012...88...0.9 kg
gerbera1987...91,7...0.9 kg
dudujan...108,1...1.1 kg
fiyona_07...60...0.6 kg
nuhan...82,7...0.8 kg

kırmızıyla yazdığım rakamlar bu ay sonuna kadar en az vermeniz gereken kilolar canlar.Farkettiyseniz gayet makul.Zaten bu rakamları da veremezsek nasıl ilerleyebiliriz ki

listenin kalanını da daha sonra yaparım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar....bu akşam kesin bir kararla yarın sabah itibarıyle karatay dietine başlamaya karar verdim....takıma dönme sansım var mı acaba?
SAPHİRA cımmm cnm geri dönmüşsün...çook sevindim..eskisi gibi pozitif enerjinle yine harikalar yaratacagına eminim:)

canım bence senin diyete değil düzenli spora ihtiyacın var

hoşgeldin bebeemm

Bu mesajdanda anlasildigi gibi sanirim yeni takim baskanı Saphira.. Gerberanin yeni bir görevi varmi?

Bu mesajdanda anlasildigi gibi sanirim yeni takim baskanı Saphira.. Gerberanin yeni bir görevi varmi?

ben yeni takım kaptanı değilim canım aslında yaklaşık 1 yıldır kaptan benim,izindeydim sen doğal olarak yeni katıldığın için aramıza bilmiyorsun :) Gerberanın benim belirlediğim yeni bir görevi yok ama kendisnin istediği bir şey olursa konuşur hep birlikte hallederiz

ilk önce bu 0.8kg i haftalik sandim. Dikkatlice yeniden okuduğumda, subatin son gününe kadar benim vermem gerkeken kilo 0.8 olduğunu anladım. Bu çok az değil mi? yani bir geneli iyakalamak için az tahminlerler mi?

SAPHİRA cım sanırım takımda yer yok ama bu önemli değil....çünkü sonucta sizleri tanıyorum ve takımımı çok özledim..vee yaza kadar en az 15 kg yi üzerimden atmak istiyorum..yer olmasada burda sizleyim kuzum ben:)

AYY saphiram çok sevindim beni de takıma geri çagırmk istemene...gönlünden geçmene çok mutlu oldum canımmm...kalp kalbe karşıymış cidden

bu arada yeni gelen tanımadıgım arkadaşlarım hoşgeldiniz...eski takım arkadaşlarım selamlar sevgiler hepinizee.....

kendimi yeni bir döneme basliyormus gibi hissettim. hemen yariş havasina giriyorum...

daha önce karatayla 88 den 76 ya kadar düşmüştüm ..ve çok istikrarlı gitmişti...karataydan çok umutluyum..ama çok kilo aldım beeeeeennn.....

ben yarın başlıyorum kuzucuumm...beraber karatay yapalım lütfeeeeeeennnn..dediğin gibi az yaglı bir karatay..lütfennnnn:)
canım yapalımm tabi yalnız ben ilk haftamda dukan atak yapayım diye düşündüm ya da diyet uzmanımız neve sorarız,ilk hafta verebileceğimizin maximumunu verelimmm
ilk önce bu 0.8kg i haftalik sandim. Dikkatlice yeniden okuduğumda, subatin son gününe kadar benim vermem gerkeken kilo 0.8 olduğunu anladım. Bu çok az değil mi? yani bir geneli iyakalamak için az tahminlerler mi?
canım tabiki azz bu benim sizlere belirlediğim hedef kilolar değil,bazen 1 ayda hiç kilo verilmemiş hatta alınmış olabiliyor,bu o olmasın diye bir önlem
evet canım,tabiki listeye girememndışında paylaşımımız tüm hızıyla devam etsinnnn
kendimi yeni bir döneme basliyormus gibi hissettim. hemen yariş havasina giriyorum...
işte takım ruhu işte motivasyon
daha önce karatayla 88 den 76 ya kadar düşmüştüm ..ve çok istikrarlı gitmişti...karataydan çok umutluyum..ama çok kilo aldım beeeeeennn.....

evet bitanem çok iyi gidiyordun yılmak yok yine vericezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…