Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir.

En iyisini yapmışsın canım tek başına 2 küçük canavarla nasıl başa çıkacaksın sanada yazık walla
sagolun canlarım babam ıcın ve kızım ıcın dıleklerınıze kız sımdılık ıyı bıraz daha ama diş sorunu var bugun de asısı var yaaaa
ıstahı da ıyıce gıttı sımdılık boyleyız
cnm zaten cıt cıtlı badısı var bogazına kadar kapalı tutuyor ama malesef terlıyor ve soguyor

canımın ıcı sonunda geldın haaaaa yasasın hosgeldın sefa getırdın

kızlar yaaaaa cok sıkıldım valla bugun kombıcılerın bır saat gec kalması yuzunden dogalgazımız baglanamadı ve apartman da kalorıfer yakmayı durdurmus valla ne yapcaz bılmıyorum ıkıgun doncaz yanı bıde kalabalıktan sıkıldım sanırım bıraz ınsanın en yakını ol sa da yıne de sıkıldım

Selam kızlar
saat kaçtan beri açık kk ama bir türlü fırsat bulamadım anca şimdi yazabildim

sen yazabilmissinde ben daha yeni gelebildimm canim hg aramiza tekrar aman dertlere takilsak dert bitmez ceki ver kuyrugunu gitsin gittigi kadar demi aam.canini siuktigina degmez

canim ya sogukta kalmayin
elektirik sobasi falan biseyler yak yada yakininiz yokmu iki gun onlarda kalin valla kis gunu hasta olursunuz

bugun yediklerimi sayim
sabah yok
oglen yok
aksama borek var ama hemde tavuklu kirma boregiiki dilim yerim kesin .su an acliktan olmek uzereyimsahurda canim istemedi bisey yemedim aksam yediklerimle oruc tuttum
aksama saldiririm herhalde

bugun yarim saatte wii sporta tenis oynadimspor sayilirsa,bu arada hergun duzenli yarim saat sporumu yaptim onu soylemeyi unutmayim

kesin sen 59u gordun ki 55 diyorsun tebrikler canim basarilarinin devami gelir insallah tez zamanda istedigin kiloya kavusursun

3 kilocuk ney ki canım o senden korksun

kizlar basim oyle bi agriyorki hastalanacam galiba bugun oglumda hastalandi zaten sabahtan beri onla ugrasiyom doktora goturdum anca geldim

hadi hayırlısı canım galiba baya kilo vermişsin
bende bugün meyVelerimi evde unutmuşum aşağıda sıkma portakal suyu yapan yerden 2 tane portakal istedim

canım bu hafta tam 6 hafta oldu ve ben tam 10 kilo vermiş oluyorum,ama harfi harfine uyuyorum diyetime,darısı sana inşallah.....

baharcım ben ilk diyete başladığımda bana diyetisyenim bu idyeti vermişti ve ben 2,5 kilo vermiştim 1.700 yağdan gitmişti sende dene istersin.....

sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
domates-salatalık

ara
1 ekşi yeşil elma

öğle
yağsız domatesle pişireceğin şehriye çorbası doayana kadar

ara
1 ekşi yeşil elma

akşam
koca bir kase kıvırcık,kırmızı lahana,turp aklına ne geliyorsa bir salata yapıp üzerine 1 bardak haşlanmış bakliyat bu 5 gün yapılacak 2 günde salata ve 100 gram tavuk haşlama

gece
1 yeşil elma(ekşi)
emin ol bu diyetle net 2,5-3 kilo gider...

canımın ıcı sonunda geldın haaaaa yasasın hosgeldın sefa getırdın
sağol tatlışımmm
ayy kış günü fena olmuş canım Allahtan 2 gün
kizlar basim oyle bi agriyorki hastalanacam galiba bugun oglumda hastalandi zaten sabahtan beri onla ugrasiyom doktora goturdum anca geldim
çok geçmiş olsun
ne güzelmiş liste ama işte ara öğünlü hele ki elmalı diyetler beni kurt gibi acıktırıyor neye saldıracağımı bilmiyorum o zaman yoksa ben de deneyebilirdim bu listeyi

Kizlar nasilsiniz.ben dün giremedim hic sayfaya.cok yorgundum aksamda saat 9,30 da uyumusum degilde bayilmisim resmen.artik cezam neyse cekicem napiyim...

oğlanı doyurdum kendi yemeğimi yaptım 30 gram kıymalı ama ben 2 günlük 60 gramla kereviz pişirdim onu yicem,evdekilerde çorba, kuru fasulye-pilav ayran çok yorgunum sporumuda yaptım evi süpürecektim ama kaldı,yarın oğlanı kreşten alıp anneme gidicem kızkardeşimle sinemaya gidicez önce sabah bir sporuma giderim sonra saat 12 de kavitasyon randevum var sonra pazar hepsini yetiştiririm inşallah....

selam kizlar.napiyorsunuz.benim isim basimdan askin.ev ariyoruz.sehir degistiricez.ölüyorum internette ev aramaktan.
sizler nasilsiniz.nasil gidiyor diyet?

Dün yediklerimi yaziyim hemen
sabah 1 kase aktivya yogurt
ara 2 adet kuru kaysi
oglen yiyemedim is yüzünden
ara 1adet elma
aksam 4civarlariydi 4kasik pilav 5kasik az yagli ciger kavurma 1dilim kepek ekmegi.
Spor 15 dk eliptik bisiklet 20 dk plates

seçilcim ekşi elma beni çok tutuyor bende öyle düşünüyordum ama açlığımı bastırıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…