Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun canım inş kardeşim çabuk ayağa kalkar

Günaydın kızlar bugün az daha kahvaltı edemeden çıkacaktım evden ama annem sağolsun benim kaç kaldığımı fark edip hemen hazırlamış
1 dilim peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük bardak 100ml süt

bu annelerde olmasa yanmisiz biz
demi canim annenin eline saglik

gecmis olsuncanim allah acil sifalar versinama sakin misafirler deyip cok yemediyetine dikkat et yine sen emi

canimcim geciktirmenin anlami yokki sadece cektiginle kalacan eninde sonunda olman gerekiyor bari erken yaptirda kurtul o reflu illetinden.ben 20 dk basindan beri izliyom mukemmel olmasada iyi dizi

ya bu kavitasyon ne demek ben hic bilmiyorum:26:

bu annelerde olmasa yanmisiz biz
demi canim annenin eline saglik

aynen canım ya rejime başladığmdan beri evdeki yemekleri annem bana göre yapıyor.okul tatil kardeşim bir ona yemek bir bana yemek hiç söylenmeden yapıyır bazen düşünüyorum evlenip napacam annemle mutlu mutlu oturuyoruz işte

canim sen bu yemeklere yada corbaya hic yag katmiyormusun

don artik canim seni cok ozledik .haklisin evde misafir olunca hic bisey yapamiyor insan kolay gelsin sana neyseki bitmis misafirlikleri

demi demi
ama evlenmeden olmuyorki insan kendine bi yoldas istiyor sen evlen kendin kendine yemek yaparsin

demi demi
ama evlenmeden olmuyorki insan kendine bi yoldas istiyor sen evlen kendin kendine yemek yaparsin

ya aslında yemek yapmayı çok severim ama nasıl yapacam evlenince ben eve gidiyorum saat 8 oluyor:26: neyse bulacaz bir yol herhalde çok hamarat olacam

acil şifalar..

gunaydin kizlar nasilsiniz iyisiniz insallah
.yarin bildirim gunu neler yaptiniz bakalim:26:

artik cuma sabahalri saat 12ye kadar bilidirim yapabilyoruz diye okumustum... ben cuma sabahlarini tercih etmek istiyorum...
Bu hatfa bende durma var... allahim cuma sabahina kadar yardim et..

canim sen bu yemeklere yada corbaya hic yag katmiyormusun
ganfed roseberry ne yapar bilmiyorum. Ben çorbaya yağ (unda) koymuyorum. yemek için sogan kavurcağım zaman 1 tatlı kaşığı zetin yağ koyuyorum. et balık tavuk hiç sağsiz firinda pişiriyorum...omleti krep tavasnida hiç yağsız pisiriyorum. Dukan ekmeğimi hiçyağsız yağlı yağıt üzerinde pisiriyorum...

hiç sevmediğim halde bugün domates çorbası vardı zorla yedim 1 kasede yoğurt yedim öğlen yemeğinde arada mandalina yedim.
şimdi ofisde birinin doğumgünüymüş pasta almışlar ay zorla ye bir dilim birşey olmaz ısrarlarına rağmen yemedim ama yersin yersin diye masaya bıraktıkları pasta bana bakıyor çöpe atsam da günah olacak puffff:18:

Kislar benim islerim çok aksiyor..spor dus yemek yap çalis vs dereken aksam oluyor.. yeni bir karar aldim. hergün saat 13,00e kadar burasi bana serbest sonra aksamdan sonra geleceğim...
aksama görüsürüz
sevgiler

canim ya sogukta kalmayin
elektirik sobasi falan biseyler yak yada yakininiz yokmu iki gun onlarda kalin valla kis gunu hasta olursunuz
cnm burada yakın yok malesef ıkı tane ufomuz var onlarla ısınmaya calısıyoruz sımdılık sorun yok gayet sıcak ev ama ınsallah elektrık gıtmez ve yarın mutlaka gelırler cok sıkıldım cunku bı gelse dogalgaz köklicem valla
ınsallah ıkı gundur cnm yarın gelecekler bakalım sozde
cok gecmıs olsun cnm yaaaa acıl sıfalar dılıyorum

selam kızlar banyoyu temizledim duvarlarını sildim falan misafirlerim var hala işte böyle.

yediklerimi yazayım

sabah ılık ballı sirkeli su

1 dilim tam buğday ekmeği
2 fincan çay
1kk peynir
5 zeytin
maydonoz
domates

ara
1kırmızı elma

saat 4 de 1 sandiviç ekmeği ile ızgara balık
2 şekerli nescafe sütlü

akşamada sadece çorba içeceğim

canım çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah

canım çok tşk ederim harfi harfine uyacağım cumagünü başlayabilirim misafirler bi gitsin inş. yuruldum artık yaaaa tamam yeter bu kadar

uygulayacağım için bugün sabze kurutucu bile aldım hani şu tas gibi oluyoda üstünde kulbu oluyo çeviriyon onlardançok heveslendim başlamak istiyommmm

Son düzenleme:
Kislar benim islerim çok aksiyor..spor dus yemek yap çalis vs dereken aksam oluyor.. yeni bir karar aldim. hergün saat 13,00e kadar burasi bana serbest sonra aksamdan sonra geleceğim...
aksama görüsürüz
sevgiler
tabiki de canımişlerinde aksamasın kolay gelsin

sakın sakın yatma ben yaptım pişmanlıktan kendimi yiyiyom misafirler gitse eskiye döneceğim büyük bir istekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…