akşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
Günaydın kızlar bugün az daha kahvaltı edemeden çıkacaktım evden ama annem sağolsun benim kaç kaldığımı fark edip hemen hazırlamış
1 dilim peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük bardak 100ml süt
akşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
son öğünüm olan meyvemi yedim çocukları yıkadım uyudular çok şükür bende uzandım 20 dakikayı izliyorum hiçbir bölümünü izlemedim ama olsun izliyom işte,reflüm o kadar diyet yapmama rağmen yanıyorda yanıyor biran önce ameliyat olmam lazım korkuyorum ...
kaptancım ben bu kavitasyonu lazer yaptırdığım yerdeki bayanın çok ısrar etmesi üzerine yaptırcaktım fiyat 1500 tl idi ama ben bir fırsat sitesinden aldım önce aradım ilgileniyor musunuz diye onlarda tabiiki ilgileniyoruz dediler bende 59 tl ye 2 paket satın aldım hem evime yakın hemde çok ilgililer bende başladım önce vücudu çizip ölçü alıyorlar her seansta 3-4 cm incelme oluyor ve bool su iç diyorlar sanki biraz inceldim pasif jimnastik,lenf drenaj,ultrason ve kavitasyon yapıyorlar 1 saat sürüyor bakalım ilerleyen günlerde ne olacak....
bu annelerde olmasa yanmisiz biz
demi canim annenin eline saglik
kızlar benim diyet listem salıdan salıya değişiyor ve ben hergün listemi uyguluyorum bu hafta ki diyetimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
dom-salatalık
ara
150 gr.meyve
ara
1 gün 1 tatlı kaşığı ile yapılmış çorba ve salata
1 gün1/4 simit yada yarım paket diyet bisküvi ve salata
ara
150gr.meyve
akşam
1 gün 3 köfte yada 100 gram tavuklu salata
1 gün 30 gram kıymayla pişirilmiş sebze yemeği,1 su bardağı yoğurt
ara
160 gr.meyve
bazen menümü yazmadığımda bunları yemiş oluyorum...
bu diyetle 1.135 gram garanti kilo kaybı olacak Emine hanım öyle dedi
kaptanım dönmüş listeyı hazırlamış ellerıne sağlıkkkk......rüzgarın yetmiş maşallaahh...canım benım mısafirim var yatılı 3. haftaya döndü bende ler ılk hafta ıyı kotu gırdim ama paylaşım yapamayıca arkadaşlara haksızlık olduğunu düşünüyorum muhtemelen hafta sonu gitme ihtimallerı var(İNŞAAAAAALLLLAAAAAHHHH ÇOK BUNLDIM BİLDİĞİNİZ GİBİ DİİL)ona göre dönüşüm haftaya olabilir bilgin olsun....herkeşleri öpüyorum....
aynen canım ya rejime başladığmdan beri evdeki yemekleri annem bana göre yapıyor.okul tatil kardeşim bir ona yemek bir bana yemek hiç söylenmeden yapıyırbazen düşünüyorum evlenip napacam annemle mutlu mutlu oturuyoruz işte
demi demi
ama evlenmeden olmuyorki insan kendine bi yoldas istiyor sen evlen kendin kendine yemek yaparsin
acil şifalar..akşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
gunaydin kizlar nasilsiniz iyisiniz insallah
.yarin bildirim gunu neler yaptiniz bakalim:26:
ganfed roseberry ne yapar bilmiyorum. Ben çorbaya yağ (unda) koymuyorum. yemek için sogan kavurcağım zaman 1 tatlı kaşığı zetin yağ koyuyorum. et balık tavuk hiç sağsiz firinda pişiriyorum...omleti krep tavasnida hiç yağsız pisiriyorum. Dukan ekmeğimi hiçyağsız yağlı yağıt üzerinde pisiriyorum...canim sen bu yemeklere yada corbaya hic yag katmiyormusun
cnm burada yakın yok malesef ıkı tane ufomuz var onlarla ısınmaya calısıyoruz sımdılık sorun yok gayet sıcak ev ama ınsallah elektrık gıtmez ve yarın mutlaka gelırler cok sıkıldım cunku bı gelse dogalgaz köklicem vallacanim ya sogukta kalmayin
elektirik sobasi falan biseyler yak yada yakininiz yokmu iki gun onlarda kalin valla kis gunu hasta olursunuz
ınsallah ıkı gundur cnm yarın gelecekler bakalım sozdesağol tatlışımmm
ayy kış günü fena olmuş canım Allahtan 2 gün
çok geçmiş olsun
ne güzelmiş liste ama işte ara öğünlü hele ki elmalı diyetler beni kurt gibi acıktırıyor neye saldıracağımı bilmiyorum o zamanyoksa ben de deneyebilirdim bu listeyi
cok gecmıs olsun cnm yaaaa acıl sıfalar dılıyorumakşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
canım çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallahakşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
baharcım ben ilk diyete başladığımda bana diyetisyenim bu idyeti vermişti ve ben 2,5 kilo vermiştim 1.700 yağdan gitmişti sende dene istersin.....
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
domates-salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
öğle
yağsız domatesle pişireceğin şehriye çorbası doayana kadar
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
koca bir kase kıvırcık,kırmızı lahana,turp aklına ne geliyorsa bir salata yapıp üzerine 1 bardak haşlanmış bakliyat bu 5 gün yapılacak 2 günde salata ve 100 gram tavuk haşlama
gece
1 yeşil elma(ekşi)
emin ol bu diyetle net 2,5-3 kilo gider...
tabiki de canımişlerinde aksamasın kolay gelsinKislar benim islerim çok aksiyor..spor dus yemek yap çalis vs dereken aksam oluyor.. yeni bir karar aldim. hergün saat 13,00e kadar burasi bana serbest sonra aksamdan sonra geleceğim...
aksama görüsürüz
sevgiler
hiç sevmediğim halde bugün domates çorbası vardı zorla yedim 1 kasede yoğurt yedim öğlen yemeğinde arada mandalina yedim.
şimdi ofisde birinin doğumgünüymüş pasta almışlar ay zorla ye bir dilim birşey olmaz ısrarlarına rağmen yemedim ama yersin yersin diye masaya bıraktıkları pasta bana bakıyor çöpe atsam da günah olacak puffff:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?