tabiki de canımişlerinde aksamasın kolay gelsin
sakın sakın yatma ben yaptım pişmanlıktan kendimi yiyiyom misafirler gitse eskiye döneceğim büyük bir istekle
canim sen bu yemeklere yada corbaya hic yag katmiyormusun
canım kolaycacık geçer bu süreç sizin inşallah..benim dönüşüm en çok sana yaradı galiba izin açısındanakşam girmiştim ama cevabım yayınlanmamış neyse 22 marta kadar izinli olmak istediğimi belirtecektim işlerim oldukça yoğun ama fırsat buldukça girerim neden derseniz kardeşim 2 ameliyat olcak sonra misafirler sonra annemin günü var 22 mart haftası anca gelebilirim
sitede güncelleme filan varsa,sorun olabiliyor bazen..sayımı da yarın yaparım saphırabu yazdığım kaçıncı mesaj anca gönderdi mesajımı
slm kızlar...sanırım ben aranızdan ayrılıcam hiç istemiyorum ama bi türlü fırsat bulup giremiyorum kızım çok hasta 2 gecedir hiç uyumuyor sürekli kulağını tutarak uyanıyor..bgn doktoruna götürdüm kulakları iltihaplanmış çok kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi bunla da geçmeyebilir o zaman da iğne verebilirim dedi inşallah geçer..yani bilemiyorum ne yapacağımı buraya gelmek istiyorum düzenli olarak ama kızla uğraşmaktan hastalıklarla uğraşmaktan bi türlü fırsat bulamıyorum
canım kolaycacık geçer bu süreç sizin inşallah..benim dönüşüm en çok sana yaradı galiba izin açısından
sitede güncelleme filan varsa,sorun olabiliyor bazen..
çok geçmiş olsun inşallah iğneye gerek kalmadan iyileşir kuzucuk.iyileşene kadar izne ayrılabilirsin istersen ama ne zaman döneceğim belli olmaz diyorsan,senin tercihin
saol canım inşallah iğneye gerk kalmaz...valla ben izne ayrılıyım olmazsa ...
Bildirim yarin mi? yoksa Cuma sabahi öğlen 12ye kadar mi?O zaman seni geri dönmek üzere ayırırız,yarın ki bildirimden sonra.Ne zaman dönersin?Bir de izne ayrıldığında en az 2 hafta dönemiyorsun yarışma kuralları gereği
canım sen 1+1 şekilnde yapmıyorsun galiba dimi ben mi yanılıyorum acaba..afiyet olsunfiyona kizina çok geçmis olsun... sonra geri gel...
Bende bildirim yapayim...
Sabah;
1büyük mantar, 2 dilim salam, bir yesil biber, az miktar liht kasar, bir ad yumurta+ bir adette akından olusan omlet... 2 minik domates. 2 fincan sekersiz çay.
arada bir fincan sekersiz nefcafe
ögleyin;
4 halka pamamutu yağsız tavada kızarttım. çig lahana göbeği ve 4 minik domatesli salata. Satanin içinde bir tatli kaşiği zeytin yağ, tuz ve limon var.
arda bir fincan yesil çay
aksam;
canım yemek yemek istemedi... dukan ekmegimi yeni yapmistim sicacikti, bolca beyaz peyir ve 4 minik domatesle, 1ad. sivri biberle 2 fincan yesil çay esliginde ekmeğimi yedim...
Bildirim yarin mi? yoksa Cuma sabahi öğlen 12ye kadar mi?
canım sen 1+1 şekilnde yapmıyorsun galiba dimi ben mi yanılıyorum acaba..afiyet olsun
valla canım bu duruma oylamaya sunayım dedim,burada yıllardan beri cuma sabahları bildirim yapılır ki yarışmanın adı da zaten cuma zayıflama yarışması.bu hafta da yarın yapın bildirimlerinizi,haftaya tekrar kararlaştırırız
ya aslında yemek yapmayı çok severim ama nasıl yapacam evlenince ben eve gidiyorum saat 8 oluyor:26: neyse bulacaz bir yol herhalde çok hamarat olacam
ay hic yagsiz yemek yapmadim tadi nasil olur bi deneyim artik bende kurtulurum bu sayede belki kilolarimdanacil şifalar..
artik cuma sabahalri saat 12ye kadar bilidirim yapabilyoruz diye okumustum... ben cuma sabahlarini tercih etmek istiyorum...
Bu hatfa bende durma var... allahim cuma sabahina kadar yardim et..
ganfed roseberry ne yapar bilmiyorum. Ben çorbaya yağ (unda) koymuyorum. yemek için sogan kavurcağım zaman 1 tatlı kaşığı zetin yağ koyuyorum. et balık tavuk hiç sağsiz firinda pişiriyorum...omleti krep tavasnida hiç yağsız pisiriyorum. Dukan ekmeğimi hiçyağsız yağlı yağıt üzerinde pisiriyorum...
sakin yeme canim zaten yememisinde sonraki mesajlarinda gordum helal sana canim cope atmaya kiyamiyoruzda peki bizim midemiz copmu ki her geleni icine atiyoruzhiç sevmediğim halde bugün domates çorbası vardı zorla yedim 1 kasede yoğurt yedim öğlen yemeğinde arada mandalina yedim.
şimdi ofisde birinin doğumgünüymüş pasta almışlar ay zorla ye bir dilim birşey olmaz ısrarlarına rağmen yemedim ama yersin yersin diye masaya bıraktıkları pasta bana bakıyor çöpe atsam da günah olacak puffff:18:
canim izne ayrilam sen 4 gun bisey degil senin mesajlarini biraz esnetiriz aramizda sorun olmaz o zamanada siz toparlanirsiniz.cok cok gecmisolsun acil sifalarslm kızlar...sanırım ben aranızdan ayrılıcam hiç istemiyorum ama bi türlü fırsat bulup giremiyorum kızım çok hasta 2 gecedir hiç uyumuyor sürekli kulağını tutarak uyanıyor..bgn doktoruna götürdüm kulakları iltihaplanmış çok kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi bunla da geçmeyebilir o zaman da iğne verebilirim dedi inşallah geçer..yani bilemiyorum ne yapacağımı buraya gelmek istiyorum düzenli olarak ama kızla uğraşmaktan hastalıklarla uğraşmaktan bi türlü fırsat bulamıyorum
İyi akşamlar kızlar
Bugün İzmirde mükemmel bir hava vardı,bahardı resmen.Dışarıdaydım anlayacağınız,eve gelince de anca girebildim.Siz de ne var ne yok
protein gününde bozmuyor mu onlar?ben de pazartesi dukanla başlamayı düşünüyorum da,kitap yok ben de,buradaki paylaşımlarımla ve faceteki sayfada paylaşımlarla bilgi sahibi oldum,eksiklerim olabilir,yardımcı olursun artık1+1 yapiyorum... ama domates'i, maydonoz yesil biber, protein günündede yiyorum. Bu hafta genede pek sebze yedigim söylenemez...
ben cum asabahi öğlene kadar bildirmeyi tercih ederim..
iyi aksamalr saphiracim.orda hava guzelmisde burasi berbat oyle bi ayaz varki burnumuzu dahi cikaramiyoruz:18::18::18:gezmissin ne guzel streste atmissin adina sevindim
kaptancığım takıma dahaa yeni girdim biliyorm ama kızım çok hasta yarın kilo bildirimimi yaptıktan sonra ben izine ayrılıyım 4 gün yeterli olur sanırım en azından biraz toparlamış oluruz kendimizi...senden haber bekliyorum gerberacıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?