Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu

İyi geceler hanimlar,biz sinemadan geldik,aksam yemegim burger kingden kocaman bir menu aldim patatesi ve icecegi buyuktu derrrrrmisim,tabiki yalan tavuklu salata aldim sinemada yedim beyzayi zor durdurmus kaynanam ve annem vallahi bekarlik gunlerimi ozluyorum bazen ama cocuklarim icin herseye deger......

Menumu yazayim

Sabah
1dilim kmek
1yumurta
Peynir
Domates

Ara
Yok

Ogle
Ceyrek simit

Ara
1portakal

Aksam
Tavuklu salata yagsiz

Ara
1elma

sanrimi bu hafta kilo verirsin stres yapmamya çalış.
Benim hedefim 73 fakat hedefime ulasinca kendime söyle bir aynada bakacagim . eger devam edebiilyorsam hedefimi 68e indirmeyi düsünüyorum.
valla veremeyedebilririm cunku reglim ve fena sisim suan.kotlar zor kapaniyor.benimde gonlumden gecen 58 insallah oluruz.
su suyu cok icmek acaip ise yariyor..benim belkide kilo verememe sebeplerimden biri suyu cok azaltmam.onceden cok icerdim.simdi azalttigimin farkinda bile degilmisim.1.5 lik siselerden 2 kere icecegim diye gozumun onune koyarsam o zaman iyi gidiyor bak.
darisi bizlere insallah..
bende veremiyorum canim sikiliyor bu ise ama takimdan atilmama bile sebep olacak kadar duraklasada gitmemeye karar verdim
kaptan ben listeyi hafta sonu hazirlasam pazartesi koysak..herkes olcusunu o zaman verse olurmu
bugun yediklerimi sayim
sabah yok
oglen yok
aksama borek var ama hemde tavuklu kirma boregiiki dilim yerim kesin .su an acliktan olmek uzereyimsahurda canim istemedi bisey yemedim aksam yediklerimle oruc tuttum
aksama saldiririm herhalde
sabah yok oglen yok diye okuyunca sasirdim bir an meger orucmussun

LISTELER COK IYI YAA bende deneyeyim bakiim
Kislar benim islerim çok aksiyor..spor dus yemek yap çalis vs dereken aksam oluyor.. yeni bir karar aldim. hergün saat 13,00e kadar burasi bana serbest sonra aksamdan sonra geleceğim...
aksama görüsürüz
sevgiler
of benimde her isim aksiyor bu nasil sey anlamadim gitti:26:
cok gecmis olsun canim acil sifalar yavruna.

dun ne yedigimi hatirlamak icin bayagi ugrastim

sabah 2 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
domates salatalik
sekersiz cay

ogle
1 avuc karsiik kraker

aksam 1 kase corba,salata,yogurt

walla kıyıp çöpe atttım yapmadım kaçamak falan
helal sana canım aferin valla
canım çok geçmiş olsun onlar hasta olunca bizimde hiç keyfimiz kalmaz sen bebişine bak canım kaptanda dedi idare ederiz

kizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu
hayırdır canım

Son düzenleme:
canim anlat anlat bitmez.hic ummadigim bisey yasadim hayatimda.cok guzel bi kazik yedim.bi de sonra kazik atan bi kusura bakma demedigi gibi trip yapip ben sucluymusum gibi davraniyor.neymis cok gururluymusda ondan demiyormus...buyuyoruz iste yaa.hayat her zaman her yasta bisey ogretiyor olgunlastiriyor insani'

Canim cok cok gecmis olsun ins hemen iyilesir

Yemedim walla canim attim cope yok kacamak falan
aksamdan yaparsin yarina hazir olsun diye:) oda sorun mu

İste o sorun canim aksam aksam isten gel yemek yap cok gozumde buyuyor :)

Kızlar ben elimde telefonla nete girip buraya yazı yazarken uyuyakalmışım şuanda hala evdeyim ofisten aramışlar falan hiç duymamışım ne güzel uyumuşum
şimdide kahvaltı yapıp çıkayım kahvaltı menüm
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet domates
1 bardak süt 200ml

elbete yardimci olurum... Artan yemeklerim falan oluyor. o yüzden bende bu hafta biraz esnedim denebilir. ama genede bu sabah tartildim 1 kilo gitmis... ben bir hafdada 700gr ile 1 kilo arasinda verebiyorum. arada bir duraklamalarim oluyor. Durakalamalarda sebzeyi azaltiyorum ve sebezeyi çig tuketmeye gayret ediyorum. Bu haftada öyle oldu.. kabak patlican yesedim bunu veremezdim saliya kadar durma vardı...
Dukan amca kitabinda, atak ve protein günlerinde maydanoz, semiz otu, salatalık turcusu. domates, salça gibi maddeleri abartmdan gidalari lezzetlendirmek için kullanın diyor...

Hadi hayirlisi olsun...dukancan...

moralim acaip bozuktu

üzülme sana yardimci olmaya çalisalim...nasil yapabiliriz..
canim 24 saat yetimiyor bilyorum...

kaptan ben listeyi hafta sonu hazirlasam pazartesi koysak..herkes olcusunu o zaman verse olurmu
canım spor listesini ben tamamen sana bıraktım.İstediğin gibi yap
tamam canım sağolasın

Mesaj sayım tarihleri:

1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) gerbera...5.2.13 salı
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba
4) roseberry...7.2.13 perşembe
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)berenim...18.2.13 pazartesi

Kızlar mesaj sayımı yapılmamış yine??? gerbera salı gününü kendin istedin ama izne ayrılmak istiyorum deyip çıktın,gelmedin tekrar

ohcanimadeysin canım sen çarşambanın sayımını yap,gerbera geldiği zaman (gelirse tabi) salıyı sayar

he doğru ya bugün yapacaksınız bildirimleri değil mi? yalnız herkes yüzdesini hesaplayıp listeye eklerdi normalde.Ben gerberanın yaptığı gibi excelde hazırlamayı bilmiyorum.gerbera gelecek mi onu da bilmiyorum dolayısıyla herkes kendi yüzdesini hesaplayıp listeye eklesin kendini.ben şimdi listeyi koyarım

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
roseberry(65,5 geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bahayk(52,8
berenim2012(88
gerbera1987(91,7 izinli
dudujan(108,1
fiyona_07(60/
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

ohcanimadeysin geçen haftanın sonuç listesinde yoksun ? bu hafta mı giriyorsun listeye? gerbera bana bilgi vermedi de

27.8.10 tarihli sonuç listesinden

ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş

canım sen hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmışsın 2010 da..o zaman bu durumda yeni üye olarak işlem yapıcam.Takıma tam olarak ne zaman girmiştin,geçen hafta mı ?ona göre kilonu bölücem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…