valla veremeyedebilririm cunku reglim ve fena sisim suan.kotlar zor kapaniyor.benimde gonlumden gecen 58 insallah oluruz.sanrimi bu hafta kilo verirsin stres yapmamya çalış.
Benim hedefim 73 fakat hedefime ulasinca kendime söyle bir aynada bakacagim . eger devam edebiilyorsam hedefimi 68e indirmeyi düsünüyorum.
su suyu cok icmek acaip ise yariyor..benim belkide kilo verememe sebeplerimden biri suyu cok azaltmam.onceden cok icerdim.simdi azalttigimin farkinda bile degilmisim.1.5 lik siselerden 2 kere icecegim diye gozumun onune koyarsam o zaman iyi gidiyor bak.Besi bir yerde : mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı
Dokuzlu çay:
İçindekiler ; 1 Paket Barut ağacı Kabuğu 50gr, 1 Paket Gymnema Sylvestre Yaprağı 30 gr, 1 Paket Mate 80gr, 1 paket Bilya Kekik 70 gr, 1 paket Çoban Çökerten 60gr, 1 Paket yeşilçay 100gr, 1 Paket Funda Yaprağı 100gr, 1 Paket Biberiye, 1 paket sinirli Ot
selam, hem dokuzlu çay hem 5'i biryerde aynı gün içinde kullanmak biraz fazla olmaz mi?
Ben dokuzlu çay almiştim 4 gün içtim fakat faydasini hiç algilamadim. Bu baharat işide dönemsel pazarlama tekniği bence. Aslinda ilaçtan farklari yok bazen bilmeden kendmize zarar verebiliyoruz.
Örneğin dukan topiğinde, kayisili form çayi çok moda... herkes birbirine tavsiye edip duruyor. İçreğinde sinemaki var. Bunu içince, kabizlarina çözüm üretikleri kesin fakat sinemakeyi düzenil kullanarak bağırsak tembeliğinin oluşmasini sağliyorlar. Yani eczaneden alinan müsiden farkil iedğil. Sinemeki 2,3 ayda, 5 günden fazla kullanılmamadir. Müsil persepektüsleride böyle yazar düzenli kulanmayın der.
ben günde 3 litde içiyorum.. 3-4 fincan yesil çay içiyorum. sabahlari kahvaltida 2 fincan siyah çay içiyorum. geçenlerde birgün hirs yaptim 4 litre bittirdim ama sürekli wcdeydim..
darisi bizlere insallah..selamlar herkese,diyetisyenime gittim sabah ordan arkadaşa geldim çok mutluyum perşembe söylüycem kilomu ama hedefime az kaldı hedefim 59 du ama 55 diyorum artık ondan sonra korumak istiyorum,bir bardak çay içiyorum diyetimi yazarım birazdan....
bende veremiyorum canim sikiliyor bu ise ama takimdan atilmama bile sebep olacak kadar duraklasada gitmemeye karar verdimşu 3 kiloyu vermeden gitmiycem kızlar buradan kararım kesin ve sıkı birşekilde yapacağım sporumu
yediklerimi yazayım
sabah ballı sirkeli su
kahvaltı
2 dilimtam buğdayekmeği kızarmış
4 siyah 1 yeşil zeytin
1kk peynir
maydonoz çeri domates
2 fincan çay
arada türk kahvesi tek şekerli
şimdilik bu kadar
kaptan ben listeyi hafta sonu hazirlasam pazartesi koysak..herkes olcusunu o zaman verse olurmutamam canım o zaman spor listesi sen de
nivea body de tüm vücudu çalıştıran hareketler var,ben onunla başlıcam sanırım..ölçülerimi de pazartesi sabahı kilomla beraber ölçer yazarım.Daha önce de yapmaya çalışmıştık çok istikrarlı olmamıştı bu kez düzgünce yapalım
hayırlı olsun canım gözün aydın
hepsini 1 günde içiyorsan fazla olur canım.bitki çaylarını 3 fincandan fazla tüketmemek gerekiyor diye biliyorum.suyun güzel
herkesin kilosuna göre bir su içme oranı varmış aslında.Mesela ben 104 kilo ile başladığımda,kilomun oranına göre günde 4 lt su içmem gerekiyordu.oran nasıl hesaplanıyordu tam hatırlamıyorum ama 100 kg için 4 lt şeklinde baz alırsak bulabiliriz
oohh afiyet olsun canımmm..beyaz lahanayı marul gibi ince ince doğrayıp salata yapardım ben,sen de öyle mi yapıyorsun canım?
canım cumartesi pazar herkes izinli oluyor,dolayısıyla sayım yapmıyoruz.ertesi gün yaparsın sayımı sorun olmazsporuna gelince seni spordan muaf tutalım canım,sen sağlık durumuna göre kendini ayarlarsın.Allah tekrar yaşatmasın geçmiş olsun
cumartesi-pazar sayım yok canım.mesela cuma gününün sayımı yapacaksın,perşembe gecesi 23.59 dan sonra,00.00 dan itibaren yazılmış mesajları sayıyorsun,cuma gecesi 00.00 a kadar yazılmış mesajlar olacak.dolayısıyla cuma gecesi 00.00 dan sonra sayımı yapacaksın ama o saatte uyuyorsundur veya müsait değilsindir,cumartesi-pazar yapabilirsin cuma günkü mesajları veya en kötü pazartesi yapabilirsin
evet canım katılıyorum
hadi bakalım maşallah
canım o zaman belki de sen ideal kilondasındır.bu kadar spor yapmaya nasıl kilo gitmez hayretboyun kaç bilmiyorum ama :44:
sabah yok oglen yok diye okuyunca sasirdim bir an meger orucmussunbugun yediklerimi sayim
sabah yok
oglen yok
aksama borek var ama hemde tavuklu kirma boregiiki dilim yerim kesin .su an acliktan olmek uzereyimsahurda canim istemedi bisey yemedim aksam yediklerimle oruc tuttum
aksama saldiririm herhalde
baharcım ben ilk diyete başladığımda bana diyetisyenim bu idyeti vermişti ve ben 2,5 kilo vermiştim 1.700 yağdan gitmişti sende dene istersin.....
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
domates-salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
öğle
yağsız domatesle pişireceğin şehriye çorbası doayana kadar
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
koca bir kase kıvırcık,kırmızı lahana,turp aklına ne geliyorsa bir salata yapıp üzerine 1 bardak haşlanmış bakliyat bu 5 gün yapılacak 2 günde salata ve 100 gram tavuk haşlama
gece
1 yeşil elma(ekşi)
emin ol bu diyetle net 2,5-3 kilo gider...
LISTELER COK IYI YAA bende deneyeyim bakiimkızlar benim diyet listem salıdan salıya değişiyor ve ben hergün listemi uyguluyorum bu hafta ki diyetimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
dom-salatalık
ara
150 gr.meyve
ara
1 gün 1 tatlı kaşığı ile yapılmış çorba ve salata
1 gün1/4 simit yada yarım paket diyet bisküvi ve salata
ara
150gr.meyve
akşam
1 gün 3 köfte yada 100 gram tavuklu salata
1 gün 30 gram kıymayla pişirilmiş sebze yemeği,1 su bardağı yoğurt
ara
160 gr.meyve
bazen menümü yazmadığımda bunları yemiş oluyorum...
bu diyetle 1.135 gram garanti kilo kaybı olacak Emine hanım öyle dedi
of benimde her isim aksiyor bu nasil sey anlamadim gitti:26:Kislar benim islerim çok aksiyor..spor dus yemek yap çalis vs dereken aksam oluyor.. yeni bir karar aldim. hergün saat 13,00e kadar burasi bana serbest sonra aksamdan sonra geleceğim...
aksama görüsürüz
sevgiler
cok gecmis olsun canim acil sifalar yavruna.slm kızlar...sanırım ben aranızdan ayrılıcam hiç istemiyorum ama bi türlü fırsat bulup giremiyorum kızım çok hasta 2 gecedir hiç uyumuyor sürekli kulağını tutarak uyanıyor..bgn doktoruna götürdüm kulakları iltihaplanmış çok kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi bunla da geçmeyebilir o zaman da iğne verebilirim dedi inşallah geçer..yani bilemiyorum ne yapacağımı buraya gelmek istiyorum düzenli olarak ama kızla uğraşmaktan hastalıklarla uğraşmaktan bi türlü fırsat bulamıyorum
helal sana canım aferin vallawalla kıyıp çöpe atttım yapmadım kaçamak falan
canım çok geçmiş olsun onlar hasta olunca bizimde hiç keyfimiz kalmaz sen bebişine bak canım kaptanda dedi idare ederizslm kızlar...sanırım ben aranızdan ayrılıcam hiç istemiyorum ama bi türlü fırsat bulup giremiyorum kızım çok hasta 2 gecedir hiç uyumuyor sürekli kulağını tutarak uyanıyor..bgn doktoruna götürdüm kulakları iltihaplanmış çok kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi bunla da geçmeyebilir o zaman da iğne verebilirim dedi inşallah geçer..yani bilemiyorum ne yapacağımı buraya gelmek istiyorum düzenli olarak ama kızla uğraşmaktan hastalıklarla uğraşmaktan bi türlü fırsat bulamıyorum
hayırdır canımkizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu
slm kızlar...sanırım ben aranızdan ayrılıcam hiç istemiyorum ama bi türlü fırsat bulup giremiyorum kızım çok hasta 2 gecedir hiç uyumuyor sürekli kulağını tutarak uyanıyor..bgn doktoruna götürdüm kulakları iltihaplanmış çok kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi bunla da geçmeyebilir o zaman da iğne verebilirim dedi inşallah geçer..yani bilemiyorum ne yapacağımı buraya gelmek istiyorum düzenli olarak ama kızla uğraşmaktan hastalıklarla uğraşmaktan bi türlü fırsat bulamıyorum
Yemedim walla canim attim cope yok kacamak falanay hic yagsiz yemek yapmadim tadi nasil olur bi deneyim artik bende kurtulurum bu sayede belki kilolarimdan
sakin yeme canim zaten yememisinde sonraki mesajlarinda gordum helal sana canim cope atmaya kiyamiyoruzda peki bizim midemiz copmu ki her geleni icine atiyoruz
canim izne ayrilam sen 4 gun bisey degil senin mesajlarini biraz esnetiriz aramizda sorun olmaz o zamanada siz toparlanirsiniz.cok cok gecmisolsun acil sifalar
iyi aksamalr saphiracim.orda hava guzelmisde burasi berbat oyle bi ayaz varki burnumuzu dahi cikaramiyoruz:18::18::18:gezmissin ne guzel streste atmissin adina sevindim
aksamdan yaparsin yarina hazir olsun diye:) oda sorun mu
helal sana canım aferin valla
canım çok geçmiş olsun onlar hasta olunca bizimde hiç keyfimiz kalmaz sen bebişine bak canım kaptanda dedi idare ederiz
hayırdır canım
protein gününde bozmuyor mu onlar?ben de pazartesi dukanla başlamayı düşünüyorum da,kitap yok ben de,buradaki paylaşımlarımla ve faceteki sayfada paylaşımlarla bilgi sahibi oldum,eksiklerim olabilir,yardımcı olursun artık
evet canım iyi geldi,sağolasın
kizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu
canım spor listesini ben tamamen sana bıraktım.İstediğin gibi yapkaptan ben listeyi hafta sonu hazirlasam pazartesi koysak..herkes olcusunu o zaman verse olurmu
tamam canım sağolasınelbete yardimci olurum... Artan yemeklerim falan oluyor. o yüzden bende bu hafta biraz esnedim denebilir. ama genede bu sabah tartildim 1 kilo gitmis... ben bir hafdada 700gr ile 1 kilo arasinda verebiyorum. arada bir duraklamalarim oluyor. Durakalamalarda sebzeyi azaltiyorum ve sebezeyi çig tuketmeye gayret ediyorum. Bu haftada öyle oldu.. kabak patlican yesedim bunu veremezdim saliya kadar durma vardı...
Dukan amca kitabinda, atak ve protein günlerinde maydanoz, semiz otu, salatalık turcusu. domates, salça gibi maddeleri abartmdan gidalari lezzetlendirmek için kullanın diyor...
Hadi hayirlisi olsun...dukancan...
üzülme sana yardimci olmaya çalisalim...nasil yapabiliriz..
canim 24 saat yetimiyor bilyorum...
kizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu
Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?