Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57
roseberry (64
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88
dudujan (106.8 / 105.9 / 0.9 / %0.84)
fiyona_07 (58.9
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.3 )
SAPHIRA (83.9 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
aysen_34 (97.5 yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
shopaholic ( 82.3 273. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 23'e bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

7. Takım Ortalaması: %

kızlar menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
domates

ara
154 gr armut(yani yarım armut)

öğle dışardaydık
salata yedim tanında 1 su bardağı yoğurtum vardı ama canım istemedi

ara
yarım simit
1 dilim peynir

akşam
bişeye yemedim
sütlaç yaptım kaynanamın ısrarı üzerine küçük reçel kaselerine 2-3 yemek kaşığı koyup onu yedim

ara
240 gr.meyvem var ilerleyen saatlerde yerim....

bazen iştahım açık olabiliyor ama bugün çok şükür bugünn hiç canım istemedi
ya kızlar içime bir kurt düştü sanki hamileyim allah korusun ben daha adet olmadım doğumdan beri ama korkuyorum....

o kadar dikkate t spor yapmaya calis 2 arada bir derede,vere vere 200 gr cik ver bu ne is arkadas boyle biktim yaa:43::43::43::43::43:

dun gece yine girdim tekrar yazayim diye alinti faciasindan sonra bu seferde kk acilmadi bir turlu hep hata verdi.iyice sinirlendim yattim bende.

ben bi bildirimimi yapayim once.:27:
ohcanimadeysin üzülme bence senin kilon için çok normal.tebrik ederim ne güzel vermişsin :nazar:
***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57
roseberry (64
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88
fiyona_07 (58.9
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
aysen_34 (97.5 yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

kahvaltıdan sonra sabah kahvesi

ara öğün: ½ kase yoğurt

öğlen: 2 but+½ soğan pişirme torbasında fırında pişirdim,derilerini ayırıp yedim
2 büyük bardak ayran içtim

akşam:
½ kase baharatlı yogurt
dukan ekmeği
1 fincan kayısılı form çay

suyum 2 lt oldu

ben 14 subat hediyemi gece saat 00:o1 de aldim esim isten gelince koca bir cicek demetiyle gelmisti bide disari koydu kapiyi acinca gormeyim diye iceri girdi biraz sohbet ettik saat 12 yi gecince cikip cicegimi getirdi:1:

Aaa cok guzel canim.;)
Benimde erkek arkadasim trqfikte kaldim yetisemem.sinemada bulusalim dedi ofisten ciktim gidiyordum elinde cicekler ay birde yagmur cok.guzeldi ;)

13.02.2013 7. takım mesaj sayımıdır.

Roseberry=**=2(Annesindeydi,interneti yoktu)

Dudujan=***********=11 :65:

Maviyeşil1999=*********=9 :nazar:

Saphira=***********=11 :65:

Shopaholic=********=8 :nazar:

Ayşen34=********=8 :nazar:

Nev81=********=8 :nazar:

Genfed=****=4(Gece 12'den sonraki mesajların 14 şubatın sayımına dahil olacak canım.)
Eline saglik canim
canım duraklamaya girince de bazı ufak tefek şoklamalar uygularsın :34: kasıma kadar neden?

afiyet olsun canım..iyi eğlenceler :3:

Canim kasimda nisanim var benim normalde 2 hafta once nisani ben zayiflayip fotolarda guzel.cikacam diye aglayip ertelettim o yuzden 30 kilo vermem lazim ;) veririm.demi :(

öğlen: 2 but+½ soğan pişirme torbasında fırında pişirdim,derilerini ayırıp yedim

akşam:
½ kase baharatlı yogurt
dukan ekmeği

suyum 2 lt oldu
Su cok iyi canim.ya ben icemiyorum ama.cayla denklestirmeye calisyorum:(

selam güzel hatunlar cumanız mübarek olsun,tartınız eksilerde olsun,benim kilom 62.9 çıktı uyumuşum oğlanın servisini kaçırdık ben götürdüm sabah yağmur vardı trafik felç kızı yatağın üstünde bıraktım sağına soluna yastık koydum ama düşer diye hızlı hızlı götürdüm ...

herkese günaydın annem kızkardeşime gitti 15 gün evde yalnızım offfffff napacam ben sessiz sessiz:43:
Sabah kahvaltının bile tadı yoktu :(
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz açık çay

***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57
roseberry (64
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88
fiyona_07 (58.9
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
aysen_34 (97.5/96.6/0.9/%0.92) yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)

akşam:
½ kase baharatlı yogurt
dukan ekmeği

suyum 2 lt oldu

dukan diyetimi yapıyorsun seçilcim,acaba dukan ekmeğinden bende yapsam ama ne kadar yiyebilirim,ben yumurta ve sütle krep gibi yapıp tavada pişiriyordum bir ara 1 dilim ekmek yerine ne kadar yemem lazım ...

karanlık ve yağmurlu bir istbl sabahından herkese günaydınlar:16:
tartıya korka korka çıktım ne yalan söliyim regliden dolayı acayip şişkinlik var 0.9 gram vermişim 4 günde iyidir herhal:ssz:

selam güzel hatunlar cumanız mübarek olsun,tartınız eksilerde olsun,benim kilom 62.9 çıktı uyumuşum oğlanın servisini kaçırdık ben götürdüm sabah yağmur vardı trafik felç kızı yatağın üstünde bıraktım sağına soluna yastık koydum ama düşer diye hızlı hızlı götürdüm ...
seninde cuman mübarek olsun canım
bi aya mezun olursun bacım bu gidişle
istbla yağmur düşmeye görsün :ssz:
herkese günaydın annem kızkardeşime gitti 15 gün evde yalnızım offfffff napacam ben sessiz sessiz:43:
Sabah kahvaltının bile tadı yoktu :(
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz açık çay

allah kavuştursun canım
ama şu yönden bak evde kimse olmayınca diyet yapmak çokk kolay :52:

nemi terminale bıraktım sabah sabah trafik günümü rezil etti :(

seninde cuman mübarek olsun canım Ankarada yağmur felaket birde an

karanlık ve yağmurlu bir istbl sabahından herkese günaydınlar:16:
tartıya korka korka çıktım ne yalan söliyim regliden dolayı acayip şişkinlik var 0.9 gram vermişim 4 günde iyidir herhal:ssz:
Günaydın canım ankarada aynı istanbul gibi bugün :)

seninde cuman mübarek olsun canım
bi aya mezun olursun bacım bu gidişle
istbla yağmur düşmeye görsün :ssz:

allah kavuştursun canım
ama şu yönden bak evde kimse olmayınca diyet yapmak çokk kolay :52:
Canım annemle ikimiz yaşıyoruz sadece annem bana göre yapıyordu yemekleri :43: ben işten çıkıp eve gitmeye saat 8 oluyor sonra yemek yap duş yap saat 12 i buluyor annem olunca yemek hazır çay hazır duş al otur oluyordu :(
Birde yalnızlık çok kötü evde bir ses arıyor insan:43:

dukan diyetimi yapıyorsun seçilcim,acaba dukan ekmeğinden bende yapsam ama ne kadar yiyebilirim,ben yumurta ve sütle krep gibi yapıp tavada pişiriyordum bir ara 1 dilim ekmek yerine ne kadar yemem lazım ...

evet canım dukan yapıyorum.dukan ekmeği yulaf kepeğiyle yapılıyor.atak evresinde günlük 1.5 y.k hakkım oluyor,ben ona göre ekmeğimi pişirdikten sonra bölüyorum isteğime göre.1 dilim ekmeğe karşılık ne kadarı gelir bilmiyorum.yani kalori olarak çok düşük oluyor sanırım,doyuruculuk olarak gayet güzel.Seyir evresinde 2 kaşık oluyor günlük kepek hakkım.Sen de bu miktarlara göre yapıp yiyebilirsin canım.ekmek veya krep şeklinde.tuzlu kurabiyeler de yapıyorlar da ben hiç denemedim

Back
X