Bu 6 yiyeceğin %100 faydasını verdim 35 kg verirken,kesinlikle katılıyorum.Yağ yakımını hızlandıran 6 besin
Greyfurt
Araştırmalar düzenli olarak yemeklerde tüketilen yarım greyfurt veya 150 ml greyfurt suyunun 2 haftada 2 kilo verdirdiğini göstermektedir. Greyfurt düşük glisemik endeksi sayesinde insülin ve kolesterol seviyesini düşürür.
Greyfurtta bulunan inositol, doğal bir yağ yakıcıdır ve greyfurttaki acı tadı sağlayan madde metabolizmayı hızlandırarak yağları kolayca parçalar.
Yeşil çay
Yeşil çay kansere karşı etkisiyle bilinir. Ayrıca metabolizmayı da hızlandırarak yağların yakılmasını sağlar. Yemeklerden sonra içilen bir fincan yeşil çayın faydasını kısa sürede görebilirsiniz. Her gün içilen 5 fincan yeşil çay 70-80 kalori yakılmasını sağlar.
Az yağlı süt ürünleri
Kalsiyum kaynağı olmalarının yanı sıra bu besin maddeleri yağ hücrelerinin yakımını da hızlandırır.Günde 3-4 kez az yağlı süt ürünleri tüketen kadınların yağ yakımı yemeyenlere oranla %70 daha fazladır.Kalsiyum vücudun yağları daha hızlı yakmasını sağlar. Günlük kalsiyum ihtiyacı 1.200 mg'dır.
Su
Eğer yeterince su içmiyorsanız kilo vermekte kesinlikle zorlanacaksınız demektir. Sıvı eksikliği yavaş metabolizma ve kandaki glukoz seviyesinin düşmesine neden olur. Bu nedenle yorgunluk ve baş dönmesi de görülebilir. Günde 1.5 litre su içmek metabolizmayı % 30 oranında hızlandırır.
Protein açısından zengin besinler
Protein kas gelişimi için gerekli besin maddesidir. Protein açısından zengin besinler metabolizmayı hızlandırır. Sindirim sistemimiz proteinleri sindirebilmek için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Bu sayede proteinlerin sindirimi esnasında daha fazla enerji yakılır. Proteinler sayesinde günde 150-200 kalori daha fazla yakılır.
Baharatlı yiyecekler
Özellikle acı ve kırmızı biber metabolizmayı hızlandırır. Çünkü baharatlar adrenalin salgılanmasını hızlandırır, metabolizma hızını arttırır ve kalori yakımına destek olur.
Bizim kedimizin adı Romeo.Ve bence o sevimli hayvanlara çok yakışıyor bu isim,öneririm canımaz önce papağanımız geldi isim arıyoruz fikirlerinize açığım
Maşallah canımİyi akşamlar kızlar
Bugün seyir evresine geçtim.6 atak evresini başarıyla bitirdim çok şükür ve atak evresi bana 3 kg kaybettirdi,yani cuma günkü kilomdan 700. gr. daha giti.88.5 kg yum tam..
Bugün yine kahvaltım öğlen saatindeydi ve pek seyir kahvaltısı olmadı,domates salatalık mevsim gereği zaten çok tüketmiyorum,o yüzden yine atak kahvaltısı oldu ama akşam yemeğinin yanında salata yedim pek mutlu oldumMenümü de yazayım hemen
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta beyazı
dukan krep
yağsız peynir
3-5 dal maydanoz-dereotu
çay
akşam:
ızgara ciğer
salata
zero
çay
yalnız şu yulaf kepeği beni çok kasıyor yabugünkü krepi de 1 kaşık kreple yaptım,onu bile yerken zorlandım.1 Kaşık daha kepek yemem lazım ama hiç yiyesim hem de karnım acıktı
Canım babacığım geldi,pek giremedim o yüzden bugün ciğerim,özledimnev'im nerelerdesin huuuuuuupek girmiyosun özlettin kendini
bugün sayım sırası bende gece girip sayımı yapmaya çalışırım inşlh
bol kalorisiz bir gün diliyorum
Aminnnnnnnnnn,bu hafta 1. lik olsunherkese iyi haftalar haftamız güzel geçsin inşallah,bool boll kilo kaybedelim kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız olsun,ben daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam bugün işler çok belim ağrıyor kalçama vuruyor hayırlısı bakalım....
Kilo kendimize yapabileceğimiz en büyük kötülük galiba ya,insan kilo verdikçe gençleşiyor gerçekten...pazar günü dısardaydık kızlar...dısarı çıkarken kıyafet seceneğinde zorlanıyorum...siyah pantolon giymekten..gündemdeki begendiğim kıyafetleri giyememek canımı sıkıyor..eşimi ve kzıımı sıkır sıkır giydirirken kendime geri plana alıyorum sırf kilolar yüzünden...kilo olunca kıyafetlerin tarzları hep orta yasın üzeri modeller oluyor..verilecek kilom çok ama hızlı bir şekilde 10 kg verirsem tarzım biraz olsun değişicek....yazınca rahatlıyorum daha çok zihnimde kalıyor:)))