herkese iyi haftalar haftamız güzel geçsin inşallah,bool boll kilo kaybedelim kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız olsun,ben daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam bugün işler çok belim ağrıyor kalçama vuruyor hayırlısı bakalım....
ay isim konusunda bep bi beceriksizim iyisimi ben isim soylemeyimaz önce papağanımız geldi isim arıyoruz fikirlerinize açığım
harikasin canimbunuda basaracaksin eminimde eger kepegi oyle yiyemiyorsan ve yogurt yasak degilse bu yontemi deneİyi akşamlar kızlar
Bugün seyir evresine geçtim.6 atak evresini başarıyla bitirdim çok şükür ve atak evresi bana 3 kg kaybettirdi,yani cuma günkü kilomdan 700. gr. daha giti.88.5 kg yum tam..
Bugün yine kahvaltım öğlen saatindeydi ve pek seyir kahvaltısı olmadı,domates salatalık mevsim gereği zaten çok tüketmiyorum,o yüzden yine atak kahvaltısı oldu ama akşam yemeğinin yanında salata yedim pek mutlu oldumMenümü de yazayım hemen
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta beyazı
dukan krep
yağsız peynir
3-5 dal maydanoz-dereotu
çay
akşam:
ızgara ciğer
salata
zero
çay
yalnız şu yulaf kepeği beni çok kasıyor yabugünkü krepi de 1 kaşık kreple yaptım,onu bile yerken zorlandım.1 Kaşık daha kepek yemem lazım ama hiç yiyesim hem de karnım acıktı
iyi gezmeler canim cikmisken iyice gez toz stres atgünaydın kızlar uyanın
ben geceleri erkenden sızıyorum yorgunluktan sabahta erkenden kalkıyorum
bugün eşim evde ne zamandır gitmek istediğim yerler var oralara gidicez gezicez inşlh
alalm ya isimlere bak portakal,kiz ben onu portakal sanip yerim herhaldecinsiyeti nedirona göre isim söylerim
erkekse hüdaver,çiko,çavuş,niyazi,şerafettin
bayansanejla,pare,paris biz genelde balıklarımıza ve kuşlarımıza böyle muzur isimler koyarız
şu an kuşlarımızın adı
çavuş ve dudu
balıklar
sarı kanat,portakal,dik baş,abuzittin ve tek dişi olarak türkan
sabahlari dinc ve zinde uyaniyorsan eger vucudunda antioksidan yok demektir .yorgun uyanirsaniz eger cok yatmaniza ragmen acil bir detoksa ihtiyaciniz var demektir bunu dun doktorum programinda izledimHerkeslere günaydın mutlu,az kalorili günler diliyorumDün gece baya geç yattım ama nedense kendimi pek bir enerjik hisediyorum.:)
Sabah kahvaltımı yazayım
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım yeşil biber
2 adet siyah zeytin
herkese iyi haftalar haftamız güzel geçsin inşallah,bool boll kilo kaybedelim kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız olsun,ben daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam bugün işler çok belim ağrıyor kalçama vuruyor hayırlısı bakalım....
eee kendi kendilerine hazirlamaktansa hazira konmak daha cazip gelmistir:)))bizde herkes işe başlayınca evden çıkmaz olmuştu sabah erken kalkacam diye ama pazar günü uyuon sonrada size süper kahvaltı hazırlayacam diyice hepsi geldi
ay burda havada buz gibi ofiste 1.5 gündür boş olduğu için nefes aldıkça buharlar çıkıyor bi ısınsaydı
gunaydın bebeklerım nasılsınızzzzzzzzzzzzz
sımdı lahana suyumu pısırıyprum daha kahvaltıda yapmadım
du bakalım ne zmn yaparım:
bugun haastanede ıslerımde var cok yogunum
ay burda havada buz gibi ofiste 1.5 gündür boş olduğu için nefes aldıkça buharlar çıkıyor bi ısınsaydı
ay komsumdada varrr dunya atatlısı bısı yaaaaa...... bulamadınızmı halaa ısımaz önce papağanımız geldi isim arıyoruz fikirlerinize açığım
masallah valla eger kacamak yapmadıysanyediklerim .
dun aksam disari cikmistik misirli salata siparis ettim inanin ki icinde sadece bir misir tanesi vardi gerisi hepsi yesillik marul,kurusogan domates,salatalik baska sey yemedim.gecede iki bardak nane papatya karisimi tatlandiriciyla cay ictim .
bugun sabah bir haslanmis yumurta biraz yagsiz surme peynir,biraz beyaz peynir birazda lor peyniri yedim ama kalhvaltidan oncede 1.2 litre su ictim sizde deneyin kizlar hele su ilik olunca tuvalete acayip cabuk cikarttiriyorkabizlik problemi olanlara siddetle onerilir bir litre ilik su icin
arada yarim yesil elma yedim
simdi domatesli sehriye corbamida icecem aksama haslanmis bir bardak nohutla yesil salatamida karistirip yiyecem bu kadar.esim sabote etmezse tabi
ehehehe ne partısı kız bu :))herkese selamlarrrr annem gidince bende kızları bize toplayıp parti vereyim dedim ama şuan mutfağın hali felaket
Ama kesinlikle kaçamak yapmadım yemekleri ben hazırladığım için sıfır yağlıydı zaten kızlarda yaz geliyor bizde diyet yapmalıyız diye fazla sorun çıkarmadılar :)
Mesaj sayım tarihleri:
1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)nev81...13.2.13 çarşamba +
4)shopaholic...14.2.13 perşembe
5)fiyona_07...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı
sabahlari dinc ve zinde uyaniyorsan eger vucudunda antioksidan yok demektir .yorgun uyanirsaniz eger cok yatmaniza ragmen acil bir detoksa ihtiyaciniz var demektir bunu dun doktorum programinda izledim
eee kendi kendilerine hazirlamaktansa hazira konmak daha cazip gelmistir:)))
burada soguk bende su anda bi tshort bide tayt giydim simdi bir leslimi yapayim hemen dusumu alip ustumu SIKI SIKI giyecem. sonra hasta olmayim demi:))
bu arada herkese gunaydin .sabah sabah bir bardak limon damlatilmis sicak suyumu ictim.daha kahvalti etmedim spordan sonra yiyecem
bir yumurta
bir domates
bir dilim tam bugday ekmegi
30 gr beyaz peynir
hadi bakalim bana basari dileyin sporda canim hic istemiyor ama zorlada olsa yapacagim
gunaydın bebeklerım nasılsınızzzzzzzzzzzzz
günaydın canım...hafif hafif kıpırdan müsaitse ortam:) hem spor olsun hem ısınırsın:))
ehehehe ne partısı kız bu :))
günaydınnnnn kızlar....güzellll bir hafta olsun inşaallah hepimize.....cumaya kadar bizi motive edick güzel kilolar verelim:))
oh afiyet olsun diyecemde lahana suyuda icilmezki ya.neyse yapabiliyorsan eger helal olsun .hastanede ne isin var gecmis olsun hasta falan degilsin demigunaydın bebeklerım nasılsınızzzzzzzzzzzzz
oy canim bilirim o duyguyu ne kotudur iyi bilirimpazar günü dısardaydık kızlar...dısarı çıkarken kıyafet seceneğinde zorlanıyorum...siyah pantolon giymekten..gündemdeki begendiğim kıyafetleri giyememek canımı sıkıyor..eşimi ve kzıımı sıkır sıkır giydirirken kendime geri plana alıyorum sırf kilolar yüzünden...kilo olunca kıyafetlerin tarzları hep orta yasın üzeri modeller oluyor..verilecek kilom çok ama hızlı bir şekilde 10 kg verirsem tarzım biraz olsun değişicek....yazınca rahatlıyorum daha çok zihnimde kalıyor:)))
olsun kuzum spor niyetine olsun ben dun aksam hallettim utu isini bugunde silip supurecem sen gibi hadi kalk beraber baslayip bitirip gelelimacikirsanda ise dalmisken unutursun acliginikahvaltımı yaptım...4 zeytin..3 kuru kayısı..2 ceviz..canım yumurta peynir falan istemedi...ama bunlarla az sonra acıkırım kesin...hemen öğle yemeği için masum bişiyler hazırlamam gerek...
kızlar evim o kadar dagınık ki yıkanacak camasırşar..katlanacaklar.....silip süpürmem de gerek...teselli edici tarafı spor niyetine olsun :)))
sen yinede dr danis sonra kaldir indir bacagini ne olur ne olmaz kendini riske atma canim ben sporumu yapip geldim yarim saat belki aksama dogruda just dansda atarim biraz kalori bilmiyom simdilik, zaman gecsinde bakariz .kahvaltimida yaptim.bir haslanmis yumurta birdilim ekmek bir domates bir domates kadarda salatalik kestim 4-5 yaprak marulla.aaaa iyimiş o zaman bende diyorum 4 saat uyumadım bile kendimi nasıl enerjik hisediyorum :)
ayağım azıcık iyileşsin hemen bende başlayacam spora yoksa zayıflayım derken sarkık sarkık olacam :18: yattığım yerden ayaklarım indirip kaldırsam falan faydası olur mu acaba? yarın ortopediye gidecem diyecem artık spor yapayım ne diyecek.
Günaydın canım lahana suyunu nasıl içiyorsun ben denemiştim beceemedim
ofiste kalabalık canım :) kalkıp yürüdüm çay falan aldım ama inş ısınırım bugün ankara donuyor resmen ocakta böyle soğuk yoktu
Canım üniversite arkadaşlarıın coğunu en son mezuniyette görmüştüm herkes işe başlayınca sıkıntı olmuştu annemde kızkardeşime gidince topladım kızlara eve hem diyet yemekleri yediler ama olsun dedikodu kahkaha tavan yaptı
yok tatlım yulaf kepeği ayrı bir şey..yulaf ezmesini ben de severim.evet çok faydalı ikisi de..dukanda yoğurt yasak değil,yağ oranı %2 yi geçmedikçe yenebiliyor doya doyabu yulaf kepeği yulaf ezmesi olarak mı geçiyor :26:
yani eğer oysa ben çok seviyorum yoğurtla yemesini ara öğünlerimde yiyodum hatta alıpda yiyimçok faydalıymış
dukanda yoğurt yasakmı
canım sadece bal kısmı uygun değil.tatlı niyetine tatlandırıcılı tarçınlı yoğurt yapıp yiyorlarmış dukancılar..denemek lazımay isim konusunda bep bi beceriksizim iyisimi ben isim soylemeyim
harikasin canimbunuda basaracaksin eminimde eger kepegi oyle yiyemiyorsan ve yogurt yasak degilse bu yontemi dene
3 kasik yulaf kepegibir tatli kasigi bal
bir tatli kasigi tarcin.2 kasikda yogurt tadi gayet guzel oluyor ben denedim bunu bi tv programinda gormustumdiyet yapanlara oneriliyordu.ama senin dukana uygunmu onu bilemedim simdi
iyi gezmeler canim cikmisken iyice gez toz stres at
alalm ya isimlere bak portakal,kiz ben onu portakal sanip yerim herhalde
sabahlari dinc ve zinde uyaniyorsan eger vucudunda antioksidan yok demektir .yorgun uyanirsaniz eger cok yatmaniza ragmen acil bir detoksa ihtiyaciniz var demektir bunu dun doktorum programinda izledim
gecmis olsun canim hala gecmedimi bel agrin,cok kotudur ya insaninn hareketlerini kisitlar.acil sifalardiliyorum sana.bide dileklerine bende katiliyorumherkese bol kilo verimli hafta diliyorum en cokda kendime.bu arada senin listeni uyguluyorum bu hafta bugun 3 gun ve bende hala kilo oynamasi yokeger bu haftada degismezze tarimda sorun var demektir .degismem gerekiyor
ah canım hepimizin ortak sorunu sanki genç insanların hepsi 36 beden olmak zorundalarmış gibi,büyük beden kıyafetler hep anneanne modelipazar günü dısardaydık kızlar...dısarı çıkarken kıyafet seceneğinde zorlanıyorum...siyah pantolon giymekten..gündemdeki begendiğim kıyafetleri giyememek canımı sıkıyor..eşimi ve kzıımı sıkır sıkır giydirirken kendime geri plana alıyorum sırf kilolar yüzünden...kilo olunca kıyafetlerin tarzları hep orta yasın üzeri modeller oluyor..verilecek kilom çok ama hızlı bir şekilde 10 kg verirsem tarzım biraz olsun değişicek....yazınca rahatlıyorum daha çok zihnimde kalıyor:)))
kahvaltımı yaptım...4 zeytin..3 kuru kayısı..2 ceviz..canım yumurta peynir falan istemedi...ama bunlarla az sonra acıkırım kesin...hemen öğle yemeği için masum bişiyler hazırlamam gerek...
kızlar evim o kadar dagınık ki yıkanacak camasırşar..katlanacaklar.....silip süpürmem de gerek...teselli edici tarafı spor niyetine olsun :)))
ıcıyorum valla sorun yok hemde hosuma gıdıyor:))aaaa iyimiş o zaman bende diyorum 4 saat uyumadım bile kendimi nasıl enerjik hisediyorum :)
ayağım azıcık iyileşsin hemen bende başlayacam spora yoksa zayıflayım derken sarkık sarkık olacam :18: yattığım yerden ayaklarım indirip kaldırsam falan faydası olur mu acaba? yarın ortopediye gidecem diyecem artık spor yapayım ne diyecek.
Günaydın canım lahana suyunu nasıl içiyorsun ben denemiştim beceemedim
oh ne guzel yaa bayadır arkadaslarımla toplanamadımofiste kalabalık canım :) kalkıp yürüdüm çay falan aldım ama inş ısınırım bugün ankara donuyor resmen ocakta böyle soğuk yoktu
Canım üniversite arkadaşlarıın coğunu en son mezuniyette görmüştüm herkes işe başlayınca sıkıntı olmuştu annemde kızkardeşime gidince topladım kızlara eve hem diyet yemekleri yediler ama olsun dedikodu kahkaha tavan yaptı
esımın sonuclarını goturdum geldım..cıgerlerınde mınık lekeler gozukuyormus oncekı rontgenı goturdum karsılastırma yapsın dıyeoh afiyet olsun diyecemde lahana suyuda icilmezki ya.neyse yapabiliyorsan eger helal olsun .hastanede ne isin var gecmis olsun hasta falan degilsin demi
oy canim bilirim o duyguyu ne kotudur iyi bilirim
bi zamanlar 36 beden ustumde firfir donerdi icinde emanet gibi dururdum simdi 40 beden giyiniyom eger durdurmazsam bu dahada yukari dogru gidecek.36 beden giymeyi ozledim ben:///.insallah sende en kisa zamanda verirsin kilolarini kuzum
olsun kuzum spor niyetine olsun ben dun aksam hallettim utu isini bugunde silip supurecem sen gibi hadi kalk beraber baslayip bitirip gelelimacikirsanda ise dalmisken unutursun acligini
sen yinede dr danis sonra kaldir indir bacagini ne olur ne olmaz kendini riske atma canim ben sporumu yapip geldim yarim saat belki aksama dogruda just dansda atarim biraz kalori bilmiyom simdilik, zaman gecsinde bakariz .kahvaltimida yaptim.bir haslanmis yumurta birdilim ekmek bir domates bir domates kadarda salatalik kestim 4-5 yaprak marulla.
simdiye kadarki 1 litre suyumu tukettim :))
harikaymis ben mezuniyetten beri gormedim arkadaslarimi .bide almanyaya tasindim hepten koptuk kizlarla anca facede yada msn de o kadar baskada mumkun olmuyor:44::44::44:
ıcıyorum valla sorun yok hemde hosuma gıdıyor:))
oh ne guzel yaa bayadır arkadaslarımla toplanamadım
esımın sonuclarını goturdum geldım..cıgerlerınde mınık lekeler gozukuyormus oncekı rontgenı goturdum karsılastırma yapsın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?