Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım işlerin acelesi yoksa yat dinlen senden kıymetli mi?

az önce papağanımız geldi isim arıyoruz fikirlerinize açığım
ay isim konusunda bep bi beceriksizim iyisimi ben isim soylemeyim
harikasin canimbunuda basaracaksin eminimde eger kepegi oyle yiyemiyorsan ve yogurt yasak degilse bu yontemi dene
3 kasik yulaf kepegibir tatli kasigi bal
bir tatli kasigi tarcin.2 kasikda yogurt tadi gayet guzel oluyor ben denedim bunu bi tv programinda gormustumdiyet yapanlara oneriliyordu.ama senin dukana uygunmu onu bilemedim simdi
günaydın kızlar uyanın
ben geceleri erkenden sızıyorum yorgunluktan sabahta erkenden kalkıyorum
bugün eşim evde ne zamandır gitmek istediğim yerler var oralara gidicez gezicez inşlh
iyi gezmeler canim cikmisken iyice gez toz stres at
alalm ya isimlere bak portakal,kiz ben onu portakal sanip yerim herhalde
sabahlari dinc ve zinde uyaniyorsan eger vucudunda antioksidan yok demektir .yorgun uyanirsaniz eger cok yatmaniza ragmen acil bir detoksa ihtiyaciniz var demektir bunu dun doktorum programinda izledim

gecmis olsun canim hala gecmedimi bel agrin,cok kotudur ya insaninn hareketlerini kisitlar.acil sifalardiliyorum sana.bide dileklerine bende katiliyorumherkese bol kilo verimli hafta diliyorum en cokda kendime.bu arada senin listeni uyguluyorum bu hafta bugun 3 gun ve bende hala kilo oynamasi yokeger bu haftada degismezze tarimda sorun var demektir .degismem gerekiyor

bizde herkes işe başlayınca evden çıkmaz olmuştu sabah erken kalkacam diye ama pazar günü uyuon sonrada size süper kahvaltı hazırlayacam diyice hepsi geldi
eee kendi kendilerine hazirlamaktansa hazira konmak daha cazip gelmistir:)))
ay burda havada buz gibi ofiste 1.5 gündür boş olduğu için nefes aldıkça buharlar çıkıyor bi ısınsaydı

burada soguk bende su anda bi tshort bide tayt giydim simdi bir leslimi yapayim hemen dusumu alip ustumu SIKI SIKI giyecem. sonra hasta olmayim demi:))

bu arada herkese gunaydin .sabah sabah bir bardak limon damlatilmis sicak suyumu ictim.daha kahvalti etmedim spordan sonra yiyecem
bir yumurta
bir domates
bir dilim tam bugday ekmegi
30 gr beyaz peynir
hadi bakalim bana basari dileyin sporda canim hic istemiyor ama zorlada olsa yapacagim

günaydınnnnn kızlar....güzellll bir hafta olsun inşaallah hepimize.....cumaya kadar bizi motive edick güzel kilolar verelim:))

gunaydın bebeklerım nasılsınızzzzzzzzzzzzz

sımdı lahana suyumu pısırıyprum daha kahvaltıda yapmadım
du bakalım ne zmn yaparım:
bugun haastanede ıslerımde var cok yogunum

pazar günü dısardaydık kızlar...dısarı çıkarken kıyafet seceneğinde zorlanıyorum...siyah pantolon giymekten..gündemdeki begendiğim kıyafetleri giyememek canımı sıkıyor..eşimi ve kzıımı sıkır sıkır giydirirken kendime geri plana alıyorum sırf kilolar yüzünden...kilo olunca kıyafetlerin tarzları hep orta yasın üzeri modeller oluyor..verilecek kilom çok ama hızlı bir şekilde 10 kg verirsem tarzım biraz olsun değişicek....yazınca rahatlıyorum daha çok zihnimde kalıyor:)))

kahvaltımı yaptım...4 zeytin..3 kuru kayısı..2 ceviz..canım yumurta peynir falan istemedi...ama bunlarla az sonra acıkırım kesin...hemen öğle yemeği için masum bişiyler hazırlamam gerek...
kızlar evim o kadar dagınık ki yıkanacak camasırşar..katlanacaklar.....silip süpürmem de gerek...teselli edici tarafı spor niyetine olsun :)))

az önce papağanımız geldi isim arıyoruz fikirlerinize açığım
ay komsumdada varrr dunya atatlısı bısı yaaaaa...... bulamadınızmı halaa ısım
masallah valla eger kacamak yapmadıysan

ehehehe ne partısı kız bu :))

mını bı hatırlatma..yarın benımmıs ıyı oldu

sabahlari dinc ve zinde uyaniyorsan eger vucudunda antioksidan yok demektir .yorgun uyanirsaniz eger cok yatmaniza ragmen acil bir detoksa ihtiyaciniz var demektir bunu dun doktorum programinda izledim

aaaa iyimiş o zaman bende diyorum 4 saat uyumadım bile kendimi nasıl enerjik hisediyorum :)

ayağım azıcık iyileşsin hemen bende başlayacam spora yoksa zayıflayım derken sarkık sarkık olacam :18: yattığım yerden ayaklarım indirip kaldırsam falan faydası olur mu acaba? yarın ortopediye gidecem diyecem artık spor yapayım ne diyecek.

Günaydın canım lahana suyunu nasıl içiyorsun ben denemiştim beceemedim

günaydın canım...hafif hafif kıpırdan müsaitse ortam:) hem spor olsun hem ısınırsın:))

ofiste kalabalık canım :) kalkıp yürüdüm çay falan aldım ama inş ısınırım bugün ankara donuyor resmen ocakta böyle soğuk yoktu

ehehehe ne partısı kız bu :))

Canım üniversite arkadaşlarıın coğunu en son mezuniyette görmüştüm herkes işe başlayınca sıkıntı olmuştu annemde kızkardeşime gidince topladım kızlara eve hem diyet yemekleri yediler ama olsun dedikodu kahkaha tavan yaptı

kahvaltımı yaptım,yemeğimi yaptım mutfağımı temizledim,kalçam çok ama çok ağrıyor yusufun okuluna gidip malzemeler vermem lazım kavitasyona gidicem spora gidicem oyyyy oyyyy

günaydınnnnn kızlar....güzellll bir hafta olsun inşaallah hepimize.....cumaya kadar bizi motive edick güzel kilolar verelim:))

oh afiyet olsun diyecemde lahana suyuda icilmezki ya.neyse yapabiliyorsan eger helal olsun .hastanede ne isin var gecmis olsun hasta falan degilsin demi
oy canim bilirim o duyguyu ne kotudur iyi bilirim
bi zamanlar 36 beden ustumde firfir donerdi icinde emanet gibi dururdum simdi 40 beden giyiniyom eger durdurmazsam bu dahada yukari dogru gidecek.36 beden giymeyi ozledim ben:///.insallah sende en kisa zamanda verirsin kilolarini kuzum
olsun kuzum spor niyetine olsun ben dun aksam hallettim utu isini bugunde silip supurecem sen gibi hadi kalk beraber baslayip bitirip gelelimacikirsanda ise dalmisken unutursun acligini
sen yinede dr danis sonra kaldir indir bacagini ne olur ne olmaz kendini riske atma canim ben sporumu yapip geldim yarim saat belki aksama dogruda just dansda atarim biraz kalori bilmiyom simdilik, zaman gecsinde bakariz .kahvaltimida yaptim.bir haslanmis yumurta birdilim ekmek bir domates bir domates kadarda salatalik kestim 4-5 yaprak marulla.
simdiye kadarki 1 litre suyumu tukettim :))

harikaymis ben mezuniyetten beri gormedim arkadaslarimi .bide almanyaya tasindim hepten koptuk kizlarla anca facede yada msn de o kadar baskada mumkun olmuyor:44::44::44:

bu yulaf kepeği yulaf ezmesi olarak mı geçiyor :26:
yani eğer oysa ben çok seviyorum yoğurtla yemesini ara öğünlerimde yiyodum hatta alıpda yiyim çok faydalıymış
dukanda yoğurt yasakmı
yok tatlım yulaf kepeği ayrı bir şey..yulaf ezmesini ben de severim.evet çok faydalı ikisi de..dukanda yoğurt yasak değil,yağ oranı %2 yi geçmedikçe yenebiliyor doya doya
canım sadece bal kısmı uygun değil.tatlı niyetine tatlandırıcılı tarçınlı yoğurt yapıp yiyorlarmış dukancılar..denemek lazım
ah canım hepimizin ortak sorunu sanki genç insanların hepsi 36 beden olmak zorundalarmış gibi,büyük beden kıyafetler hep anneanne modeli ben lcw ile o durumu hallettim canım.neredeyse lcw den başka bir yerden giyinmiyorum,mecburen tabi.büyük beden modern kıyafetler var orda

afiyet olsun canım az olmuş kahvaltın gerçekten..
bana ev deme :18: kalk gidelim diyor her yer ama kış ve diyet rehaveti hiç bir şey yaptırmıyor

Hepimiz için iyi bir hafta olsun,hayırlı haberler aldığımız,mutlu olduğumuz bir hafta olsun inşallah.aminnn
Bugün kursta bir şey yemedik çünkü yetişmedi ravyoli yapıyoruz ayıptır söylemesi bugün bir kısmını yaptık ama yarın kaçarı yok,yenecek
sabah ben kursa,eşim işe,kızım okula gittiği için sabah telaşımız çok oluyor.Dolayısıyla kahvaltı olayım çok zor oluyor.yine de iki arada bir derede bir dukan krep yapıp bir parça peynirle yedim,tabi nasıl yediğimi bir ben bir Allah biliyor kahvaltım kuvvetli olmayınca eve döndüğümde başım dönüyordu.dukan lahmacunumu fırına atana kadar bir kurabiye ve 1 fincan nescafe götürdüm,iyi olmadı belki ama hemen toparladı o beni,bir de lezzetli bir şey yiyince moralim de yerine geliyor (bahaneler bitmez)..o arada kızıma ayrı kendime ayrı (mecburen),lahmacun yapıp fırına attım.çok şükür yedim doydum,Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin

kahvaltı:
1 dukan krep
1 parça yağsız peynir
500 ml su

ara:1 fincan nescafe+1 kurabiye

öğlen:
1 dukan lahmacun
2 minik acı biber turşusu
soda

akşama ne yicem bilmiyorum henüz

45 dk yürüyüş

ıcıyorum valla sorun yok hemde hosuma gıdıyor:))

oh ne guzel yaa bayadır arkadaslarımla toplanamadım
esımın sonuclarını goturdum geldım..cıgerlerınde mınık lekeler gozukuyormus oncekı rontgenı goturdum karsılastırma yapsın dıye

ben denedim içemiyorum canım kokusu maf ediyor beni

geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur.

Kızlar öğlenki menümü yazayım yoksa unutuyorum
4 adet ızgara köfte
1 küçük porsiyon yeşillik salata
ekmek yerine 4 kaşık pirinç pilavı

saat 10:30 ve saat 4 de birer muz

suyumuda zorla 2 ye tamamladım ama akam çayda yaparım evde 3 olur inş

akşam yemeğimi dün yapmıştım
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

akşam yine gelirim ama eve 8 gidecem temizlik yapacam geç olabilir.yarında misafir var yemek yapmam lazım en azından malzemeleri hazırlamam lazım :) of evlenince ben akşam yemeklerini nasıl yapacam 8 de evde olupda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…