Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı:
dukan ekmek
lor
domates
çay

ara:kursta 3 ad. ravyoli+3 çatal pestolu makarna

öğlen:
dukan köfte
salata
ayran

ara:
nescafe+1 kurabiye (bugün cıvıttım demiştim dimi )

akşama ne yiceğimi henüz bilmiyorum ama sadece yoğurt mu yesem diye düşünüyorum

suyum:500 ml şimdi buraya yazınca farkettim,çok az su içmişim.hemen telafi edeyim

Mesaj sayım tarihleri:

1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)nev81...13.2.13 çarşamba +
4)shopaholic...14.2.13 perşembe + shopam saymıştın perşembeyi değil mi yanlış hatırlamıyorum?
5)fiyona_07...15.2.13 cuma fiyona gelmediğinden aysenin sayımı cuma olacaktı aslında ama o pazartesiyi saymış
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi +
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı

yeni listeyi hazırlayayım şimdi

Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...19.2.13 salı
2)saphira...20.2.13 çarşamba
3)Berenim2012...21.2.13 perşembe
4)roseberry...22.2.13 cuma
5)Ganfed...25.2.13 pazartesi
6)dudujan...26.2.13 salı
7)nev81...27.2.13 çarşamba
8)shopaholic...28.2.13 perşembe
9)maviyesil1999...1.3.13 cuma
10)saphira...4.3.13 pazartesi
11)Berenim2012...5.3.13 salı
12)roseberry...6.3.13 çarşamba
13)pasam3405...7.3.13 perşembe
14)Ganfed...8.3.13 cuma

Son düzenleme:
hg baban canim iyice gezdir burAYA Aksamlari yazarsin .kac gun kalacak
Sağol canım,15-20 gün kalacak inşallah

Aaaaa,bunu bilmiyordum gerçekten.Gerçekten diyet bu pratik bilgilerle çok daha kolay hale getirilebilir,şaşırdım ve hoşuma gitti gerçekten

gözünaydın tatlım özletme kendini fazla
Burdayım,burdayım canım Sürekli gelemiyorum ama akşamları da olsa düzenli paylaşıma devam edicemmmm

Canım gerçekten dukan,çok pahalı bir diyet.Etkisi kadar,maliyeti de çarpıcı.Yani 10 kg versen bile 20 kg vermiş gibi göstermesi mucizevi,ama maliyeti elbette zorluyor bazen.

Canım o küçük kaçamaklar kilo aldırmaz ama kilo gidişini birkaç gün duraklatır.Balon etkisi diyor ya buna dukan beyefendi

Eline sağlık canım Aslında bu liste her sabah ilk giren tarafından yeni sayfaya kopyalansa da sen her seferinde uğraşmasan canım :26:

Flaş flaş flaş.Uzun süren karar aşamamdan sonra,dukan diyeti ile diyetimi sürdürmeye karar verdim.Dukan diyeti ile geçen yıl 12 kg vermiş,fakat nerdeyse 20 kg vermiş kadar incelmiştim.İşte işin bu cazibesinden vazgeçemeyeceğimi anladım.Yulaf kepeğimi,splendamı,yağsız süt ve yoğurtlarımı,peynir ve tavuğumu depoladım ve yarından itibaren 5 gün süren atağım başlıyor Vira bismillah

merhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım

selam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....

diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....

geçmiş olsun canım..diş dönemi çok zor oluyo bebekler için..birazda oku istersen
1300 çok iyi darısı başımıza

haklisinda insan uzuluyorda
ama haber verse daha iyi olurdu ama yapacak bisey yok
cokda kacirmamissincanim ya uzme kendini afiyet olsun bosver arada kacamak sart oluyor ne yapalim

hadi kolay gelsin canim sana basarilar
merhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım
hg aramiza basarili kilo verimleri ve iyi forumlar sana

gecmis olsun canim insalah cabuk iyilesir kizin sende aramisa cabuk donersin

ay komsumdada varrr dunya atatlısı bısı yaaaaa...... bulamadınızmı halaa ısım
Yok canım ya hala bulamadık.Kızım rahatsızlandı hiç papağanla uğraşacak vaktimiz olmadı
Maşallah sapişim en can alıcı noktadır benim için lahmacun
Bizim kedimizin adı Romeo.Ve bence o sevimli hayvanlara çok yakışıyor bu isim,öneririm canım

Kilo kendimize yapabileceğimiz en büyük kötülük galiba ya,insan kilo verdikçe gençleşiyor gerçekten...
Saol canım değerlendireceğim inş
Canlarım bugün babam geldi.O yüzden fazlaca giremiyorum ama akşamları mutlaka giricem,öpüyorum kocamanca
Gözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey

Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam

Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.

kahvaltı
1 salatalık
2 havuç
20 gr peynir
2 tatlı kaşığı süt kaymağı
yarım haşlanmış yumurta

akşam
kuru fasulye
bulgur pilavı
biraz fıstık

dudujan sen calısıormusun.bız tanısmamıstık dımı.benım 2cocugum varç.bıırı 8 dıerı 2 yasında.bankacıyım ama su anda calısmıyorum ..

evet canım çalışıyorum üniversiteden haziran mezun oldum bekarım kasıma kadar :) sidney kökenli bir çevre danışmanlık firmasının ankara şubesinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum ama evde yatmayı isterdim özellikle şuan çok uykum var gün nasıl bitecek bilmiyorum:26:

günaydınlar az kalorili bol enerjik bir gün olsun
kahvaltımı saat 8 de yaptım
2 dilşm çvdr ekmeği
1 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
ekmeğin ucunu eccik bala bandırdım :)
yeşil çay

hemencik menümü yazayım

1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 adet siyah 2 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

geçmiş olsun canım
bronşit çok tehlikeli özellikle küçükken ciğere indimi ilerleyen yaşlarda sürekli tekrarlıyo bende olduğu gibi

şekersiz bir türk kahvesi belki biraz iyi hissettirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…