Çok geçmiş olsun canım.kızlar iyi akşamlar,beyza hasta bu hafta izin istiyorum......
Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.
şekersiz bir türk kahvesi belki biraz iyi hissettirebilir
gunaydin hanimlar son iki gun diyetler ne alemde. kacamak yapanlar parmak kaldirsin
ay evet ya bırı lıste yapsınnn spor yapmak dasha keyıflı oluo o zmnbak ya yazmayi unuttum dun yarim saatte lesli yaptim spor listesine ekleyen varsa eger))
senın su maruluna hastayımbugunku kahvaltim marul yapragi,bir haslanmis yumurta,30 gr peynirbir dilim ekmek,bir domates bir o kadarda salatalik
simdi evden cikmam gerekiyor ogleden sonra gelirim yada aksama bilmiyorum artik herkese basarilar diyetinde öpüldünüz hanimlar
wuuuuuuuuuuuuuuu ben olsam kacırdıydım yarım da olsa yerdımdun isimiz vardi kagit isi yani esimle disari cikmistik canim nasil lahmacun istedi anlatamam
karar verdik lahmacun almaya
tam restoranin onune geldik esim diyor kactane alayim 6 tane dedim
ikiser tane iki kizima bide esime soyledim
sana diye sordu yemiyecem dedim
buyuk bi gururla
D
oda sen yemiyorsan bizde yemiyoz dedi ve almadi
:))
boylece lahmacun krizini atlattim aksam salata ve yarim su bardagi haslanmis nohut yedim yolda dayanamayim aldigim ekmektende bir dilim yedim eve gelirken sonra 2 bardak su bir kupada yesil cay icip gunu bitirdimD
ben dun gece bı kacamak yaptım benimo bıskuvı yedımgunaydin hanimlar son iki gun diyetler ne alemde. kacamak yapanlar parmak kaldirsin
gecmıs olsun nasıl olduYok canım ya hala bulamadık.Kızım rahatsızlandı hiç papağanla uğraşacak vaktimiz olmadı
Maşallah sapişim en can alıcı noktadır benim için lahmacun
Saol canım değerlendireceğim inş
Gözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey
Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam
cnm cok dıkkat et bronsıt cok kotudurDün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.
aman calıs bover daha ıyı evde oturmakta cok sıkıcıevet canım çalışıyorum üniversiteden haziran mezun oldum bekarım kasıma kadar :) sidney kökenli bir çevre danışmanlık firmasının ankara şubesinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum ama evde yatmayı isterdim özellikle şuan çok uykum var gün nasıl bitecek bilmiyorum:26:
masallahhemencik menümü yazayım
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 adet siyah 2 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
ay evet ya bırı lıste yapsınnn spor yapmak dasha keyıflı oluo o zmn
senın su maruluna hastayım
wuuuuuuuuuuuuuuu ben olsam kacırdıydım yarım da olsa yerdım
ben dun gece bı kacamak yaptım benimo bıskuvı yedımdayanamaıorum ona ben yaaa
gecmıs olsun nasıl oldu
cnm cok dıkkat et bronsıt cok kotudur
aman calıs bover daha ıyı evde oturmakta cok sıkıcı
masallah
19.02.2013 mesaj sayımı
aysen_34-----------------1
dudujan------------------6
ganfed-------------------12
maviyesil1999-------------7
saphira-------------------7
nev81--------------------7
lepistesinyavrucugu ------2
roseberry----------------1
ipekyol------------------8
gunaydin sanada cancagazim elinden geldigi kadar dayanmaya calis bak ne zahmetlerle veriyoruz yara almasin diyetin nver sonra keyfini cikarmaya gidersin istanbula bende gelirim beraber gezeriz altini ustune getiririzÇok geçmiş olsun canım.
offf her ikinizinde hsta olması kötü olmuş çok geçmiş olsun
kafeine dayanacam bugün mecburen birde istanbule gidip gelecem akşama bugün kahve delisi olurum
Günaydın canım ben yapmadım ama bugün yapabilirim hem yorgunum hem istanbula gidecem hem hasta olacam ama olamadım patlamak üzereyim
gunaydin canim sanada kahvaltin harika olmusgunaydın bebeklerım nasılsınızzz
sabah kahvaltım peynırlı omelet
salatalık domates
bal
ay evet ya bırı lıste yapsınnn spor yapmak dasha keyıflı oluo o zmn
senın su maruluna hastayım
wuuuuuuuuuuuuuuu ben olsam kacırdıydım yarım da olsa yerdım
ben dun gece bı kacamak yaptım benimo bıskuvı yedımdayanamaıorum ona ben yaaa
gecmıs olsun nasıl oldu
cnm cok dıkkat et bronsıt cok kotudur
aman calıs bover daha ıyı evde oturmakta cok sıkıcı
masallah
heyt be bu hafta rekor ustune rekor kiriyom masallah bana kizlar beni ornek alin sizde cok yazin ya inan insan ne kadar cok buraya yazsa o kadar cok motive oluyor emin olun onemli degil kimse yazdiklariniza cevap vermesede olur kendiniz icin onemli insan yazarken ne kadar cok yedigini fark ediyor bir lokmada alsaniz yazin .ben sabah disari ciktim yeni geldim eve ciktigimdan beri dolasiyom yoruldum vallasimdi kalkip ispanak pisirecem evi toplayacam camasir yikayacam
utu yapacam ve aksam olacak ://
gunaydin sanada cancagazim elinden geldigi kadar dayanmaya calis bak ne zahmetlerle veriyoruz yara almasin diyetin nver sonra keyfini cikarmaya gidersin istanbula bende gelirim beraber gezeriz altini ustune getiririz)
Hoşgeldinmerhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Maşallah,harikasın canımselam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....
diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....
Teşekkür ederim canım,evet artık hedefe kadar durmak yokkkkGözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey
Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam
Bu irade muhteşem olmuş işte,seni yürekten tebrik ederim...dun isimiz vardi kagit isi yani esimle disari cikmistik canim nasil lahmacun istedi anlatamam
karar verdik lahmacun almaya
tam restoranin onune geldik esim diyor kactane alayim 6 tane dedim
ikiser tane iki kizima bide esime soyledim
sana diye sordu yemiyecem dedim
buyuk bi gururla
D
oda sen yemiyorsan bizde yemiyoz dedi ve almadi
:))
boylece lahmacun krizini atlattim aksam salata ve yarim su bardagi haslanmis nohut yedim yolda dayanamayim aldigim ekmektende bir dilim yedim eve gelirken sonra 2 bardak su bir kupada yesil cay icip gunu bitirdimD
Ben denemiş,çok sevmiş,çok da memnun kalmıştım ayran detoksundan,umarım çok güzel bir sonuçla çok güzel bir başlangıç yaparsın diyet yolculuğunayarın vücuda bi şok diyet yaptirim diyorum :/ tartıdan önce
buğdaylı yoğurt çorbası yapıp öğle ve akşam onu yiyeyim sadece içine birazda nohut koyarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?