Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı:
1 yumurtalı lorlu omlet
1 domates
1 dukan kurabiyesi
çay

ara:1 dukan kurabiyesi

öğlen:

dukan lahmacun
zero

ara:nescafe

akşam yemeğimi henüz yemedim ne yiyeceğimi bilmiyorum

HAFTALIK BADİLER :))))

roseberry ve ganfed

maviyeşil1999 ve nev81

shopaholic ve saphıra

lepistesinyavrucugu ve dudujan

herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum

hayırlı akşamlar hanımlar,kardeşim geldi yemeğimizi dışarda yedik ordan kahveye arkadaşa gittik kaynanam kıza baktı oğlanı aldık çıktık oğlan canımıza ot tıkadı şimdi evde çığlık çığlığa babasıyla oynuyorlar akşam yemeğim ızgara tavuklu salata yedim birde 1 top dondurma pişmanmıyım asla 2 aydır tatlı namına birşey sokmamıştım çok iyi geldi,eşim allah binkere razı olsun yaptığım diyet ve kararlılığımdan dolayı çok güzel bir gerdanlık almışben sana kilo ile ilgili hiçbir baskı yapmama rağmen azim ettin kilo verdim diye süpriz yapmış çok sevindim ....

anneler harika bekarken sen bekarlığın tadını bol bol çıkar evlenince mecbur bütün sorumlulklar sende olacak

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah haftaya 1.lik bizde

ben sayım yapayım ....

[/COLOR
saphira*****************17

lepistesinyavrucuğu********8

dudujan******6

maviyeşil1999****4

ganfed*****5

shopaholic-0

nev81*1

roseberry*******7

Eğer sorun olmazsa ben salıyı alırım sende pazartesiyi alabilirsin canım bana gün sorun olmuyor.
Çok teşekkür ederim Dudujan

Oleyyyyyyyy,haftaya alalım mı şu 1.liğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Teşekkür ederim kaptanım ve Dudujan

koşu bandını açabildik sonunda oda zaten küçücük olduğundan duvarlar üstüme geliyo sanki inşlh alışırım :/ 25 dk yürüdüm ama baya hamlamışım
Harikasın,ben de yarın başlıyorum canım :124:

HAFTALIK BADİLER :))))

roseberry ve ganfed

maviyeşil1999 ve nev81

shopaholic ve saphıra

lepistesinyavrucugu ve dudujan

herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum
Şimdi bu badiler rakibe mi yoksa yandaş mı olacak

[/COLOR

dudujan******6

maviyeşil1999****4

ganfed*****5

shopaholic-0

nev81*1

roseberry*******7
Ciğerim alıntılar tek tek sayılıyor,benim 1 mesajım vardı ama içinde 7-8 alıntım vardı Eline sağlık canım

canım ya bu yusuf küçükken bu kadar yaramaz ağlayan bi çocuk değildi sanki beyzadan sonramı böyle oldu ki ?
güle güle kullan canım iyi günlerde sanada moral olmuştur

bendee anlamadım rakibemiyiz yoksa kankamı :d

bende diyorum benim sanki daha çok mesajım vardı :)

ben sana 2 iki hafta veriyorum 2 hafta sonra bay bay yaparsın biz tombul sosislere
slm kızlar
nasılsınızz
bugun goz doktoruna gıttım
cok yoruldum
oglumuda gosterdım
yumurtaları yukarı kacıyormus
testıslerıde kucukmus
onlarla ugrastım durdum bugun cok yogundum yenı eve gırdım
canım kıyamam çok geçmiş olsun tedavi falan mı görcek yoksa zamanla duzelır dediler mı...
valaaaa kıskanıyorum bu ne hızdır yarabbim istanbulda olanlar esranın diyetısyenıne neden gitmiyo acaba harıkasın hayatım maşallah....
ama ben takımı sağlam disiplinde gördümm...güzel olmuş bence....
çok yanlış zamanda çıkmışsın canım takımdan o son 3-4 aylık gevseklıkten sonra ınan takım yenı duzene gircektır kaptan ve uyelerın hepsı çok sağlam....üzüldüm ne yalan söyliyim...
az mı 700 gr tebrikler canım...
canımcım gerçekten sık biraz dişini ver şu 2-3 kiloyu inşallah biran önce seni mezun edriz yoksa ben senden önce mezun olucam
hahahahaa evet öle gözüküyo...
çok çok çok özür dilerim kaptanım önceliklee....ben dün sabah evden bı çıktım az önce geldım haber veriyim diye akşam tam nete girdim ama ortalık çok karışıktı iş yerinde ne yazıkkı...bir daha kesinlikle böyle bişii olmıycak kusuruma bakma hiç tarzım diildir ama....oldu bi kere...
bi dakikaa radyo programı da nedir bakıyımmm ya çok geride kaldım bişeyler kaçırmışım bennn
ben de saymak ıstiyoruuuuuuummmm ya ben ya bennn.....
koşu bandını açabildik sonunda oda zaten küçücük olduğundan duvarlar üstüme geliyo sanki inşlh alışırım :/ 25 dk yürüdüm ama baya hamlamışım
alışırsın çiçeğim zamanla...

Son düzenleme:
iyi hafta sonları kızçelerrr

kahvaltım
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim çvdr ekmeği
yeşil çay

öğleye kapuska yapıyim diyorum

çocuklar hep öyle tatlım boşver,öyle ya da böyle kardeşceğizinle dışarı çıkmışsın,çok çok hakettiğin dondurmanı yemişsin,daha ne olsun derken,bombayı en sona bırakmışsın.valla eşine kocaman bir bravo,Alah mutluluğunuzu daim etsin canım
sen bu gazla haftaya mezun olmayasın sakın
[/COLOR

dudujan******6

maviyeşil1999****4

ganfed*****5

shopaholic-0

nev81*1

roseberry*******7

roseee bacım bu sayım eksik kalmış olmasın sakınnn alınıların her biri 1 mesaj sayılıyor canım,zahmet olacak ama tekrar sayar mısın
alalım canım

rakibeeee
evet canım ben de farkettim roseişko eksik saymış
rica ederim tatlışım ama geçen haftaya listeye girmiş olsaydın ve bu hafta bildirim yapmasaydın,2 puan ceza alırdın,bu hafta eklemedim seni de ipekyolu da..biliyorum ihmal etmezsin normalde

Günaydın fıstıklar herkese mutlu hafta sonları diliyorum

menümü yazayım,sonra hazırlanıp çıkıcaz ailecek

dün akşam hiç bir şey bulamayıp ve etten tavuktan bıkmış olduğumdan (Allah günah yazmasın) 3 ad. yumurta beyazından,yağsız peynirli omlet yaptım.yanında biraz yoğurt yedim bir de zero içtim..yalnız bu arada ev halkının menüsünde makarna vardı,zayıf noktam,1 kaşık atıverdim ağzıma,ay nasıl güzeldi anlatamam,gerisini getirmemek için zor tuttum kendimi

bu sabah
önce 500 ml suyumu içtim,her sabah öyle yapıyorum zaten

1 yumurtadan omlet
1 dilim yağsız beyaz peynir
3 ad. kırmızı közlenmiş biber rulolarından,içi lorlu ve hiç yağ koymadan
çay

bugün sebze günümdeyim,o yüzden öğlene bol yoğurtla sebzeli bir şeyler yemek istiyorum,insan sebzeyi özlüyor bu diyette

herkese iyi haftasonları kızlar ben anneme geldim gelirken tableti getirmiştim ama sağplsun oğlum ekranını kırdı kardeşimin işyerinden giriyorum ama burası işyeri olduğu için sık giremem haber vereyim dedim,hepinizi kocaaaaaammmmaaaaannn öptümmm

iyi akşamlar
bugün nasıl acıktımm anlatamam sizee dışarıda da güvenip bir şey yiymedim.eşimle kızım da yemediler ben yiyemeyince onları da aç bıraktım.evegelince hemen pişirdim yemeği,salatayı yaptım,yemeğin ilk yarısına kadar nasıl yediğimi hatırlamıyorum sonra kendime geldim yavaş yavaş ve farkına vardım yemek yediğimin

kahvaltımı yazmıştım zaten..

gittimiz yerde sade Türk kahvesi içtim sadece

sonra pazar ve market alışverişi yaptık ,evimize gittik.biraz toparlasın diye hemen 1 bardak ayran içtim.yemeği hazırlama gücümü topladım böylece..hemen balıklarımı yıkadım,sadece tuz ve karabiberle,hiç yağlamadan yallah fırına o pişerken salatamı yaptım,yeşillikler pazardan alınınca tazecik oluyor mis gibi kokuyor.kendi salatamı ayırdım,eşimle kızımınkine zeytinyağ gezdirdim,bir de yanında zero kola (ki aslında onun tadı başka şeyle çıkan ) yemekten sonra bir kup tatlı yedim,merak etmeyin kaçamak filan değil,dukana uygun bir tatlı.gerçekten nefis oldu,eşimden zor kaçırdım,yarısına yakınını o yedi link veriyorum aşağıya,oradan sizlerde deneyebilirsiniz kızlar..
dukandiyetitariflerim: MİLFÖY PASTA

not:ben hamurunu biraz fazla tutmuşum sanırım fırında.benim hamurum resimde görüldüğü gibi kesilebilir kıvamda olmadı.yağlı kağıdından ayırırken parçalandı hep.ben de hepsini parçaladım,hem görüntüsü hem tadı corn flakes gibi oldu.dondurma kuplarına kat kat,bir çıtırlardan bir muhallebisinden şeklinde koydum.görüntüsü de tadı da şahane oldu kızlar.misafire bile yapılabilir benden söylemesi

selamlar çiçeklerim
hemen bugün ne yediğimi yazayım acayip açım zira ( sabahı yazmıştım
öğle yemek yemedim komşu ablayla bir kahve içtim orta şekerli (ben gitmeden yaptığı için splenda koyamadım ) sonra mah turuna marketleri felan gezindik 1,5 saat dolaşmışız eve geldiğimde atletim sırılsıklam olmuştu düşünün artık yürüyüş spor olsun nasıl hızlı yürüdüğümüzü :) eve geldiğimde saat 3,5 felandı yarın teyzemlere gideceğim için yarınki yemekleri hazırladım..ee bu saatten sonra öğle yemeği olmaz dedim bi paket çubuk kraker ve sonrasında pişirdiğim kapuskadan 5 kaşık yedim
akşam yemeğindede eşim sağolsun tavuk yemediğim için yiyebileyim diye her yöntemi deniyo :) tost makinesinde pişirdi 2 parçayı salatayla zorla yedim ve 2 dilim çvdr ekmeği ile
az öncede 3 1 arada içtim aslında içmiycektim ama çok açımmmmm (((( neden bugün doymadım anlamıyorum 2 lt suyumuda bitirdim 2 brdk form ve 2 brdk yeşil çay içtim
diyetede başladığımdan beri ilk defa bu kadar zorlandım ve gözüm ve aklım yemeklerde özellikle bol kalorilerde :)

gözünün nasıl döndüğünü tahmin edebiliyorum
milföy pastaya bayıldımmmmmmmmmmmm şu ann ne çok ihtiyacım var yapılırmı bu banaaaa :)))
milföyle yapmışlığım vardır çokca abimde bayılır hatta :) toz tatlandırıcım ve kepeğim olsa yapardım ama deniycem alınca

bugün aç kalanlar günü olmuş ve aynen hep aklım yemekte,nasıl olcak böyle bilmiyorum
ah canıımmm inan canınız çeksin diye değil,canınız tatlı iseyince yapın da,tatlı ihtiyacınızı giderin diye koydum dene dene süper oliii
ben de torpil yaparım.yani İzmirde adı torpil de,netteki tariflerde külah pasta filan demişler
çok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan
evet canım aynen kaılıyorum.bugün böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…