Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzznevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba
Rica ederim bitanemelıne sağlık canım..
Rica ederim kaptanımmmmmeline sağlık cancazım
Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanımKızlar dukan kitabının tamamını okumadım,biraz o bölümden biraz bu bölümden okuyup durdum.Okuduğum yerlerde,diyeti 1/1 5/5 2/0 yapmaktan bahsediyordu.1/1 dukanın tavsiye ettiği sistem,özellikle uzun yolu uzun olanlar için.Ancak 2/0 da çok ilginç geldi bana..yani haftanın 2 günü mesela pazartesi ve perşembe saf protein yapıp,diğer 5 gün diyet yapmamak olarak açıklamış.Ben de 2 gün saf protein yapıp,5 gün karatay veya ara öğünlü (mesela roseberrynin diyeti gibi) bir diyet mi yapsam nasıl olur?bir hafta bu yöntemi denesem ve iyi sonuç almazsam tekrar 1/1 e dönsem,sorun olur mu ne dersiniz :44:
Rica ederim rakibem,lepistesin yavrucuğu geçen hafta kura çekti gördün mü?Bu hafta rakibeyiz,bomba gibi geliyorum rakibemellerıne saglık cnm
Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarımgünaydın kızlar
bu sabah güzel başladı benim için,cumaya kadar biraz daha gider umarım
kendime eskisi gibi ödül günü koymam lazım sanırım.nevim ve kızlar bana bir akıl verin.Eskiden karatay yaparken 15 te bir ödül günü yapardım,günüme getirirdim o günü,günde istediğimi yer içerdim ancak dukanda bu balon etkisi korkusundan dolayı,ödül günü koymamayı düşünmüşüm.Bu kez de vücut bir yerden patlak verdi,(bknz.dün).İşte bunları yaşamamak için,ödül günü yapsam,nasıl olur???:44:
Sağol bitanemmmmm,çok beğenildi programımıznevim radyo programın bugündü başarılar diliyorum tatlım bu işinden üstesinden harika bir şekilde geleceğine eminim
dinlemek istiyorum biliyosun intrnt yayını başladığı an seninleyim
:
Sen tanıdığım en iradeli kadınlardan birisinçok yorgunum ama yemekten sonra yarım saat yürüyüüşümü yapıcam inşallah,yaklaşık 13-14 kilo verdim şu son 2 aydır sanırım sinir sistemim error veriyor b12 vitamini kullanıyorum gece uykusuzluk beni mahvediyor kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin kompleksi aldım onada başlıycam evde iki bebe var bana muhtaç,pazar akşamı halamın kızına gittik yemeğe halam,amcam,halamın kızı şok oldular ne oldu sana diye çok sevindim daha zayıflıycam dedim inşallah son 4 kilomuda veriyim sağlık sıhhat içinde başka bişey istemiyorum.....
canım toparlandı mı miden,yoğun iş temposunda dikkat et kendine ve yediklerineHerkesler günaydın daha şimdi yerime oturabildim toplantıdan çıktım ama 1 de bir tane daha toplantım var bu aralar proje yap,çiz ölüyorum saat 1 de sanayi bakanlığına çizim götürüp sunum yapacam.
bugün 8 de toplantıya girdiğim için sabah kahvaltıda 1dilim peynir ve domatesi tam buğday ekmeğine koyup araba sürerken yedim tabiki domates elbiseye döküldü ne zor çıkıyormuş meğer domates lekesi
ara öğünü şimdik minnacık salatalıkla yaptım.
Öğle yemeğini de 12:30 de yiyip hemen yollara düşecem.
Akşam anca gelirim herhalde 10 gibi ama gelemezsemde ben bugün 5 mesajtan muaf olsam olur musöz yarın 10 mesaj yazarım.
Doktor maratonuna gelincede akşam hepsini anlatacam.
Hepinize mutlu,neşeli çok az kalorili günler diliyorummmmmm
Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzzTartılma gününden bir gün önce yani perşembe sabah öğle ve akşam yemeklerinde ekmeksiz tavuk göğsü ile ayran tüketip,bir de akşam tarçınlı karanfilli limonlu çay içerseniz tabi kaçamak yok en az 500 gr garanti ediyorum
Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanım1+1 uzun yolcular için evet,ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor.Söylediğin 2+0 ise yalnızca kalça problemi olanlar için canım.Bana güveniyorsan kilo veriş durana kadar 1+1,durunca 5+5
Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarım
Sağol bitanemmmmm,çok beğenildi programımız
canım toparlandı mı miden,yoğun iş temposunda dikkat et kendine ve yediklerine
Canım beni mesaj sayımında sayacağınızı düşünemedim aslında cumadan sonra sayılırım diye düşünüyordumcanım eline sağlık
lepistesim tebrikler
anşaaa ve ipekyol kızlar,izinliydiniz sanırım
shopaholic en son hastaydı izin aldı,cuma sadece kilo bildirimi yaptı,sonra ne oldu bilmiyorum,inşallah her şey yolundadır
Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzzTartılma gününden bir gün önce yani perşembe sabah öğle ve akşam yemeklerinde ekmeksiz tavuk göğsü ile ayran tüketip,bir de akşam tarçınlı karanfilli limonlu çay içerseniz tabi kaçamak yok en az 500 gr garanti ediyorum
Rica ederim bitanem
Rica ederim kaptanımmmmm
Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanım1+1 uzun yolcular için evet,ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor.Söylediğin 2+0 ise yalnızca kalça problemi olanlar için canım.Bana güveniyorsan kilo veriş durana kadar 1+1,durunca 5+5
Rica ederim rakibem,lepistesin yavrucuğu geçen hafta kura çekti gördün mü?Bu hafta rakibeyiz,bomba gibi geliyorum rakibem
Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarım
Sağol bitanemmmmm,çok beğenildi programımız
Sen tanıdığım en iradeli kadınlardan birisin4 kilo patır patır gidecek canım benim :124:
35 dakikada 200 kalorimi yaktım geldim ohhh iyi geldi spor,akşam yemeğinde bool kıvırcık az havuç ve kırmızı lahanalı salata ve 90 gram köfte yedim taşşş gibi tokum....
yorgunum erken yatmayı düşünüyorum....
Dudujan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım yeni yaşın sana tüm güzellikleri ellerine getirsin.....
bi atlatamadın kuzum yaa başka bi dopktara daha mı gitsen nane limon mideye ıyı gelır ama ılaclarlada ters etkı yapmasın...
kıyamammm...ya benım ıcım parçalanıyo sanaa nerdeydın sen öğrenciydin dimi bide....
kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun banadaha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum
bu arada kizlar bugun gelemezssem merak etmeyin esim kucuk bir operasyon gecirecek evde olacak onla ilgilenirim ama yarin bildirimimi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?