Bence dukan sana hayatının en muhteşem görünümünü verecek canım,hem de tahmininden çok kısa zamanda.Evet zor bir diyet ama olduğundan 10 kg az görünüm almanı sağlıyor.Ödül günü için bana güven ve dilediğince kullan,ama 6 gün de muhteşem bir diyet yap canım o motive ile;gör bak hem hiçbir patlama yaşamayacak,hem de seri olarak inceleceksinyaşasın tavuk-ayran kardeşliği
evet canım işte bende kalça ve bacak en problemli yerler.Şimdilik 1/1 e devam edicem,dediğin gibi duraklamada 5/5 yapabilirsem yapıcam,götüremediğim yerde 5 gün az yağlı bir karatay,2 gün sp yapıcam
yani ödül günüm korktuğum kadar etkilemez mi diyorsun canım? ay o zaman çok mutlu olurum ben,gerçekten insan arada bir nefes almak istiyor
Kırmızı et çok kalorili canım,bu detoks mutlaka tavuk eti ile olmalıtavuk göğsünün miktar sınırı var mı canım birde acaba tavuk yerine kırmızı ette aynı sonucu verir mi
En az 500 grcanim onerini aldim ve bugun uyguluyorum bakalim ne yansiyacak tartiya
Canımmmmm,çok teşekkür ederim.KimbilirNevcim radyo programın hayırlı olsun inşallah yolun açık olsun kimbilir belki birgün tv de görürüz ....
Ellerine sağlık DudujanKızlar kusura bakmayın mesaj sayımı biraz geç oldu ama işlerim o kadar yoğun ki oturamıyorum bile.
26.02.2013 mesaj sayımı
1)nev81...5
2)dudujan...7
3)shopaholic...?
4)maviyesil1999...?
5)saphira...11
6)roseberry...?
7)anşaaa...14
8)Ganfed...8
9)maviyesil1999...?
10)lepistesinyavrucu........1?
Vuuuuuuuuu,sen harikasınnnnnnnselamlar canlarım nasılsınız bakalım
listeyi daha sunmamışsın kaptanım yoksa benim gözümdenmi kaçtı
bağlantının gelmesi için 25 dk pc başında bekledim sabaha giremem diye bildirimi yapayım ben
lepistesinyavrucugu:97/95,8/1,2/%1,23
Liste çıktı meydane***7. TAKIM 298. ETAP***
Ganfed (56.3/)
roseberry ( 61.7 / )
Anşaa()
dudujan (105.1 / )
SAPHIRA (88.3 / )
Lepistesinyavrucuğu(97/95,8/1,2/%1,23 )
nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1/%1.17)
shopaholic (84.4 / )
maviyesil1999 (70 / )
7. Takım Ortalaması :%
iyileşmene sevindim canım..mesaj için bildirmiştin zaten,sorun etmeSağol canım düşündüğün içinmidem çok şükür toparlandı diyetisyen falan bir sürü şey anlattı sizede belki yararlı olur diye hepsini sakin kafayla yarın yazacam bugün 5 mesaja uyamadım ama inanın eve şimdi girdim ayağım şişmiş koşturmaktan şimdi tuzlu suya koydum
ama yarın herşeyi detaylıca yazacam hem yarın benim doğum günüm gerçi doğum günüm 29 şubat ama bu yıl yok malesef 28 şubata kaldık
canım normalde geçen cuma listeye eklemiştim ama bildirim gelmeyince senden listede çıkartmıştım,bunu da yazışmıştık hatırlarsanCanım beni mesaj sayımında sayacağınızı düşünemedim aslında cumadan sonra sayılırım diye düşünüyordum
çok geçmiş olsunbu arada kizlar bugun gelemezssem merak etmeyin esim kucuk bir operasyon gecirecek evde olacak onla ilgilenirim ama yarin bildirimimi yaparim
zaten çok şükür kilo vermişim yine de,ertesi gün de saf protein yaptım,birazcık etkilerini azaltmışımdır inşallahçok azıcık kaçamak yapmışsın canım birşeycik olmaz onlar nazar boncukları:)
eline sağlık tatlımKızlar kusura bakmayın mesaj sayımı biraz geç oldu ama işlerim o kadar yoğun ki oturamıyorum bile.
26.02.2013 mesaj sayımı
1)nev81...5
2)dudujan...7
3)shopaholic...?
4)maviyesil1999...?
5)saphira...11
6)roseberry...?
7)anşaaa...14
8)Ganfed...8
9)maviyesil1999...?
10)lepistesinyavrucu........1?
buyur gel,yerimiz varSlm Kızlar grubunuzda yer yokmu benide alırmısınızz gurubunuza lütfenn.
her şeyi dr. kontrolünde yapman çok güzel canım.verdiğin gramları hiç küçümseme,çok çok iyi gidiyorsunŞimdi gelelim doktor macerama
1.Dahiliye gittim:midem yara olduğu için zehirlenmeyle beraber ufak bir kanama olmuş o yüzden yanıyormuş midediyetisyene söyledik galeta ve çubuk kraker ağırlıklı bol bol süt olan diyey yaptı
2.Ortopedi:yavaş yavaş spora başlıyorum ama çup diye değil doktor gösterdi birkaç hareket onlar ama haftaya büyük ihtimalle yürüyüş bandına başlayabilecem
3.Diyetisyen:Bu hafta sadece 170 gram vermişim 150 yağdan ama buna şükür zehirlenmeyle ve diyetimde süt ve galeta var bol bol.
yok tatlım daha sunmadım,daha yeni geldim ben de..sen beni boşver de o nasıl bir kilo veriş öyle maşallaaahhhselamlar canlarım nasılsınız bakalım
listeyi daha sunmamışsın kaptanım yoksa benim gözümdenmi kaçtı
bağlantının gelmesi için 25 dk pc başında bekledim sabaha giremem diye bildirimi yapayım ben
lepistesinyavrucugu:97/95,8/1,2/%1,23
sen öyle diyorsan doğrudur bitanemBence dukan sana hayatının en muhteşem görünümünü verecek canım,hem de tahmininden çok kısa zamanda.Evet zor bir diyet ama olduğundan 10 kg az görünüm almanı sağlıyor.Ödül günü için bana güven ve dilediğince kullan,ama 6 gün de muhteşem bir diyet yap canım o motive ile;gör bak hem hiçbir patlama yaşamayacak,hem de seri olarak inceleceksin
eline sağlık tatlış***7. TAKIM 298. ETAP***
Ganfed (56.3/)
roseberry ( 61.7 / )
Anşaa()
dudujan (105.1 / )
SAPHIRA (88.3 / )
shopaholic (84.4 / )
maviyesil1999 (70 / )
Şimdi gelelim doktor macerama
1.Dahiliye gittim:midem yara olduğu için zehirlenmeyle beraber ufak bir kanama olmuş o yüzden yanıyormuş midediyetisyene söyledik galeta ve çubuk kraker ağırlıklı bol bol süt olan diyey yaptı
2.Ortopedi:yavaş yavaş spora başlıyorum ama çup diye değil doktor gösterdi birkaç hareket onlar ama haftaya büyük ihtimalle yürüyüş bandına başlayabilecem
3.Diyetisyen:Bu hafta sadece 170 gram vermişim 150 yağdan ama buna şükür zehirlenmeyle ve diyetimde süt ve galeta var bol bol.
***7. TAKIM 298. ETAP***
Ganfed (56.3/)
roseberry ( 61.7 / )
Anşaa()
dudujan (105.1 / )
SAPHIRA (88.3 / )
shopaholic (84.4 / )
maviyesil1999 (70 / )
***7. TAKIM 298. ETAP***
Ganfed (56.3/)
roseberry ( 61.7 / 61.0 /0.7 / %1.13 ) inşallah doğru yapmışımdır
Anşaa()
dudujan (105.1 / )
SAPHIRA (88.3 / )
shopaholic (84.4 / )
maviyesil1999 (70 / )
iyileşmene sevindim canım..mesaj için bildirmiştin zaten,sorun etmediyetisyenin önerilerini merak ettim veee doğum günün kulu olsun canım musmutlu yıllar diliyorum sana.bugün ablamın da doğumünü
her şeyi dr. kontrolünde yapman çok güzel canım.verdiğin gramları hiç küçümseme,çok çok iyi gidiyorsun
:
Çok teşekkür ederim canım inş hep beraber mutlu yıllara inş :)
diyetisyen tavsiyeleri:
1.çok acıktığında yada tatlı krizin tuttuğunda soğuk su iç yada dişlerini fırçala.
2.akşam mutlaka süt yatmadan yarın bardak sabah aç uyanma
3.spor yapmadan sıcak suya kahve ya ama süt yada süt tozu olmasın sporu daha iyi yaparsın kafeinle
4.akşam 9 da mutlaka soda iç
5.aralarda tatlı krizini önlemek için falım meyveli sakızı çiğne 20 dk kadar
6.Eğer aşırı yediğini hisedersen demle siyah çay iç. sindirimi kolaylaştırılır
Mesaj sayım tarihleri:
1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil11999...27.2.13 çarşamba
4)shopaholic...28.2.13 perşembe
5)saphira...1.3.13 cuma
6)roseberry...4.3.13 pazartesi
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma
normalde çarşambanın sayımı shopaholicteymiş ama izinli olduğu için yine sırayı kaydırdım
gel bebem beklıoskızlar sizleri çok özledim kavuşmamıza az kaldı bebeler haftaya sizlerleyim işşallah kavuşmamız bir başka bahara kalmasın işşallah misafirlerim oldgu için giremiyorm anca fırsat bldm ama çıkıcem sabah erken kalkmam lazım işşallah zanını gelince acısını çıkarıcam sizleri çok özledim beni özleyin anacım
yuppii:))ilk defa yüzde hesabı yaptım
ohh ne guzel ben aksam sporunu sevıorumiyi akşamlar hatunlar,öğlen evden çıktık saat 5 gibi geldik yemin ediyorum şimdi oturdum her yeri ağrıyor akşam saat 18.30 da sporuma gittim ter attım geldim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?