Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

22.02.13 tarihli mesaj sayim listesi

ansaa__________0
ganfed_________5
nev81__________7
dudujan________8
sphoaholic______1
maviyesil_______5
saphira________21
roseberry______8
lepistesinyavrucugum___24
ipekyol_________0
Eline sağlık canım...

bugun 45 dk lesli yaptim spor olarakda hafta sonu kacamagim olmadi bakalim #
cumaya ne yansiyacak:))
Emin ol yansıyacak,ama rakiben Roseberry de zorlu sporcudur unutma

Tartılma gününden beri,bugün ile birlikte 120 dk sporum oldu :124: Ama seni geçememmmmm,bu arada kaç oldu ciğerim kilon?

inşallah canım
ne yiyeceğimi şaşırıyorum aslında,özellikle protein günlerimde
liste sana uyuyor yani değil mi canım?
Uyuyor canım,yarın akşam yapıcam bugünün sayımını

kızlar yarın ben hep dısarda olacagım ben yarın ızınlı olabılırmıyım

goz doktoruna gıtcem ,ordan kızın toplantısına,ordan esımın sonuclarını gostrcem doktoraa,ordan pazar yapıp eve gec donerım
halım olmaz yanee

Herkeslere günaydın sabah o kadar zor uyandım ki midem yanıyor sanki bugün bitsin akşam 8 de uyuyacammm

üzülme canım serum gerçekten şişkinlik yapıyo bi kaç güne iner kilonda. sağlıkdan önemli bişey yok iyice toparla kendini orayıda şikayet et

inş canım ya bugünüde atlatayım detoks yapacam zaten ama kilo almışsamda napayım midemşn yanması geçsin başlarım en baştan bugün diyetiyene gidecem bakalım ne diyecek:18:
dudujan cok gecmis olsun canim

Dudujan çok geçmiş olsun canım
Çok Sağolun kızlar
22.02.13 tarihli mesaj sayim listesi

ansaa__________0
ganfed_________5
nev81__________7
dudujan________8
sphoaholic______1
maviyesil_______5
saphira________21
roseberry______8
lepistesinyavrucugum___24
ipekyol_________0

Ellerine sağlık canım

ooo baya yoğunsun canım bugün kolay gelsin

yollardan denızlerden daglardan selam olsun butun takımıma otbsn baglantısı ıyı ama tele ayar oldum yarım saatte anca bu satırları yazabıldım.sabah evden cıkarken tartıldım ya benım tartı sıyırdı yada ben tıroıdım yuzunden gram gram ılerlıyorum.annemlerden donunce sporu arttırıcam.mektubuma burda son verıp yanacıklarınızdan opuverıyom

fırında kuru biber kızartması nasıl canım bı anlatsana ası çok seksi geldii
ay anşaam inan öyle kötü oldu tadı,bir daha hayatta yapmam normalde kuru biberi biraz haşlayıp,bol yağda kızartırız ya,diyetten dolayı fırında tamamen yağsız olarak yapayım dedim ama yapmasam daha iyiymiş
Herkeslere günaydın sabah o kadar zor uyandım ki midem yanıyor sanki bugün bitsin akşam 8 de uyuyacammm

senin mide fena olmuş canım ya,hala düzelemediğine göre.yoğurt çorbası çok iyi gelir aslında,içebiliyor musun

selam canlar
kimsecikler yok bugün hayırdır nerelerdesiniz bakiim ?
ben anca gelebildim.bugün kursum vardı.kursta ev makarnası yaptık,bu ara makarnalar mantılar eriştelerden gidiyoruz biraz yedim ben de haliyle ama sonra üsüne 1.5 saat yürüyüş yaptım,umarım etkilerini biraz olsun azaltabilmişimdir.evin yakınında,haftada 1 gün,1 saat plates yaptırıyorlarmış,ona katılmayı düşünüyorum.az aslında ama biraz sıkılaşmaya yarar yine de herhalde

mektubunu az once aldim nasil sevindim anlatamam.buyuk bi heyecanla okudum .nasil surukleyici seydi o harikaydi
evet ebnde haberlerde duymustum artik otobuslerde varmis net sende onla girdin sanirim hayirli yolculuklar
bol bol hasret gider don canim

bugun yediklerim
sabah
bi yumurta bir domates 30 gr beyaz peynir bir dilim ekmek
iki bardak su ac kanina tabi
bir barda meyve cayi karisik bir kasik sekerle,bir adet de kahve kiurabiyesi hazirlardan .ana okuluna gitmistim canim cok cekti orda yedim bi tane
öglen
iki tas sehriye corbasi bir kase yagsiz salata.
arada 150 gr meyve
simdide kalkiyom 45 dk lesli yapicam sonra goruselim .gelin dedi kodu yapariz

kahvaltı:
dukan krep
yağsız peynir
nescafe

ara:1 küçük kase ısırganlı çorba (kurstan bir ablamız yaptı,çok özenerek yaptı,ders dışı bir şeydi,kıramadım,yağsız olarak içtim artık napiim,çok da güzeldi)
birkaç çatal ev makarnası
çay

öğlen:
3 şiş piliç beyti
1 şişe soda

1.30 saat hızlı adım yürüyüş yaptım.aslında 1.45 dk ama net olsun 1.30 diyelim
suyum:1 lt oldu

su içmekte ben zorlanıyorum son zamanlarda kızlar,böyle değildim ben

haklisin canim bence kacirma yazil ve git
bi saatte bi saatir hic yoktan iyidir
hem ben varim burda
kimsecikler yok degil ki

afiyet olsun canim insallah yag olup kalmaz atmissindir yuruyusle

İyi yolculuklar canım bol bol dinlen gel

az az yiyorum canım ama çubuk kraker yemeden duramıyorum yanıyor midemde yara verdi benim bunla iyice kötüleşti ondan yiyemiyorum erken çıkıp diyetisyen,dahiliye,ortopedi dolanacam bakalım nolacak :)

70,4 le ayrılmıştım izne 72,4 le geri geldim 1 ayda yemın ederim rahat duramıyoruz tam manasıyla erımeden ırademız oturmuycak galıba ama 4 gundur zırnık kaçamak yapmadım her gun sporumu aksatmıyorum gun asırı spor salonunu ihmal etmemeye calısıyorum...lamı cimi yok nevım bu sefer olacak...gecen hafta bi arkadaşa oturmaya gittik eşlerle birlikte bi hatun boyu 1,55 civarında 70 kilo kendisi e benı blen biliyo 170 boyum var 72 kiloyum kalkmış mılletın içinde servis yapılmış yemekler yenırkene ayy sen çok yeme demezmı neymıs 1 tabağı bitirmişim ikinciye geçmişim kı ben çok samımı değilsem hayatta servis tabağını bitirmem...nasıll sinirlerim bozuldu önumuzdekı ay gene toplanıcaz o laflarıı onaa çeşitli biçimlerde yediricem...ya insan ilk defa gördüğü biriyle böle mı muhattap olurr...ben nıye yzdım sımdı bunu bilmıyorum senı görunce dertleşesim geliyoo napıyımmm
bi atlatamadın kuzum yaa başka bi dopktara daha mı gitsen nane limon mideye ıyı gelır ama ılaclarlada ters etkı yapmasın...
özledddiik cabuk gell....
malum seksı olan herşey guzel olmuyo tecrübeyle söyleyebilirimmnesse bekarlar varrryağsız salçayla kavursaydın keske yada domatesle ben öle yapıyodum dukanda güzelde oluyoduu yanıı...10-15 gun sonra bende başlıyorum dukana....
ayy olmaz mı ne diyosunn....hem sen ne kadan tehlıkelı kurslardasın bakıyımmm....valla sağlam nefsin var ben dayanamayabilirdim
ganfedd esrayı yenmek ıcın sol kanattan bastırdı gelioooo.....menu süper bebeimm...yaa bu arada esra nerde görmedim ben onu kuzuları hasta falan diil dimi bilgisi olan varmı...
1,5 lt suyu yanında taşımanı ve ağırlığından rahatsızlık duydukça kafaya dikmenı şiddetle tavsiye ediyorumm

kıyamammm...ya benım ıcım parçalanıyo sanaa nerdeydın sen öğrenciydin dimi bide....

kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun bana daha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum

Bu hafta ben de aralıksız spora başladım,sanırım kaslarım şişti gram gram gidiyor canım ben de,ama gerçekten sporumuzu arttırmamız lazım

Gerçekten bugün kimse yok,hayırlara çıksın

Canımmmmm,kurban olsun sana Deli oluyorum deli bu tür şeylere,elaleme midemizin ya da hayatımızın bekçisi görevini vermişiz gibi,lüzumsuzlar.Hepsine cevabımız başarımız olacak ciğerim,beraber 60'tan önce durmak yok :124:

Canım lütfen panikleme,çok doğal.Ben de dukan diyeti yapıyorum ve pazar günü kendime hakim olamayıp 2 dilim börek yedim koca koca,ama inan ne kadar üzülsem de demek ki vücudumum çok ihtiyacı vardı diye kendimi teselli edip tekrar tutundum,başarıcaz canım,sen çok güçlü bir kadınsın,sakın pes etmeeeee

25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.

Roseberry=???
Dudujan=********=8
Maviyeşil1999=*********=9
Saphira=*****************=17
Shopaholic=???
Lepistesin Yavrucuğu=*****=5
Nev81=*************=13
Ganfed=**********=10
Anşaa=*********=9

Son düzenleme:
doktor turun nasil gecti canim gecmis olsun .insanin cani bazen disarda yemek cekiyorda
bu tehlikelerde var isteallah sifa versin
sorma sorma ansaaam
bi hirlandim ki anlatamam
canim yemek istiyor elim gidiyor sonra roseberry gozumun onune geliyor bana kahkahayla guldugunu goruyom he,men geri bosaltiyomm
yemeden -.hep senin yuzunden
oyle bir korkuttun ki gozumu
yaz bakiim bugun birsaat 20 dk spor
lesli yaptim bide befit videosu buldum netten onu yaptim 10 dk
5 milde lesliden yaptim
canim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek

nevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…