olan olmuşş çiçeğimm...hemen salmaaa....ne var allah aşkına dünya mı battı sankı yarın bi saf proteın yaparsın tamaammmm....dukan ağır geldi belkı sana diyetını gözden gecir uymuyosa değiştir tatlım...kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun banadaha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum
elıne sağlık canım..25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.
Roseberry=???
Dudujan=********=8
Maviyeşil1999=*********=9
Saphira=*****************=17
Shopaholic=???
Lepistesin Yavrucuğu=*****=5
Nev81=*************=13
Ganfed=**********=10
Anşaa=*********=9
doktor turun nasil gecti canim gecmis olsun .insanin cani bazen disarda yemek cekiyorda
bu tehlikelerde var isteallah sifa versin
sorma sorma ansaaam
bi hirlandim ki anlatamam
canim yemek istiyor elim gidiyor sonra roseberry gozumun onune geliyor bana kahkahayla guldugunu goruyom he,men geri bosaltiyomm
yemeden -.hep senin yuzunden
oyle bir korkuttun ki gozumu
yaz bakiim bugun birsaat 20 dk spor
lesli yaptim bide befit videosu buldum netten onu yaptim 10 dk
5 milde lesliden yaptim
canim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek
nevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba
yok yok çok kızdım kendime.bir de özel günüm de yaklaştı,dolayısıyla çok melonkolikimCanım lütfen panikleme,çok doğal.Ben de dukan diyeti yapıyorum ve pazar günü kendime hakim olamayıp 2 dilim börek yedim koca koca,ama inan ne kadar üzülsem de demek ki vücudumum çok ihtiyacı vardı diye kendimi teselli edip tekrar tutundum,başarıcaz canım,sen çok güçlü bir kadınsın,sakın pes etmeeeee
eline sağlık cancazım25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.
Roseberry=???
Dudujan=********=8
Shopaholic=???
Nev81=*************=13
Ganfed=**********=10
Anşaa=*********=9
aynen öyle,bunu en iyi bilenlerden biriyimcanim ya kotu olmus ama
bundan sonra hem daha az ye menundeki yemeklerden hemde bol bol spor yap dengelersin o zaman uzulmekle kilo gitmiyor malesef caba gerek
evet bugün sp günümdü,yarın da sp yapayım diyorum..evet canım kesinlikle ağır geldi ama Karatayda inanılmaz wc sorunları yaşadım ben,o yüzden o da korkutuyor beniolan olmuşş çiçeğimm...hemen salmaaa....ne var allah aşkına dünya mı battı sankı yarın bi saf proteın yaparsın tamaammmm....dukan ağır geldi belkı sana diyetını gözden gecir uymuyosa değiştir tatlım...
bence olabilir nıye diyceksın dukanda da tuvalet problemı ılerleyen safhalarda tekrarlayabiliyr diye biliyorum bi dene hem sana da bi değişiklik olur ama düzenli yapasan verimli olacağını düşünüyorum canım ben...Kızlar dukan kitabının tamamını okumadım,biraz o bölümden biraz bu bölümden okuyup durdum.Okuduğum yerlerde,diyeti 1/1 5/5 2/0 yapmaktan bahsediyordu.1/1 dukanın tavsiye ettiği sistem,özellikle uzun yolu uzun olanlar için.Ancak 2/0 da çok ilginç geldi bana..yani haftanın 2 günü mesela pazartesi ve perşembe saf protein yapıp,diğer 5 gün diyet yapmamak olarak açıklamış.Ben de 2 gün saf protein yapıp,5 gün karatay veya ara öğünlü (mesela roseberrynin diyeti gibi) bir diyet mi yapsam nasıl olur?bir hafta bu yöntemi denesem ve iyi sonuç almazsam tekrar 1/1 e dönsem,sorun olur mu ne dersiniz :44:
canlarım çok şükür dün evime geldim annem ve erkek karsdeşim eşi ve bebegimiz bizdeler evlerine gitmediler malesef annemlere mmeleketteyken hırsız girmiş evi talan etmişler yarın evi temizlemeye gidicez bu aralar giremezsem ksura bakmayın pc oturma odasında girmem sorun yani:18::18: kiloma gelince kilo aldım diye korkyordm ama aynı kilodayım 200 gram almışım işşallah giricegim zamanlarda olucek ama bebkle ilgileniyorm işler yogun işşallah haftaya aranıza katılıcam bu saat oldu bebegi anca salladım uyuttum şimdilik çıkıyorum inanın çok yoruldum bugün evimi eşim sag olsun talan etmiş anca evin içinden çıkabildim oda kapa pisligi gitti anlıcagınız bu hafta işler yogm regli oldm bugün şişim anlıcagınız tartıya çıkmamı görseniz varya gülerdiniz aynı bu moddaydım :83::83:ay halim aklıma geldikçe neyse gözlerimden uyk akıyor sabah erken kalkıp annemlere gidip o uyz hırsızların dagıttıkları yerleri düzelticez işin kötüsü zararımız var az miktarda altınımız gitmiş geçmişe gidemedim işşallah haftaya listede olurm tabi yer varsa:18::18: kendinize iyi bakın kimler var kimler yok rapor alabilirmiyim acaba biri beni aydınlatsın memleketi sorucajk olursanız beni görenler böle kaldılar paşa sana ne olmş diye benim namımı dyanlar ta annemlere geldi beni görmeye ay ne güldüm neyse zn yazarım sonra uykum var sonra görüşmek dilegiyle
ellerıne saglık cnm25.02.2013 pazartesi 7. takım mesaj sayımıdır.
Roseberry=???
Dudujan=********=8
Shopaholic=???
Nev81=*************=13
Ganfed=**********=10
Anşaa=*********=9
her sabah dedıgım sey aksam erkan yatcamHerkeslere günaydın sabah o kadar zor uyandım ki midem yanıyor sanki bugün bitsin akşam 8 de uyuyacammm
ooo tıroıd olayı kotu..olsun gram gram vbermen bıle ıyıyollardan denızlerden daglardan selam olsun butun takımımaotbsn baglantısı ıyı ama tele ayar oldum yarım saatte anca bu satırları yazabıldım.sabah evden cıkarken tartıldım ya benım tartı sıyırdı yada ben tıroıdım yuzunden gram gram ılerlıyorum.annemlerden donunce sporu arttırıcam.mektubuma burda son verıp yanacıklarınızdan opuverıyom
hoşgeldin canım ben senin işlerinin yoğun olmadığı bir zaman bilmiyorum ki bacım,sürekli işleniyorsuncanlarım çok şükür dün evime geldim annem ve erkek karsdeşim eşi ve bebegimiz bizdeler evlerine gitmediler malesef annemlere mmeleketteyken hırsız girmiş evi talan etmişler yarın evi temizlemeye gidicez bu aralar giremezsem ksura bakmayın pc oturma odasında girmem sorun yani:18::18: kiloma gelince kilo aldım diye korkyordm ama aynı kilodayım 200 gram almışım işşallah giricegim zamanlarda olucek ama bebkle ilgileniyorm işler yogun işşallah haftaya aranıza katılıcam bu saat oldu bebegi anca salladım uyuttum şimdilik çıkıyorum inanın çok yoruldum bugün evimi eşim sag olsun talan etmiş anca evin içinden çıkabildim oda kapa pisligi gitti anlıcagınız bu hafta işler yogm regli oldm bugün şişim anlıcagınız tartıya çıkmamı görseniz varya gülerdiniz aynı bu moddaydım :83::83:ay halim aklıma geldikçe neyse gözlerimden uyk akıyor sabah erken kalkıp annemlere gidip o uyz hırsızların dagıttıkları yerleri düzelticez işin kötüsü zararımız var az miktarda altınımız gitmiş geçmişe gidemedim işşallah haftaya listede olurm tabi yer varsa:18::18: kendinize iyi bakın kimler var kimler yok rapor alabilirmiyim acaba biri beni aydınlatsın memleketi sorucajk olursanız beni görenler böle kaldılar paşa sana ne olmş diye benim namımı dyanlar ta annemlere geldi beni görmeye ay ne güldüm neyse zn yazarım sonra uykum var sonra görüşmek dilegiyle
bu sabah tartıldım canım 1 kg daha gitmiş nasıl sevindim anlatamam,dün baya diyeti bırakmayı düşünüyordum,nasıl olsa yapamıyorum,kendime eziyet etmeyeyim bari diyordum ama sabah tartı beni motive etti resmen.dukanda duraklama yaşayana kadar 1/1 devam edicem,yani götürebildiğim yere kadar.sonra 2/0 ı denicem,dukanda kabızlık olursa bir öneri var dukandiyetitariflerim de,onu uygularım diye düşünüyorumbence olabilir nıye diyceksın dukanda da tuvalet problemı ılerleyen safhalarda tekrarlayabiliyr diye biliyorum bi dene hem sana da bi değişiklik olur ama düzenli yapasan verimli olacağını düşünüyorum canım ben...
canlar ciğerler ballar pekmezlerrrr.....gününüz aydın olsun inşallaahhh...benım mesai bugun 4 de başladı ama dehşet enerji doluyummm....herkese az kalorılı bol hareketlı gunler diliyorum cumaya az kaldıııı diyorumm....akşama görüşürüzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?