annem çok güzel bakla pişirir azıcık tadına baktım harika olmuş valla diyette olmasam tencerenin hepsini yerim azıcık tadına bakmak bile iştahımı kabarttı ama ben akşam yemeğinde salata yicem şurda az kaldı ideal kiloma ....
şu sendeki azim bana da bulaşsııınn nooolurrkocaman maşallah canım süper ötesi gidiyorsun
komşu çok önemlı helede ust komsu aynı dert bende var sankı evde 10 çocuklu bi aile var ama....anlamıyolar bır turlu...Kızlar birazdan kalkıp hazırlanıcam.kuzunun okuldan alınma saati gelecek zaten.sonra eşim gelecek,ev bakmaya gidicez.taşınmak istiyoruz bu evimizden.Henüz 2 sene oldu buraya taşınalı ama memnun değiliz.hem üst kat komşumuzdan çok rahatsızız,sorunlar yaşıyoruz hem de ev çok zor ısınıyor,yalıtım diye bir şey,hem burası ablama ve arkadaşlarımın ourdukları yerlere de uzak,ulaşım çok iyi değil vs vs vs..hayırlısıyla içimize sinen bir ev bulursak taşınıcaz.Öğleden sonra olmayacağım o yüzden,akşama görüşürüz
sen pek tatlısın yahu....selamlar kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamadım bağlantı zayıf
anşacım sen işini bilirsin hayatımm ağzının payını verirsin inceden inceden o densize...
kaptanım hemen gemileri batırmaya kalkmışsın ama toparlanmana çok sevindim vazgeçmek yok tökezlesekte hep beraber bu işi başarıcaz
ben kaçamak yapmadığım halde gram gram veriyorum ama yılmıycam sizler olmasaydınız çoktan yılmıştım
nevim radyo programın bugündü başarılar diliyorum tatlım bu işinden üstesinden harika bir şekilde geleceğine eminim
dinlemek istiyorum biliyosun intrnt yayını başladığı an seninleyim
ganfedcim mektubumu biraz kısa tuttum ama sen anlıycağını anlamışsın öpüyorum
amin canımm yolun çok az kaldı...çok yorgunum ama yemekten sonra yarım saat yürüyüüşümü yapıcam inşallah,yaklaşık 13-14 kilo verdim şu son 2 aydır sanırım sinir sistemim error veriyor b12 vitamini kullanıyorum gece uykusuzluk beni mahvediyor kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin kompleksi aldım onada başlıycam evde iki bebe var bana muhtaç,pazar akşamı halamın kızına gittik yemeğe halam,amcam,halamın kızı şok oldular ne oldu sana diye çok sevindim daha zayıflıycam dedim inşallah son 4 kilomuda veriyim sağlık sıhhat içinde başka bişey istemiyorum.....
o kalça varya o kalça benımkı kalca diil resmen but...canım toparlandı mı miden,yoğun iş temposunda dikkat et kendine ve yediklerine
yaşasın tavuk-ayran kardeşliği
evet canım işte bende kalça ve bacak en problemli yerler.Şimdilik 1/1 e devam edicem,dediğin gibi duraklamada 5/5 yapabilirsem yapıcam,götüremediğim yerde 5 gün az yağlı bir karatay,2 gün sp yapıcam
yani ödül günüm korktuğum kadar etkilemez mi diyorsun canım? ay o zaman çok mutlu olurum ben,gerçekten insan arada bir nefes almak istiyor
bu pazartesi diil haftaya pazartesi dukan kardeşliğimiz başlıycak saphıra ve sen öğretmenım olcaksınız ona göre...tecrübelerinizden faydalanmam lazım...Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzzTartılma gününden bir gün önce yani perşembe sabah öğle ve akşam yemeklerinde ekmeksiz tavuk göğsü ile ayran tüketip,bir de akşam tarçınlı karanfilli limonlu çay içerseniz tabi kaçamak yok en az 500 gr garanti ediyorum
Rica ederim bitanem
Rica ederim kaptanımmmmm
Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanım1+1 uzun yolcular için evet,ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor.Söylediğin 2+0 ise yalnızca kalça problemi olanlar için canım.Bana güveniyorsan kilo veriş durana kadar 1+1,durunca 5+5
Rica ederim rakibem,lepistesin yavrucuğu geçen hafta kura çekti gördün mü?Bu hafta rakibeyiz,bomba gibi geliyorum rakibem
Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarım
Sağol bitanemmmmm,çok beğenildi programımız
Sen tanıdığım en iradeli kadınlardan birisin4 kilo patır patır gidecek canım benim :124:
canımmm yaaa...olsun doğum gunun kutlu olsunnn....hersey gönlunce olur ınşallah yenı yaşında...Sağol canım düşündüğün içinmidem çok şükür toparlandı diyetisyen falan bir sürü şey anlattı sizede belki yararlı olur diye hepsini sakin kafayla yarın yazacam bugün 5 mesaja uyamadım ama inanın eve şimdi girdim ayağım şişmiş koşturmaktan şimdi tuzlu suya koydum
ama yarın herşeyi detaylıca yazacam hem yarın benim doğum günüm gerçi doğum günüm 29 şubat ama bu yıl yok malesef 28 şubata kaldık
dehsetul vahsetttt.....maşallahhhhhh......selamlar canlarım nasılsınız bakalım
listeyi daha sunmamışsın kaptanım yoksa benim gözümdenmi kaçtı
bağlantının gelmesi için 25 dk pc başında bekledim sabaha giremem diye bildirimi yapayım ben
lepistesinyavrucugu:97/95,8/1,2/%1,23
maşallah ikinizede harikasınız...Liste çıktı meydane
İlk haber bizden gelsin hayde
Lepistesinyavrucuğu ve Nev
Attılar gramları 1000'er dane
ellerine sağlık senın elınden bı ucan bı kaçan kurtulur canım benım...ilk defa yüzde hesabı yaptım
yapmaaa çok uzuldum geçmiş olsun kuzucuğaa...kızlar shopaholicin bebeği hastaymış,hastaneye yatma durumu varmış,o yüzden gelemiyormuş.İzne ayrıldı
o koca kafalı eksılerden bırı benım haftaya fazlası ıle telafi edilecekk....sözzz....aslında hesaplama yöntemi değişmedi tatlım ama 3 tane eksimiz ve 2 tane sıfırımız var,bu da takımın yarısı ediyor.inşallah haftaya daha yüksek olur yüzdemiz
yaaa bu nasıl bı azımmm....hayranım sana hatun...küççücük kaldınnn....2 ayda dunya kılo verdın...annem çok güzel bakla pişirir azıcık tadına baktım harika olmuş valla diyette olmasam tencerenin hepsini yerim azıcık tadına bakmak bile iştahımı kabarttı ama ben akşam yemeğinde salata yicem şurda az kaldı ideal kiloma ....
Menümü unutmadan yazayım
kahvaltı:
1 yumurtadan baharatlı omlet
1 parça yağsız peynir
çay
öğlen:
ciğer
yoğurt
akşam için ne yesem bilmiyorum ama bugün çok yoğun bir gün geçirdim,dünden de yorgunluk var biraz,o yüzden sadece uyumak istiyor canım
Harika bilgiler Dudujan,çok teşekkürler,geçen yıl 35 kg vermiş ve bu 6 maddenin tümünün de faydasını görmüştüm...
Eline sağlık canım.
Dudujan bir dahaki perşembe hatırlatırsan sana müthiş bir ödem attırıcı çay tarifi veririm,bu riski almazsın...
Allah şifa versin inşallah...
Ben daha yüksek bir yüzde bekliyordum aslında,sanırım yeni hesaplama yöntemini bilmiyorum canlar...
Bekliyoruz yavrucukkkkk
Çok teşekkür ederim canım hep beraber inş.canımmm yaaa...olsun doğum gunun kutlu olsunnn....hersey gönlunce olur ınşallah yenı yaşında...
.
Sağol canım çay çok iyi olacakaslında vermemişim kilo ama elbiselerim yinede bollaştı garip birşekilde :)
Canlarım benim sporum 220 dk idiiiii :124:spor sayımını
ganfed:230 dakıka
saphıra:110 dakıka
anşa:230 dakıka
nev:120 dk
rosebery:90 dakıka
kızlar gözden kacırdığım varsa söylesin hemen eklıyımmm
AYRICA ADI GECENLER HARICINDEKILER NEDEN SPOR YAPMIYORUZZ BAKEMMMM
kızlarben geldim artık aranızdayım nasip olursa bu hafta listedeyim sizleri çok özledim annemler gidince içim brk old aglıyorm çok alışmışım sizler nasılsınız ne var ne yok
gününüzzz aydın olsun guzel hatunlar....harıka hafta sonları dılıyorum herkese tabıkı kacamaksız evdeyım bugun sabah kalktım greyfurt suyumu ıctı spor salonuna gittim yalnız bısey farkettım insanlar sağlıkları ıçın ne kadar duyarlı saat 8,05 falandı spor salonunun önundeydım kapıda bekleyen en az 10 kişi var normalde 8 de açılıyo geç kalmışlar ama insanlar nasıl söylenıo allahtan ben arabadan ınerken açtılar...çiğ çiğ yiyeceklerdi salonu acan çocuğu yalnız...90 dakıka sporumu yaptım 60 dakıka yuruyuş 30 dakıka bisiklet..kahvaltı hazırlıycam şimdi 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik ve cay diye düşünüyorum bakalımm....
eğlenceli huzurlu sağlıklı az kalorılı bol hareketlı olsun bu hafta sonunuz.....
spor sayımını
Elimde olmayan birşeydi ama ne denir.Aslında bu durumlar ara sıra olabilir sapişim çünkü burda net çok kötü ben genelde telefondan kullanıyorum ama bi gittimi bi daha ne zaman geleceği belli olmayabiliyor.Burası afrika malumTamam İpekçim yeni listeyi hazırlayıp tekrar paylaştım,henüz sonuçlar hazırlanmamış..ceza puanından 2 değil 1 düşüyor bu durumda,bildirimin 12'den sonraya kaldığı için.Mesajların eksik,orda bir yanlış anlama olmuş demekki
Maşallah ya ne zaman doğum yaptın ne ara ideal kiloya yaklaştın maşallahannem çok güzel bakla pişirir azıcık tadına baktım harika olmuş valla diyette olmasam tencerenin hepsini yerim azıcık tadına bakmak bile iştahımı kabarttı ama ben akşam yemeğinde salata yicem şurda az kaldı ideal kiloma ....
Bende biraz sonra başlayacağım inş artıkınspor sayımını
gününüzzz aydın olsun guzel hatunlar....harıka hafta sonları dılıyorum herkese tabıkı kacamaksız evdeyım bugun sabah kalktım greyfurt suyumu ıctı spor salonuna gittim yalnız bısey farkettım insanlar sağlıkları ıçın ne kadar duyarlı saat 8,05 falandı spor salonunun önundeydım kapıda bekleyen en az 10 kişi var normalde 8 de açılıyo geç kalmışlar ama insanlar nasıl söylenıo allahtan ben arabadan ınerken açtılar...çiğ çiğ yiyeceklerdi salonu acan çocuğu yalnız...90 dakıka sporumu yaptım 60 dakıka yuruyuş 30 dakıka bisiklet..kahvaltı hazırlıycam şimdi 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik ve cay diye düşünüyorum bakalımm....
eğlenceli huzurlu sağlıklı az kalorılı bol hareketlı olsun bu hafta sonunuz.....
canım yazdıkların pek güldürdüm benikomşu çok önemlı helede ust komsu aynı dert bende var sankı evde 10 çocuklu bi aile var ama....anlamıyolar bır turlu...
sen pek tatlısın yahu....
amin canımm yolun çok az kaldı...
o kalça varya o kalça benımkı kalca diil resmen but...
bu pazartesi diil haftaya pazartesi dukan kardeşliğimiz başlıycak saphıra ve sen öğretmenım olcaksınız ona göre...tecrübelerinizden faydalanmam lazım...
canımmm yaaa...olsun doğum gunun kutlu olsunnn....hersey gönlunce olur ınşallah yenı yaşında...
dehsetul vahsetttt.....maşallahhhhhh......
maşallah ikinizede harikasınız...
ellerine sağlık senın elınden bı ucan bı kaçan kurtulur canım benım...
yapmaaa çok uzuldum geçmiş olsun kuzucuğaa...
o koca kafalı eksılerden bırı benım haftaya fazlası ıle telafi edilecekk....sözzz....
yaaa bu nasıl bı azımmm....hayranım sana hatun...küççücük kaldınnn....2 ayda dunya kılo verdın...
sen ablana ne güzel bir pasta yapmışsın bakıyım bu nasıl hüner....bayıldım ellerine sağlık...o nasıl bı görüntü...bız de kadınız dıye gecınıyoz...senın bi blogun vardı adresını verebılırmısın canım benım...oktay usta 1. saphira 2. bundan sonra benım ıcın...
canım eline sağlıkspor sayımını
hoşgeldin canım Allah kavuştursunkızlarben geldim artık aranızdayım nasip olursa bu hafta listedeyim sizleri çok özledim annemler gidince içim brk old aglıyorm çok alışmışım sizler nasılsınız ne var ne yok
sakin ol canım,ne yaparsak kendimize yapıyoruz maalesefiki gundur asiri derecede asabimi bozan seyler oldu bunun sonucuda asiri kacamak tabi , kuduz kopek gibi hissediyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?