Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü unutmadan yazayım

kahvaltı:
1 yumurtadan baharatlı omlet
1 parça yağsız peynir
çay

öğlen:
ciğer
yoğurt

akşam için ne yesem bilmiyorum ama bugün çok yoğun bir gün geçirdim,dünden de yorgunluk var biraz,o yüzden sadece uyumak istiyor canım

şu sendeki azim bana da bulaşsııınn nooolurr kocaman maşallah canım süper ötesi gidiyorsun

şu sendeki azim bana da bulaşsııınn nooolurr kocaman maşallah canım süper ötesi gidiyorsun

canım benim sende azimlisin hepimiz azimliyiz inşallah biran önce kilolarımızdan kurtulucaz.....

az önce bir yemek tabağı kıvırcık,kırmızı lahana,havuç salatası yedim şimdi menümü yazayım

sabah
1 yumurta
30gr.peynir
1 dilim ekmek

ara
3 tane minnacık kuru kayısı

öğlen
yarım kase sebze çorbası
90gr mezgit balığı
ve bol salata

ara
1 bardak sütle yapılmış şekersiz nescafe

akşam
yani az önce bir tabak salata
birde anamın baklasının tadına baktım....

200 kalori yaktım yürüyüş bandında ve sporuma gittim....

komşu çok önemlı helede ust komsu aynı dert bende var sankı evde 10 çocuklu bi aile var ama....anlamıyolar bır turlu...
sen pek tatlısın yahu....
amin canımm yolun çok az kaldı...
o kalça varya o kalça benımkı kalca diil resmen but...
bu pazartesi diil haftaya pazartesi dukan kardeşliğimiz başlıycak saphıra ve sen öğretmenım olcaksınız ona göre...tecrübelerinizden faydalanmam lazım...
canımmm yaaa...olsun doğum gunun kutlu olsunnn....hersey gönlunce olur ınşallah yenı yaşında...
dehsetul vahsetttt.....maşallahhhhhh......
Liste çıktı meydane
İlk haber bizden gelsin hayde
Lepistesinyavrucuğu ve Nev
Attılar gramları 1000'er dane
maşallah ikinizede harikasınız...
ilk defa yüzde hesabı yaptım
ellerine sağlık senın elınden bı ucan bı kaçan kurtulur canım benım...
kızlar shopaholicin bebeği hastaymış,hastaneye yatma durumu varmış,o yüzden gelemiyormuş.İzne ayrıldı
yapmaaa çok uzuldum geçmiş olsun kuzucuğaa...
aslında hesaplama yöntemi değişmedi tatlım ama 3 tane eksimiz ve 2 tane sıfırımız var,bu da takımın yarısı ediyor.inşallah haftaya daha yüksek olur yüzdemiz
o koca kafalı eksılerden bırı benım haftaya fazlası ıle telafi edilecekk....sözzz....
yaaa bu nasıl bı azımmm....hayranım sana hatun...küççücük kaldınnn....2 ayda dunya kılo verdın...

sen ablana ne güzel bir pasta yapmışsın bakıyım bu nasıl hüner....bayıldım ellerine sağlık...o nasıl bı görüntü...bız de kadınız dıye gecınıyoz...senın bi blogun vardı adresını verebılırmısın canım benım...oktay usta 1. saphira 2. bundan sonra benım ıcın...

spor sayımını
ganfed:230 dakıka
saphıra:110 dakıka
anşa:230 dakıka
nev:120 dk
rosebery:90 dakıka

kızlar gözden kacırdığım varsa söylesin hemen eklıyımmm
AYRICA ADI GECENLER HARICINDEKILER NEDEN SPOR YAPMIYORUZZ BAKEMMMM

Sağol canım çay çok iyi olacak aslında vermemişim kilo ama elbiselerim yinede bollaştı garip birşekilde :)

gününüzzz aydın olsun guzel hatunlar....harıka hafta sonları dılıyorum herkese tabıkı kacamaksız evdeyım bugun sabah kalktım greyfurt suyumu ıctı spor salonuna gittim yalnız bısey farkettım insanlar sağlıkları ıçın ne kadar duyarlı saat 8,05 falandı spor salonunun önundeydım kapıda bekleyen en az 10 kişi var normalde 8 de açılıyo geç kalmışlar ama insanlar nasıl söylenıo allahtan ben arabadan ınerken açtılar...çiğ çiğ yiyeceklerdi salonu acan çocuğu yalnız...90 dakıka sporumu yaptım 60 dakıka yuruyuş 30 dakıka bisiklet..kahvaltı hazırlıycam şimdi 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik ve cay diye düşünüyorum bakalımm....

eğlenceli huzurlu sağlıklı az kalorılı bol hareketlı olsun bu hafta sonunuz.....

Canlarım benim sporum 220 dk idiiiii :124:

kızlarben geldim artık aranızdayım nasip olursa bu hafta listedeyim sizleri çok özledim annemler gidince içim brk old aglıyorm çok alışmışım sizler nasılsınız ne var ne yok

nevım kusura bakma canım perşembe cuma modem sıkıntım vardı biliyosun o ara kaçıırdım heralde...
paşam hoşgeldin...

kizlar ya bugun sanki hersey ve herkes birbiriyle anlasmis beni cildirtmak icin .asiri derecede sinirliyim herseye ve herkese catmak istiyorum

iki gundur asiri derecede asabimi bozan seyler oldu bunun sonucuda asiri kacamak tabi , kuduz kopek gibi hissediyom kendimi

amin canim katiliyorum dilegine ama benimki berbat basladi berbat devam ediyor

canim eline saglik
ben dun 50 dk lesli yaptim bugunde sabahtan beri kosturuyom misafirde agirladim ama 15 dk spor babinda alisveris icin markete yuruyerek gidip geldim baskada sey yok ama bol bol bol hatta asiri derecede bol bir kacamak yaptim .nedense ben sinirlenince cok yemek yiyorum ne olacak benim bu halim

Elimde olmayan birşeydi ama ne denir.Aslında bu durumlar ara sıra olabilir sapişim çünkü burda net çok kötü ben genelde telefondan kullanıyorum ama bi gittimi bi daha ne zaman geleceği belli olmayabiliyor.Burası afrika malum
Maşallah ya ne zaman doğum yaptın ne ara ideal kiloya yaklaştın maşallah
Bende biraz sonra başlayacağım inş artıkın

Süper valla bende lesliye devam edeceğim

canım yazdıkların pek güldürdüm beni
tatlım ben butik pasta kurabiye işine giriştim kendi çapımda nacizane..onun dışında mutfak aşkım hep vardı.Aşçılık kursuna gidiyorum.Haziranda sertifikamı alıcam ve resmen belgeli aşçı olucam nasip olursa.Sonra da kendi yerimi açmak istiyorum ya bakalım,Allah büyük.Oktay ustanın yanından geçebilir miyim ben hiç deli bloğumun adresini vereyim ama çok sık ilgilenemiyorum artık.. Beyaz Biber
canım eline sağlık
kızlarben geldim artık aranızdayım nasip olursa bu hafta listedeyim sizleri çok özledim annemler gidince içim brk old aglıyorm çok alışmışım sizler nasılsınız ne var ne yok
hoşgeldin canım Allah kavuştursun
iki gundur asiri derecede asabimi bozan seyler oldu bunun sonucuda asiri kacamak tabi , kuduz kopek gibi hissediyom kendimi
sakin ol canım,ne yaparsak kendimize yapıyoruz maalesef

selam kızlar herkese iyi hafta sonları
sonuç listeleri hazırlanmış,bakan oldu mu bilmiyorum,9. olmuşuz haftaya daha iyi olucaz inşallah

HAFTALIK BADİLER :))))

roseberry ve ganfed

maviyeşil1999 ve nev81

shopaholic ve saphıra

lepistesinyavrucugu ve dudujan

şampiyonlar çıksın bakalım meydana
ben haftayı rakibesiz geçirdim mecburen
roseberry
lepistesinyavrucugu
nev81

tebrik ediyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…