Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese selamlar kucak dolusu sevgiler dün gece döndüm evime anadan babadan ayrı olmak çok zor bunu bi kez daha anladım

sabahtan beri sadece mutfagı temizledim ve çamaşır yıkatıp asıyorum...başım felaket ağrıyo sanırım deterjanlar dokundu öğle yemeğimde yok bende bi paket çubuk kraker yedim :) eşim beni görünce süzülmüşsün dedi ama ben tartılmadım bakalım cumaya süpriz olacak..şimdi kalkıp süpür sil yapayım sonra market alışverişi sonra yemek sporumda akşama kalır artık

Mart Ayı Kilo Verme Alt Sınırları

Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
SAPHIRA...0.9 kg
nev81...0.9 kg
maviyesil1999...0.7 kg
lepistesinyavrucugu...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
vermeyenn bidon olsun bakın bu ay neler olacak...
emınım kı o doğum gununde de sıfır kaçamkla dönmuşsundur bende dun arkadaşın doğum gunundeydım ama sırf sussunlar dıye pastadan ıkı catal aldım...

eşin mı ....hahahaaayyy... cok guldum ....kız yakıt göstergende kırmızı falan yanmıyo mu.... dur gulmıyım başıma gelir...benım tosun bana ters ters bakmazz....trafiğin ortasında pis tutuşuruz bende hayatta altta kalmam....tiyatro malzemesi oluruz vallaa...
amasyanın neresınden paşam...çok severim keşkeğ, bende...

hoşgeldinnn....bu ne temızlık askıdır kızlar maşallaahhh....benı de gaza getirdiniz eve gidiyim temızlık yapcam

Mart Ayı Kilo Verme Alt Sınırları

Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
SAPHIRA...0.9 kg
nev81...0.9 kg
maviyesil1999...0.7 kg
lepistesinyavrucugu...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
ellerine emegine saglik canim zahmet etmissin
cekilmis bile hatunlar pek hamarat canim ben daha yeni gordum bu haftaki rakibempek hafif kaldi ben onu yerim D maviyesil duyuyon demi meydan okuyom sana :))
eline saglik nevcim renkli renkli yapmissin canim seker istedi ya :))
yemeyim ama bu hafta lik kacamak haddimi hafta sonu doldurdum .cok stresli bi hafta sonu gecirdim ama atlattim sukur iyiyim yine ve dort elle sarildim yeniden diyete bu hafta kesin 55 li bi rakam gorecem tartidayoksa olmaz boyle son iki haftam kaldi tatile en az 2 kilo atmaliyim:18::18::18:
bu ne ki ben hic bisey anlamadim
amin canim amin gitsin yaglarimiz canim bu haftada mukemeldin gayet guzel verdin beni hakkinla gectin tebrik edíyorum seni
bos veeer aksama unutur guzel bi iltifat edersin bide opucuk oldu bitti
15 gün kursa gelmeyince bayağı geri kalmışım nasıl telafi edeceğim valla çok calismam lazım
ne kursuna gidiyorsun sen canim
ay o temizlikten nefret ediyom gezmege giderken temizleyip gidiyon dondugunde bi daha temizlik uyuz oluyom yahu evde yoktum ne ara batti bu ev diyom vallahaD

demi ya ben o 0.6 yi sadece bu hafta bile verririm mart sonunu beklemeye gerek yokdemi ansaciim

kizlar benim tarti galiba gercekten yanlis tartiyor gorenler en az 5 kilo vermissin diyor ama ben tartida sadece bir kilo vermisim cikiyor .bir turlu yeni tarti alamadim merak ediyom gercekten kac kiloyum .bu arada 42 den 38 bedene dusmusum haberiniz olsun hedefim 36 beden bakalim basaracakmiyim .dun 36 beden etegim vardi onu cikardim dolaptan nerdeyse agliyacaktim ya ben onun icinde donuyordum ya nasil bu hale geldim ne ara bu kadar kilo aldim anlamadim ki((((ama ahdim var yine olacam o etegin icine

ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom

ne oldu canim
kotu bisey yok demi cumayada bildirimini yapacan demi rakibem
bu hafta dananin kuyrugu kopsun artik birincilik bizi beklerDD

kızlar keyıfsız bı kac gun yasadım annem ıle ılgılı mevzular.ınanın hıc keyfım yok.arada gırer bakarım belkıde bı hafta surmez..opuyorum hepınızı

bugun yiyip ictigime gelince
sabah 900 ml ac karnina su
2 haslanmis yumurta bir dilim ekmek 8-10 yaprak marul
bir domates.yarim salatalikoglen yok aksamida yazarim:))

ay canım benim ya gelmiş geçmiş olsun eşim olsa ''tabi,kadın milleti trafiğe çıkınca böyle oluyor''der
15 gün kursa gelmeyince bayağı geri kalmışım nasıl telafi edeceğim valla çok calismam lazım
sen halledersin bence
oh oh afiyet olsun yaramış demekki yediklerin,yaptığım listeleri,değerlendirme raporunu gördünmü paşacım,ay sonunda eksi çıkanlar ve hatta benim yazdığım rakamları verememiş olanlar ceza alıyor hemen dediğin gibi pirinç yap arkasından dukan veya başka sıkı bir beslenme uygula,at bir an evvel artılarını
gerbera 22 Marta kadar izin aldı..yine diğer arkadaşlardan kendi ayrılan da oldu,izne ayrılan da..beren de izne ayrıldı,zamanını bilmiyoruz yazmadı
elcağızların dert görmesin hayatım eline sağlık,uğraşmış vakit ayırmışsın okadar.. öpücük smyle :)
sağol tatlışım böyle aylık rapor görmek hepimizin hoşuna gitti sanırım
kızlar ben bı hafta kadar yokum..arada gelır bakarım.benı ızınlı sayarsanız sevınırım
gorusuruz
cuma bildirim yapacak mısın,yoksa listede izinli mi yazayım?
ellerine emegine saglik canim zahmet etmissin

sağol canım

cumaya kdr sorun çıkmazsa gelır yaparım
ama gelmıosam anlarsın ıznlı yazarsın olurmu?

Canım walla bu hafta ben çok sıkı tutuyorum nevden de çayı aldım mı tutmasınlar beni :)

ay canım benim ya gelmiş geçmiş olsun eşim olsa ''tabi,kadın milleti trafiğe çıkınca böyle oluyor''der

Ama ben ona dedim ki benim araba ses geliyor birde benzini koyuyorum gösterge düzelmiyor bak bir dedim hatta haftasonu benim arabayı kullan gör dedim.Yok senin araban küçük yok senin araban kız arabası dedi, sen kaybolup yolu uzatıyorsun benzin yetişmiyor göstergeye suç bulma dedi.Sonrada sabah kalınca yolda gördü hatta benzin aldı ama gösterge göstermio yani bitip bitmediğini anlayamıyoruz oh iyi oldu aslından ama iş yerlerimiz baya uzak sabah trafikte işkence olmuştur ona

paşaaaammmmm sen ankaraya gel ben seni nasıl gezdirecem en kısa zaman gelirsin inş

kahvaltı: nescafe,dukan topkek üstüne dukan nutellasıyla (meşhur dukanella :))))
ara (kursta) : 1 çay,bolonez makarna ve peynirli fırın makarna yaptık bugün,onlardan yedim biraz,2 şer 3 er çatal kadar
öğlen: balık,bir küçük domates,zero,2-3 çay kaşığı puding

reglmden dolayı hem tatlı krizindeyim hem de nasıl ağlayasım var anlatamam size of bu hormanlar offf

1 lt su içtim
40 dk yürüdüm

ayyy ben hasta oldum ama hala tatlı istiyorum hatta şeytan diyor git al o kadar fena istiyorum ama diyetisyen rejim ilerledikçe olur demişti

ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom
toplam dakıkası nedır kuzum...
o zaman enısteye saygılarrr....al sana kız arabası

kızlar ıyı aksamlar herkese...
keyıfler yerındedir umarım...dukanın kıtabını tekrar okumaya başladım benım tosunla başlıycaz bakalım haftaya malum butce ıstıyo kredı kartının devrını beklıyorum bu haftada ama ağırlıklı proteıne yöneldım bu haftadan...kıtabı okudukça sankı gecen sene hıç okumamışım gıbı hıssedıyorum nedendir bılınmez...menumu de yazıyım
sabah kahve 2 yumurta 1 dılım cavdar ekmeği 1 dewmet maydoonoz
öğle ıspanak yemeği yoğurt
akşam 4köfte 2 bardak ayran

iyi akşamlar kızlar bugün popomun üstüne oturamadım yemeği bile zar zor yetiştirdim marketten gelince poşetler ortada ben yemek yapmaya çalışıyom üzerlerinden atlaya atlaya zaten popom kadar mutfak
ev tertemiz oldu yarınada camları silerim yetişmedi bugün :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…