Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar kavitasyona gittim geldim,öğlen yemeğimide yedim bir uykum var anlatamam sporumu bi yapsaydım benden iyisi yok geçmişe bakayım biraz...

listeniz doğru canım fatos0808 i tebrik ediyorum şimdiden,kesin bireyselde 1. olur,hikayesini merakla okuyacağım

kaptancım 27.sinde annemden akşam gelmiştim ve o kadar yorgundum ki sızmış kalmışım uzandığım yerde ne olur kusura bakmayın bir daha olmayacak inşallah....

geçmiş olsun canım,bu yediklerinle 3 kilo fazlayı verirsin, sanırım arada yaptığın kaçamaklar kilo vermeni engelliyor ganfedcim ...

selamlar kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşlh haftaya ekside kimse olmazda birinci oluruz

ben bugün kendime ödül vedim doyana kadar annemin yaptığı mısır ekmeğini yedim..bizde mısır ekmeğinin içine yağ kbrtm tozu şeker vs konulmaz..sadece tuz ve mısır unu tepsiyi yağlarız o kadar hakiki mısır ekmeğide budur ayrıca ..yoğurtla yedim akşama bişey yemeyi düşünmüyorum..pazar gece dönücez nasipse pzrtsi bomba gibi sporla dönücem

şimdi doğru ..................

ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum bana analtısanız sevinirim

Merhaba..tabi katılabilirsin.bol paylaşım ilk kuralımız,paylaşımsız diyet olmuyor bunun dışında da bir şey yok zaten 1 hafta deneme sürende anlarsın takımı ve yarışmayı katılmayı düşünüyorsan kuralları ve başvuru formunu yayınlayacağım

çok çok çok geç kaldım biliyorum ama dünden beri ne tlf da ne laptopta net yoktu şimdi geldi bende uçarak geldim.Eğer paylaşılmadıysa liste bende ekleyeyim net giderse diye hemen yazayım 76.5

burdaymış bilgilerim

***7. TAKIM 298. ETAP***

Ganfed (56.3 / 56 / 0.3 / %0.53)
roseberry ( 61.7 / 61 / 0.7 / %1.13)
dudujan (105.1 / 105.1 / 0 / %0)
SAPHIRA (88.3 / 87.5 / 0.8 / %0.91)
nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1 / %1.17)
shopaholic (84.4 / ) izinli
maviyesil1999 (70 /70,5/-0,5/-%0,71 )
lepistesinyavrucugu(97 / 95,8 / 1,2 / %1,24 ) yeni üye..hedef:70
anşaaa (70.4 / 72 / -1.6 / -%0.38)293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
ipekyol (73.5 /76.5/-3/-0.15 ) 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 26'ya bölündü
7. Takım Ortalaması :% 0.43

yaptım bişeyler ama takım ortalamasını hesaplayamadım

ben listeyi paylaşmıştım ipekçim ama sonuç listesi hazırlanmadıysa,değiştirmeye çalışırım

Gecende yazmıştım ama bugünden sonra hem listeye girip hemde mesaj sayımına dahil olayım diye
Evet ne yazık ki netim yoktu
ipekyol bu saate kadar bildirim yapmadığına göre yine yapmayacak sanırım.o yüzden listeden çıkarıyorum mecburen ve ipekyol cuma bildirimi yapmadığı için 2 ceza puanı düşüyor

Canım sebebini söyledim elimde olan bişey değil cidden ama ne dersen o tabiki

***7. TAKIM 298. ETAP***

Ganfed (56.3 / 56 / 0.3 / %0.53)
roseberry ( 61.7 / 61 / 0.7 / %1.13)
dudujan (105.1 / 105.1 / 0 / %0)
SAPHIRA (88.3 / 87.5 / 0.8 / %0.91)
nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1 / %1.17)
shopaholic (84.4 / ) izinli
maviyesil1999 (70 /70,5/-0,5/-%0,71 )
lepistesinyavrucugu(97 / 95,8 / 1,2 / %1,24 ) yeni üye..hedef:70
anşaaa (70.4 / 72 / -1.6 / -%0.38)293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
ipekyol (73.5 / 76.5 / -3 / -%0.15 ) 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 27'ye bölündü

7. Takım Ortalaması :% 0.37

Tamam İpekçim yeni listeyi hazırlayıp tekrar paylaştım,henüz sonuçlar hazırlanmamış..ceza puanından 2 değil 1 düşüyor bu durumda,bildirimin 12'den sonraya kaldığı için.Mesajların eksik,orda bir yanlış anlama olmuş demekki

Harika bilgiler Dudujan,çok teşekkürler,geçen yıl 35 kg vermiş ve bu 6 maddenin tümünün de faydasını görmüştüm...

Eline sağlık canım.

Kızlar diyetisyende 200 gram eksik çıkmıştım ama sabah aynı çıktı su dur diye umut ediyorum 2 günde 200 gram alamam ya doğum pastamdan bile minnacık yedim
Dudujan bir dahaki perşembe hatırlatırsan sana müthiş bir ödem attırıcı çay tarifi veririm,bu riski almazsın...

kızlar shopaholicin bebeği hastaymış,hastaneye yatma durumu varmış,o yüzden gelemiyormuş.İzne ayrıldı
Allah şifa versin inşallah...

Ben daha yüksek bir yüzde bekliyordum aslında,sanırım yeni hesaplama yöntemini bilmiyorum canlar...

Bekliyoruz yavrucukkkkk

Ben daha yüksek bir yüzde bekliyordum aslında,sanırım yeni hesaplama yöntemini bilmiyorum canlar...

aslında hesaplama yöntemi değişmedi tatlım ama 3 tane eksimiz ve 2 tane sıfırımız var,bu da takımın yarısı ediyor.inşallah haftaya daha yüksek olur yüzdemiz

annem çok güzel bakla pişirir azıcık tadına baktım harika olmuş valla diyette olmasam tencerenin hepsini yerim azıcık tadına bakmak bile iştahımı kabarttı ama ben akşam yemeğinde salata yicem şurda az kaldı ideal kiloma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…