- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
kızlar ıyı aksamlar herkese...
keyıfler yerındedir umarım...dukanın kıtabını tekrar okumaya başladım benım tosunla başlıycaz bakalım haftaya malum butce ıstıyo kredı kartının devrını beklıyorum bu haftada ama ağırlıklı proteıne yöneldım bu haftadan...kıtabı okudukça sankı gecen sene hıç okumamışım gıbı hıssedıyorum nedendir bılınmez...menumu de yazıyım
sabah kahve 2 yumurta 1 dılım cavdar ekmeği 1 dewmet maydoonoz
öğle ıspanak yemeği yoğurt
akşam 4köfte 2 bardak ayran
Valla benim rakibe de fena zorluuuu,ROSEBERYYYY :124: Geçen haftaki rakibem maviyeşildi devirdim ama bu hafta emin değilimwaaw zorlu bir rakip hadi bakalım
Beyaz leblebi ya da çubuk kraker canım;ya da elma veya sütkızlar bana yardımcı olun lütfen.Sabahları kursa gidiyorum malum.Öğlene kadar arada birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum.Ne önerirsiniz
Menülerine hayranım canım,ben şu an babam bende misafir olduğu için sıfır kaçamaksız yapamıyorum ama haftaya pazartesiden itibaren sıkı yönetime geçicem bir bomba ilekızlar hafta sonu menümü çok ayrıntılı hatırlamıyorum ama kaçamağım yok gibi.2-3çay kaşığı puding yedim sadece,o da dukanda nişastaya o kadar izin var,çok büyük bir kaçamak olmadı yani.
cumartesi kahvaltım: omlet,himdi füme,peynir,çay
öğlen:80 gr. lık konserve light ton balığı,1 bardak zero
akşam:dukan lahmacun,ayran
pazar:kahvaltı:1 yumurtadan 1 dilim salamlı omlet,peynir,1 salatalık,1 biber,½ çay kaşığı bal
öğlen:yok
akşam:fırında balık,salata,zero
çok ağrılı geçiyor bu ay reglm,sanırım üşümüşümyarın kursa gidemeyebilrim.gerçi gitmezsem de dinlenmem,ev işi yaparım
yatayım artık iyi geceler canlar
Kıyamam,cuma aynı durumu yaşadım ve tamirci benzin bittiğiiçin kaldığımı görünce ''hay siz bayanları trafiğe çıkaranın....... ''Herkeslere günaydınnn sabah sabah başıma neler geldi ya
1. olarak 7 de uyanmam gerekirken 8 de uyandım
2. olaral malum pazartesi trafiğinde 20 dlık yolu 1 saatte geldim
3. olarak ofise 3 km kala yolun tam ortasında arabam bozuldu sandım ki benzin bitmiş ben arabam bozuldu yolda kaldım napacam diye cenki aradım garibim işten izin alıp gelmiş hal etmeye bir baktı benzin bitmiş beni gözleriyle öldürecek sandım ama arabaya benzin koyup benide ofide bırakıp işe döndü
İçimden bir his haftaya senle bady olacağımız söylüyor yavrucuk :124:elcağızların dert görmesin hayatım eline sağlık,uğraşmış vakit ayırmışsın okadar.. öpücük smyle :)
ben çekeyim demiştimki nevim yetişmiş
eline sağlık kuzum
geçen haftada dudujanlaydımduduuu bu hafta sıkı bi yarıştayız haberin ola
elma yiyebilirsin..çubuk krakerdeolur bi paketi 145 kalori
adam haklı
neyse böylelikle birbirinizi görmüş olmuşsunuz iyi tarafından bakmak lazım değilmi
kolay gelsin canım
Şeker yasak canım,renkli renkli çiçekler aklına gelsineline saglik nevcim renkli renkli yapmissin canim seker istedi ya :))
Canım gerçekten olağanüstü maliyetli bir diyet,geçen pazar hürriyette okudum,Esra AKKAYA 3 ayda 16 kg vermiş dukanla ve anlata anlata bitirememiş.Bir de ben geçen yıl dukanla 15 kg vermiştim biliyosun ya.Söyleyecebileceğin en büyük mucizesi kaç kiloysan onun en az 10 kg altını gösteriyor olmak direk yağ yakımından dolayı.Tek cilvesi de zor ve maliyetli olması...kızlar ıyı aksamlar herkese...
keyıfler yerındedir umarım...dukanın kıtabını tekrar okumaya başladım benım tosunla başlıycaz bakalım haftaya malum butce ıstıyo kredı kartının devrını beklıyorum bu haftada ama ağırlıklı proteıne yöneldım bu haftadan...kıtabı okudukça sankı gecen sene hıç okumamışım gıbı hıssedıyorum nedendir bılınmez...menumu de yazıyım
sabah kahve 2 yumurta 1 dılım cavdar ekmeği 1 dewmet maydoonoz
öğle ıspanak yemeği yoğurt
akşam 4köfte 2 bardak ayran
kahvaltı: nescafe,dukan topkek üstüne dukan nutellasıyla (meşhur dukanella :))))
ara (kursta) : 1 çay,bolonez makarna ve peynirli fırın makarna yaptık bugün,onlardan yedim biraz,2 şer 3 er çatal kadar
öğlen: balık,bir küçük domates,zero,2-3 çay kaşığı puding
reglmden dolayı hem tatlı krizindeyim hem de nasıl ağlayasım var anlatamam sizeof bu hormanlar offf
1 lt su içtim
40 dk yürüdüm
kizlar benim tarti galiba gercekten yanlis tartiyor gorenler en az 5 kilo vermissin diyor ama ben tartida sadece bir kilo vermisim cikiyor .bir turlu yeni tarti alamadim merak ediyom gercekten kac kiloyum .bu arada 42 den 38 bedene dusmusum haberiniz olsun hedefim 36 beden bakalim basaracakmiyim .dun 36 beden etegim vardi onu cikardim dolaptan nerdeyse agliyacaktim ya ben onun icinde donuyordum ya nasil bu hale geldim ne ara bu kadar kilo aldim anlamadim ki((((ama ahdim var yine olacam o etegin icine
kızlar keyıfsız bı kac gun yasadım annem ıle ılgılı mevzular.ınanın hıc keyfım yok.arada gırer bakarım belkıde bı hafta surmez..opuyorum hepınızı
Kıyamam,cuma aynı durumu yaşadım ve tamirci benzin bittiğiiçin kaldığımı görünce ''hay siz bayanları trafiğe çıkaranın....... ''der gibi baktı bana
iyi akşamlar kızlar bugün popomun üstüne oturamadım yemeği bile zar zor yetiştirdim marketten gelince poşetler ortada ben yemek yapmaya çalışıyom üzerlerinden atlaya atlaya zaten popom kadar mutfak
ev tertemiz oldu yarınada camları silerim yetişmedi bugün :/
canım inan ş moddayım şuan:99::99elcağızların dert görmesin hayatım eline sağlık,uğraşmış vakit ayırmışsın okadar.. öpücük smyle :)
ben çekeyim demiştimki nevim yetişmiş
eline sağlık kuzum
geçen haftada dudujanlaydımduduuu bu hafta sıkı bi yarıştayız haberin ola
elma yiyebilirsin..çubuk krakerdeolur bi paketi 145 kalori
adam haklı
neyse böylelikle birbirinizi görmüş olmuşsunuz iyi tarafından bakmak lazım değilmi
kolay gelsin canım
camnım köyündenim benvermeyenn bidon olsun bakın bu ay neler olacak...
emınım kı o doğum gununde de sıfır kaçamkla dönmuşsundur bende dun arkadaşın doğum gunundeydım ama sırf sussunlar dıye pastadan ıkı catal aldım...
eşin mı ....hahahaaayyy... cok guldum ....kız yakıt göstergende kırmızı falan yanmıyo mu.... dur gulmıyım başıma gelir...benım tosun bana ters ters bakmazz....trafiğin ortasında pis tutuşuruz bende hayatta altta kalmam....tiyatro malzemesi oluruz vallaa...
amasyanın neresınden paşam...çok severim keşkeğ, bende...
hoşgeldinnn....bu ne temızlık askıdır kızlar maşallaahhh....benı de gaza getirdiniz eve gidiyim temızlık yapcam
ay canım benim ya gelmiş geçmiş olsuneşim olsa ''tabi,kadın milleti trafiğe çıkınca böyle oluyor''der
sen halledersin bence
oh oh afiyet olsun yaramış demekki yediklerin,yaptığım listeleri,değerlendirme raporunu gördünmü paşacım,ay sonunda eksi çıkanlar ve hatta benim yazdığım rakamları verememiş olanlar ceza alıyorhemen dediğin gibi pirinç yap arkasından dukan veya başka sıkı bir beslenme uygula,at bir an evvel artılarını
gerbera 22 Marta kadar izin aldı..yine diğer arkadaşlardan kendi ayrılan da oldu,izne ayrılan da..beren de izne ayrıldı,zamanını bilmiyoruz yazmadı
sağol tatlışım böyle aylık rapor görmek hepimizin hoşuna gitti sanırım
cuma bildirim yapacak mısın,yoksa listede izinli mi yazayım?
sağol canım
paşaaaammmmm sen ankaraya gel ben seni nasıl gezdirecem en kısa zaman gelirsin inş
ay ne canım canım bu hafta türkiye genelinde yağış var emeğine yazık sonra annem gibi yaptığın temizlikleri acısı yaşlanınca fıtık olarak döner allah korusun yorma kendini fazla canım
bende bugün ki menümü yazayım hemen
Sabah
1dilim ekmek+1 domatesi kepek ekmeğine sandviç yaptım geç kaldığım için yolda yedim
ara öğünde elma yedim
öğlen
1 tabak güveç ve 1 kase cacık
akşam
1 kase çorba 1 küçük tabak karnıbahar
eve kendimi 8:30 da attım yemek yap yemek ye duş al şimdi bir bardak süt içip uyuyacam yarın çok iş var ofiste gözümde büyüyor
şu bulgur pilavına bende çok zor dayanıyorum yaa...ama dirayetını bozamamış..bravo....bugünki yediklerime gelince
sabah
yarım lt su
1 yumurta,1 kk kaşar (beyaz peyn,r,m yoktu),1 domates,3 zeytin,1 çay kaşığı bal,2 küçük d,lim ttb ekmeği
öğle saat 12 de b,r paket çubuk kraker
saat 14 00 bir kepçe mercimke çorbası 1 dilim ttb ekmeği
ara türk kahvesi
akşam: bir tabak ıspanak yemeği üzerine 3 kaşık yoğurt,1 kaşık bulgur pilavı (çok güzel olmuştu tadı damağımda)
2 küçük dilim ttb ekmeği
ara
splendalı çay
bir avuç leblebi.1 elma
2 lt suyum bitti
2 brdk yeşil çay,1 bardak form çay
ve gün biter
sen benı maydonoz yerken görsen çatlarsın gulmekten tabiri caizze demet halınde yıkanan maydonozlar demet halınde çiçek kısımlarından baslamak kaydı ıle ele alınarak yenılır...saplarını çok severım o yuzden en sona onları bırakırırm...buroda calışırken alışmışlardı arkadaşlar ama simdi ekiptekıler biraz garıpsediler....bildiğin inek gibi yiyorum ama çooookkk sevıyorum napıyım onlar koca koca dürümleri alıp yiyince iyi güzel hoş ben maydonozu demetle yiyinceeanacumm b,r demet maydonozu nasıl yedin kız
saplarınıda yedinmibende çok seviyom aam bir demet yiyemem
haftaya başlıyorum nevım atak zorlar belkı bıraz ama eşimle beraber yapıcaz yaa ondan destek alıcam artık...biraz depo yapmam lazım alışverişte bak aklıma gelmişken sorıyım ben yoğurdumu kendim mayalıyorum yanı katkı maddesı sıfır lıght yoğurt yerıne onu tüketmek ıstıyorum ama kuralları da sekteye uğratmamak lazım ne diyosun...şimdi tavuk göğsu yağsız kıymayumurta lıght beyaz beynır kepek zaten malum...başka dukancı kızlar başka almam gerekenler neler var...Valla benim rakibe de fena zorluuuu,ROSEBERYYYY :124: Geçen haftaki rakibem maviyeşildi devirdim ama bu hafta emin değilim
Beyaz leblebi ya da çubuk kraker canım;ya da elma veya süt
Menülerine hayranım canım,ben şu an babam bende misafir olduğu için sıfır kaçamaksız yapamıyorum ama haftaya pazartesiden itibaren sıkı yönetime geçicem bir bomba ile
Kıyamam,cuma aynı durumu yaşadım ve tamirci benzin bittiğiiçin kaldığımı görünce ''hay siz bayanları trafiğe çıkaranın....... ''der gibi baktı bana
İçimden bir his haftaya senle bady olacağımız söylüyor yavrucuk :124:
Şeker yasak canım,renkli renkli çiçekler aklına gelsin
Canım gerçekten olağanüstü maliyetli bir diyet,geçen pazar hürriyette okudum,Esra AKKAYA 3 ayda 16 kg vermiş dukanla ve anlata anlata bitirememiş.Bir de ben geçen yıl dukanla 15 kg vermiştim biliyosun ya.Söyleyecebileceğin en büyük mucizesi kaç kiloysan onun en az 10 kg altını gösteriyor olmak direk yağ yakımından dolayı.Tek cilvesi de zor ve maliyetli olması...
sen iyce insanlıktan çıktın haaa....hatunn sen nasıl bişeysın ne yedinde böle oldun diycem ama yediğin bişey de yok ....esracım mantı yapıyo spora gidiyo sosyal hayatını yaşıyo 2 tane rabbım nazarlardan saklasın nur topu gibi çocuğu var onlarla kusursuz ılgılenıyo....arkadaşım idolümsünn...iyi akşamlar kızlar yemin ederim sabahtan beri yeni oturdum,sabah 40 dakika sporumu yapıp kavitasyona gittim geldim hemen mantının başına geçtim erişte kestim sonra yusuf geldi ona pişirdim mantıyı sonra eşim geldi ona pişirdim kendi yemeğimi yaptım bulaşıktı çocuklardı yeni oturdum şükür....
akşam yemeğim 100gr.tavuk göğsü ve bol salata mantının sadece tadına baktım alıştım artık nefsim alıştı istemiyor artık insan hedefine yaklaşınca dahada azimli oluyor...
olabilir muhakkak danış ihmal etme...kızlar bu yaklaşık 2.5 aylık diyet sürecinde şu son zamanlarda sinir sistemim sekteye uğradı forever living b12 vitamini kullanmaya başladı ama şu an diyetimdeki yiyecekler beni doyurmaz oldu yani iştahımı açtı yarın emine hanıma soracağım sizce açar mı iştahımı...
menu güzelll...kuzum ankaranın neresınden sormuşmuydum daha önce...bende bugün ki menümü yazayım hemen
Sabah
1dilim ekmek+1 domatesi kepek ekmeğine sandviç yaptım geç kaldığım için yolda yedim
ara öğünde elma yedim
öğlen
1 tabak güveç ve 1 kase cacık
akşam
1 kase çorba 1 küçük tabak karnıbahar
eve kendimi 8:30 da attım yemek yap yemek ye duş al şimdi bir bardak süt içip uyuyacam yarın çok iş var ofiste gözümde büyüyor
günaydınnn kuzmmm....dükkanı açıyorummmmmmmmmm
aydınlık ve buz gibi bir istbl sabahından bütün takımıma günaydınnnnnn
500 ml suyumu içiyorum ve kahvaltımı hazırlıyorum hatta resim çekip ekliyim
hava durumuna bakıp siliyorum kuzumzaten camlar çok küçük ve az olduğundan silmek yarım saat sürüyo (sonunda lojmanın iyi bi yanını buldum )
bende obsesiflik var eccikdaha yaşlanmadan hastalık dolu hamdolsun..kendimi koruya koruya yapıyorum ağır kaldırmıyorum halı silkelemiyorum yasak bunlar zaten
canım inan ş moddayım şuan:99::99kadar yorldmki anlatamam bütün vuzlarım agrıyor allahtan eşim az yardım etti inanın girip yazamıcaktımda sizlere söz verdim diye girdim
camnım köyündenim bengel kız sanada yapayım
canım bende öle yapmayı düşünüyorm 3 gün pirinç laopası yapıyım dkana yardım et ama ne krep nede lor ye deme bana
kız allahatan birşey olmassa hamile vs tabe annemle geri dönücem memlekete evi temizlemeye 3 katlı evimiz tripleks ev görsen çok gzüel sende bize gel seni misafir edeyim amasyada eger işler umdugum gibi giderse gelicem ankaraya amasyayla ankara 4 saat hem seni görmüş olrum hemde çok sevdigim biri var hamile on çok istiyorum görmek beni götürümüsüm oraya
hava durumuna bakıp siliyorum kuzumzaten camlar çok küçük ve az olduğundan silmek yarım saat sürüyo (sonunda lojmanın iyi bi yanını buldum )
bende obsesiflik var eccikdaha yaşlanmadan hastalık dolu hamdolsun..kendimi koruya koruya yapıyorum ağır kaldırmıyorum halı silkelemiyorum yasak bunlar zaten
Allah kolaylik versin canim.menun biraz cok olmus gibi geldi bana
menu güzelll...kuzum ankaranın neresınden sormuşmuydum daha önce...
dükkanı açıyorummmmmmmmmm
aydınlık ve buz gibi bir istbl sabahından bütün takımıma günaydınnnnnn
500 ml suyumu içiyorum ve kahvaltımı hazırlıyorum hatta resim çekip ekliyim
canım benim ablam orada gelin bilirmisin bilmiyorum ama eski pancar dairesinin karşısında otryor adresi veriyorumşu bulgur pilavına bende çok zor dayanıyorum yaa...ama dirayetını bozamamış..bravo....
sen benı maydonoz yerken görsen çatlarsın gulmekten tabiri caizze demet halınde yıkanan maydonozlar demet halınde çiçek kısımlarından baslamak kaydı ıle ele alınarak yenılır...saplarını çok severım o yuzden en sona onları bırakırırm...buroda calışırken alışmışlardı arkadaşlar ama simdi ekiptekıler biraz garıpsediler....bildiğin inek gibi yiyorum ama çooookkk sevıyorum napıyım onlar koca koca dürümleri alıp yiyince iyi güzel hoş ben maydonozu demetle yiyinceebana ne yaa ben böyleyım işte alışırlar onlarda zamanla bana
haftaya başlıyorum nevım atak zorlar belkı bıraz ama eşimle beraber yapıcaz yaa ondan destek alıcam artık...biraz depo yapmam lazım alışverişte bak aklıma gelmişken sorıyım ben yoğurdumu kendim mayalıyorum yanı katkı maddesı sıfır lıght yoğurt yerıne onu tüketmek ıstıyorum ama kuralları da sekteye uğratmamak lazım ne diyosun...şimdi tavuk göğsu yağsız kıymayumurta lıght beyaz beynır kepek zaten malum...başka dukancı kızlar başka almam gerekenler neler var...
sen iyce insanlıktan çıktın haaa....hatunn sen nasıl bişeysın ne yedinde böle oldun diycem ama yediğin bişey de yok ....esracım mantı yapıyo spora gidiyo sosyal hayatını yaşıyo 2 tane rabbım nazarlardan saklasın nur topu gibi çocuğu var onlarla kusursuz ılgılenıyo....arkadaşım idolümsünn...
olabilir muhakkak danış ihmal etme...
menu güzelll...kuzum ankaranın neresınden sormuşmuydum daha önce...
günaydınnn kuzmmm....
ayyy lojmanda oturmak lojman ortamı laf söz dedikodu....5 yıl yaşadımm...çok zor ınşallah yoktur dıycem ama...bizimkilerde olması ihtimalı yok gibi...millet birbirinin çöpünü karıstırıdı yaa...tayın var mı bu sene....
paşam bende merzifonluyum biliyosun dimi gel ben sana yapıyım keşkeği....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?