Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canım
eline sağlık canım
paşa izinliydi
maviyeşil bu hafta izinli
vay be maşallah hiç fena değil ama daha iyilerini de gördük

Bennnnnn geldimmmmmm

Kayıp geldi kızlarrrrrrr tekrar memleketime dönüş yaptım şimdide takıma dönmek istiyorum tabi yer olursa :18:

menun güzelde canım benım 2 bardak form cay ilerleyen dönemde bağorsak tembellığı yapmasın...
eline sağlık paşam...sen hasta oluyosun galıba
söyleyenlerı eklıyorum canım ganfed gecen gun kaç dakıka toplamda diye sormuştum cevap alamadım duyyyy benı ganfedd....
Bennnnnn geldimmmmmm

Kayıp geldi kızlarrrrrrr tekrar memleketime dönüş yaptım şimdide takıma dönmek istiyorum tabi yer olursa :18:

hoşgeldın canım...yer var galıba ama kaptana sormak lazım....

kızlar gunaydın herkese...
firesiz kaçamaksız devam ediyorum ama pazar gunku kaçamaklar benı yordu toparlamak zor oldu yaa bi kaçamak yapınca arkasını toplayamıyorum yatana kadar ardı ardına gelıyo ...mesela pasta yedin diyelim tamam bitti hemen telafi ediyim demiyorum ardaksından ne yesem diye avını bekleyen kaplan gibi saldırıyorum resmen....pazartesi itibari ile sıfır kaçamak gecen haftanın altındayım ama gene de bu kadar diikkate az gibi geliyo dün akşam spor salonundaydım 70 dakıka yuruyus 40 dakıka bisiklet 40 dakıka plates totalde 150 dakıka....
öğlene kadar bürodayım bu ne yaa sıkıldım ben...havada acayıp soğuk ankara güneşli havada donuyo sabah işe gelirken -8 dereceydı arabanın kapılarını acamadım...su almaya cıkmam lazım kızlar görüşürüzz....

Ellerine sağlık canım
gel yavrm ben sana anne şefketiyle bakarım ballı sıcacık süt yapayım en afillisinden

Ay çok canım çekti ya sıcak ballı sütü hele soğutan geldim ya :)

Ay paşam ya hasta olacan galiba hemen c vitami takviseyi yap

Ellerine sağlık canım

günaydınlar kızlar
bacaklarımdan et bölünmüş yürüyemiyom bayadır böyle hızlı tempo yürümemiştim acayip hamlamışım yahuu
şimdi kalkıp kahvaltı hazırlıycam eşim evde anca akşama girerim..öpüldünüz

Herkeslereeeeeeee günaydınnnnnnn
burada hava çok soğuk donuyorummm ofise zor attım kendimi güeş var ama tamamen göstermelik...
Sabah 1 dilim peynir+1 adet domates+2 dilim tam buğday ekmeği

şimdik de çay keyfi yapıyorumm

Bende cumartesi pazar temizlik yaptım o zaman olmuştum dün geçti daha ne acıyor yürüdükçe :)

Kızlarrrr yer olmasa da sorun olmaz yeter ki geleyim ölesine bildirim yapayımm benn sizlerle beraber olsamda yeter

Biraz yaptıklarımdan bahsedeyim sizeee malum ayrıldığımdan beri görüşemedik

İstanbula lüks sayılabilecek o hastanenin en kötü yeri olan cerrahi yoğun bakımında hemşire olarak başladığımdan beri kafamı kaşıyacak zamanım olmadı kızlar resmen tımarhaneye düşttüm sandım..Sorumlu hemşiremiz tam bir nazi subayı hastalar deseniz ayrı zaten durumları çok ağır olanlara bakıyorduk doktorlar ise kabusum oldu.. Tek şansım kaldığım lojmandaki 2 oda arkadaşım ve diğer odalardan tanıdıgımm canım arkadaşlarımdı... Saolsunlar yaptıkları güzel yemeklerle beni iyice şişirdilerrr 5 ay çalıştım ama 10 yıl yaşlandım çok zor şartlarda çalıştım ama çok şey öğrendim..Sonunda dayanamayacakk noktaya geldimm annem de hasta oldu bel fıtıgı vardı boyun fıtıgı da oldu arkasından babama koah tanısı konduu derkennnnn işimle ailem arasında bir tercih gerekti hiç düşünmedim çok özlediğim ailemi seçtimmm....İşte sizden ayrı kaldığım süreçte bunları yaşadım.Şimdi izmire temelli döndüm buralarda iş bakacağım annem iyileşince tabi.. bir ay kadar daha evdeyim ..Dün alışeriş için çıktığım yerde yeni açılan bir özel hastane sağlık taraması yapıyordu tansiyonumu ölçtüler 17-10 şekerim 175 aç değildim ama çok tok da değildim yaniii hayatımın sokunu yaşaadımm allahım benn intihar ediyorum dedim hemde yiyerek :18::18::18:hemen eskiden spor yaptığım salona gittim üyeliğimi başlattaım bugünde diyete başladımmmm şimdi de takımımma başlıyorummmm een azından takma girmesem bile topiğe yazmak istiyorum saphıram:26::26::26: İşte benden havadisler böleee

çok gecmiş olsun simdi nasıllar...rabbim evlatla anayla babayla sınamasın kımseyı gercekten zor çok zor....

Bennnnnn geldimmmmmm

canım benimmmm hoş geldin kuzucummm var yerimiz var olmaz mııı hemen cuma günü ekleriz seni listeye.bir bakalım hangi etapta ayrılmışsın ne yapmışsın
tatlım orası kariyer için çok iyi bir hastaneydi tabi ama mutlaka çok yorucudur.anneciğine ve babacığına çok çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
tansiyon ve şeker almış başını gitmiş,daha çok gençsin aman dikkat canım.diyete başladım diyorsun,ne diyetine başladın,karatay mı yine? spor salonuna başlamana çok çok sevindim.hadi bakalım yeniden merhaba o zaman

Allah mutlu etsin inş bizde ne yapalım iş kurs cocuk kosusturma sürüyor canım
ben bu tempoyla iyi kilo veririrm malum eltimin 2 çocugu var eşim dün anne ne iş olursa paşaya söyle o yapsın sen çok yoruuldun dedibirşeyde diyemedim çocugumuz yokki yırtalım
ben bebeg vesile olmayı düşünüyorm ne zaman alah bilir sizlerden ayrı kalıcagıma üzülüyorm hamile kalınca yasak biliyorsnuz gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyor malesefsizlerin ayrı ayrı yeri var bende biliyorsunuzkararsızım ilk oglmn ölüm yıldönümü geliyor 6 mart 11 sene olcak kaybededi hüda berkimicanım acıyor kızlar ya allah affetsin cennette oglm biliyorm ama diyorm dün eşime 4 sınıfa gidicekti 11 yaşındaydı şimdi bebeg vesile olalım diyorm korkyorm benle bir arkadaşım var aynı kaderi paylaşıyor benle onunda 2 erkek 1 kızı öldü şimdi kızına hamile gene aynı haftasında sancıları başlamış hastanede yatıyormuş benimle aynı tedavide ilaç igne vs oluyor o bana umuddu dikiş gene atıldı dün aradım hastanedeyim dedi çok dua ettim allahım acısını gösterme diyene olucak bu garip paşanın hali kardeşlerim benden sonra evlendi ablamla 8 sene erkek kardeşimlede 10 sene var onların bebeleri var benim yok erkek kardeşimin hanımı dogurdu okadar agladımki hastanede annem kızım neden aglıyorsun deyince diyemedim annecim neden benim yok babamda göreydi dedim o bebegi bir çektim içime kokusunu ah benim olaydın ne olurdu dedim çok yorldm ben ya okadar kilo verdim 110 kiloyla başladım diyete sizlerin aranıza 95 başladım 78 kadar düştüm hesap ettim 42 kilo annelik bumuyd evlat özlemi bumuydu sorarım sizlere çok hasretim evladımın kokusuna eşim diyor vesile olalım bir yanım bebek istiyor bir yanım ya gene gene giderse diyorum hiç birşey canımı acıtmıyor tekmeleri dypta dogum edipte can çekişe çekişe ölmeleri helede eve gene eli boş gelmesi kızım öldü beni maffetti sütlerim boşa gitti gene strese girdim bebegimi olurda beni ne olr yanlız bırakmayın dualaınızı eksik etmeyin gözlerimdeki yaşlar gene süzülüyor malesef gene duygsala bagladım ben ah bebegim sana hamile kalırsam ya gene anacıgını bırakıp gidersen ne yaparannecigin senin için çırpınıyor sende annecigini üzme olurmu
afiyet olsun canım

eline sağlık canım
paşa izinliydi
maviyeşil bu hafta izinli
vay be maşallah hiç fena değil ama daha iyilerini de gördük
okadar yorldmki dün sorma çokta üşüdüm ev boş dogalgaz açılmamıştı kaynanam eve gidelim dedi ama eşim tek kalmasın o sogkta dedim anca namaz kılınca ısındım ibadetlerimi sıkılaştırdım allah kabul etsin
Bennnnnn geldimmmmmm

bir görüşemedik canım vallahi her hastaneden geçtigimde dedi drdm kısmet degilmiş gülüm ya
:2::2::2ldum bile eşim piirnç lapasını yaptırmadı hafif kahvaltı ıhlamr içtim burnm çekip druyorm halen üsüyorm ısınamadım
Ellerine sağlık canım

Ay çok canım çekti ya sıcak ballı sütü hele soğutan geldim ya :)

Ay paşam ya hasta olacan galiba hemen c vitami takviseyi yap

Ellerine sağlık canım
canım ilaç kllanıyorm portakalı yiyemiyorm anca, arası olcak zehirler dedilergelde bak bana tavukl tel şehriye çorbası yap bana

canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu yaşatsın sana hayırlı kapılar açsın işşallah şirinmi şirin birde eşrabbim şifa versin anacıgına babacıgına bende memlekete gittim babamın yanına ugradım allahım ne yapmr yagıyord annecigimi yoladım dedim az tek kalayım hatim suyu vardı onu döktüm üstüne dedim babacıms en yagmr çok seversin soggu hiç sevmezdin üşüyormusunm ordaokadar özledimki varlıgını babamın gene bana kızım dese sarsa yaralarımı ne olurdubabasızlık çok zormş onu anladım memlekete gelince söylemedim sizlere ama erkek kardeşim kız kardeşim ve sag olsn canıma ot tıkadılar beni aglattılar anamdan emdigim sütü burnumdan getirdiler buldukları yerde çöktüler üstümemal davası varya sizlere soryorm ben mallarımdan nasıl iptal ederim red davasımı açmam lazım hiç birşey istemiyorm kardeşlerimden ben bıktım artık babam öldü herkezi yüzü belli old canım çok acıyor kızlar akıl verin nasıl olr bu iş biri akıl versin hiç bir mal varlıgımı istemiyorm

05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....
saphira:7
dudujan:8
paşamnazar:
lepistesinyavrucuğunazar:
ganfed:6
anşaaanazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6

5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...

çok gecmiş olsun simdi nasıllar...rabbim evlatla anayla babayla sınamasın kımseyı gercekten zor çok zor....

teşekkür ederim canım annem hala yatıo onun bel fıtıgıda da vardı zaten boyunda eklenince kilitlendi doktor daha bir aya açılmaz dio babama da koahla yaşamayı öğretmeye çalışıoz ama çok uygulayacak gibi deil saolsun inattır azcık...Ama artık ben başlarındayım bir daha yazlnız bırakmayı düşünmüyorum

teşekkür ederimm saphırammmm kariyer için iyiydi ama psikolojik olarak bitirdi beni burada da güzel şanslar yakaladım gibi ege üniversitesine sözleşmeli olarak girebilirim sanırım olursa süper olcak 15 güne belli olcak bana dua edin inş oluurr diyett için belli birşey yok aslında karatay dukan gibi sadece şimdilik eski gittiğim diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum başlangıc olarak öle başladım bakalım sonu nasıl olcak belki sonra değiştiririm canım

yedikelrimi akşama yazayım kızlar gözümün yaşından klevyedeki harfleri göremiyorm çok kötü oldm gene aglamaktan ben her mattın 6 sında her eylülülün 22 ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum ne yapayım ama yüregi gidiyim yüzümü yıkayım nefesim gene kesiliyor sonra görüşrüz olurm bana dua edinde acılarım dinsin evlatlarım beni terketmesin

Evet paşam görüşemedik yaa benim olduğum yerde kötüydüüü hiç çıkamıodum girince dışarıdan giriş de yasakdı kısmet değilmiş ama ben ara ara gidicem istanbula randevulaşır görüşürüz inş rahat rahat

paşacım sıkıntın büyük öncelikle soruna cevap vereyım haklarından feragat ettiğine ve kıme devir etmek ıstiyosan açık kımlığını belırterek devredeceğin sahısla beraber notere gidiyosun ve feragatname imzalıyosun....ama lütfen mantıklı ol ve bunu yapma bence bak ilerleyen dönemde ne olur belkı tedavin için paraya ihtiyacın olur veya rabbim sana bir evlat nasip eder onun geleceğini de düşün tabii ama karar senın tabıkı...

Günaydın herkese

kahvaltım:
500 ml su
1 yumurtadan yağsız omlet
1 tepeleme y.k lor
2 ad. dukan kurabiye
3 fincan şekersiz çay

Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe +
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi +
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…