çok sağol canım,ben istanbuldayım emine hanım doğan hastanesinde,ücreti 4 görüşme 300 yani haftalık 75 tl,ideal kilom 55.6 mış onun için biraz daha burdayım canım....
ben pek bilmiyorum memleketımı ne yazıkkı....kız dogr dedin nevresimleri balkona asmıştım kapalı diye sabah güzel havayı görünce dışarı asıyın didim anacım elelrim dondu hem bikerem ben erken kalktım dükkanı ben açıcaktımda malesef çamaşırın kahvaltının aziziligine ugradım allah nasip ederse kahvaltıyı yapayım eşimle annesine gidicez eksik kalan işleri var eşimin onları yapıcak eee malum kaynım evleniyor işşallah bu gelen eltim öteki gibi degildir:18::18:akşam kaçta gelirim allah bilir paşa gülün suç ney gene anam aglıcek kaynanamda beni kim bilir ne işler bekliyor:18::18::18:
canım benim ablam orada gelin bilirmisin bilmiyorum ama eski pancar dairesinin karşısında otryor adresi veriyorumbense amasyanın köyünde oturuyorum kız yaza memelekete gelincenmi şöyle canlı kanlı görüşsek
bu arada kızlar istanbuldakilerle buluşmak çok istiyorm bir görüşme yapsak olarmı
canım çok geçmiş olsun...şimdi gelelim asıl mevzuya:18::18:tartıda 82 .500 çıktım sabah:18::18:bugünden itibaren pirinç lapasına başlamak bulunmaktayımçokta severim kendilerini yanına eşlik olaraktan 5 birarada ve yeşil çay içicem hesap ettim bu bardaga 2 adet çay koyuyorum 2 bardak çıkıyor öle büyük bir bardak rahmetli çocklarımda süt içerdim o bardakla bebek mevzusuna gelince buu ayda ertelemek zorunda kaldık malesef eşimle tam konuşamadım neyse evide temizledimya allahım temiz düzenli bir eve uyanmak ne güzel neyse benimki kalktı kahvaltıya çagırıyor kendisi kendisi götürsün mamaları ben pirinç lapasına talim edeyim altaki hatunlar gelicek olanlar günaydın akşama harap bir halde görüşmek üzere şimdilik esen kalın b arada hapsrp druyorm grip olmuşum :2::2:
aynen ölee....hakkınızda hayırlısı olsun şark insanın sırtında bı yük ne yazıkkı bide 2. şark çıktı malum....aaaa o nasıl bi maydonoz yemek bacımeğer acı olmazsa (bazen acı oluyo niyeyse ) yarım demet yerim..çok sağlıklı valla günde bir demet yesek ooooooooo süper yaaa
birde bi arkadaşın diyetisyeni (45 kilo verdi düşün) eğer yemeği fazla kaçırdıysan hemen üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla yiyceksin diyodu
canım burdaki lojmanlarda herkes emnyttn değil,10 daire aprtmn biz ve bir polis daha var gerisi 30 senedir burda olan ev sahipleri.satmışlar seneler önceama bazı aprtmnlarda hepsi polis..bizede öyle bir yer çıkmıştı istemedi eşim değiştirdi ( sırf dedikodu yüzünden )
komşularımdan çokk memnunum zaten yaşını başını almış insanlar benide kızları yerine koydular sağolsunlar çok seviyolar bende onları :)
geçen sene toplanmıştık kesin çıkıyo gidiyoruz diye göndermedilerçıkmayınca lojmana girdik işte :) bu senede çıkarsa biz dondurucaz buraya masraf yaptık hiç olmazsa iki sene oturalım diyoruz zaten amirde eşime seni göndermiycem demiş çıkardım şark listesinden demiş ama bakalım bu teşkilatta kimseye inanmıyo insan bilirsin
ayyy paşamm ben çamaşırları zor makıneye atıyorum bıde aksamdan ıslıycam...hıç ısım olmazzz....canım aklında olsn sıcak s çamaşırların kirlerini pişirir benim amcamın karısı geceden soguk suya bastırıdı beyazlıları kar gibi çıkardı kadın bir çamaşır yıkasın aman allahım ne beyaz bende deyince kızım sıcak kirleri çıkarmıyor dene istersen dedi kolay gelsin sanada b paşayla köpük uçtkça ben hapşuruyorum yaw :2::2:bir hayvanlar için test yaptırmadık arkadaşımın kuşu vardı doktoru kuş yasak deyince annesine vermiş ben paşasız yapamam yaw işşallah kuşlarım sorn olmazsen şimdi benim sıkıntımı gör he kaynımın evine gidip keşip yapıcem bakalım neler almışlar zevkleri nasıl geçen kaynanam demişki eşime gelin çok bilmiyor bazı şeyleri saf vs demiş eşyalarda eşimde demişki sen paşayı çagır o halleder demiş zevkli benim karım demiş ay sonra kopmuşlar kaynanamla almıyım vs demiş benim bir huyum var kardeşim neyi beyensem en pahalısı zengilik çekiyor beni kardeşim neyse ben diger topigede ziyaret edeyim dönerim işşallah akşama çıkıyım topige yazınca kendinize iyi davranın
süper süper süpersinnnnn.....selam kızlar emine hanıma gittim geldim geçen salıdan beri 1300 kg vermişim 1100 yağdan 100 gr su 100 gr kas gitmiş,geldim yemeğimi yaptım birazdan koşu bandında yürüycem akşamda spora gidicem inşallah,öğlen yemek olarak kepekli tost ve çay içtim spordan sonra 205 kalorilik bir gofret hakkım var çok ama çok sevindim tabiki ben o 205 kalorilik hakkımı daha mantıklı karnımı doyuracak şekilde yicem ....
aayyy git bencede valla kadın işini biliyo baksana hiç duraklama falan da olmadı....aynenn..birde ben kalorisi düşük diye ara öğün yapıyodum
mübarek ana öğün yerine geçiyomuşda haberim yokmuş
maşallah sübhanallah bi yerine nazar boncuğu tak bacım
ne zaman mezun oluyon 2 haftaya gidersin aramızdan
şu emine hanıma bendemi gitsem hangi semtte ve muayene ücreti ne kadar ?
28.02.2013 mesaj sayımı
nev81...8
saphira...15
dudujan...9
Ganfed...5
roseberry...7
maviyesil1999 (çarşamba günü için izin almıştın ama perşembe için haber verdiğin hatırlamıyorum,hiç mesajın yok ? )
lepistesinyavrucugu (1 mesajı var geçen hafta şehir dışında olduğundan izinliydi)
ipekyol51 (2 mesajın var,mesajın sayımına ayın 1 inden itibaren dahil olmak istemişsin)
anşaaa (izinliydi,modem arızası)
2 gündür cozutum menü yazmıcam o bakımdan.bugün kursta da yedim,işkembe çorbası ve kadınbudu köfte yaptıkreglyken sapıtıyorum,baktım kendimi çok kastım saldım ben de.yarın ve perşembe günü saf protein yapıcam,sadece tavuk-ayran yiyip içicem,sonra cuma günü kadınlar gününde arkadaşlarla eğlenceye gidicez,oraya hazırlık olsun hem 2 gün
yürüyüşüm de az bugün 20-25 dk kadar
Geçen hafta ben de çukura düştüm,sesinden sanki alttan darbe yemiş gibi yavrucakAma ben dedim bozuk bu araba diyegeçen çukura düştüm ondan beri sapıttı canım arabam
Yoğurdu ben de öyle tüketiyorum canım,kilo verişe engel olmuyor.Light peynir ya da lor,light süt,nescafe mümkünse dade light sütle karıştırıp sınırsızca içebiliyorsun.Türk kanser vakfının onayladığı tatlandırıcı splenda,tavuk mümkünse göğsü,balık mümkünse az yağlı türünden ton balığı istersen de light,yağsız tarafından kırmızı et,isteğe bağlı light kaşar,haftada bir ödül günü için dr.outker light puding,haftada bir serbest olan light dondurma şeklinde çoğaltılabilir kuzum.Ve elbette yulaf kepeğihaftaya başlıyorum nevım atak zorlar belkı bıraz ama eşimle beraber yapıcaz yaa ondan destek alıcam artık...biraz depo yapmam lazım alışverişte bak aklıma gelmişken sorıyım ben yoğurdumu kendim mayalıyorum yanı katkı maddesı sıfır lıght yoğurt yerıne onu tüketmek ıstıyorum ama kuralları da sekteye uğratmamak lazım ne diyosun...şimdi tavuk göğsu yağsız kıymayumurta lıght beyaz beynır kepek zaten malum...başka dukancı kızlar başka almam gerekenler neler var...
Çok duygulandım ya,ölmeden yapılacaklar listesinde ilk sıram:Yavrucak ile kahvaltıbu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay
Badyme bak sen bady'meselam kızlar emine hanıma gittim geldim geçen salıdan beri 1300 kg vermişim 1100 yağdan 100 gr su 100 gr kas gitmiş,geldim yemeğimi yaptım birazdan koşu bandında yürüycem akşamda spora gidicem inşallah,öğlen yemek olarak kepekli tost ve çay içtim spordan sonra 205 kalorilik bir gofret hakkım var çok ama çok sevindim tabiki ben o 205 kalorilik hakkımı daha mantıklı karnımı doyuracak şekilde yicem ....
Kapuska müthiş bir diyet yemeği,eline sağlık.Hem doyurucu,hem çok lezzetli,hem kalorisi bir elmanın yarısı kadarben geldim
öğle yemeğimi yedim kahvemi içtim ardından
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüdüm 3,5 km ve 250 kalori 15 dk da titreşim kemerini taktım..çamaşır toplıyım sonra akşam yemeği yapıcam..eşim ve abime tavuk sote prinç pilavı ve tarhana çorbası..banada kapuska...
Ellerine sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmmm28.02.2013 mesaj sayımı
nev81...8
saphira...15
dudujan...9
Ganfed...5
roseberry...7
Selam kızlar
bugün kurstan sonra kızıma yemek hazırlama,kendime hazırlama faslı,bir de eşim rahatsız,üşütmüş,o da geldi,dr. a gitti filan,hemen buraya gelemiyorum dolayısıyla.sonra da benim feci ağrım oldu.2 tane forte ilacı yutuverdim,acı içinde koltuğa uzandım,kızımda canım acıyor diye geldi sarıldı kuzum bana,öylece uyuyup kalmışız.bir uyandık saat 5 i geçmiş.kalktım kızıma bir ikindi öğünü hazırladım.sonra akşam yemeğini hazırladım anca gelebildim bebeler
ama pahali seylerde ben burdayim diyor arkadasim sanki ustunde gizli lamba var isilisil cagiriyor insani .ama herzaman almaya gucumuz yetmiyor tabiD
gel yavrm ben sana anne şefketiyle bakarım ballı sıcacık süt yapayım en afillisindenistanbulu sevmem ama orada oturmadığıma şimdik üzüldüm süt için :)
ayyy çok güzel görünüyorr
ben geldim
öğle yemeğimi yedim kahvemi içtim ardından
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüdüm 3,5 km ve 250 kalori 15 dk da titreşim kemerini taktım..çamaşır toplıyım sonra akşam yemeği yapıcam..eşim ve abime tavuk sote prinç pilavı ve tarhana çorbası..banada kapuska...
bu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay
valla sorma canım :18:
canım ben omega 3 öneriyorum sana.bir de karnın tıka basa doluyken açlık hissin oluyorsa b vitamini eksikliğinden olurmuş ama b vitamini akviyesi aldığında da kilo alırmışsın.sor bakalım dokorun ne diyecek
canım krep ben de sevmiyorum ana krep yapıp üstüne yağsız kıyma,soğan rendesi,domates rendesi karıştırıp koyuyorum,baharatlarla tabi ve sebzeler azıcık azıcık olacak şekilde.onu direkt fırına atıyorum.bildiğin lahmacun oluyor.yanında ayranla süper oluyor.bu veya başka şeylerle kullanıyorum kepek hakkımı mümkün olduğunca.mesela tavuk veya dana kıymadan köfte yapığımda yulaf kepeği koyuyorum içine,hiç tadı ve kokusu gelmiyor.dukana uygun limonlu kurabiye yapıyorum,onda da hiç yulaf kepeği kokusu gelmiyor.bir de tavuk suyu veya et suyu çorbada da hiç gelmiyor kepek tadı
canım yeni girdim eve inan kaynanamdan malm kaynımın evindeydik temizlik vsMesaj sayım tarihleri:
1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13
kızlar mesaj sayımı da almış başını gitmiş.shopaholicin izne ayrılması tekrar listeyi değiştirdi.cuma günü hem burada hem evimde çok yoğundum,pazartesi salı günleri de yoğun oluyorum,dalmışım.hemen sayımı yapayım
roseberrycim ve paşacım siz de saımları yapın da güncel hale getirelim listemizi
gel beraber keşfedelim bebem kolayı varben pek bilmiyorum memleketımı ne yazıkkı....
canım çok geçmiş olsun...
aynen ölee....hakkınızda hayırlısı olsun şark insanın sırtında bı yük ne yazıkkı bide 2. şark çıktı malum....
ayyy paşamm ben çamaşırları zor makıneye atıyorum bıde aksamdan ıslıycam...hıç ısım olmazzz....
süper süper süpersinnnnn.....
aayyy git bencede valla kadın işini biliyo baksana hiç duraklama falan da olmadı....
ellerine emeğine sağlık kaptanım...
terbiyesiz kur pasta yemiş ben muz yedim drymym sana yemiyeydim iyiydihemen yediklerimi yazıp kaçıyorum
hatta gidip bi 30 dk da koşu bandınamı çıksam diyorum
sabahı resmetmiştim zaten
ara:çıtır leblebiler (son oldu benim için )
öğle:bir tabak ıspanak yemeği üzerine 3 kaşık yoğurt 2 dilim ttb ekmek
ara:türk kahvesi
ara:komşumla sütlü kahve (splendalı )
akşam:bir tabak kapuska yemeği,bir kase yoğurt,3 kornişon turşu
ara:3 tane kuru pasta ( yemeyeydim iyiydi)
2 lt su ,2 bardak yeşil çay,2 brdk form çay
Paşam nerelerdesin yaa valla özledim senibende regliyim bebem bugün banyo edicem annemler brdaydı çörekler keşkekler artıdayım yanesen okadar memlekettete tt bogazını brda bırak isyanlardayım ben yarın pirinç lapası yapayım sonra dkanmı yapsam 5 gün ama ne lor nede krep yemem yeminle ne yiyebiliirm sabahları bebem el at kardeşine gerbera nerelerde b arada bebeler görünmüyor berenimde yok diger kızlarda yok ne oldda gittiler rapor vericek olan varsa verebilirimi öpücügümü veriyimde sizde rapor verin degilmi ama
beni hiç sormayın cumartesi annemler gitti bende bir temizlik aşkı varki sormayın eşim sag olsn bugün işe gitmedi bana yardım edicekişşallah evi bitirebilirim kızlar yatak odası bitti ne var ne yok bazaların altlarına kadar hallettim nevresimlerim yıkanıcak ütü var mtfak wc banyo yemek odası ve balkon var oturdgm odanın duvarlarını silicem camlar kapılar silinicek halılar sirkelenicek ve s yapıp üstünden halı fırçasıoyla fırçalıanıcak yemek yok artık eşimle ne bulursak yeriz yarın kaynanam gidilicek :18::18:dügün telaşesi var gene paşanın anası aglıcek şimdi kalkayımda işlere bakayım bebeler işler bebni bekler
allahtan arabam yokta yolda kalmıyorm sen beni gezmeye götürme böle benzinsiz kalırsın kızlar yediklerimi akşam yazarım şu işlerimi halletmem lazım sonra dönüşüm mhteşem olcak dantel aldım parayla onları bitiricem tam takım etek takımı var yapılıcak tespihlerim var işleri bitiriyim gelicem söz bu arada hepinizi çok özledim
Güzel bi sürpriz olur insherkese selamlar kucak dolusu sevgilerdün gece döndüm evime anadan babadan ayrı olmak çok zor bunu bi kez daha anladım
sabahtan beri sadece mutfagı temizledim ve çamaşır yıkatıp asıyorum...başım felaket ağrıyo sanırım deterjanlar dokundu öğle yemeğimde yok bende bi paket çubuk kraker yedim :) eşim beni görünce süzülmüşsün dedi ama ben tartılmadım bakalım cumaya süpriz olacak..şimdi kalkıp süpür sil yapayım sonra market alışverişi sonra yemek sporumda akşama kalır artık
Maşallah azminizle örnek oluyorsunuzvermeyenn bidon olsun bakın bu ay neler olacak...
emınım kı o doğum gununde de sıfır kaçamkla dönmuşsundur bende dun arkadaşın doğum gunundeydım ama sırf sussunlar dıye pastadan ıkı catal aldım...
ingilizce kursu canımne kursuna gidiyorsun sen canim
Maşşaaallllah bende o günleri görecem buna inanıyorumkizlar benim tarti galiba gercekten yanlis tartiyor gorenler en az 5 kilo vermissin diyor ama ben tartida sadece bir kilo vermisim cikiyor .bir turlu yeni tarti alamadim merak ediyom gercekten kac kiloyum .bu arada 42 den 38 bedene dusmusum haberiniz olsun hedefim 36 beden bakalim basaracakmiyim .dun 36 beden etegim vardi onu cikardim dolaptan nerdeyse agliyacaktim ya ben onun icinde donuyordum ya nasil bu hale geldim ne ara bu kadar kilo aldim anlamadim ki((((ama ahdim var yine olacam o etegin icine
ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom
Paşam nerelerdesin yaa valla özledim seni
Güzel bi sürpriz olur ins
Maşallah azminizle örnek oluyorsunuz
ingilizce kursu canım
Maşşaaallllah bende o günleri görecem buna inanıyorum
hadi bakalım su regl dönemim geçsin bende 4 elle sarılacam spora
İns dediğin gibi olur toparlayamazsam gelecek kurda iyice zorlanacamsen halledersin bence
Spor listesini sen mi tutuyorsun canım.Günlük mü bildirim yapmamız lazım haftalık mıtoplam dakıkası nedır kuzum...
Cubuk kraker cok kalorili canım yaa valla sastım kaldım onu geçtim akşam öğünlerimde de düzen oturtturamadım.Akşam 6 gibi eve geliyoruz hemen hızlıca yemek hazırlamam gerekiyor çünkü eşim 8 de tekrar gidiyor.Hızlıca pratik ne varsa hazırlıyorum ama bu beni mahvediyorValla benim rakibe de fena zorluuuu,ROSEBERYYYY :124: Geçen haftaki rakibem maviyeşildi devirdim ama bu hafta emin değilim
Beyaz leblebi ya da çubuk kraker canım;ya da elma veya süt
Tek kelimeyle maşallahkızlar menümü yazıyim
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates
ara
3 tane küçük kuru kayısı
öğle yarım paket altınbaşak
1 tane sek light ayran
ara
1 bardak sütle nescafe şekersizz
3 tane limonlu diyet bisküvi
akşam
100 gr. tavuk göğsü(teflon tavada)
salata
ve booollll su
ayyy lojmanda oturmak lojman ortamı laf söz dedikodu....5 yıl yaşadımm...çok zor ınşallah yoktur dıycem ama...bizimkilerde olması ihtimalı yok gibi...millet birbirinin çöpünü karıstırıdı yaa...tayın var mı bu sene....
paşam bende merzifonluyum biliyosun dimi gel ben sana yapıyım keşkeği....
memleketteydim bebem anam aglamış bir şekilde sayım yaptım takım gücü diye buna denirsen ne alemlerdesin bakalım sabah anneme gidicem diye sayımı yARINA YAPICAKTIMDA OGLAN YORAR BENİ OKADAR YORLDMKİ DÜGÜN TELAŞEMİZA VAR BEBEM KAYNIM EVLENİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?