Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar
bugün kurstan sonra kızıma yemek hazırlama,kendime hazırlama faslı,bir de eşim rahatsız,üşütmüş,o da geldi,dr. a gitti filan,hemen buraya gelemiyorum dolayısıyla.sonra da benim feci ağrım oldu.2 tane forte ilacı yutuverdim,acı içinde koltuğa uzandım,kızımda canım acıyor diye geldi sarıldı kuzum bana,öylece uyuyup kalmışız.bir uyandık saat 5 i geçmiş.kalktım kızıma bir ikindi öğünü hazırladım.sonra akşam yemeğini hazırladım anca gelebildim bebeler

2 gündür cozutum menü yazmıcam o bakımdan.bugün kursta da yedim,işkembe çorbası ve kadınbudu köfte yaptık reglyken sapıtıyorum,baktım kendimi çok kastım saldım ben de.yarın ve perşembe günü saf protein yapıcam,sadece tavuk-ayran yiyip içicem,sonra cuma günü kadınlar gününde arkadaşlarla eğlenceye gidicez,oraya hazırlık olsun hem 2 gün

yürüyüşüm de az bugün 20-25 dk kadar

Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13

kızlar mesaj sayımı da almış başını gitmiş.shopaholicin izne ayrılması tekrar listeyi değiştirdi.cuma günü hem burada hem evimde çok yoğundum,pazartesi salı günleri de yoğun oluyorum,dalmışım.hemen sayımı yapayım
roseberrycim ve paşacım siz de saımları yapın da güncel hale getirelim listemizi

28.02.2013 mesaj sayımı

nev81...8
saphira...15
dudujan...9
Ganfed...5
roseberry...7

maviyesil1999 (çarşamba günü için izin almıştın ama perşembe için haber verdiğin hatırlamıyorum,hiç mesajın yok ? )
lepistesinyavrucugu (1 mesajı var geçen hafta şehir dışında olduğundan izinliydi)
ipekyol51 (2 mesajın var,mesajın sayımına ayın 1 inden itibaren dahil olmak istemişsin)
anşaaa (izinliydi,modem arızası)

Son düzenleme:
ben pek bilmiyorum memleketımı ne yazıkkı....
canım çok geçmiş olsun...
aynen ölee....hakkınızda hayırlısı olsun şark insanın sırtında bı yük ne yazıkkı bide 2. şark çıktı malum....
ayyy paşamm ben çamaşırları zor makıneye atıyorum bıde aksamdan ıslıycam...hıç ısım olmazzz....
süper süper süpersinnnnn.....
aayyy git bencede valla kadın işini biliyo baksana hiç duraklama falan da olmadı....

ellerine emeğine sağlık kaptanım...

üfff kadınbudu köfteyede bayılırım yengemde harika yapar valla işin çok zor canım kurs olduğu müddetçe yememen çok zor
bende cuma ödülümü belirledim abim kfc ye gidelim diyodu orda menü yiycem ama kola içmeyi düşünmüyorum

hemen yediklerimi yazıp kaçıyorum
hatta gidip bi 30 dk da koşu bandınamı çıksam diyorum
sabahı resmetmiştim zaten
ara:çıtır leblebiler (son oldu benim için )
öğle:bir tabak ıspanak yemeği üzerine 3 kaşık yoğurt 2 dilim ttb ekmek
ara:türk kahvesi
ara:komşumla sütlü kahve (splendalı )
akşam:bir tabak kapuska yemeği,bir kase yoğurt,3 kornişon turşu
ara:3 tane kuru pasta ( yemeyeydim iyiydi )
2 lt su ,2 bardak yeşil çay,2 brdk form çay

Son düzenleme:
Ama ben dedim bozuk bu araba diye geçen çukura düştüm ondan beri sapıttı canım arabam
Geçen hafta ben de çukura düştüm,sesinden sanki alttan darbe yemiş gibi yavrucak

Yoğurdu ben de öyle tüketiyorum canım,kilo verişe engel olmuyor.Light peynir ya da lor,light süt,nescafe mümkünse dade light sütle karıştırıp sınırsızca içebiliyorsun.Türk kanser vakfının onayladığı tatlandırıcı splenda,tavuk mümkünse göğsü,balık mümkünse az yağlı türünden ton balığı istersen de light,yağsız tarafından kırmızı et,isteğe bağlı light kaşar,haftada bir ödül günü için dr.outker light puding,haftada bir serbest olan light dondurma şeklinde çoğaltılabilir kuzum.Ve elbette yulaf kepeği

bu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay
Çok duygulandım ya,ölmeden yapılacaklar listesinde ilk sıram:Yavrucak ile kahvaltı

Badyme bak sen bady'me Ciğerim seni nasıl geçicem ben,aksi gibi regl haftam

Kapuska müthiş bir diyet yemeği,eline sağlık.Hem doyurucu,hem çok lezzetli,hem kalorisi bir elmanın yarısı kadar

28.02.2013 mesaj sayımı

nev81...8
saphira...15
dudujan...9
Ganfed...5
roseberry...7
Ellerine sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmmm 16:

Nevcim naber şekerim nasıl gidiyor diyet saatlerimiz uymuyor görüşemiyoruz,akşam yusufu aldım sporumada gittim ohhh rahatım,beyzam soğuk algınlığı oldu sanırım yarında kızamık aşısı yapılacaktı,kızamık salgını çıkmış yine allah esirgesin....

geçmiş olsun canım hayatımız çok şükür koşuşturma ile geçiyor allah sağlık versinde koşturalım ama insan yoruluyor kendimi çekyata bi attım çocukları uyuttum çok şükür ben bugünü pazartesi sanıp tv de kayıp şehiri bekliyorum kanal d de öyle bir geçer zamanıyı görünce salı olduğunu anladım....

ama pahali seylerde ben burdayim diyor arkadasim sanki ustunde gizli lamba var isilisil cagiriyor insani .ama herzaman almaya gucumuz yetmiyor tabiD
vallahi öle ama seviyor pahalı şeyler beni
istanbulu sevmem ama orada oturmadığıma şimdik üzüldüm süt için :)

ayyy çok güzel görünüyorr
gel yavrm ben sana anne şefketiyle bakarım ballı sıcacık süt yapayım en afillisinden
alelerim vardıda benmi yapmadım banane bende istiyorum bende yürüyüşemi gitsem acaba hahay bende yürürüm drdugum yerde sen dışarı çıkta yürüde görüyüm seni benim gibi üşüde gel
bu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay
al bier terbiyesiz daha he şurda pirinç lapası yapıyorz degilmi sende mis gibi kahvaltıyı koymşsun yiyem var yemiyen var ama
işkembe çorbasımı amanın heç sevmem genede saygı duyarım bebembir sıcacık tarhana olucaktı şimdi anasını satem
canım yeni girdim eve inan kaynanamdan malm kaynımın evindeydik temizlik vs çok yorgnm birde okadar işin arasında selatı tefficiye çektim yarın ilk işim söz sayımı sayıcam yemin olsn gelene kadar dondm kardeşim bu ney soguk kardan adam oldum dahada ısınamadım inanırmısın
gel beraber keşfedelim bebem kolayı var
terbiyesiz kur pasta yemiş ben muz yedim drymym sana yemiyeydim iyiydi

şimdi sabah pirinç lapası yedim öylen 4 çatal karnıbahar yemegi yedim salat 2 çatal akşamada 3 kaşık yogrt pirinç lapası 3 adet minnacık muz ve soda evde olmayınca böle oldu bugün malesef yarınada anneme gidicem işşallah oglm hastalanmış bakıcez işşallah saphiracım sayımı yaparım şimdi giidyimde yatagıma ısınıyım okadar üşümüşümki ayaklarıma ateş bastı acıyorkilo bildirimini gene perşembeyemi cumayamı vericez raporu:44::44:

Paşam nerelerdesin yaa valla özledim seni
Güzel bi sürpriz olur ins
Maşallah azminizle örnek oluyorsunuz
ne kursuna gidiyorsun sen canim
ingilizce kursu canım
Maşşaaallllah bende o günleri görecem buna inanıyorum
ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom

hadi bakalım su regl dönemim geçsin bende 4 elle sarılacam spora

Son düzenleme:

memleketteydim bebem anam aglamış bir şekilde sayım yaptım takım gücü diye buna denirsen ne alemlerdesin bakalım sabah anneme gidicem diye sayımı yARINA YAPICAKTIMDA OGLAN YORAR BENİOKADAR YORLDMKİ DÜGÜN TELAŞEMİZA VAR BEBEM KAYNIM EVLENİYOR

04.03.2013 sayımı
1-ipekyol 9 adet mesaj
2-saphira 11 adet mesj
3-roseberry 7 adet mesaj
4-dudujan 10 mesaj
5-paşa 2 mesaj yoruLdu ev temizledi dügün telaşesi var
6-lepestesin yavrcugu 11 adet mesaj
7-anşa 8adet mesaj
8-maviyeşil1999 3 mesaj
9-ganfed 16 mesaj
10-nev81 7 mesaj
sayım tatamlanmıştır şimdi yatagıma girip uymak istiyorm ev sıcacık ama halen üşüyorm yaw

Son düzenleme:
sen halledersin bence
İns dediğin gibi olur toparlayamazsam gelecek kurda iyice zorlanacam
toplam dakıkası nedır kuzum...
Spor listesini sen mi tutuyorsun canım.Günlük mü bildirim yapmamız lazım haftalık mı
Valla benim rakibe de fena zorluuuu,ROSEBERYYYY :124: Geçen haftaki rakibem maviyeşildi devirdim ama bu hafta emin değilim

Beyaz leblebi ya da çubuk kraker canım;ya da elma veya süt
Cubuk kraker cok kalorili canım yaa valla sastım kaldım onu geçtim akşam öğünlerimde de düzen oturtturamadım.Akşam 6 gibi eve geliyoruz hemen hızlıca yemek hazırlamam gerekiyor çünkü eşim 8 de tekrar gidiyor.Hızlıca pratik ne varsa hazırlıyorum ama bu beni mahvediyor
Tek kelimeyle maşallah

Demek ki lojman ortamı heryerde aynı hele de kültür seviyesinde farklılık söz konusuysa al başına derdi.Gerçi apartmanlarda da öyle

Allah mutlu etsin inş bizde ne yapalım iş kurs cocuk kosusturma sürüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…